G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.281
tünaydın canlar
yarın fransızlar gelecek , tüm hafta sonu çevirmenlik yapıcam , gezceklermiş alsanaalsanasmile
bu sıcakda gezsinler de adanada görsünler ebelerini delikafadulden ben alıştım ebemi görmeye aklinialirimsmile
olur tospim , bende istereem oo sürmelerden ben de istereeem kaydirigubbakcemile3
karpuz tarlasına götür onları ,tüm ecdatlarının ebelerini topluca görürler..a.s:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam kuzuşum
fazla isterim bi denesini sana yollarım zemuszemus
aşada islomu gördüm ŞenizŞeniz
Minimmmm şükür kavuşturanaolumunekankayizsmile
Çok özledim sizi yaaŞeniz
Tarife değitirdim de 2 gündür netim yoktu berbat bi duygu resmen ben internt daha doğrusu KK bağımlısıyım
hoşgeldin kanka , ben de çok özledim seni aklinialirimsmile
pek bişey kaçırmadın , kimse gelmior artık , ıssız bir çöl oldu topiğimiz mafoldumben sabuhalar yüzünden sempatiksalakcinni
Kankam benimolumunekankayizsmilehoşgeldin kanka , ben de çok özledim seni aklinialirimsmile
pek bişey kaçırmadın , kimse gelmior artık , ıssız bir çöl oldu topiğimiz mafoldumben sabuhalar yüzünden sempatiksalakcinni
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aprilim ben de istiyom:lepi: bidakine capon pazarına gittiğimizde bana da alalımsositososito ev arkadaşın miniye çaktırmadan, ses çıkarmadan gelaklinialirimsmile
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmakannehir akannehir akannehir
ben bu appaları görüğüm günden beri bi hoş oldum:asigim::asigim: :asigim::asigim:
ulee böyle güzel ayakkabıya hele de rahatsa niko kurban olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aprilim ayakkabı model olarak, renk olarak çok güzel bayıldım bayıldımkaydirigubbakcemile2 :asigim: bayanssulusmile
hele annenin ayakkabısı, o nasıl bir annedir, görmek istiyorum hatunumunasıl zarafet akıyo zevkinde maşaallah, nasıl anlatırım bilmiyorum ama kanka hani denir ya boyu kadar 2 kız yetiştirmiş, böyle bir annenin böyle bir zarif ayakkabı giyeceğini bilmek hoşuma gitti:asigim: güle güle giyinin cici ayakkabılarınızıbayanssulusmile Şeniz
kumaş rengi bana farklı geldi yalnız kankam:uhm: sen bakır ve gümüş kumaş almamış mıydın fisfisfis bu renge hastayım yaa :asigim:
beeeeeeeeennn geLdiiiimmmmmmmmmmmm turkbayragi
kargodan gelen çiçek çok hoş kankitom:asigim:
ayrıca o ojelerin rengi yine bitirdi beni nasıl da sevdiğim renkler, sedefli bi de böyle :asigim: güle güle sür aprilimolumunekankayizsmile iki ev arkadaşı ne güzel oce alıyola bunlaa
tünaydın canlar
yarın fransızlar gelecek , tüm hafta sonu çevirmenlik yapıcam , gezceklermiş alsanaalsanasmile
bu sıcakda gezsinler de adanada görsünler ebelerini delikafadulden ben alıştım ebemi görmeye aklinialirimsmile
hoşgeldin kanka , ben de çok özledim seni aklinialirimsmile
dertler deryaa olmuuuşşş bizde birr sandaaaallllllll lilililililililililililiiiiiiiiiiimafoldumben
KPSS yarınmışş lee az önce elime geçti sınav giriş belgem çöp deyi atıyodumsempatiksalakcinni
Minim hangi tekerlemeyi söliim sınavda benim bildiklerim pek tutmuyo
Göksum hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
Kanka ben de dün hatırladım :roflol:
hatırladığım an içimde bir buz kitlesi sanki parçalandı akannehir :bbo:
dedim aha kaçırdım ben sınavı annemler azıma mıçıcak eyvahedigeldismile
koştur koştur eve geldim dedim bu hafta sonuymuş amaan alsanaalsanasmile
gireceğim yere de nası gitçem çok eriniyorum :2:
ÖSYM eskiden buralarda bi yer çıkarırdı bu sefer güldürmedi valla...sempatiksalakcinni
selamun aleykum ağalaaarr:))))))))))
yarın kpss sınavı var
bi rehavet bi rehavet sormayınn
kalkıp makyaj yapacam şimdi:))) makyaj yapacak bugünü buldum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?