- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.521
ulan elbiseyi yılanoğlu yaptın ya:roflol: :roflol: allah tependen baksın emi:tomato::tomato:kanka ya ben avatarını beğenmedim şeyyyyyy deiştirsene onu yılanoğlu gibi görünüo gözüme sempatiksalakcinni
özel mesajlarımı diyorum barbi:mymeka:neyi okursa okusun , hiçbişiyi silemez şurda güzellik avcılarına verdiğin iki cilt bakımı tarifini, 3 aihirli ruju , 4 şifalı bitkiyemi göz dikecek lülülülülülü
bizde yedikevet canım kesinlikle öle,, o yüzden üzülmüyorum bile,, sadece yaşadıklarıma üzüntüm... kızıma üzüntüm evet ablası dünya tatlısı bi kızım var :))) barbi saol tatlım üzülmüyorum çünkü en dogru karar bu
evet canım komşu die tanıtmıs birde kadınları hatta yaşadıgımız eve bile götürmüş kızımla beraber kızının yanında bunları yapan bir baba işte ne diyim ALLAHA HAVALE ETTİM KENDİSİNİ VE AİLESİNİ
cehennemin taaaa dibine kadar haklısın , burda sadece bunu sölüorm olumunekankayizsmile
tanrıçam bana beşiktaşta bi kuaför önerebilirmisin
sen oraları iyi biliosun sanırım
benim kankanın düğünü haftayada, dış mekan çekimleri beşiktaşta bilmem ne korusunda olucak oraya yakın bi kuaför arıyoz ii olan
gelinbaşı olayları falan
tavsiye ediceğin biyer varmı
ben sanırım gene depreştim
fena halde saçlarımı boyatasım var.
hımmmmmCADIARZU süprizzzzz :sm_cool: adres ver kanka:dance:hadi be üstad , yok yani kuaför ühühühü napcas biz ya pffffffff :sinifsinif:
sen gel en iisi eve parayı kırışırız kanka, temiz 500 bırakcak damat opuyorumnanaktan
fifti fifti, senden bilgilisinimi bulcas :roflol:
ya o elbise yeminle yılan gibi duruo baktıkça bi tuhaf oluorum :a015:
ben sanırım gene depreştim
fena halde saçlarımı boyatasım var.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:tünaydın barbimŞeniz
smil manyaklığı sanada bulaştı demek:)))evet bebem gelişme var..zabann köründe anamla babamın cebinden aradı(hattımı kırdığım ve evin fişini çektiğim için)sabah annem evi taktı,telefonlar susmuyo,bana ulaşamayınca yine delirdi ve kendi sülalesi-tatlicadiarzu-artı benim sülalemi ayaklandırdı nerdeyse...dayısı bile arıyo kızım yapma etme-tatlicadiarzu-
ailelerede duyurdu ve alevlendirdi ortalığı,yakında olsa gelir olay çıkarır(barışmak için:))ama şehir dışında olunca hepten deliriyo..sinirimi bozdu iyice..gerizekalı diyicem olmıycak şimdi:smiley-cool:bende biraz size bakıyım dedim cano..saol ilgin içinolumunekankayizsmile
geberdimmmmmmmmmmmsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
napıyım bababi çıktın pimbeye,inmek bilmiyosun,cabbarı kapıya koyarsam belki duyar gelir benle ilgilenirsin dedim
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
akkabı ile kurtulamazki:1closedeyesrji livitton bile olsa barışmıcam hacı:smiley-cool:
sana kaldım nikosırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kına yak:dilcikar:artık aramızda hiç bir engel kalmadı:lepi:sempatiksalakcinni
oda öyle diyo zatenama aşkla bitmiyo herşey..aşkımıza,aramızdaki bağa güvenerek böyle rahatça beni dellendirip pskopata bağladı,ama ölene kadar ağlamaktan gebersemde,hayata küssemde bu sefer barışmıcam...tabi barışmak için bilindik olayları yapıp beni barışmak zorunda barıkmazsa!!
bide avatarıı koymuş allahım sana geliyorum ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ulan buraları okumaz işallah..istemiyorum okumasını.hiç bişey bilmesin çatlasın:))konuşmaktanda hoşlanmıyorum ama sizede üstten anlatmak zorunda hissediyorum:)özelden yazsam,diğer kızlar bilmiyecek,kimseye haksızlık olmasın diye burdan basın açıklaması yaptım ama yapmaz olaydım:roflol: :roflol: :roflol: olum gaz vermeyin la barışmıcam:roflol:domatisleri poşete koyim,akşama salata neyin ederimcokacimcoook:jeyyar:ahhh kafama kim attı la:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :enbuyukkk:
allahın delisiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bide paintte yazmış puhahhahahahhhahhahhaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ulan nerden aklına geldi,şu zekaya bak ya..zekan karşısında ağzım açık kalıyo niko:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: sen git,eklediğim resim üzerinde çalışmalar yap:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yarılıyorum aga sana gülmekten,allahta seni güldürsün:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?