Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sempatiksalakcinni Şimdik ben de bu akşam evdeki malzemelerden bi maske türeticem sempatiksalakcinni :hulya:
kayınvalideciğimle sevdiceğime de sürerim zemuszemus
deli gelin olduğum tescillensin iyice
sempatiksalakcinni
olum seninkiler söz dinliyo:ecrin_bebek:benim ne aneyde,ne cabbarda iş yok:umursamaz:

onyüzbinmilyon baloncuuksempatiksalakcinni
ne severdim o reklamı hacı yaboshayallersmilela göksu,sen daha dünyada yoktun o reklam olduğu zamanlar:roflol:kart tanrıçabenneyaptımki
yolunda aga merak etmeözel hayatımda,aile hayatımda gayet güzel
bende sizsiz yapamıyorum olum,bak damlıyorum fırsat buluncaolumunekankayizsmile
dediği şekilde yap bakalım balım,iyi gelir belki..baksana duymayan kulakların duymasını sağlıyomuş,yaralarınamı iyi gelmicek

Ben kaçıyorum canlarım:çok üzgünüm:

alçak köfte:çok üzgünüm:
fırsat bulunca gel olum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Kanka doğum kontrol hapı içiyomaklinialirimsmile baktım başedemiyom hapa başladımdelikafadulden
Adet dönemim çok sancılı geçiyor ya jinekoloğa gittim ultrasonla baktı kist yokmuş çok şaşırdım o da hemen hap önerdi niyese:1ninca: İstemeye istemeye içiyom Adı Belera piyasadaki en iyi hapmış en zararsızıymış dediğine göre. Bİr yan etkisini görmedim sadece cildime yaramadı gibi geldi çünkü sivilce sorunum yoktu benim:umursamaz:
Bakalım adet dönemim nası geçcek 3 tane kaldı hap.
Evde o ka çok sabun varki gören hele babam hööööööööö oluyo:1shok: sırnaşık şey ama o dediklerini de deneyebilirümkaydirigubbakcemile3

Nikoo arkamdan iş çeviriyon laa resmen pusuya yatıyon ofline olduğum an pörtlüyon delikafadulden
Maskeyi çok mu sulu yaptın olum sıçraması mümkün deel hamur kıvamında olcek meme gibi yani kulağının memesi gibisempatiksalakcinni

:roflol: Kanka sorarsa satmıyom kayınanacum takasa koydum ben o ka terbiyesiz miyim verilen hedayeyi satayım dersin:roflol:
Ben kaçıyorum canlarım:çok üzgünüm:

Gene gel kuzucumm:gitme:

bak olm ben avrdım o reklam daaa yuhhh dedirtme baa çarparım haa :mymeka:

güccüğüz de o kadar da deeliz yanii alsanaalsanasmile keşke bebek kalsak ya dediğimde laf yani delikafadulden

denicemm her yerime sürceem kirpik diplerime bilem sürcem banyo yapcam küvetin suyuna karıştırcaam ha bunu sırnaşık şey

Belki cilde de iyi geliyordurr delikafadulden

market çıkartmam
bir adet hakiki gülsuyu,bir adet acı badem tüp krem,bir adet zeytinyağı özlü kremzemuszemus

gülsuyunu buzluğa koyup dondurup yüzüme sürücem..malum yazkafamçokkarıştıve harika bir serinletme yöntemi olucak..hakiki gül suyu,3 tl ye aldım..zaten kokusundan anlıyosunuz hakiki olup olmadığını

olive marka krem..bu namıssız bücürü 70 kuruşa aldım yani 700 binlira eski para ile
arko krem gibi..küçük ve tüpte..a1001 marketten aldım,kokusu çok güzel,çantanıza atarsınızzemuszemusbenim hoşuma gitti

bebak acı badem kreminide topuklarıma ve sert yerlerime(dirsek ve diz kapağı)sürmek için aldım..yoğun nem veriyor..isteyen ellerinede sürebilir,çantanıza atabilirsiniz..2 liracık:hulya:

uzun zamandır flor mar'ın frençlik ojelerini almıyordum..kemik rengi ve mat beyaz.. kemik rengi 82 numara,beyaz olan 310

