- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.601
kukurik:roflol:
ben burdayım bacak kıllarımdan arınacam nikomuuu aklıma geldiiiiii:roflol:
madamo çimeno gözlüm o iş olmaz herkeş yazar biberitom emin ol...
sevgili dostlar , kardeş türküler
hepinize iyi geceler diler uyumaya gderim ziraa fransızşar bugün bütün beyin hücrelerimi yediler
tanırçam gülüm bebeğim herşey yoluna girecek balımolumunekankayizsmile
herkesleriii öptümm opuyorumnanaktan
valla çiçem
benim de sefkilim olsan ben de istemezidim
yukardaki yapmış sana makkajı zaten. kıskanırdım seni ben gözümden gralıçamboshayallersmile
zaten ruj la öpüşmek prfz. le şeey gibi ... hiç bişe hissetmiyon len
Laa benim yaptığım avatarı kim beğenmedi bakem çıksın garşıma
Bugün doğtoraa gittim dermatolojiye:hulya:
Sırtımda son zamanlarda bir iki sivilce çıkar oldubenneyaptımki Onun için sivex verdi.
Bacaklardaki batıklar için vazelinli bir karışım mı ne yazmış reçete eczanede yarın alıciim. Antibiyotikli merhem de var sanırım. Bir de ürederm losyon.
Bu batıkların tek çaresi lazer dr. da öle dedi sağol bilmiyodum didim
Gittiğim özel hastane lazer epilasyon da yapıyorlarmış fiyat öğrenem dedim. Yaklaşık tek seans tüm bacak 400 TL sizce nası bacılar? Tlf numaramı aldı estetisyen arayıp bilgilendirecekmiş. Bir işe başlasam batık olmasa da yaptıracam kökünü kurutcam bu tüylerinkötükedihüso
zaten sen, miniko ve aprilin damarını kessem bade akar:içelim:
estağfirullah gözüm ben kim staj verecemreferans istiyorsan pembe koltuklu niko de anlarlar gözüm bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
:Aprılımın da kotası yok köpek öldürene dadanmış kankamdelikafadulden
Ben de biri vercekte içicem işte otlakçı misali:içelim:[/COLOR][/I][/B]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ev arkadaşınla ortak yanınız minimkaydirigubbakcemile3
daha önce hiç duymadım kankacım,umarım memnun kalırsın..güle güle kullan..opuyorumnanaktan
hee ev arkadaşımla genelde ortak süreriz zaten
aprilim hep bir elbiselerimi giymeyi dener ama ona mini gibi olduğundan giyemez
ben de onun kolyelerini filan takarım
yemekleri ben yaparım o bulaşıkları yıkar
bi de biraz içer arada
çok düzenlidir aprilim kaydirigubbakcemile3,
ahahahahha:roflol: :roflol:..aprlim azcık at gibidir,o yüzden bizim elbiseler olmaz ona minim:smiley-cool:hatun taş mübarekaklinialirimsmile
biz aprilimle ev arkadaşı olsak oturup karşılıklı her gece içerdik zaten:içelim:
anam caponların bloglarını nası buluyosunuz ya:uhm:kanka ben daha türk blogları bile bulamıyorumsempatiksalakcinni
kanka sende çok beceriklisin ama,allah herkeşe senin gibi ev arkadaşı nasip etsinkaydirigubbakcemile3:lepi:
diyene bak hacı senin gözelliğin topiği,forumu aştı o zaman enişte bey seni napsınbilmiyorumkismile hade ruju anladıkkk bi garip oluooo ama gözümdeki kalemden ona nelmaz: ama geçen takdir ettimm Nars Orgasm die tutturmuştum almadan önce bunun arkadaşına amarikadan falan getrtecektim snra dedim kasaba minnet etmektense şeyimi kesip yerim daha iyi. neysee Nars'ı sürmüştümmm farketmiş değişik olduğunu ne sürdün sen dedi dedim Nars Orgasm wuuuuuu çekio hemen çok da yakışırmış acaba isimden ötürümü felan:kedi:zapık sevgilim bile allığın güzelliğini farketti yane
kukurik:roflol:
ben burdayım bacak kıllarımdan arınacam nikomuuu aklıma geldiiiiii:roflol:
:roflol: Süreni de bakanı da orgasmm yapıomuş deseydindelikafaduldenah kıl tüy derdi desene bacım kolay gelsin ben de üşenmesem tiken tiken kollarımı alcam ama elim gitmio
selam gençlerrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
maske yaptım geldim :dance:
kilin içine elma sirkesi ve yoğurt suyundan yaptım yani iki kankamın formülünü birleştirdim bayanssulusmile
bi göz atim geçmişe :lepi:
B]Kanka, tek seans için 400 çok bee akannehir
İzmir bu lazer konusunda çok pahalı balım yaa.ohaoldumsmile
Bitme garantili paket programları araştır derim meleğim[/B] kaydirigubbakcemile5
Kankam, efkar bastı beni şuanda
Açtım bi kırmızı Tuborg...:içelim:
sevgili dostlar , kardeş türküler
hepinize iyi geceler diler uyumaya gderim ziraa fransızşar bugün bütün beyin hücrelerimi yediler
tanırçam gülüm bebeğim herşey yoluna girecek balımolumunekankayizsmile
herkesleriii öptümm opuyorumnanaktan
armut kuzi:roflol::roflol::roflol::roflol: kukirik dedi özelde koptum ya:roflol::roflol: aprilimin kukucanından sonra yeni bi terim kazandık...kukurik:lepi:
selam gençlerrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
Kanka bırak şu Tuborgu Efes'e geç yaw bira içtiğini anla biraz:içelim:
Efes Dark'a gell:içelim:
:roflol: Süreni de bakanı da orgasmm yapıomuş deseydindelikafadulden
Yaa ben de denemek istiyorum ondan:gitme:
Off nası bi başağrısı tuttu:gitme: nerden çıktı bu şimdi:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?