- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.481
olum seninkiler söz dinliyo:ecrin_bebek:benim ne aneyde,ne cabbarda iş yok:umursamaz:sempatiksalakcinni Şimdik ben de bu akşam evdeki malzemelerden bi maske türeticem sempatiksalakcinni :hulya:
kayınvalideciğimle sevdiceğime de sürerim zemuszemus
deli gelin olduğum tescillensin iyice sempatiksalakcinni
onyüzbinmilyon baloncuuksempatiksalakcinnihoşbullduumm bidenesiimm
Yüzbinbaloncuğuuum benimmm bilmiyorumkismile Özlüyoruuz seniii
:lepi:Sensiiiiz yapamıyoruuuzz ulleeeyyn :lepi:
Şaka maka nasıl gidiyor tatlişim herşey yolundadır umarımm
Şu şurup da tikatimi çektiii delikafadulden
benim ağzım çok sık yara oluyoorr.. yarasız gezmiyorum diyebilirim o dereeceyim
Acaba iyi gelir mi :umursamaz:
Ben kaçıyorum canlarım:çok üzgünüm:
Kanka doğum kontrol hapı içiyomaklinialirimsmile baktım başedemiyom hapa başladımdelikafaduldenlost'u izlemiyidim ben kankafisfisfis
aynen islom,niko bacı hala resim eklicek dimi
valla bende bakım yapmadığım için bu ara,kulağını çekmicem sanırsam galiba:smiley-cool:yaz şimdi boşver:icecream:sonbahara doğru başlarız:dance:
ne hapı kullanıyosunki bebeğim?sivilceye dönüşmesi güzel..beze olarak kalmasın..o daha kötü..
dün perimede önerdim..rastlarsan ardıç katranlı yada papatyalı sabuna,hemen al kankam..baharatçılarda 5 tl civarı..faydasını görürsünhihoyyyt
miro,satıyorum arıyorum bölümü olucak..ordan satabilirsin canogamyoncuiremsu
he arkadan gelirim, dikkat et heran höö yapabilirim :roflol::roflol: ne demek öyle arkadan markadan :CüvCüv:
islom ben te o zaman maskeyi yapıcam dedim ya, dicem unutuyorum, yaptım ben o gün sositososito
kardeşim gördü diyo çikolata mı sürdün yüzüne :roflol::roflol:
yalnız zümük gibi bi kıvamı oldu sürdükçe yapış yapış ayrılmadı parmağımdan bir türlü
tshirtime sıçradı tarçın lekesi dedim önemsemedim leke çıkarıcı dökmedim çıkmadı leke :gitme: hatırası vardı, inşaallah zamanla çıkar leke :hulya: birdahaki sefere önlükle takıcam fena sıçrıyo meret :roflol:
:roflol: Kanka sorarsa satmıyom kayınanacum takasa koydum ben o ka terbiyesiz miyim verilen hedayeyi satayım dersin:roflol:kankaaaaaaaaa delikafadulden
:teytey:
Puahahhaha olum dur şimdi yeni geldim diye öle diyon Nikom bişi demez hele bugünlüksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ekleyemem yaa kanka sevdalım da yanımda denyo mudur nedir dicekler ahahahahha
Daha yeni aldık netten satışa çıkardı gelin demesin:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
Ben kaçıyorum canlarım:çok üzgünüm:
olum seninkiler söz dinliyo:ecrin_bebek:benim ne aneyde,ne cabbarda iş yok:umursamaz:
onyüzbinmilyon baloncuuksempatiksalakcinni
ne severdim o reklamı hacı yaboshayallersmilela göksu,sen daha dünyada yoktun o reklam olduğu zamanlar:roflol:kart tanrıçabenneyaptımki
yolunda aga merak etmeözel hayatımda,aile hayatımda gayet güzel
bende sizsiz yapamıyorum olum,bak damlıyorum fırsat buluncaolumunekankayizsmile
dediği şekilde yap bakalım balım,iyi gelir belki..baksana duymayan kulakların duymasını sağlıyomuş,yaralarınamı iyi gelmicek
alçak köfte:çok üzgünüm:
fırsat bulunca gel olum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
abooooakannehirbuda kamil çıktı:roflol:la oglım,vur dedik öldürdün sen:roflol: :roflol: :roflol:bak olm ben avrdım o reklam daaa yuhhh dedirtme baa çarparım haa :mymeka:
güccüğüz de o kadar da deeliz yanii alsanaalsanasmile keşke bebek kalsak ya dediğimde laf yani delikafadulden
denicemm her yerime sürceem kirpik diplerime bilem sürcem banyo yapcam küvetin suyuna karıştırcaam ha bunu sırnaşık şey
Belki cilde de iyi geliyordurr delikafadulden
Kanka doğum kontrol hapı içiyomaklinialirimsmile baktım başedemiyom hapa başladımdelikafadulden
Adet dönemim çok sancılı geçiyor ya jinekoloğa gittim ultrasonla baktı kist yokmuş çok şaşırdım o da hemen hap önerdi niyese:1ninca: İstemeye istemeye içiyom Adı Belera piyasadaki en iyi hapmış en zararsızıymış dediğine göre. Bİr yan etkisini görmedim sadece cildime yaramadı gibi geldi çünkü sivilce sorunum yoktu benim:umursamaz:
Bakalım adet dönemim nası geçcek 3 tane kaldı hap.