Son düzenleme:
abooooakannehirbuda kamil çıktı:roflol:la oglım,vur dedik öldürdün sen:roflol: :roflol: :roflol:
mokunu çıkartmadan göksukaydirigubbakcemiletamammı bebeğim:mymeka: :roflol:
sen yarınki yarışmaya katılıyomusun ondan haber et hele

kanka doğum kontrol hapı sivilceye iyi gelir aslındafisfisfisdemek daha bünyen alışmadıyerimseniben
çok geçmiş olsun bitanem,ama hap iyi gelicektir eminimkaydirigubbakcemile5
onlarıda dene kanka ölürmüsün:mymeka::kedi:
hatırım için..nolar nolarrrr:smiley-cool:

mokunu çıakrtmıyorum tmam sööz kaydirigubbakcemile2

eveeeeeeett resmimi yollladım arzumaaa :lepi:

sen aprilin eline su bile dökemen gülom hayırsız küfte
eşim muşta üniye kabul edildi gangaaa delikafadulden çok memnunuz hem de, Allah gönlümüze göre verdi :Saruboceq: en önemlisi eşimin bölümü değişiyor sositososito eşim öğretim üyesi oluyor 5 sene istanbuldayız, doktorası bittikten sonra 4 sene muşta kalacakmışıız :dance: özelden konuşuruk diyom ama kpssyi de bekleyecekti ama hocalarıyla konuşmuş kesin kararını verdi :lepi:

kafama bandana gibi takam diyom zemuszemus ama nasıl yapıcam :jeyyar: acaba kafada nasıl durur bi göstert :jeyyar: 5 talem ziyan olmasın sonra :roflol::roflol::roflol:yoksa seni hiç yorar mıyım aklinialirimsmile :roflol: ceylo minnoş kankam benim ya boru mu :dilcikar: sempatiksalakcinni süprizzzzz
he göyneğin siyahını da eklemiştin hatırlamam mı boshayallersmile aklıma getirmesen olmuyo di mi :mymeka: sempatiksalakcinni aman gözümüz yok üstünde paralansın aklinialirimsmile :dilcikar:
geldin mi gülümm :1hug: nikosunun ballı vanilyalı sütüsüü aklinialirimsmile bayanssulusmile
gangaa aney nasıl benim aklım onda aklinialirimsmile sempatiksalakcinni resimleri sonra çekersin aprilim ben de çok merak ettim bakalım kaynananın zevki nasıl, seni keşfetmiş mi :lepi: nikonu gör ekle ganga bekliyom bak :lepi: bir de aneyin düğünde bi fotosunu ekle sevaptır aklinialirimsmile inaytana dinimiz amin ganka :Saruboceq: sırnaşık şey
olm sen ona bakma abartıyo:dilcikar: bi de biliyo şımarmak ona yakışıyi aklinialirimsmile zemuszemus
sen onu, o seni özlüyo, ya ben mafoldumben ikinizi birden özlüyom yassık bağa :gitme:
tebi nikonun özlemeye hakkı yok bu niko çatlasın bu niko sararsın bu niko solsun -tatlicadiarzu- :umursamaz: :roflol:

sempatiksalakcinni
ooyyy canım kankam benim ooğğğ :1hug: olumunekankayizsmile
ballı kuzu lokmam benim oooğğğ sempatiksalakcinni :1hug:
nikooo lülülüülaelaelaelaelae
puhahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaşasın kötülükkötükedihüso :jeyyar: nikooonaniknanik naniknanik naniknanik
he buldunuz, kavuştunuz alay gidin nikoyla mafoldumben zaten annem ben doğmadan ölmüş, beni teyzem doğurmuş ablaa :çok üzgünüm: :a015:

