Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
de get barışmıcakmış yeme beni
haftaya bugun görüşürüz en fazla 1 hafta veriyorum:umursamaz:
tecrübe mi konuşuyo acaba
sen ne zaman döndün

kaydirigubbakcemile3 ivit amaa :tomato:

domitisi attığın için eline sağlık kankasırnaşık şey yalnız ıskaladın sanırım başının üstünden gitti :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikoooooo manyaksın aretliğim sen :roflol: :roflol: :roflol:
seni de gördük delikafadulden
böyle nikonun böyle aretliği olur zati :roflol::roflol::roflol::roflol:

güle güle gitmiş ol, Allah zihin açıklığı versin kanka Şeniz
leydim kızın için çok üzüldüm gerçekten ama çok şükür senin gibi kişilikli annesi var, inşaallah hiç ama hiç ayrılmazsınız, huzurlu bir ömür yaşarsınız :1hug:

hatun koydu kafaya,yılanla bağdıştıracak afromukötükedihüso:roflol:
ulan afroditin yandan memişi olur anca o-tatlicadiarzu-
kanka ben resmi ilk bakışta gördüğümde aklımdan geçen cümleyi sölim; yılan saçlı kız medusa :roflol::roflol::roflol:
ama ne yalan sölim resmin güzel bir havası var
ya profildeki resmi koysaydın :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben çok beğendim pörfecto ama gözümün alışması lazımkaydirigubbakcemile kırmızıdan sonra yeşil oldu ondan, arada sarı olsaydı geçiş kolay olabilirdi belki :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
sınava kadar boyatamam zate
kuaföre gitcek vaktim yok
kaş bıyık karıştı
pedikürüm geldi
hatun bozması olarak geziniyom ortalıkta sempatiksalakcinni

aneyi dr.götürdüm..mazeretim vaaadı..:1closedeyes:
Valla yalan demiyim emme pek biyenmedim..bende yılana benzettim entarisini..
değiştir tulumba tatlım avatarını değiştir..

:ecrin_bebek:ne çok şey biliyolar yaaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şu yağışlardan da ingilterede yaşıyoruz sanmaya başladım artık..hava kasvetli kapalı pfffff..:çok üzgünüm:

çok avrupalı gördüm seni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

zamane çocukları değil mi gacım
anneciğin iyidir inşaallah olumunekankayizsmile

sınava kadar boyatamam zate
kuaföre gitcek vaktim yok
kaş bıyık karıştı
pedikürüm geldi
hatun bozması olarak geziniyom ortalıkta sempatiksalakcinni
tospim sen güzel bi röfle yaptırsan,kumral üzerine ince ışıltılar mesela..hem saçların kısa,toplayınca çok hoş olurhihoyyyt
benimde bıyıklar ve kaşlar yarışıyo zaten

profil resmim gayet edepli ama kanka dimi:smiley-cool:en azından elleriyle kamuflaj yapıyo,yaprak neyin bulamamışsempatiksalakcinni
madam tospik hareketlendirdi kuzum saolsun:1hug:resmi ben buldum,hareketleri o yaptı,ama sanırım kimse beğenmedi avatarımı:smiley-cool:

haaaaaaaaanladım..geline-tatlicadiarzu-
olum sarışınmıyım sarışın avatar bulıyımkaydirigubbakcemile
saçlarım bu renk,hemde afrodit,nikimle uyumlu olsun dedim:icecream:sev avatarımı kadınım o benim:asigim:

onu bende istiyorum..alıp başımı çekiyim gidiyimama netim olsun,sizden ayrı kalamamaklinialirimsmile
tanrıçanında gözü açılmış yüzde yetmişmiş, fifti fiftinin suyumu çıktı kanka.. nerde dostluık nerde kardeşlik emek paylaşım senağlama

işçi kardeş patron kalleş:enbuyukkk:
kahrolsun emperyalizim:enbuyukkk:
agaya beleş:enbuyukkk:kahrosun pkk:enbuyukkk:
neyse coştumsempatiksalakcinni
napim barbiş ekmek parası hacı

kanka:sm_cool:
baktım ve hem avatarıma,hem profilime uyguladım bebem:1hug:
tekrar teşekkür ederim kuzum emeklerine sağlık,ellerin altın tutsunaklinialirimsmile

Laa benim yaptığım avatarı kim beğenmedi bakem çıksın garşıma

herkez çok beğendi ablası,şaka yapıyolareyvahedigeldismiledimi la cevap verineyvahedigeldismile

:uhm::1no2:

onu mu kast ettim ben
medusanın yılan saçlı bi avatarı vardı ya onu anımsattı ondan diyim

madamem resmi konuşuyok yoksa senin eklediğin şıkırtılar enfes, son haline bittim saçlar ahenkle dans ediyi gelinim :lepi:

anladımda medusanın niki değişti ya:1ninca:açık vermiyim dedim androidkaydirigubbakcemile kanka:tomato:anladın senyerimseniben
nikomdan avatara onay çıktı:sm_cool::dance:

Tanrıçam bütün gün aklımdaydın kız ne yaptı acaba diye ama sen de o ışığı gördüm çözülüvermen an meselesi:lepi: hadi hayırlısı

Ağşam da bıraktınız elimde 70likle yapayalnız odamın kapısında sızmış kalmışım bi yatağa atanım olmamışsempatiksalakcinni

vay be niko helal sana :sm_cool: :teytey: :dance: benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ooo Nikonum saltanatı bırakıp halka da karışırmış:hulya:

islo şu senin ayakta uyumalarına da hiç aklım ermiyi
geçen gün bilgisayar başında nasıl uyuya kaldın nan sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
hayırdır müdür yardımcılığımda gözün var heralde:1closedeyes:
görevimizi yaptık geldik beğenmedin mi :icecream:

nikonun tickerine baaaakk..delüüüü...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
kız bi soru soram pimbe ileğende..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…