Evde o ka çok sabun varki gören hele babam hööööööööö oluyo:1shok: sırnaşık şey ama o dediklerini de deneyebilirümkaydirigubbakcemile3
abooooakannehirbuda kamil çıktı:roflol:la oglım,vur dedik öldürdün sen:roflol: :roflol: :roflol:
mokunu çıkartmadan göksukaydirigubbakcemiletamammı bebeğim:mymeka: :roflol:
sen yarınki yarışmaya katılıyomusun ondan haber et hele
kanka doğum kontrol hapı sivilceye iyi gelir aslındafisfisfisdemek daha bünyen alışmadıyerimseniben
çok geçmiş olsun bitanem,ama hap iyi gelicektir eminimkaydirigubbakcemile5
onlarıda dene kanka ölürmüsün:mymeka::kedi:
hatırım için..nolar nolarrrr:smiley-cool:
mokunu çıakrtmıyorum tmam sööz kaydirigubbakcemile2
eveeeeeeett resmimi yollladım arzumaaa :lepi:
sen aprilin eline su bile dökemen gülomyavuz hırgız ev sahabını şaşırtır niko:smiley-cool:kendi hatamı declare ediyorum işte anlasanalülülülülülühem aprilim geldiki
eşinin tayini muş'a mı çıktı?eee orayamı yerleşiceksiniz yani??:uhmeki memnunmusun bu duruma,önce onu öğreniyim:)
demek resimli anlatım istiyosunCADIARZUceylo'da kankandı senin dimi:)))
nikom,kafana göre bağla,özel bi şekli şemali yok,zaten yüzün güzel:asigim:çok yakışıcak bebeğimeŞeniz
beğendin göynekleri hehihoyyytpdra renginin siyahınıda eklemiştim hatırlarsan
hayatımın güneşli günü:smiley-cool:söz verdik olum:mymeka:kısmetse,cabbar yoksa sahurda sizleyim:lepi:
geldin mi gülümm :1hug: nikosunun ballı vanilyalı sütüsüü aklinialirimsmile bayanssulusmilekankaaaaaaaaa delikafadulden
Puahahhaha olum dur şimdi yeni geldim diye öle diyon Nikom bişi demez hele bugünlüksempatiksalakcinni
Ekleyemem yaa kanka sevdalım da yanımda denyo mudur nedir dicekler ahahahahha
Daha yeni aldık netten satışa çıkardı gelin demesin
onlar uyurken gizlice çek:1ninca::jeyyar::roflol:
gitti gidiyora ilan veriyomuş gibi hehehe:roflol:
niko yine arazi olduseni seviyimde biraz,kıskanır gelir belki:1ninca:
aprilimm böböğümm çiğörümmm nası özledim seni tek kankam benimmmolumunekankayizsmilenikoo:dilcikar:
sempatiksalakcinni
ooyyy canım kankam benim ooğğğ :1hug: olumunekankayizsmile
ballı kuzu lokmam benim oooğğğ sempatiksalakcinni :1hug:
nikooo lülülüülaelaelaelaelae
he buldunuz, kavuştunuz alay gidin nikoyla mafoldumben zaten annem ben doğmadan ölmüş, beni teyzem doğurmuş ablaa :çok üzgünüm: :a015:puhahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaşasın kötülükkötükedihüso :jeyyar: nikooonaniknanik naniknanik naniknanik
sen aprilin eline su bile dökemen gülomhayırsız küfte
eşim muşta üniye kabul edildi gangaaa delikafadulden çok memnunuz hem de, Allah gönlümüze göre verdi :Saruboceq: en önemlisi eşimin bölümü değişiyor sositososito eşim öğretim üyesi oluyor 5 sene istanbuldayız, doktorası bittikten sonra 4 sene muşta kalacakmışıız :dance: özelden konuşuruk diyom amakpssyi de bekleyecekti ama hocalarıyla konuşmuş kesin kararını verdi :lepi:
kafama bandana gibi takam diyom zemuszemus ama nasıl yapıcam :jeyyar: acaba kafada nasıl durur bi göstert :jeyyar: 5 talem ziyan olmasın sonra :roflol::roflol::roflol:yoksa seni hiç yorar mıyım aklinialirimsmile :roflol: ceylo minnoş kankam benim ya boru mu :dilcikar: sempatiksalakcinni süprizzzzz
he göyneğin siyahını da eklemiştin hatırlamam mı boshayallersmile aklıma getirmesen olmuyo di mi :mymeka: sempatiksalakcinni aman gözümüz yok üstünde paralansın aklinialirimsmile :dilcikar:
geldin mi gülümm :1hug: nikosunun ballı vanilyalı sütüsüü aklinialirimsmile bayanssulusmile
