Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gksum tatil böcüğüm hoşgelmişin yafrumŞeniz
Makkaj fotonu kesiyodum kız çok parlak çıkmış renkler ama sade gözünü eklesen yeter meleem kirpiklerine kurbanboshayallersmile

:tomato:senağlamalülülülülülü:roflol:

önceki sayfalara göz attım herkeşlerin cicileri güle güle eskisin

epril la süpersonik ayakkabıların çok biğedim kumaşı da

bir de gözüme çarpan bi olay renkli nemlendirici var; onun yanıdaki arkadaş kim? tanıyor muyuz? karıştırınca ne gibi tepkiler verdiler sana?

kkarabiber senin de cicikler çok hoşş

mininin oje uygulaması çok hoşuma gitti gız benim tamirci çırağı tırnaklarımı uzun gösterebilir belkim (hiç bakmıyom tırnaklara hiiiç peeheey(((

mini sevgilisi ilen küsmüş yine:)) bir an önce barışmalar dilerik

tanrıçam cepheisinde de barışmalara dair gelişmelr olmuş ee yaz tabi :)) sevgilisiz çekilmez. bi barıştık diiyip gelsin bana da bak nasıl saçından... tutup maskeleri yapacam... biliyor gendisi:)))

nikom Alaam senden razı olsun alıntılayıp özet geçmiş bidenemm öperim tülbenti olduğum

Gksum tatil böcüğüm hoşgelmişin yafrumŞeniz
Makkaj fotonu kesiyodum kız çok parlak çıkmış renkler ama sade gözünü eklesen yeter meleem kirpiklerine kurbanboshayallersmile

aynaya bakmadan çektimm onuu öle çıkmışş

yarın bi makyaj ekliceeemm onu çok özenerek yapıcaamm meleğimmm hihoyyyt

koskoca topicdee bi tek sen ipLedinn beniii :gitme:

unutuLduummmm kahretsiiinn :2:

Nisan yağmuruumm hoşbuLduumm .. :Saruboceq:

Oluğ mu kuzum ya...kaydirigubbakcemile5
Nikonum çılgınca alıntılar yapmış yüzyıl önceden, ondan kaynamıştır araya hihi sempatiksalakcinni
Nasılsın kuzucum nasıldı tatil?

Ben de sevdalıma gittim geldim hihoyyyt
Yorgunluktan ölüyom aklinialirimsmile :asigim:

islooooooom laelaelaelaelae
napçaz la yarın kanke?-tatlicadiarzu-
keşke İstanbulda olsaydın yaa aşkom...
:çok üzgünüm:

Arzum makkaj yapıciimiş yarına hazırlık olur arzum yap yapzemuszemus
Balo elbisemi giyip gitcem rahat olsun die bide senin makkajı yaparımdelikafadulden

Allah bize akıl fikir versin

:roflol::roflol:

çok manyaazz gerçekten
gerçekten

hahahaa makyaj yapacakkk
kız insanda accık sınav şitresi olur
ohaoldumsmile

nazo bırak bu seneyi hayatımda sınav streşi nedir bilmiyom yabilmiyorumkismile

hiç kasmadım bugüne kadar kendimi sterse sokamam kendimi (kırışırım felan neme lazım:))

a pardon
üniversite biterken son sınavım; tek ders sınavıydı eğer geçemezsem çok fena bi miktarda kayıt parası ödemeyecektim. çalıştım falan

o günü sabahı çok heeyecanlandım hayatımda ilk (ve sanırsam son ) kere...

yatarak öss ye girdim

yatarak okulu birtirdim desem yeri yani.:)) ne edem ben de böle gamsız biriyim işte ya okul konusunda

Dur kanka stres yapma belkim sizin sınav iptal olur hava şartları dolayısiyle o zaman ben girer çıkarım sana sorularıo verirrim çalışır geçersin.
Nan ne kaa zeki ve yardımseverim:roflol:

:roflol:
Aynen ben de pazar günü görece daha yakınım eve gerçi o da ters ama...bilmiyorumkismile En azından bildiğim bi yer. Yarın gidicem yere daha önce heç gitmidim ohaoldumsmile Babam bi güzellik yapıp götürürse mis olur. :Saruboceq:
KPSS ye girmek için evden çıkıp kaybolan bir kız çocuğu olmam işalla sempatiksalakcinni
Ben hala tam olarak hanki soruları çözücemi de bilmiyom kanka :roflol: :roflol:
Çok zalağım yaa
:mymeka:

kız insanda accık sınav şitresi olurohaoldumsmile

Bende de yok kiiiiii Nazocanımmm lülülülülülü
heheh
Topikçek salmışız çayıra
sempatiksalakcinni

epril la süpersonik ayakkabıların çok biğedim kumaşı da

bir de gözüme çarpan bi olay renkli nemlendirici var; onun yanıdaki arkadaş kim? tanıyor muyuz? karıştırınca ne gibi tepkiler verdiler sana?

