- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.621
epril öldürüyosun beni:)))))))))) kuku kardeşliği uğruna akan kanlar kutsaldır kanka boşver tefferruatı!
Demek orgasm taklidi yapıo body shop:roflol: :roflol: hiç doğru değil:umursamaz: ama merak ettim şimdi gidince ona da bakayım melekom.
sochicim hakket benziimiş gülüm az açığı gibi duruo ama nerdeyse aynı süpersinolumunekankayizsmileHow to Knock-Off Nars Orgasm Blush | Beauty isloooo bak nars orgasm ve badi şop çok yakınlar
Şimdi nerdee başlıcam zati kanka anca işe girerseme bu arada yarın migrosa ziyarete gidiyorum kuzu.Kanka lazeri işe girince başlarsın yahu boşvir şimdi kuzum kaydirigubbakcemile5
Aşkom ben de Efes severim ama benim babacan bundan başka içmiyi :içelim:
ev bu kırmızı Tuborgla dolu sırnaşık şey
Ama süpersonik valla :lepi:
alkol oranı yüksek sert bira %7.5 luk meleğim aklinialirimsmile
ne orgazm mı nereye sürecez yarın alime gidiyom
film çok fena lan henecandan ölecem başşıma vurdu
adam çok yakuşuklu tam beğendiğim tip (kiralık sevgili olan)
ali de yaşlanınca öle olsun (evlilik cüzdanında benim de resmim olsun tabi)
epril öldürüyosun beni:)))))))))) kuku kardeşliği uğruna akan kanlar kutsaldır kanka boşver tefferruatı!
[/QUOTE]:roflol:strawda vardı dimi kuşum ama denemek istiyom yabilmiyorumkismile
Sephoralarda varsa deneyebilirin burda da var çünkühihoyyyt
Body shop'un mineralli allıklarını aldıydım 2 rengini 1 ve 3 nolu 1 olan şahane bitirdiğim tek allık:lepi: 3 nolu olan şeftali tonu.
Demek orgasm taklidi yapıo body shop:roflol: :roflol: hiç doğru değil:umursamaz: ama merak ettim şimdi gidince ona da bakayım melekom.
Ayy benim başım ağrımazdı böle berbat beynime doğrukafamçokkarıştı midemde bulandı ya çift canlıyım ya da güneş geçtidelikafadulden
Bıcı bıcıya gidiomkaydirigubbakcemile
Şimdi nerdee başlıcam zati kanka anca işe girerseme bu arada yarın migrosa ziyarete gidiyorum kuzu.
Şans dileyin de bana da ekmek kapısı açılsın:Saruboceq:
Küçükken baabm rakı içerken yapardım: Baba dişim ağrıyoo çek kızım derdi birazsempatiksalakcinni
Kanka dişim ağrıyoo yollasana 1 kolidelikafadulden
:içelim: Yolliyim kankam ayıpsın oyy olumunekankayizsmile
Sana süpersonik etkili dualarımı etçem kanka :Saruboceq:
İnnatayna innatayna kulfalla :Saruboceq:
dinimiz amin :Saruboceq:
töbe töbe yaaaaa sempatiksalakcinni
çarpılmam an meselesi şuanda eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
:içelim: Yolliyim kankam ayıpsın oyy olumunekankayizsmile
deli manyakakannehirsempatiksalakcinni bu dinimiz amine bayılıorumşakkıdıdelikafadulden
Allah razı olsun kanka şube müdürlüğüne kadar yolum var benim için hatim etti kuzum yaasempatiksalakcinni
miniko bu aralar bi yudum alıp kaçıyo alsanaalsanasmile:roflol::roflol:
miniko değişti bize uymuyo artık dün baa verdi şişeyi bi gıdım almadı valla:1ninca:
Aprılımın da kotası yok köpek öldürene dadanmış kankamdelikafadulden
Ben de biri vercekte içicem işte otlakçı misali:içelim:
Aney dikecek Nikom sağolasın artırır sana pazen don bilem diker kalanıylankaydirigubbakcemile3
Malum yaz ayları evlilikler arttı giycek bi yer bulurum herhal:teytey:
çok memnun oldum gacım :1hug: olumunekankayizsmileDelü nikon,çıldırık nikon sordum sorumu?zaaamet ne demek..... zametine..:1rolleyes:
ben maaşımı aldıkça sana veririm üç beş :hulya::roflol::roflol::roflol:Ruh gibim bi kadındı zaten ben paso konuşuyom o kafa sallıyo a.s :1no2: sempatiksalakcinni
İlk seanstan sonra anlaşılıyormuş ne kadar süreceği işin kötüsü benim tüyler iyice zayıfladı sirle aldırmaktan zor tanıcak en az 4-5 seansı bulur diyom ben :1ninca:
Nikoo al işte beni staja maaş da verirsin bak para hayırlı bi yere gitcekkaydirigubbakcemile3
hiç yeşil gözlü asyalı da görmemiştim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kendime ebayden krem aldım,
missha marka , japonların makyak ciltleri için kullandıkları ürünmüş, renkli nemlendirici ve fond. arası bişeymiş , 20 tl mi neydi :1ninca:
te bu
asyalı olduğum için sempatiksalakcinni
sana elbise modeli tavsiyesi verelim mi islo :jeyyar: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Abiye entari istiyom afroditim model yok şimdilik ama uydururuz bişi
valla aklına gelmeseydim küserdim:umursamaz: hatırlar mısın bi emla gecemiz vardı kaydirigubbakcemile kötükedihüso :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kukurik:roflol:
