Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
epril öldürüyosun beni:)))))))))) kuku kardeşliği uğruna akan kanlar kutsaldır kanka boşver tefferruatı!

sırnaşık şey sırnaşık şey Manyak hatın ya :roflol:
aynen öyle erzum :lepi:

Demek orgasm taklidi yapıo body shop:roflol: :roflol: hiç doğru değil:umursamaz: ama merak ettim şimdi gidince ona da bakayım melekom.

:roflol: :roflol: :roflol:
Geberdim la aahhaha :roflol:
ayyyyyy ahahhaha delikafadulden
koptum mnyak
akannehir sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

tospik kankam,şimdilik bunları bulabildimkafamçokkarıştı
biraz yumurta akı biraz limon suyu birazda tuz kattığım karışımı yüzüme sürüyorum...iyice gerildiğimi hissettikten sonra yüzümü yıkıyorum..ardından cilt tipimize uygun nemlendiricimizi sürüyoruz

muz+bal maskesi...
yapılışı...yediğiniz muzun yarısındanda küçük miktarını düz bir tabağa koyun..üzerine kafi miktarda bal dökün..birde çatal alıverin elinize.başlayın ezmeyesmil yanlış oldu
faydaları...cilde nem verir.yorgun görünümü alır.kuru ciltlere yi gelir.ama yorgunluk giderici maske olarakta karma ciltler kullanabilir
bu maskenin ardından şöyle havalı bi makyajda ne gider hee

bu maskeyi temizlerken sünger kullanabilirsiniz.ben öyle yapıyorum ...kozmetikçilerde ve marketler bulabilirsiniz.fiyatı 3 ve 7 tl arasında değişiyor..

1 tatlı kaşığı beyaz kili alıyoruz ve küçük bir tasa koyuyoruz

biraz süt ekliyoroz ama çook değill

son alarak karıştırıyoruz..kıvamın böle olmasına özen gösterin...

bu ara cildimin neme ihtiyacı olduğu için süt kullandım

TanRIcA__ kullanıcısından alıntı
buda inci tozu maskesi kızlar

kızlar poşetteki inci tozudur..20 tl almıştım o kadar paketi..yazın eklemiştim bunuda.kendi cilt tipime göre hazırladım..aslında yumurta akınada konuluyor inci tozu.şimdi yapmıyorum ama yazın yapıyordum.inci tozunu herkez kullanabilir(İNCİ TOZU OLMADANDA YAPABİLİRSİNİZ)

resim ararken aşşa bakınca höööö oldum:1shok:13 kullaıcı 4 misafir..ulan noldu dedim..baktım erzu orgazım neyin yazmış..okuyamadım:)hemen okuyorum..+18 in reytingine bak be:roflol:

How to Knock-Off Nars Orgasm Blush | Beauty isloooo bak nars orgasm ve badi şop çok yakınlar
sochicim hakket benziimiş gülüm az açığı gibi duruo ama nerdeyse aynı süpersinolumunekankayizsmile

Bu arada unuttum yazmayı, cildimin çok sevdiği bi maskeyi yaptım yine.
Kuru maya, karbonat, elma sirkesi(limon kalmamış) tarçın ılık suyla karıştır sür.
Az daha yıkamazsam maske şeklinde kalacak yüzümsempatiksalakcinni

Şimdi nerdee başlıcam zati kanka anca işe girerseme bu arada yarın migrosa ziyarete gidiyorum kuzu.
Şans dileyin de bana da ekmek kapısı açılsın:Saruboceq:

Küçükken baabm rakı içerken yapardım: Baba dişim ağrıyoo çek kızım derdi birazsempatiksalakcinni

Kanka dişim ağrıyoo yollasana 1 kolidelikafadulden

bebem nereye uygun görüosan oraya ucundan accık sürüverionbilmiyorumkismile heee hazırlığın sebebi belli oldu buluşma varopuyorumnanaktan

[/QUOTE]

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

çilekte olmuo kuzum yakalamak lazım ben çilekte görünce atlayıp duosunu almştım sephora da kesin var.badi şop allığım olmadı heçeyvahedigeldismile ama bu Golden Pink çok benzer Narsa para vermem dienler için süper. Başın ağrıması diil dönmesi lazım kuzu ama varsa bişiler ağrı da yapabülü tabe hade ii bıcılarrr

Allahım yaaa şu inci tozunu çok merak ediyodum kanka tuz gibi bişiymiş

Alsammı acep bi ara bilmiyorumkismile

Salatalıklı olan maskede yoğurt mu var bebeem?

Yarın karar verip bi maskeyi uygulamalıyım boshayallersmile

:içelim: Yolliyim kankam ayıpsın oyy olumunekankayizsmile
Sana süpersonik etkili dualarımı etçem kanka :Saruboceq:

İnnatayna innatayna kulfalla :Saruboceq:
dinimiz amin :Saruboceq:

töbe töbe yaaaaa sempatiksalakcinni
çarpılmam an meselesi şuanda
eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

deli manyakakannehirsempatiksalakcinni bu dinimiz amine bayılıorumşakkıdıdelikafadulden

Allah razı olsun kanka şube müdürlüğüne kadar yolum var benim için hatim etti kuzum yaasempatiksalakcinni

deli manyakakannehirsempatiksalakcinni bu dinimiz amine bayılıorumşakkıdıdelikafadulden

Fırat sağolsun soşikim sempatiksalakcinni

Allah razı olsun kanka şube müdürlüğüne kadar yolum var benim için hatim etti kuzum yaasempatiksalakcinni

