- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.261
Nie bi görüküp kaçıyon laa ürkütüyon beni selamsız akitoŞeniz
gene gelirim gene gelirim :)
tospikin sosyal olası tuttu bu yıl :)
gel valla yaa :dance:
feysini ac bakem :dance:
uyy korkma maviş :teselli:
valla gelen giden yok yahu :/
islom kirpiklere badem yagı sürmeye basladım
biri bnmle baslasın yaa sonucları tartısalım
ondan seni sectim mikalenjelo :1ninca:
bnmki kapalı sana özel acıcim tosbikom :1ninca:Açtım emme ben senin fotoları felan göremiyorum alsanaalsanasmile
Uyy akitom ben o işi denemeye kalktım bi ara kör oluyodum:sinifsinif:
Geceleri yatarken sürüyordum gözüme kaçıyodu hep namıssız sabah da gözlerim kızarık ve şiş oluyodu:1ninca: Anıcağın bana yaramadı onun yerine demlikte arta kalan çayı sürüyorum hakikaten işe yarıyor. Onu da denemeni tavsiye ederim bi riski yok ve göz için de yararlıkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bibberimm Şeniz neredesin kaçak :mymeka: bir de utanmadan okuyup çıkıyordum diyor :mymeka:Canlar nasılsınız? Ara ara bakıyordum size ama yazmaya fırsat olmuyordu iyisinizdir umarım nisanımın askeri gelmiş galiba allahımm ayırmasın sizi bir dahaŞeniz
korkma biberim :teselli: ben varken babbar sana hiç bişi yapamaz kötükedihüso tanrıçam yuvana dön bebeğimKankaa ya ben ne yazdım sana hatırlamıyorumohaoldumsmile Giden kutusunda da yok ne dedim ben sana ya çok pis tırstımeyvahedigeldismile :roflol:
Bibertom nerelerdesin sen canözümolumunekankayizsmileKankaa ya ben ne yazdım sana hatırlamıyorumohaoldumsmile Giden kutusunda da yok ne dedim ben sana ya çok pis tırstımeyvahedigeldismile :roflol:
TanrıçammmŞenizgüzeller güzeli kankalarımopuyorumnanaktan
nişanlım ve ailesi bizdeydi,onları yolcu edip hemen size yazmak için koştum
sizi çok ihmal ettim biliyorumbilmiyorumkismileama inanın girmeye fırsat bulamıyorum:çok üzgünüm:
biberimi gördüm yukarda,öpüyorum onu en kocamanındanŞeniznikom sekreteryamda burda:jeyyarnuda en yalap şalapındanŞeniz
april kankam ne alemde aceba:jeyyar:
tatlıgacımŞenizonuda öpüyorum ve geçmiş doğum günü mübarek olsun:lepi:gacı abla demeyin şu gacıya,sinir oluyorum:roflol:çıtırım benim osositososito
ilarzum kuzişim ne alemde..onunda gözlerinden hasretle öperimhihoyyyt
minim tatilde..yerim onu vanilyalı dondurmam:icecream:
akitram net bağlattı çok sevindimhihoyyytminikim ,halaycı başım:teyteynunda kulaklarından öperim:sm_cool:
sonracımazemuszemusyemek kıraliçası nazomŞenizceylom,burcum,tembelim, kankam islom ,ebrucum,ve ve ve patim:hooray:atladıklarım varsa kusura bakmayınbenneyaptımki
aaa göksum var:mymeka:baloncuğumopuyorumnanaktan
herkeze selam olsun:a015:
biliyosunuz mesajları okuyamadım..yanlışlıkla silince:çok üzgünümyüzden herkezden çok çok özür dilerim...
bir gün özel olarak sadece geçmişi okuyacağım..zannetmeyinki okumıyağımkaydirigubbakcemile
beni sorarsanız ben çok çok iyiyim:asigim:hepiniz aklımdasınız ve kalbim her daim sizlerle bunu bilin..
sizi seviyorum ve en kısa zamanda bol bol görüşmek üzere diyerek tekrar kaçıyorum:a015:
iyi geceler bitanelerim
he öp en yalap şalapındangüzeller güzeli kankalarımopuyorumnanaktan
sizi çok ihmal ettim biliyorumbilmiyorumkismileama inanın girmeye fırsat bulamıyorum:çok üzgünüm:
biberimi gördüm yukarda,öpüyorum onu en kocamanındanŞeniznikom sekreteryamda burda:jeyyarnuda en yalap şalapındanŞeniz
tatlıgacımŞenizonuda öpüyorum ve geçmiş doğum günü mübarek olsun:lepi:gacı abla demeyin şu gacıya,sinir oluyorum:roflol:çıtırım benim osositososito
akitram net bağlattı çok sevindimhihoyyytminikim ,halaycı başım:teyteynunda kulaklarından öperim:sm_cool:
sonracımazemuszemusyemek kıraliçası nazomŞenizceylom,burcum,tembelim, kankam islom ,ebrucum,ve ve ve patim:hooray:atladıklarım varsa kusura bakmayınbenneyaptımki
biliyosunuz mesajları okuyamadım..yanlışlıkla silince:çok üzgünümyüzden herkezden çok çok özür dilerim...
bir gün özel olarak sadece geçmişi okuyacağım..zannetmeyinki okumıyağımkaydirigubbakcemile
beni sorarsanız ben çok çok iyiyim:asigim:hepiniz aklımdasınız ve kalbim her daim sizlerle bunu bilin..
sizi seviyorum ve en kısa zamanda bol bol görüşmek üzere diyerek tekrar kaçıyorum:a015:
iyi geceler bitanelerim
anaaaaaaaaaam ne şanslıyım lo sempatiksalakcinni sositososito sositososito maşallah bana sositosositoHeyoo kimse yoğ mu
Albüm yaptım gelin anacım yalnız amaç entariyi göstertmek tipime daha doğrusu tipsizliğime bakmayınsempatiksalakcinni
güzeller güzeli kankalarımopuyorumnanaktan
iyi geceler bitanelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?