- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.541
tecrübe mi konuşuyo acabade get barışmıcakmış yeme beni
haftaya bugun görüşürüz en fazla 1 hafta veriyorum:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 ivit amaa :tomato:
seni de gördük delikafaduldennikoooooo manyaksın aretliğim sen :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle gitmiş ol, Allah zihin açıklığı versin kanka ŞenizCanlarım, bugün kursa erken gitmem gerekiyor :hulya:
Tanrıçam kankacım, sen kendin için en doğrusunu bilirsin diyorum meleğim olumunekankayizsmile
Çok öpüyorum, her zaman bir tık mesafedeyim, biliyorsun :lepi: ...hihi Şeniz
Akşama görüşürüz bitanelerim :gitme:
leydim kızın için çok üzüldüm gerçekten ama çok şükür senin gibi kişilikli annesi var, inşaallah hiç ama hiç ayrılmazsınız, huzurlu bir ömür yaşarsınız :1hug:tanrıçam güzel dileklerin için teşk ederim canım.... evet içim yanıyor ama içim o şahısa yanmıyor malesef, çünkü 5 sene boyunca içimi yakıcak hiç bir güzel anı bırakmadı bende.... yaptıklarıma karşılık gördügüm muamele daha cok yakıyor içimi,,, hakedecek ne yaptım die düşünüyorum ama bulamıyorum... hani kadın saçını süpürge eder cinsleri vardır ya işte ben onlardandım ama şimdi pişmanım, keşke kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasına engel olsaydım zamanında....ama her ikimizde şuan kendi karakterimizi ve kişiliğimizi ortaya koyduk...ben kızım yanımdayken etrafıma erkek sinek dahi yaklaştırmıyorum lakin o şahıs kızını her aldıgında sevgilileriyle gezdiriyor ve cocugun psikolojisini bozuyor kızım 1 gün boyunca kendine gelemıyor ben anneliğimi oda babacıklıgını cok güzel gösteriyor babacıklık dedim çünkü kendisinden baba olmadı şimdiye kadar ve olmıcakta
kanka ben resmi ilk bakışta gördüğümde aklımdan geçen cümleyi sölim; yılan saçlı kız medusahatun koydu kafaya,yılanla bağdıştıracak afromukötükedihüso:roflol:
ulan afroditin yandan memişi olur anca o-tatlicadiarzu-
aneyi dr.götürdüm..mazeretim vaaadı..:1closedeyes:beğenmedinmi avatırımı kanka:a015:
özelden konuşuruz hacıyerimsenibenŞenizsen dün niye gelmedinCADIARZU
tipe bah ya manyakkk:roflol::roflol:
hee avatarımıda değiştirdimzemuszemus
kanka zaten misafir olarak okurda,önemli olan msj larımı okumasınÇok üzgünüm çoooksonra siler bide güme gider mesajlarım:enbuyukkk:
boşver gülüm rahatça yaz,okursa okusunbende tüm hayatımızı anlatmadım zaten,ayrılık kararımı sizlerle paylaştımboshayallersmile
biliyorum aprilim,özelden destek veriyosunuz zatenŞenizkolay gelsin sanada kuzumolumunekankayizsmile
sevgilileri!!!!akannehir akannehir akannehir
leydim neler yaşamışsın ya!!karşındaki insan doğru kişi değilmiş senin için,doğru bir insansa saçını süpürge edince karşılığını seni baş tacı ederek,dünyanın en mutlu kadını yaparak verir..
birde kızın var demek..allah bağışlasın..kızındanda utanması yok..iyice arsızlığı ele amış..allah bildiği gibi yapsın ne diyimkötükedihüso
fazla düşünme bunları hakedicek ne yaptım diye..eminimki hakedicek bişey yapmadın,ama karşındaki yanlışmış be gülüm,senin suçun ne!
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen gül, mutlu ol ben deli olmaya da razıyımsenin için herşeyi yaparım kankam :1closedeyes:
bi kere o ayakkabıyı sana değil bize alacaktı, hesabımıza göre
hani biz aranızı yapacaktık sen ona kızlara dua et diyecektin felan, ama yok liviviton da alsa bilemiyorum yaniben senin kadar fedakar, sözüne sadık birini daa görmedim gamyoncuiremsu
napim kanka anca vakit bulabildim
dün akşam da yorum yazdım gelemedim içimde kaldı :sinifsinif:
bugünde oğlum sabahtan beri internette bişeye bakıcakmış izin istiyordu, tam yorum yazacaktım elinde bi kağıt burnuma uzattı bi baktım gazeteden yırtmış google yazıyor üstünde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dedim tam anasının sıpası, kıyamadım verdim meğer ozmo yazıp oyun oynayacakmış sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
çok avrupalı gördüm seni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:aneyi dr.götürdüm..mazeretim vaaadı..:1closedeyes:
Valla yalan demiyim emme pek biyenmedim..bende yılana benzettim entarisini..
değiştir tulumba tatlım avatarını değiştir..