Tebi ya kankam ne sandın sempatiksalakcinni
yarın seni migrosa ortak etçekler allama
sırnaşık şey

miniko bu aralar bi yudum alıp kaçıyo alsanaalsanasmile
oh oh diksin bana da bi pazen don, senin düğünde giyerik :lepi:
Delü nikon,çıldırık nikon sordum sorumu?zaaamet ne demek..... zametine..:1rolleyes:
çok memnun oldum gacım :1hug: olumunekankayizsmile
ben maaşımı aldıkça sana veririm üç beş :hulya::roflol::roflol::roflol:
gel bakalım önce tufaletleri temizlemekten başla kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
hiç yeşil gözlü asyalı da görmemiştim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

güle güle kullan minim kaydirigubbakcemile2
seni takipteyim bana da renkli nemlendirici lazımkaydirigubbakcemile5 memnun kalırsan biz de yararlanalım zira clinique 60 tlboshayallersmile
Abiye entari istiyom afroditim model yok şimdilik ama uydururuz bişi
sana elbise modeli tavsiyesi verelim mi islo :jeyyar: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kukurik:roflol:
ben burdayım bacak kıllarımdan arınacam nikomuuu aklıma geldiiiiii:roflol:
valla aklına gelmeseydim küserdim:umursamaz: hatırlar mısın bi emla gecemiz vardı kaydirigubbakcemile kötükedihüso :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikom+epilatör=delikafadulden:roflol: aklinialirimsmile
hayır nikom+epilatör=:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burayı gördüm koptum ahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selammm hoşgeldinnnnvereliniortak
herkeşin maske günümü ayol bu akşamşakkıdı nikon hoşdeldinnnnn
hoşbuldum şoşikim özlettin kendini Şeniz
aşkı memnu gecesinde naptın ha :jeyyar:

Şuan yaratık gibiyim suratımda maskeylen oturuyomsempatiksalakcinni
ne maskesi yaptın islom bacımaklinialirimsmile
ah kıl tüy derdi desene bacım kolay gelsin ben de üşenmesem tiken tiken kollarımı alcam ama elim gitmio
bende artık bekar bir bağyan olarak-tatlicadiarzu-salıcam çayıra mevlam kayıra:sm_cool:
kukuzela politika başbakanım:hooray:
hem ev arkidişleri arasında orkidin molpedin lafımı olurhihoyyytmaksat kukucanlar bir olsunsempatiksalakcinnifisfisfisyok la olmasındelikafadulden

selam gençlerrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
hoşgeldin genç:smiley-cool:
Kanka bırak şu Tuborgu Efes'e geç yaw bira içtiğini anla biraz:içelim:
Efes Dark'a gell:içelim:[/COLOR][/I][/B]
harbiden he:)kankam niye tuborg içiyon la:içelim:kırmızı tuborg görünce aklıma sen geliyosunsempatiksalakcinni
mariaçi görüncede beni hatırlayın:a015:sempatiksalakcinni

yüz ütüsüfisfisfiskırışıklıkları açıyosa anama alıyım hacı:smiley-cool:

epril öldürüyosun beni:)))))))))) kuku kardeşliği uğruna akan kanlar kutsaldır kanka boşver tefferruatı!
ulan orgazım yazdığını görünce + 18 muhabbet oluyo sandım,topikte birden kalabalıklaşınca:smiley-cool:
manyaksın arzu sen,ne yazmış ya deli:roflol: :roflol: :roflol:

yok be tospikim,yoğurtla yapsanda oluryerimsenibenyenilen herşeyi yüzümüze sürüyoruz unutma:lepi:

ahahaa süper koptummm yawwwlaelaelaelaelaelülülülülülü

hoşbuldum şoşikim özlettin kendini Şeniz
aşkı memnu gecesinde naptın ha :jeyyar:

kuzum cok iyidi yaa ben pek beğenmedim son bölümü yüzleşme konuşması hariç tırttı hele behlülün o yaban halleri falan. tabe linç edilmemek için çok bi olumsuz yorum yapamadım bizim hatunların içinde:lepi: sonra zaten alternatif aşkı memnu finali çektik kendimiz acaip şeyler çıktı arşivde gizli birilerinin eline geçerse ya rezil olurus ya vezirlaelaelaelaelae

Mariaçi de severim kanke, ağşam son cila olaraktan içilir camiada, tadı daha güzel deyyi. :içelim: :lepi:
kukucanlar her daim birdir kanka. aralarında moleküler bağ mevcuttur. sempatiksalakcinni
anlarlar birbirlerini...boshayallersmile
hepimiz birimiz içün :lepi:
manevi anlamda yane. -tatlicadiarzu-

Ben alayım kankam annemde denerim iyi gelirse kırışıklıklara sölerim yerimseniben

Yarın bu maskelerden brini yapıcam kankam çooook saolasın Şeniz

Şekerler ben yatar hepinizi mıncırdım öptüm opuyorumnanaktan

kanka hep tuborgu yuvarlarkene dua edesin tutuyo farkındamısınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanrıçam ballı muzlu maskeyi ben yüzümde tutamamki yirim parmaklayıpopuyorumnanaktan
arada benimde yladığım oluyo soşikim.:))
tipe bak yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok salak:)))

hımmmmaklinialirimsmile
cila olarak denemedimCADIARZU hepimiz birimiz içindelikafaduldensırnaşık şey

erkencisin kankaolumunekankayizsmile
valla çok merak ettim,alınca paylaş bizle bitanemhihoyyytne demek tatlım benim..iyi geceler kuzumŞeniz

Keramet Tuborg'da mı dirsin aşkom sempatiksalakcinni
Fırat efsanedir kankam ya, çok zalak yavrum
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…