ben burdayım bacak kıllarımdan arınacam nikomuuu aklıma geldiiiiii:roflol:
hayır nikom+epilatör=:asigim:nikom+epilatör=delikafadulden:roflol: aklinialirimsmile
burayı gördüm koptum ahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[Yerim seni yaa...olumunekankayizsmile
Kanka sen de çaktırmadan benim orkidleri kullanıyon
anlamıyom sanma. aklinialirimsmile
Bir bir azalıyolar. Neyysiii..ohaoldumsmile
Yaşasın kukucanların kardeşliği :lepi: sempatiksalakcinni
hoşbuldum şoşikim özlettin kendini Şenizselammm hoşgeldinnnnvereliniortak
herkeşin maske günümü ayol bu akşamşakkıdı nikon hoşdeldinnnnn
ne maskesi yaptın islom bacımŞuan yaratık gibiyim suratımda maskeylen oturuyomsempatiksalakcinni
bende artık bekar bir bağyan olarak-tatlicadiarzu-salıcam çayıra mevlam kayıra:sm_cool:ah kıl tüy derdi desene bacım kolay gelsin ben de üşenmesem tiken tiken kollarımı alcam ama elim gitmio
kukuzela politika başbakanım:hooray:Kankam, efkar bastı beni şuanda
Açtım bi kırmızı Tuborg...:içelim:
Yerim seni yaa...olumunekankayizsmile
Kanka sen de çaktırmadan benim orkidleri kullanıyon
anlamıyom sanma. aklinialirimsmile
Bir bir azalıyolar. Neyysiii..ohaoldumsmile
Yaşasın kukucanların kardeşliği :lepi: sempatiksalakcinni
hoşgeldin genç:smiley-cool:selam gençlerrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
harbiden he:)kankam niye tuborg içiyon la:içelim:kırmızı tuborg görünce aklıma sen geliyosunsempatiksalakcinniKanka bırak şu Tuborgu Efes'e geç yaw bira içtiğini anla biraz:içelim:
Efes Dark'a gell:içelim:[/COLOR][/I][/B]
yüz ütüsüfisfisfiskırışıklıkları açıyosa anama alıyım hacı:smiley-cool:Aprilim minişkom tşk ederem :kedi: opuyorumnanaktan
Beğenmeyenler alın sizealsanaalsanasmile:umursamaz:
Kızlarr yüz ütüsü diye bişi var ondan alcam ben :hulya:
300 TL'ye hem yüz ütüsü veriyi yanında 129TL değerinde iki ürün (Temizleme sütü ve jel, sanırım yüze ütü yapılırkene uygulanceksempatiksalakcinni)
Senelerce kullanabilirmişim,cilde parlaklık sıkılaşma veriyi kırışıklıklar azalıyomuş (Bu kırışık meselesi benlen ilgili deil şuanda fekat ilerde işime yarıcak tabiysiki boshayallersmile )
İşte bununla yüzüme ütü etcem bakalım cidden fark etcekmi bayanssulusmile
ulan orgazım yazdığını görünce + 18 muhabbet oluyo sandım,topikte birden kalabalıklaşınca:smiley-cool:
yok be tospikim,yoğurtla yapsanda oluryerimsenibenyenilen herşeyi yüzümüze sürüyoruz unutma:lepi:Allahım yaaa şu inci tozunu çok merak ediyodum kanka tuz gibi bişiymiş
Alsammı acep bi ara bilmiyorumkismile
Salatalıklı olan maskede yoğurt mu var bebeem?
Yarın karar verip bi maskeyi uygulamalıyım boshayallersmile
Fırat sağolsun soşikim sempatiksalakcinni
hoşbuldum şoşikim özlettin kendini Şeniz
aşkı memnu gecesinde naptın ha :jeyyar:
kukuzela politika başbakanım:hooray:
hem ev arkidişleri arasında orkidin molpedin lafımı olurhihoyyytmaksat kukucanlar bir olsunsempatiksalakcinnifisfisfisyok la olmasındelikafadulden
harbiden he:)kankam niye tuborg içiyon la:içelim:kırmızı tuborg görünce aklıma sen geliyosunsempatiksalakcinni
mariaçi görüncede beni hatırlayın:a015:sempatiksalakcinni
kanka hep tuborgu yuvarlarkene dua edesin tutuyo farkındamısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:içelim: Yolliyim kankam ayıpsın oyy olumunekankayizsmile
arada benimde yladığım oluyo soşikim.:))tanrıçam ballı muzlu maskeyi ben yüzümde tutamamki yirim parmaklayıpopuyorumnanaktan
tipe bak yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok salak:)))Fırat sağolsun soşikim sempatiksalakcinni
Mariaçi de severim kanke, ağşam son cila olaraktan içilir camiada, tadı daha güzel deyyi. :içelim: :lepi:
kukucanlar her daim birdir kanka. aralarında moleküler bağ mevcuttur. sempatiksalakcinni
anlarlar birbirlerini...boshayallersmile
hepimiz birimiz içün :lepi:
manevi anlamda yane. -tatlicadiarzu-
Ben alayım kankam annemde denerim iyi gelirse kırışıklıklara sölerim yerimseniben
Yarın bu maskelerden brini yapıcam kankam çooook saolasın Şeniz
Şekerler ben yatar hepinizi mıncırdım öptüm opuyorumnanaktan
kanka hep tuborgu yuvarlarkene dua edesin tutuyo farkındamısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tipe bak yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok salak:)))
hımmmmaklinialirimsmile
cila olarak denemedimCADIARZU hepimiz birimiz içindelikafaduldensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?