Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hahahahahahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heee ben bunları yapıyımda herif vursun beni sonraboşansakta kocem o benim:umursamaz:-tatlicadiarzu-
şaka bi yana cidden dellenir kuzum:))hiç gerenk yok:smiley-cool:

arzu geberdimsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey korkuyom diyo yasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
biz bunu patiyle yaşardık:)msn de patiyle konuşurken bu benim msn e girerdi..bi ben girerdim bi o girerdi,pati hangimize inanıcağını şaşırırdı:roflol: :roflol: :roflol: ben şifre koyardım,her patiye yazışımda başa o şifreleri koyar cümleye öyle girerdim:))tabi ben cümlemi bitiremeden bu beni düşürüp msn e girer benmişim gibi patiyle konuşurdu:roflolff ne günlerdi
patide derdi korkuyom kankaeyvahedigeldismile
sen böyle yazınca aklıma o geldi:)))
sana yazmayan tanrıçaya lanet olsun bekötükedihüsoyazmaz olurmuyum ceylanım,o sırada resimlerle uğraşıyodumŞeniz

offff çok güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
oh ırahatladım kanka geberdim korkumdan vallahi....

gııız kuzi

hazır küskene buluşak mi

sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki

hıı ? hııı? hadi hadi
fırsat düşkünü seni:jeyyar::roflol:
kanka o zaman benim ondan farkım ne oluryerimsenibenbu konu için demiyorum,hiç bir konuda misilleme yapmadım bu güne kadar..sevmem oyunları..düz bi insanım ben..en fazla bitiriyorum işte..ona misilleme yaparsam ne aşk kalırdı nede ilişkimize saygı..
kanka ne zaman buluşuyoruz:smiley-cool::roflol:

aklınla bin yaşa erzum yeşşeeee.:dance:.kı hiçbirimizin aklına gelmedihihoyyytgöster enişteye..Çok üzgünüm çoook
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bitanem,güzel diosunda inanki o topikte miç olur kanka..hee kendi topiğime miç demiyorum ama:roflol:akıbeti diğer topikler gibi olur emin ol kankaolumunekankayizsmilesen bana sor ben sana yardımcı olurum güzel gözlüm

Şifon kumaş aldım kendimekaydirigubbakcemile2

[/url][/IMG]
rengi çok güzelmiş islom..ne yapmayı düşünüyosun?model bellimi

olum ben götürdüm ya seni yatağakaydirigubbakcemilebırakırmıyım o halde
oyy beni düşünmüş meleğim:asigim:canlarım benim kankalarım ya..ölürüm lan sizeŞeniz
yok kanka,o ışık spotların ışığıdır:smiley-cool:

kendime ebayden krem aldım,
missha marka , japonların makyak ciltleri için kullandıkları ürünmüş, renkli nemlendirici ve fond. arası bişeymiş , 20 tl mi neydi :1ninca:

te bu

asyalı olduğum için sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ev arkadaşınla ortak yanınız minimkaydirigubbakcemile3
daha önce hiç duymadım kankacım,umarım memnun kalırsın..güle güle kullan..opuyorumnanaktan

baLoncuuğğuuuummmm mu burdayymıışşşş canımın içi mi onlinemışşş

yirimm yiriimmm oooyoyy alkisalkisalkis

boloncuğun hüpletsin seni:1hug:
göz makyajı sözünü unutmadın işallah

isom tuğalet -tatlicadiarzu-yaptıraklinialirimsmile
soşikaklinialirimsmileal dudaklım hoşgeldinŞenizlaflıyoruz bebem sende gelolumunekankayizsmile

kanka bende duymadım
baktım japok karıların bloglarında hep missha missha , kelepir buldum aldım ,zaten renk. nem. de bittiydi ,inşallah iyidir
hee ev arkadaşımla genelde ortak süreriz zaten
aprilim hep bir elbiselerimi giymeyi dener ama ona mini gibi olduğundan giyemez
ben de onun kolyelerini filan takarım
yemekleri ben yaparım o bulaşıkları yıkar
bi de biraz içer arada
çok düzenlidir aprilim kaydirigubbakcemile3
,