zalakkkk:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
manyaksın olum sen:roflol: :roflol: geberdimmm:roflol:
senin teyzen benim nikooodelikafaduldenbu durumda senin aney oluyorum sanırsamfisfisfis
bilirim,derdin 5 tl,beni fisfisfisgörmek değil,zaten aksi olsa şaşarım:smiley-cool::roflol:
o zaman çalsın davullar zurnalardelikafaduldenah minik olucaktıki,24 saat bu habere halay çekerdi şerepsizimboshayallersmile
gözünüz aydın kankitom:lepi:allah göynüze göre vermiş baksüprizzzzz
özelini bekliyorum o vakit

Kanka ben de öle biliyom sivilce sorunu olanlara d.k.hapı verirler ama benim cildim sevmedi zaar:2:
Bari sancıma iyi gelse:hulya:

Nikomm çok sevindimm eşinin iş olayınaolumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun inşallah yeni düzeniniz gülomŞeniz

isveç şurubu
isveçin dağlarından gelen, soğuk sulardan seyrin sulara indiren şurup şimdi 20telecilerde tükenmeden alın, telecinizden ısrarla isteyin sempatiksalakcinni
önce şu aprile yaptığın espriye bi güleyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
bayılıyorum şu kızın şöyle esprilerine zemuszemus maşallah kerataya ya :mymeka:sempatiksalakcinni :roflol:
gene ben geldim sen yoksun :roflol::roflol::roflol:
maske sulu olmadı aynen dediğin gibi oldu, hatta zümük gibi oldu :2:
ben sürüyom o geliyo ben sürüyom elimi çektikçe geliyo, ben cebelleşirken sıçradı işte :roflol:

aha işte şeriban tizeden sonra artık bir de gülüzar ablamız var :roflol::roflol::roflol:
kıskanmakta haksız mıyım gülüzaaar, bu sevda da bahtsız mıyım gülüzaaarr sositososito gülüzar sana söylüyom tanrıçam sen işit :icecream: :roflol::roflol::roflol:
gülüzaarrr yandım sana gülüzaar, sen serinlet beni gülizar delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka senin hiç ipek gibin fucudunda dizlerin sert olur mu ya :çok üzgünüm: yok inanmam yasakkelime yeme beni :teselli: ispat isterim :lepi: :roflol::roflol:

hee beni doğuran ne kadar teyzem sayılıyosa sen de o kadar annemsin evladım üzülme :jeyyar:
minik halayı nerde söndürüyo, aman, çekiyo acaba :roflol::roflol: minikin adının hakku içun çalsın davullar delikafadulden :teytey: patronum diyom ki bu minik ramazanda zahurda çalan davulu duyup halay çeke çeke kalkmasın yataktan delikafadulden :1shok: :teytey::teytey: :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür bitanem en sonunda rahatlayacağız inşaallah sositososito az biraz durumumu biliyordun hamdolsun devlet kapısında artık eşim :kedi:
özelime gel özelimeee sositososito sen ne zaman müsaitsen haber ver annadın sen onu vereliniortak
annadın annadın vereliniortak ok anlaştık vereliniortak elimi bırak artık kanka gel sarılalım olumunekankayizsmile öpmeden de bırakmam Şeniz
en son aldığın krem şeyslerini tebrik etmeyi atladım galiba gevezelikten fisfisfis muhakkak tebrik etmem lazım sana çok yükleniyolar gankaa :gitme: :roflol: bu arada o kremler kozmetiğe girmiyo galiba he laelaelaelaelae :roflol::roflol:ah ah bu makyaj bilmem ne kozmetik felan sana çok yükleniyolar -tatlicadiarzu- :icecream: :roflol:
nan islo mu hapı yuttu biz mi yuttuk anlamadım :roflol: her iki lafından biri hap :lepi: ne hapmış be :mymeka: anam izin veriyorum bırak şu hapı lütfen :Saruboceq: :roflol:
sağol islom inşaallah herşey daha güzel olur Şeniz sen gibi hapı yutmuş gibi olmayalım da sempatiksalakcinni