gangaa aney nasıl benim aklım onda aklinialirimsmile sempatiksalakcinni resimleri sonra çekersin aprilim ben de çok merak ettim bakalım kaynananın zevki nasıl, seni keşfetmiş mi :lepi: nikonu gör ekle ganga bekliyom bak :lepi: bir de aneyin düğünde bi fotosunu ekle sevaptır aklinialirimsmile inaytana dinimiz amin ganka :Saruboceq: sırnaşık şey
olm sen ona bakma abartıyo:dilcikar: bi de biliyo şımarmak ona yakışıyi aklinialirimsmile zemuszemus
sen onu, o seni özlüyo, ya ben mafoldumben ikinizi birden özlüyom yassık bağa :gitme:
tebi nikonun özlemeye hakkı yok bu niko çatlasın bu niko sararsın bu niko solsun -tatlicadiarzu- :umursamaz: :roflol:
he buldunuz, kavuştunuz alay gidin nikoyla mafoldumben zaten annem ben doğmadan ölmüş, beni teyzem doğurmuş ablaa :çok üzgünüm: :a015:
kanka doğum kontrol hapı sivilceye iyi gelir aslındafisfisfisdemek daha bünyen alışmadıyerimseniben
çok geçmiş olsun bitanem,ama hap iyi gelicektir eminimkaydirigubbakcemile5
onlarıda dene kanka ölürmüsün:mymeka::kedi:
hatırım için..nolar nolarrrr:smiley-cool:
isveç şurubuisveç ixiri(şurubu)
ben bu ixiri 20 tl ye aldım..o kadar çok faydası varki,hem içiliyor,hem sürülüyor..ben son zamanlarda isveç ixirini pamuğa döküp cildime sürüyorum tonik gibi..sonrasında yıkamaya gerek yok..yüzünüzde kalsın...şimdi isveç şurubunun nelere iyi geldiğini anlatıyım sizlere
önce şu aprile yaptığın espriye bi güleyim :roflol::roflol::roflol::roflol:Nikoo arkamdan iş çeviriyon laa resmen pusuya yatıyon ofline olduğum an pörtlüyon delikafadulden
Maskeyi çok mu sulu yaptın olum sıçraması mümkün deel hamur kıvamında olcek meme gibi yani kulağının memesi gibisempatiksalakcinni
:roflol: Kanka sorarsa satmıyom kayınanacum takasa koydum ben o ka terbiyesiz miyim verilen hedayeyi satayım dersin:roflol:
aha işte şeriban tizeden sonra artık bir de gülüzar ablamız var :roflol::roflol::roflol:market çıkartmambir adet hakiki gülsuyu,bir adet acı badem tüp krem,bir adet zeytinyağı özlü kremzemuszemus
gülsuyunu buzluğa koyup dondurup yüzüme sürücem..malum yazkafamçokkarıştıve harika bir serinletme yöntemi olucak..hakiki gül suyu,3 tl ye aldım..zaten kokusundan anlıyosunuz hakiki olup olmadığını
olive marka krem..bu namıssız bücürü 70 kuruşa aldım yani 700 binlira eski para ile
arko krem gibi..küçük ve tüpte..a1001 marketten aldım,kokusu çok güzel,çantanıza atarsınızzemuszemusbenim hoşuma gitti
bebak acı badem kreminide topuklarıma ve sert yerlerime(dirsek ve diz kapağı)sürmek için aldım..yoğun nem veriyor..isteyen ellerinede sürebilir,çantanıza atabilirsiniz..2 liracık:hulya:uzun zamandır flor mar'ın frençlik ojelerini almıyordum..kemik rengi ve mat beyaz.. kemik rengi 82 numara,beyaz olan 310
hee beni doğuran ne kadar teyzem sayılıyosa sen de o kadar annemsin evladım üzülme :jeyyar:zalakkkk:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
manyaksın olum sen:roflol: :roflol: geberdimmm:roflol:
senin teyzen benim nikooodelikafaduldenbu durumda senin aney oluyorum sanırsamfisfisfis
bilirim,derdin 5 tl,beni fisfisfisgörmek değil,zaten aksi olsa şaşarım:smiley-cool::roflol:
o zaman çalsın davullar zurnalardelikafaduldenah minik olucaktıki,24 saat bu habere halay çekerdi şerepsizimboshayallersmile
gözünüz aydın kankitom:lepi:allah göynüze göre vermiş baksüprizzzzz
özelini bekliyorum o vakit
nan islo mu hapı yuttu biz mi yuttuk anlamadım :roflol: her iki lafından biri hap :lepi: ne hapmış be :mymeka: anam izin veriyorum bırak şu hapı lütfen :Saruboceq: :roflol:Kanka ben de öle biliyom sivilce sorunu olanlara d.k.hapı verirler ama benim cildim sevmedi zaar:2:
Bari sancıma iyi gelse:hulya:
Nikomm çok sevindimm eşinin iş olayınaolumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun inşallah yeni düzeniniz gülomŞeniz
Ne dalga yapıon nan hapımlaalsanaalsanasmile Sen gibim doğurup doğurup duriim laa:CüvCüv:nan islo mu hapı yuttu biz mi yuttuk anlamadım :roflol: her iki lafından biri hap :lepi: ne hapmış be :mymeka: anam izin veriyorum bırak şu hapı lütfen :Saruboceq: :roflol:
sağol islom inşaallah herşey daha güzel olur Şeniz sen gibi hapı yutmuş gibi olmayalım dasempatiksalakcinni
alçak köfte:çok üzgünüm:
fırsat bulunca gel olum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:roflol: Kanka sorarsa satmıyom kayınanacum takasa koydum ben o ka terbiyesiz miyim verilen hedayeyi satayım dersin:roflol:
market çıkartmamolive marka krem..bu namıssız bücürü 70 kuruşa aldım yani 700 binlira eski para ile
bir adet hakiki gülsuyu,bir adet acı badem tüp krem,bir adet zeytinyağı özlü kremzemuszemus
arko krem gibi..küçük ve tüpte..a1001 marketten aldım,kokusu çok güzel,çantanıza atarsınızzemuszemusbenim hoşuma gitti
bebak acı badem kreminide topuklarıma ve sert yerlerime(dirsek ve diz kapağı)sürmek için aldım..yoğun nem veriyor..isteyen ellerinede sürebilir,çantanıza atabilirsiniz..2 liracık:hulya:
önce şu aprile yaptığın espriye bi güleyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
bayılıyorum şu kızın şöyle esprilerine zemuszemus maşallah kerataya ya :mymeka:sempatiksalakcinni :roflol:
gene ben geldim sen yoksun :roflol::roflol::roflol:
maske sulu olmadı aynen dediğin gibi oldu, hatta zümük gibi oldu :2:
ben sürüyom o geliyo ben sürüyom elimi çektikçe geliyo, ben cebelleşirken sıçradı işte :roflol:
Gildim aşkom ama yoğsunuz :2:
:roflol: :roflol: Eyi düşündün onu kanka
Mayyak yaasırnaşık şey
Gülsuyu kankitom benim olumunekankayizsmile
Ben de Rosense'in %100 doğal gülsuyundan çok memnunum kankacım...:lepi:
D'olive'in de seti var bende harika kokuyor çok seviyorum...
Bebak ta her türlü iyidir meleğim güle güle kullanasınkaydirigubbakcemile5
gelir işallah bebem...kanka şu ibram saraçoğlunun soğan suyu kürünü denesene:1ninca:Kanka ben de öle biliyom sivilce sorunu olanlara d.k.hapı verirler ama benim cildim sevmedi zaar:2:
Bari sancıma iyi gelse:hulya:
yemin ederim biliyodum bunu diyiceğini:))daha msj'ını gördümmm,dedimki şeribandan sonra gülizar diyip bu şarkıyı yazıcak:roflol: :roflol: :roflol:aha işte şeriban tizeden sonra artık bir de gülüzar ablamız var :roflol::roflol::roflol:
kıskanmakta haksız mıyım gülüzaaar, bu sevda da bahtsız mıyım gülüzaaarr sositososito gülüzar sana söylüyom tanrıçam sen işit :icecream: :roflol::roflol::roflol:
gülüzaarrr yandım sana gülüzaar, sen serinlet beni gülizar delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka senin hiç ipek gibin fucudunda dizlerin sert olur mu ya :çok üzgünüm: yok inanmam yasakkelime yeme beni :teselli: ispat isterim :lepi: :roflol::roflol:
Gildim aşkom ama yoğsunuz :2:
Gülsuyu kankitom benim olumunekankayizsmile
Ben de Rosense'in %100 doğal gülsuyundan çok memnunum kankacım...:lepi:
D'olive'in de seti var bende harika kokuyor çok seviyorum...
Bebak ta her türlü iyidir meleğim güle güle kullanasınkaydirigubbakcemile5
yatmadan bende ciciler payleşcemmhem kendı topıgımde hem burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?