Kanka adrenalin yaşattın bize yeminle neyin sessizliği bu dedik:1ninca:
Arzum da özelden döşenmiş belli kaçıcak delik arıyodu:roflol:

Spot ışığı iyidir haci insanın gözünü de aklını da alıveriraklinialirimsmile

Abiye entari istiyom afroditim model yok şimdilik ama uydururuz bişi

ohhh miss nasıl yaptıracan mankenim

gözüne de çok yakışır hee pimbe
Yavrı ağzı rengi bende vuruldum görünce Arzumboshayallersmile
Böle önü kruvaze aşağısı hafif kiloş dökümlü kumaş ya zati dar etek olmaz sade bişi düşünüyom balım

islom gecelik dik aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 artanını yapiim dimi kumaş da transparan zati sengözlerimebaksanab
Sen de model vardır kanka ekle bişileraklinialirimsmile

isom tuğalet -tatlicadiarzu-yaptıraklinialirimsmile
soşikaklinialirimsmileal dudaklım hoşgeldinŞenizlaflıyoruz bebem sende gelolumunekankayizsmile

Tuğaaalet iyi olur dimi kankasempatiksalakcinni
geldim kuzu geldim:) al dudaklar feyk anacım:)

Uuyhh dudaklarına sevdiceği yapışasıcaaklinialirimsmile
Ben de pembiş halini gördüm tablo gibi kadınsın allamaboshayallersmile

Uuyhh dudaklarına sevdiceği yapışasıcaaklinialirimsmile
Ben de pembiş halini gördüm tablo gibi kadınsın allamaboshayallersmile

ayyy kuzuma bak hele ne de güzel şeyler diosun sen öleeee sevdiceğim pek sevmio ruj neyin sürmemi hatta makyaj yapmasam daha iimiş ama öyle bi dünya yokkkkk tabe onu da bilio:umursamaz: aman ne tablo ne tabloşakkıdı

geldim kuzu geldim:) al dudaklar feyk anacım:)
hadi ordan:1closedeyes::dilcikar:
ahahahahha:roflol: :roflol:..aprlim azcık at gibidir,o yüzden bizim elbiseler olmaz ona minim:smiley-cool:hatun taş mübarekaklinialirimsmile
biz aprilimle ev arkadaşı olsak oturup karşılıklı her gece içerdik zaten:içelim:
anam caponların bloglarını nası buluyosunuz ya:uhm:kanka ben daha türk blogları bile bulamıyorumsempatiksalakcinni
kanka sende çok beceriklisin ama,allah herkeşe senin gibi ev arkadaşı nasip etsinkaydirigubbakcemile3:lepi:

oooyy oyy ne renk söLe hemenn bakm sengözlerimebaksanab
ımmmmmmboshayallersmile
mavili bişeyler yap smokey tarzıhihoyyyt

slmm olsun herkeseturkbayragi
hoşgeldin minik kankamŞeniz

arzumla olan muhabbete yarıldım zatenkaydirigubbakcemile3
renk süper bebem,bu senede çok moda..moda olmasa kaç yazar,ama moda işte:smiley-cool:harika bi gece elbisesi olur ondan,dökümlü güzel uzun bi elbise:asigim:

evet süpper bi model bidenem çok hoş olur ifil ifil

ayyy kuzuma bak hele ne de güzel şeyler diosun sen öleeee sevdiceğim pek sevmio ruj neyin sürmemi hatta makyaj yapmasam daha iimiş ama öyle bi dünya yokkkkk tabe onu da bilio:umursamaz: aman ne tablo ne tabloşakkıdı

valla çiçem

benim de sefkilim olsan ben de istemezidim

yukardaki yapmış sana makkajı zaten. kıskanırdım seni ben gözümden gralıçamboshayallersmile

zaten ruj la öpüşmek prfz. le şeey gibi ... hiç bişe hissetmiyon len

iyiyim bitanem sen nasılsınŞeniz

kukurik:roflol:

ben burdayım bacak kıllarımdan arınacam nikomuuu aklıma geldiiiiii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…