Ne dalga yapıon nan hapımlaalsanaalsanasmile Sen gibim doğurup doğurup duriim laa:CüvCüv:
Hiç sevmiom onu yaa pembiş pembiş sevimli bişi yapmışlar bide ama beni heç çekmio:umursamaz:
Sen de daya sırtını evladım devletezemuszemus
Tez zamanda yoluna koyun herbişeyiolumunekankayizsmile

alçak köfte:çok üzgünüm:
fırsat bulunca gel olum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Gildim aşkom ama yoğsunuz :2:

:roflol: Kanka sorarsa satmıyom kayınanacum takasa koydum ben o ka terbiyesiz miyim verilen hedayeyi satayım dersin:roflol:

:roflol: :roflol: Eyi düşündün onu kanka
Mayyak yaa
sırnaşık şey

Gülsuyu kankitom benim olumunekankayizsmile
Ben de Rosense'in %100 doğal gülsuyundan çok memnunum kankacım...:lepi:
D'olive'in de seti var bende harika kokuyor çok seviyorum...
Bebak ta her türlü iyidir meleğim güle güle kullanasın
kaydirigubbakcemile5

Şeniz ne espirisi olum kankama yol gösterttimsempatiksalakcinni
Bu sefer ben geldim arkandansırnaşık şey
Senin sümüğünde ne kıvamlımış aga:1ninca:
Ilık suyla yapıon dimi

KankaaŞeniz
Takasçı gelin geldiiii
Bunu duyan kankamın gayınanası gelinini kimle takas eder acabadelikafadulden
Hadi laa kurban olsun o benim pambık yüzlü kankama
Bu arada senin cabbar okumuyo buraları de mi aşkomeyvahedigeldismile

Kanka ben de öle biliyom sivilce sorunu olanlara d.k.hapı verirler ama benim cildim sevmedi zaar:2:
Bari sancıma iyi gelse:hulya:
gelir işallah bebem...kanka şu ibram saraçoğlunun soğan suyu kürünü denesene:1ninca:
yemin ederim biliyodum bunu diyiceğini:))daha msj'ını gördümmm,dedimki şeribandan sonra gülizar diyip bu şarkıyı yazıcak:roflol: :roflol: :roflol:
ulan ciğerini biliyorum şerepsiz:roflol:
kanka sert değiller allah için:1closedeyes::smiley-cool:ama olsun sürüp önlem alıyorum fenamı:icecream:
hem sert olanlar varsa,onlara öneri yapıyorumboshayallersmile
gülizarımla uğraşmayın,namusum o benimsempatiksalakcinni

akşam geliceğini bilsem çıkarmıyım ulan hiç:a015:
kankam bebak'ı yüze asla tavsiye etmem ama,yıllar önce öyle bir hata yapımıştımda yüzümü mafetmiştimkafamçokkarıştı
kuru ciltler için bir nebze,ama yağlı ve karma ciltler kullanmasın:sinifsinif:
d'olive yi çok sevdim kankeehihoyyytmis gibin kokiii:asigim:hemde 70 kuruş:sm_cool:her gördüğümde alırım namıssızı artık:icecream:
aprilim,gülsuyunu buz kalıbına döküp,dondurup yüzünde gezdirsene:jeyyar:süper oluyo sıcaklarda,ferah ferahzemuszemus

annemin hedayesi:kedi:
nazar boncuklu bilenklik:lepi:kıroluk yapıp sizlerlede paylaşıyorum

bu tarz bileklikleri çok seviyorum..özellikle beyaz birşey giyildiğinde kendini çok güzel belli ediyor:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…