[/COLOR]
:ecrin_bebek:ne çok şey biliyolar yaaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şu yağışlardan da ingilterede yaşıyoruz sanmaya başladım artık..hava kasvetli kapalı pfffff..:çok üzgünüm:
tospim sen güzel bi röfle yaptırsan,kumral üzerine ince ışıltılar mesela..hem saçların kısa,toplayınca çok hoş olurhihoyyytsınava kadar boyatamam zate
kuaföre gitcek vaktim yok
kaş bıyık karıştı
pedikürüm geldi
hatun bozması olarak geziniyom ortalıkta sempatiksalakcinni
profil resmim gayet edepli ama kanka dimi:smiley-cool:en azından elleriyle kamuflaj yapıyo,yaprak neyin bulamamışsempatiksalakcinnikanka ben resmi ilk bakışta gördüğümde aklımdan geçen cümleyi sölim; yılan saçlı kız medusa:roflol::roflol::roflol:
ama ne yalan sölim resmin güzel bir havası varya profildeki resmi koysaydın :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben çok beğendim pörfecto ama gözümün alışması lazımkaydirigubbakcemile kırmızıdan sonra yeşil oldu ondan, arada sarı olsaydı geçiş kolay olabilirdi belki :roflol::roflol::roflol::roflol:
haaaaaaaakızaam ben deel gelin hanıma kuaför arıom
gelinsaçı makkajı olayı anlatamadım gitti gari.. eyvahedigeldismile
beğenmiyorummmm avatarını beenmiyorum ısınamadım korkuyorum renkleride hoşuma gitmio sen sarışın bi avatar bulsana kenddine yaaaaa aklinialirimsmile
onu bende istiyorum..alıp başımı çekiyim gidiyimgirin ulen aklıma girinnnnnnnnnnnn
niyet ettim birileride onaylasın diye bakıyom kaydirigubbakcemile3
kaçıp gidesim var yahu
şöle sahil kasabasında bi hafta ..
kimse yok telefon yok
internet yok tv yok ..
ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
tospik kafayı yedi sınav uğruna sempatiksalakcinni
tanrıçanında gözü açılmış yüzde yetmişmiş, fifti fiftinin suyumu çıktı kanka.. nerde dostluık nerde kardeşlik emek paylaşım senağlama
kanka:sm_cool:Burlarda bi tanrıça varımış
Bu linke bakacakmış :smiley-cool:
KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar - Sayfa 446 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Laa benim yaptığım avatarı kim beğenmedi bakem çıksın garşıma
kanka:sm_cool:
baktım ve hem avatarıma,hem profilime uyguladım bebem:1hug:
tekrar teşekkür ederim kuzum emeklerine sağlık,ellerin altın tutsunaklinialirimsmile
herkez çok beğendi ablası,şaka yapıyolareyvahedigeldismiledimi la cevap verineyvahedigeldismile
:uhm::1no2:
onu mu kast ettim benprofil resmim gayet edepli ama kanka dimi:smiley-cool:en azından elleriyle kamuflaj yapıyo,yaprak neyin bulamamışsempatiksalakcinni
madam tospik hareketlendirdi kuzum saolsun:1hug:resmi ben buldum,hareketleri o yaptı,ama sanırım kimse beğenmedi avatarımı:smiley-cool:
ben de sizinle barabar gülim bari gülmek iyidir :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile a.s
:roflol: :roflol: :roflol:
onu mu kast ettim ben
medusanın yılan saçlı bi avatarı vardı ya onu anımsattı ondan diyim
madamem resmi konuşuyok yoksa senin eklediğin şıkırtılar enfes, son haline bittim saçlar ahenkle dans ediyi gelinim :lepi:
vay be niko helal sana :sm_cool: :teytey: :dance: benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol:anladımda medusanın niki değişti ya:1ninca:açık vermiyim dedim androidkaydirigubbakcemile kanka:tomato:anladın senyerimseniben
nikomdan avatara onay çıktı:sm_cool::dance:
Tanrıçam bütün gün aklımdaydın kız ne yaptı acaba diye ama sen de o ışığı gördüm çözülüvermen an meselesi:lepi: hadi hayırlısıderdim varda takılıyodum kanka,bunalımım ya iyi gelir diye:smiley-cool:
alem yaptığınızı bilsem ayrılırmıyım burdan:içelim:
kafaya dikilirmi islom,insan bizede bırakır 2 tek atalım:roflol:
dur yatağa götüriyim seni,böyle diyosun ama sonradan sapıtıyosun,ananın odasına gitme kendi odan diye gel olumunekankayizsmile
allah rahatlık verin kuzum..desteğin için sana ve tüm canlarıma teşekkür ederimŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
göstermelik gibi ne böyle:))kapsana ordan bi kasa..kalabalığız anca yeter dimi isloaklinialirimsmile
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile bilmiyorumkismile
canımmm:asigim:kendimi çok şanslı hissediyorum sizin gibi dostlarım var diye.yazdıkların çok güzel kanka...ama işte....sadece işte..bilmiyorumkismile.ben tek başıma yaşıycam o aşkı artık..o olmasada tek başıma...çok teşekkür ederim güzel gözlüm herşey için...olumunekankayizsmile
vay canını yediğim:içelim:
kanka dediğin böyle olur:roflol:kapar ordan 70 liği:lepi:zaten rakıdan başka içmem bişey,ulan bi içesim varki sorma..
vay be niko helal sana :sm_cool: :teytey: :dance: benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol:
islo şu senin ayakta uyumalarına da hiç aklım ermiyiTanrıçam bütün gün aklımdaydın kız ne yaptı acaba diye ama sen de o ışığı gördüm çözülüvermen an meselesi:lepi: hadi hayırlısı
Ağşam da bıraktınız elimde 70likle yapayalnız odamın kapısında sızmış kalmışım bi yatağa atanım olmamışsempatiksalakcinni
Ooo Nikonum saltanatı bırakıp halka da karışırmış:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?