erzucanım, merci minik kuşum opuyorumnanaktan
Kumaşım o eskiden eklediğim bakır renkli olan ama rengi gün ışığında çektim bu sefer :hulya:
öncekiler tam rengi vermemişti balım.
Pembe-bakır arası doğal bir renk. zemuszemus

Aşkom o Olayin normal bir nemlendirici kremi.
Olay Multi Radiance ışıltı veren mandalina özlü krem.
Yanındaki de ELF marka mineral fondöten
ikisini karıştırıp fondoten yaptım işte ballı lokma tatlım :lepi:
Güzel oldu hoş oldu ama o krem yaz için yoğun kaçtı :1ninca:
daha hafif bir kremle yaparsam eğer, mis gibi bir renkli nemlendirici imal etmiş olurum kendi çapımda ehhehe
bayanssulusmile

Maytap geçmeyin oluum :mymeka:
Daha vakit erken ben birazdan başlıcam çalışmaya sabahlarım bu gece fullerim soruları

Dur kanka stres yapma belkim sizin sınav iptal olur hava şartları dolayısiyle o zaman ben girer çıkarım sana sorularıo verirrim çalışır geçersin.
Nan ne kaa zeki ve yardımseverim:roflol:

Aaa öyle bi ihtimal mi var kanke boshayallersmile
Du bakim ekşi sözlüğe :roflol:
(kendime kaynak aldığım yegane kutsal bilgi kaynağı ekşi sözlüktür kanka) sempatiksalakcinni

Daha vakit erken ben birazdan başlıcam çalışmaya sabahlarım bu gece fullerim soruları

Olum ben Edirneden gelirken yolda iki bişiler okudum sempatiksalakcinni
aynen kaptım mantığı kanka, neymiş ki KPSS hahayt! :dilcikar:
Ben zaten çalışmadan geçerim süpersonik zeki olduğum içün
sempatiksalakcinni

Kanka dur korktum şimdi ya kaybolup gitcen sınav uğruna keşkem orda olsam götürürdüm aprılımı.
Şimdi kanka biz çok ot biliyoz ya 3 oturum giriyoz allah ne verdiyse bütün sorular bizimsempatiksalakcinni
Cumartesi sabah sorun yok hepiciğini yapcaz pardon sallıcaz:teytey: Türkç matematik tarih coğrafya ingilizce hayat bilgisi
Pazar ben sabahki derslere ağırlık vercem alan derslerim sen de öğleden sonrakilere asılcan o yüzden pazar sabahı çok yıpratma kendini enercini öğleden sonraya sakla

ne kadan güzel valla ya
hiç üle olamadım
safi paniğim ben
:roflol:

:roflol::roflol:

Nazom gülceğine 2 taktik ver olum görmüyon mu burda o ka çalıştık son tekrarlarımızı yapıyoz az destek olun ya işiniz gücünüz lay lay lom:umursamaz:

Hadi başlıyoz biriniz tarih anlatsın valla kalem oynatamıom sorularda o derece tarih olmuş bilgilerimsempatiksalakcinni

Matematikten 4 işlem cepte onu zehir gibi biliom yaparım heralde matematiği fulaklinialirimsmile

Coğrafyam süperdi aslında ama son deprem ve tsunamilerden sonra yeni konumlara pek bakamadım o yüzden bir iki yanlışım çıkabilir.

Alan derslerine de not açık gircem yaparım herhal

eyvahedigeldismile Kaybolur muyum ya kanka akannehir :bbo:
Gacellam yakınmış benim girceem yere gelim didi yavrum ama
Okul bahçesinde bekler beni belki ahahhaha :roflol:
Kankam bi de sen yeni mezunsun bilirsin
ben alan derslerini de unuttum iyi mi
sempatiksalakcinni

iyi akşamlar bağyanlar..
ah ah.. ne sınav şitresi sarmış bizim hatunlarıııııı..:icecream::icecream:
Ne raaatlar vallayii..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…