Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
albüme bak Tanrıçamda baksın kaldırıciimkaydirigubbakcemile2 Tabi bi girip kaçmazsa
hemen uçuyorum bal kabağım
gacım,mekanımıza gelmek için kafamıza taşmı düşmesi lazımaşkolsun çok kırıldımsempatiksalakcinni
gül yüzlüm,2 gündür pc nin azizliğine uğruyorum,tam alıntılayıp entır yapıcakken kapanıyo gerzek:mymeka:
sinir krizleri geçirtiyo banaguclubacismile

kız tanrıça ,külkedisinin ters versiyonusun.guclubacismile.o 12 de gider..sen de 12 den sooona geliyon haaaa..
:roflol:
anam benim neyim düzki zatendoğarken bile ters gelmişim:CüvCüv::ecrin_bebek: fisfisfis

Bu gece sevdiceğimlen alemlere aktıksositososito
tiki concon lar sizizemuszemusdisko disko partizaneler
bende kendimi tek kurnaz benim sanıyodumsırnaşık şey
gacitom,aynı işlemi bende yapıyorumama ben buz kalıbına döküyorum deniz suyunu,sonra yüzümde gezdiriyorumzemuszemus
deniz suyu sivilcelere felan çok iyi gelir ayrıca,cilde faydalı olii:jeyyar:
aprilim olsa,bize süpersoniksiniz kankalar:lepi:derdiboshayallersmile

Erkenciyim yarın Aydın'a gidiyorum ince işler var her an görümvce olabilürümmdelikafadulden

anam bu sıcaktada görümcemi olunursempatiksalakcinnihavalar serinlesin öyle olursun be islom:smiley-cool:
hayırlısı olsun diyelim gülom
:içelim:

öhhhöööööööö
ben seni nasıl yesem kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mektuba baksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
allahın delisi seni:roflol:
özel mesaj yazamıyonuz artık demüüü:jeyyar::roflol:
akitramda geldi yazıp,onun yaptığı smili koymuş,ona geberdim zaten:lepi:
aprilim güzel sekreteryalık yaptı ama,ona üstün hizmet ödülü vermem lazım:hooray: :uhm:
baya uzak kaldım sanki bendefisfisfissitemde haklısın
hatamı telafi edicem:icecream:
bilmediğim bi gelişme varmı pekisengözlerimebaksanab??

Gene gelmiş benim bi denem.:teytey::teytey:.ayy nazarlara gelmeyesin..enişteden ok.çıktı galibası..
Tanrıçam,kııı bende buz kalıbına kodum deniz suyunu.:1rolleyes:.aynen dediğin şekilde yapıcam..kışa saklıyom onnarı

gözünden ASLA kaçmaz:smiley-cool:
sen beni nası yiyiceksinki:smiley-cool:
kendini alıntılamana hastayım biliyosun:roflol:nikom okuyım neler yazmışın dur:roflol::roflol:
he kaçmaz kimin sekreteryası o bişi de bilme gözünden kaçsın, hemen lafı komuş :mymeka: :roflol:
seni kırk katırla mı yesem :mymeka: kırk satırla mı :mymeka:
koskoca yaz nasıl geçti :CüvCüv: neler neler yaptın bekliyorum mektubun cevabını :CüvCüv:
eş eş eşişe beş boş beşişe patronumun adı menevşee :roflol::roflol:

:dilcikar:
bence de Aprilim haketti hiç hakkını yiyemem sositososito
hatta islo ve mini de öyle bayanssulusmile
he özel mesac yazamıyok çok mu komine gitti
sitemde haklıyım demek, ama sitem zamanı geri getirmiyor saçlarım beyazladıı
demek daha gelişme diye soruyorsun, senin usul cevap verim; patronum biliyorum çok ihmal ettim ama söz hatamı telafi edecem, en kısa zamanda gelicem canlarım süprizzzzz :dilcikar:

Minik ,renkli kanaryam..olumunekankayizsmile neler de dermiş öyle.opuyorumnanaktan.tatlı dillim..opuyorumnanaktan
hisler karşılıklı..
siyah beyaz kartalım ben:lepi::smiley-cool:ne demiş isem az bile demişimdir..sen en güzel sözlere layıksın erik gözlüm benimŞeniz
Çok tırstım yahu attığım mesajı da unuttum:roflol: koru beni nikonum:1hug:
seni değil niko,nuriş ve çetesi bile koruyamaz cabbarımın gazabından biberik sırnaşık şey
kanka,yanarım yanarım bende okuyamadım ona yanarımohaoldumsmileneler yazdınız kim bilir banasenağlama

fildir fildir geziyolar
nirde olcaklar
bizde sürünelim büle lmaz:
he valla geziyoruz tospikcan
sende gez,durma evdezemuszemusama akşam çık mümkünseakannehirdondurma gibi erirsin allama

Hepinizi çokkk seviyurum canım kankalarımmm
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
biz seni hiç sevmiyoruz:dilcikar:senağlama
nerdesin be kanka,gelde 2 lafın ağzını yüzünü patlatalım:a015:ama keyfin cillop,onu bilmek yetiyoopuyorumnanaktan

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938
fikir annesi benim amahihoyyytyaşasın çingane makkaşı:lepi:
tanrıçamŞenizŞenizŞeniz
sen yeterki mutlu ol bacım biz beklerizboshayallersmile
ağzını burnunu yediğimŞeniznerelerdesin cadıkaydirigubbakcemile

tanrıcam gelmiş gitmiş yaaa gel artık yaaa :umursamaz:
bende cok pis tribe girioruummm ve girdim :umursamaz:
tribini yerim yavyuum:jeyyar:
ahada geldimsüprizzzzz ama yoksun:sm_confused:

TanrıçammmŞeniz
Biz de arkandan saydırıyoduk bıraktı bizi yine diye
Artık gitmeyeciin dimi gülyüzlümŞeniz

bende diyorum kulaklarım niye bu kadar çınlıyo:smiley-cool:
sizi bırakan 'pot' olsun be:lepi:

höööö:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
seni patiye havale ediyorum..kaygan bıyıklı ilgilensin senlesengözlerimebaksanab :roflol:
bak kendimi alıntılatma bana:enbuyukkkkuyorum olum daha napim:enbuyukkk:

Kızlar şu barcelino saç bakım yağından aldım..haftada 3 kez yapın diyoo..bu ne beee..bi kez yeter:umursamaz:,aaaa...aklinialirimsmile

hoşgeldin yeşil eriğimopuyorumnanaktaneniştenin işi var,bende evimdeyim,fırsat bu fırsat yanınıza uçtumhihoyyyt
gacım 5 kiloluk petler varya,bidakine onlara doldurucam:smiley-cool:valla süper oluyo:dance:
ben bu gün hakiki gül suyu aldım,onlarıda buz kalıbına koyucam,yazın en süpersonik şekilde ferahlamak içinhihoyyyt
akşama resim eklicem bitaneler..

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol:
pskopat niko:roflol: :roflol: allah bilir ben yokken hangi konsept'te iletiler ve avatarlar yaptın
çok pis koyarımlafısengözlerimebaksanab :smiley-cool:

:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
ulan gelicem dedim gelmedimmi:mymeka:maaşlara zam yapıcaz dedik yapmadıkmı,işsizlik biticek dedik bitt.....ay coştum,frekans çık aradan:tomato:
o değilde,mesaj süresi 600 saniye olmuş yine,ona ayar oldum aga

Aldıklarımı ekliyim bari
Yemek yiyip geliom
[/url][/IMG]
güle güle kullan bacımŞeniz
canım peki renkli nemlendirici göz altı morluklarını da kapatıyor mu?

renkli nemlendirici göz altına sürülmez hayatım..ten ürünlerini(fondoten,pudra vs..)göz altına uygulama..göz altı derimiz o kadar ince ve hassas'ki,ileride çabuk kırışmaya müsait..gözümüz gibi bakalım mümkünse
kaydirigubbakcemile2

bugün gecelere akacağızzz , akmadan önce aldıklarımı ekleyeyiiimmmmmm delikafadulden

yaaa kıyafetlerimi ekleyemedim yarın bi daha denerim ((

kış gelse de toplaşsak :gitme: özledim yaaa :gitme: tanrıçam gülüm :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
minimŞenizhoşgeldin bitanemolumunekankayizsmile
neler neler almışsındelikafadulden delikafadulden yalnız elbiseleri üst üste eklemişsin bebeğim,pantolonları göremedimbilmiyorumkismile
kozmetiklerin harika,hepsi işe yarar şeyler..ben yazın kozmetik almıyorum,enerjimi sonbahara saklıyorum:lepi:
allığın rengine bayıldım bu arada:asigim:elbiselerde çok cici:sm_cool:herbişeyini iyi günlerde kullan güzelim benimopuyorumnanaktan

tanrıçam sıcaktan beynim sulandı heralde yaptığım şeleri yapamıorm , aynı şeyi kopyalamışım sempatiksalakcinni
yarın düzgününü eklicem kaydirigubbakcemile2
saol bebeğim , kapatıcım bitmişti , okul açılmadan alayım dedim , temizleyicilerimi de estee alacağım eylüle kadar anca opuyorumnanaktan okul zamanı zor geçiniyorum aklinialirimsmile

:roflol: tahmin ettim zaten:)bende sürekli o hatayı yapıyorum,önizlemede fark edip siliyorum hemen
estee güzel ama tuzludur,kesen müsaitse almakta çok iyi yapmışsın bitanem..peki cilt bakım ürünlerini estee alma kararını nasıl verdin?cilt bakımı için esteden çok daha iyi markalar var,ben tonik ve temizleme sütünü kullanmıştım,ordan tecrübe sahibiyim

valla moron gibi aynısını nasıl kopyaladıysam yapacağım zamanda yapam heelülülülülülü
kankam direk cildime sürdüğüm şelerde paradan sakınmam , kapatıcıda benim için en önemli 2.şeykaydirigubbakcemile3
bunları denerken kız denedi temizleme şeylerini yüzümde sevdim onlarıda , çok yumuşak ürünlerdi , beğendim gibi , sence hangisinden alim balım , kararım kesin değil kaydirigubbakcemile3

merhaba gençlerŞeniz
Tanrıçam nasılmış bakalım iyimiş mi
olumunekankayizsmile
merhaba nazomopuyorumnanaktan
tanrıçan iyi çok şükürhihoyyytsen nasılsın bitanem?senin tayin işinden ne haber:1ninca:

deli:roflol:
ben kapatıcımdan memnun değilim:umursamaz:mac var bende,bitmesini bekliyorum,biter bitmez lancome alıcam kısmetse:asigim:
bide bereketliki namussuz,3 sene gitti bana(tabi başka ürünlerde kullanıyodum)
bebişkom biraz daha fazla ver,la prairie marka al derim..cidden verdiğin paraya değerbayanssulusmile

resmi örnek olsun diye koydum..la prairie fransız bir markadır ve fiyatları oldukça tuzludur.sevil parfümeri gibi kozmetikçilerde bulabilirsiniz(bilmeyenler için)

dur deney yapıyormu bi bakim meleğim , biliorm bu markayı hiç bakmam aklıma gelmemişti , van münüt aklinialirimsmile

Allah belamı verecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…