- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.581
islom yine elbise var ufuktaaaa
meraklan beklemedeyiz çiçem
hahahahahahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Ne fırsatçısınız laakaydirigubbakcemile3
Göz makkajı isterikkaydirigubbakcemile2
Bütün badilerinin elbiselerinin tendeki duruşunu isterik
Saçlarını görmek isterik:lepi:
Ohh be kustum rahatladım:roflol:
arzu geberdimsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey korkuyom diyo yasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyla kızlar bu tanrıça bana yazmıyor
özel mesaj attım
sevdiceği ile ilgili çok güzel ! ifadeler olan...
korkuyom
girebilir benim şifremle yazmış..... la gerçekten okuyorsa oysa.. kazen de yok ki bakamıyoz tüh
offff çok güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Şükür senmişin kankaolumunekankayizsmile
Süpersin ya bu hali çok iyi olmuş emeğine sağlıkŞeniz
Arzum ben de tırsıdım ama şükür tanrıçammışhihoyyyt
Zira sevdiceği arko kremin faz bazı olaraktan kullanılmasının kaçıncı sayfada yer aldığıyla pek ilgilenmez herhal:roflol:
oh ırahatladım kanka geberdim korkumdan vallahi....
fırsat düşkünü seni:jeyyar::roflol:gııız kuzi
hazır küskene buluşak mi
sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki
hıı ? hııı? hadi hadi
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmileaklınla bin yaşa erzum yeşşeeee.:dance:.kı hiçbirimizin aklına gelmedihihoyyytgöster enişteye..Çok üzgünüm çoook
bitanem,güzel diosunda inanki o topikte miç olur kanka..hee kendi topiğime miç demiyorum ama:roflol:akıbeti diğer topikler gibi olur emin ol kankaolumunekankayizsmilesen bana sor ben sana yardımcı olurum güzel gözlümTanrıçam şu bugüne kadan yaptığım maske tarifleridir, efenime sölim yeni aldığın memnun kaldığın üründür vs.
Hepciği için bi topic açsan kimsecikler bişi yazmasa sen onları kopyalasan yapıştırsan zamanla oraya eklesen olurmuki burda bulcam diyi anam ağlıyo yeminle bilmiyorumkismile
rengi çok güzelmiş islom..ne yapmayı düşünüyosun?model bellimiŞifon kumaş aldım kendimekaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
Tanrıçam bütün gün aklımdaydın kız ne yaptı acaba diye ama sen de o ışığı gördüm çözülüvermen an meselesi:lepi: hadi hayırlısı
Ağşam da bıraktınız elimde 70likle yapayalnız odamın kapısında sızmış kalmışım bi yatağa atanım olmamışsempatiksalakcinni
[/COLOR][/I][/B]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ev arkadaşınla ortak yanınız minimkaydirigubbakcemile3kendime ebayden krem aldım,
missha marka , japonların makyak ciltleri için kullandıkları ürünmüş, renkli nemlendirici ve fond. arası bişeymiş , 20 tl mi neydi :1ninca:
te bu
asyalı olduğum için sempatiksalakcinni
baLoncuuğğuuuummmm mu burdayymıışşşş canımın içi mi onlinemışşş
yirimm yiriimmm oooyoyy alkisalkisalkis
rengi çok güzelmiş islom..ne yapmayı düşünüyosun?model bellimi
olum ben götürdüm ya seni yatağakaydirigubbakcemilebırakırmıyım o halde
oyy beni düşünmüş meleğim:asigim:canlarım benim kankalarım ya..ölürüm lan sizeŞeniz
yok kanka,o ışık spotların ışığıdır:smiley-cool:
Yavrı ağzı rengi bende vuruldum görünce Arzumboshayallersmileohhh miss nasıl yaptıracan mankenim
gözüne de çok yakışır hee pimbe
kaydirigubbakcemile3 artanını yapiim dimi kumaş da transparan zati sengözlerimebaksanabislom gecelik dik aklinialirimsmile
isom tuğalet -tatlicadiarzu-yaptıraklinialirimsmile
soşikaklinialirimsmileal dudaklım hoşgeldinŞenizlaflıyoruz bebem sende gelolumunekankayizsmile
geldim kuzu geldim:) al dudaklar feyk anacım:)
boloncuğun hüpletsin seni:1hug:
göz makyajı sözünü unutmadın işallah
Uuyhh dudaklarına sevdiceği yapışasıcaaklinialirimsmile
Ben de pembiş halini gördüm tablo gibi kadınsın allamaboshayallersmile
hadi ordan:1closedeyes::dilcikar:geldim kuzu geldim:) al dudaklar feyk anacım:)
ahahahahha:roflol: :roflol:..aprlim azcık at gibidir,o yüzden bizim elbiseler olmaz ona minim:smiley-cool:hatun taş mübarekaklinialirimsmilekanka bende duymadım
baktım japok karıların bloglarında hep missha missha , kelepir buldum aldım ,zaten renk. nem. de bittiydi ,inşallah iyidir
hee ev arkadaşımla genelde ortak süreriz zaten
aprilim hep bir elbiselerimi giymeyi dener ama ona mini gibi olduğundan giyemez
ben de onun kolyelerini filan takarım
yemekleri ben yaparım o bulaşıkları yıkar
bi de biraz içer arada
çok düzenlidir aprilim kaydirigubbakcemile3,
ımmmmmmboshayallersmileoooyy oyy ne renk söLe hemenn bakm sengözlerimebaksanab
hoşgeldin minik kankamŞenizslmm olsun herkeseturkbayragi
Kanka adrenalin yaşattın bize yeminle neyin sessizliği bu dedik:1ninca:
Arzum da özelden döşenmiş belli kaçıcak delik arıyodu:roflol:
Spot ışığı iyidir haci insanın gözünü de aklını da alıveriraklinialirimsmile
Abiye entari istiyom afroditim model yok şimdilik ama uydururuz bişi
Yavrı ağzı rengi bende vuruldum görünce Arzumboshayallersmile
evet süpper bi model bidenem çok hoş olur ifil ifilKanka adrenalin yaşattın bize yeminle neyin sessizliği bu dedik:1ninca:
Arzum da özelden döşenmiş belli kaçıcak delik arıyodu:roflol:
Spot ışığı iyidir haci insanın gözünü de aklını da alıveriraklinialirimsmile
Abiye entari istiyom afroditim model yok şimdilik ama uydururuz bişi
yeminlen ses gelmeyincefisfisfis
ensemde bi soluk hissettim :1shok: eyyıvah dedim gidiyoz gümbürtüyeeeeakannehir
Yavrı ağzı rengi bende vuruldum görünce Arzumboshayallersmile
Böle önü kruvaze aşağısı hafif kiloş dökümlü kumaş ya zati dar etek olmaz sade bişi düşünüyom balım
[/COLOR][/I][/B]
][/I]
ayyy kuzuma bak hele ne de güzel şeyler diosun sen öleeeesevdiceğim pek sevmio ruj neyin sürmemi hatta makyaj yapmasam daha iimiş ama öyle bi dünya yokkkkk tabe onu da bilio:umursamaz: aman ne tablo ne tabloşakkıdı
iyiyim bitanem sen nasılsınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?