Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
neyi okursa okusun , hiçbişiyi silemez şurda güzellik avcılarına verdiğin iki cilt bakımı tarifini, 3 aihirli ruju , 4 şifalı bitkiyemi göz dikecek lülülülülülü

evet canım kesinlikle öle,, o yüzden üzülmüyorum bile,, sadece yaşadıklarıma üzüntüm... kızıma üzüntüm evet ablası dünya tatlısı bi kızım var :))) barbi saol tatlım üzülmüyorum çünkü en dogru karar bu
evet canım komşu die tanıtmıs birde kadınları hatta yaşadıgımız eve bile götürmüş kızımla beraber kızının yanında bunları yapan bir baba işte ne diyim ALLAHA HAVALE ETTıM KENDıSıNı VE AıLESıNı

cehennemin taaaa dibine kadar haklısın , burda sadece bunu sölüorm olumunekankayizsmile

tanrıçam bana beşiktaşta bi kuaför önerebilirmisin
sen oraları iyi biliosun sanırım
benim kankanın düğünü haftayada, dış mekan çekimleri beşiktaşta bilmem ne korusunda olucak oraya yakın bi kuaför arıyoz ii olan
gelinbaşı olayları falan
tavsiye ediceğin biyer varmı

kanka ya ben avatarını beğenmedim şeyyyyyy deiştirsene onu yılanoğlu gibi görünüo gözüme sempatiksalakcinni
ulan elbiseyi yılanoğlu yaptın ya:roflol: :roflol: allah tependen baksın emi:tomato::tomato:
afrodit la onesini beğenmedin kadınımın tanrıçamınlülülülülülü

neyi okursa okusun , hiçbişiyi silemez şurda güzellik avcılarına verdiğin iki cilt bakımı tarifini, 3 aihirli ruju , 4 şifalı bitkiyemi göz dikecek lülülülülülü
özel mesajlarımı diyorum barbi:mymeka:
misal sen bana özel mesaj attın,ben okumadan o okuyup silerse diyorumkaydirigubbakcemile...burdaki mesajlarımı beraber okuyup kopuyoruz genelde:smiley-cool:dalga geçiyo benle pislik:smiley-cool:neyse pislik demiyim şımarmasın:dilcikar:

bizde yedikkomşu-tatlicadiarzu-he evet komşu-tatlicadiarzu-
yaşadıklarını inanki kendim yaşamışçasına anlıyorum..empati yapıp yüreğini hissedebiliyorum..kızın sana yaşadıklarını unuttursun,onunla 4 elle sarıl hayata,umarım kolay atlatırsın bu süreci tatlım

cehennemin taaaa dibine kadar haklısın , burda sadece bunu sölüorm olumunekankayizsmile

yorumuna kurban olıyım:)))hastayım sana minik meleğim:1hug:

beşiktaştaki hiç bi kuaföre saç yaptırmışlığım yok hacı bilmiyorumkismilebeğenmiyorum hiç birini(annem ve arkadaşlarımla gitmişliğim var)saçlarımı hep farklı yerlerde yaptırmışımdır...kuaförüm yok malesef..yani kuaförüm diyebiliceğim bi kuaför...gamyoncuiremsu
o yüzden bu konuda sana yardımcı olamıycam canebilmiyorumkismile

hadi be üstad , yok yani kuaför ühühühü napcas biz ya pffffffff :sinifsinif:
sen gel en iisi eve parayı kırışırız kanka, temiz 500 bırakcak damat opuyorumnanaktan
fifti fifti, senden bilgilisinimi bulcas :roflol:

ya o elbise yeminle yılan gibi duruo baktıkça bi tuhaf oluorum :a015:

hımmmmmCADIARZU süprizzzzz :sm_cool: adres ver kanka:dance:
yalnız % 70 alırım fifti fifti değel
herhangi bi kuaförde yaptır la nolcak,kuşmu kondurucaklar sanki-tatlicadiarzu-zaten güzelsin,düz fön bilem olsa yeter:1closedeyes:

ben sanırım gene depreştim
fena halde saçlarımı boyatasım var.

avatarını değiştir tospim:roflol:

kızaam ben deel gelin hanıma kuaför arıom
gelinsaçı makkajı olayı anlatamadım gitti gari.. eyvahedigeldismile

beğenmiyorummmm avatarını beenmiyorum ısınamadım korkuyorum renkleride hoşuma gitmio sen sarışın bi avatar bulsana kenddine yaaaaa aklinialirimsmile

tosbam açar seni renginde beyaz ama aklına girmiyim kanka lülülülülülü

girin ulen aklıma girinnnnnnnnnnnn
niyet ettim birileride onaylasın diye bakıyom kaydirigubbakcemile3
kaçıp gidesim var yahu
şöle sahil kasabasında bi hafta ..
kimse yok telefon yok
internet yok tv yok ..
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
tospik kafayı yedi sınav uğruna sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen gül, mutlu ol ben deli olmaya da razıyım senin için herşeyi yaparım kankam :1closedeyes:
bi kere o ayakkabıyı sana değil bize alacaktı, hesabımıza göre
hani biz aranızı yapacaktık sen ona kızlara dua et diyecektin felan, ama yok liviviton da alsa bilemiyorum yani ben senin kadar fedakar, sözüne sadık birini daa görmedim gamyoncuiremsu

napim kanka anca vakit bulabildim
dün akşam da yorum yazdım gelemedim içimde kaldı :sinifsinif:

bugünde oğlum sabahtan beri internette bişeye bakıcakmış izin istiyordu, tam yorum yazacaktım elinde bi kağıt burnuma uzattı bi baktım gazeteden yırtmış google yazıyor üstünde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dedim tam anasının sıpası, kıyamadım verdim meğer ozmo yazıp oyun oynayacakmış sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…