- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.661
vet ya bende bakamıyorum meraktan çıldırcam
islomm mavi sekerim mckk Şeniz
bende kuzeninkine bakıcam da acılmıyor
Kanka sen de olmasan 2 dua edenim yok topraam kurumadan unuttunuz la beni
Sevdalın işi alır gelir inşallah gülüm hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:
Ne gördünüz laa çabık anatın:hulya: cokacimcoook
Bak kanka ben yokken yaparsan o ekşını hakkımı helal etmem
Cigara orucu bozmuyo dimisakız çiğnerken iyi gidiyo yanındaşakkıdı
Çook svindim balım yaa:sm_cool:gankaaaaaaaa naber ula olumunekankayizsmile Şeniz
iş görüşmesi çok iyi geçmiş çiçeğim, çok sevindim :lepi:
yalnız bahsedilen pozisyon bir süre sonra açılacakmış. mutlaka çalışmak istiyoruz senle demiş adam...
hayırlısı gülommm...hihoyyyt
Ben ekşını yapacağum zamanı bilirim gankam sen gafaynı yorma
nisanım kanka dün uyudum yaa iyigeceler diyemeden kaçanzi
hoşgeldin dadlum Şeniz
siteye girilmiyor bu ne yaaa herzaman böyle oluyor poooff :umursamaz:
Sağolsun canlarım benimmm opuyorumnanaktan
bakalım hayırlısı artık hihoyyyt
hepimize gücel işler olsun işalla...:Saruboceq:
ösym nin site göçmüş tabii kü
Ben şimdik kaçayım az, ütü neyin yapçam. bir de yimek yaparım kolayından sonra hehehhe :hulya:
kankitomolumunekankayizsmile
güzel uykular bitanemopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne sandındııılülülülülülü lülülülülülü
göksum abartma len:kedi::smiley-cool:ama sana bi ara başka bi kıyak yapıcam anlarsın yaaklinialirimsmile
kaşına gözüne yarana kurbanŞenizolum sizler kadar güzel değilim hep diyorum..güzel sizlersiniz bitanem..hele şu topikte bi tane çikin kankam yok:lepi:
demek 2 lira bilem deel :roflol::roflol::roflol::roflol:dün bahsettiğim rexona teens deodorantımı böğün gidip adımhihoyyyt
hemide 3 tl yezemuszemusmarketten 5-6 tl ye alıp kazıklanmayın,mutlaka kozmetikçiden alın..:hulya:
bu antipersperant..yani koltuk altı için.sıkınca beyaz leke bırakan cinsten..ama ben bunu öyle güzel sallıyorumki ne leke bırakıyo ne bişey:lepi:tüm vucuduma sıkıyorum valla mis gibibayanssulusmile
http://www.ressim.net
vazelini 2 liraya aldımboshayallersmileayaklarıma sürüyorum,üzerine çorap giyiyorum..evet bu sıcakta-tatlicadiarzu-
dudağada sürülür,bakım yapar..gece yatarken sürebilirsinizgamyoncuiremsuama yazın çekilmiyo usta:umursamaz:
bende a1001 marketten:lepi::roflol:ucuzluğun adresinden:jeyyar:1.75 kuruşa yani 2 lira bilem deeel:jeyyar:bu niveanın yan sanayisi bakım dalgasını aldım:hooray:
yalnız çok ciddiyim,niveadan daha çok beğendim yeminle..bi kere kalıntı yapmıyo dudakta,çok doğal bi renk veriyo..kokusu biraz iğrenç:smiley-cool:ama seven olabilir,ben zaten çilek kokusu sevmemfisfisfis
ekonomik bakım diyorum:lepi:
http://www.ressim.nethttp://www.ressim.net
kalemleri koyduğum mor objeyi 3 liraya aldım..acayip hoşuma gitti..ışıl ışıl,kımıl kımıl:smiley-cool:
resimde pek net çıkmamış..ama sizde böyle bir obje alıp kalemlerinizi koyabilir,odanıza hoşluk katabilirsiz:smiley-cool:
http://www.ressim.net
ojelerimi çok severek aldım..daha alıcaktım ama mürekkebim bitti:)
fuşya oje golden rose...92 numara
kırmızı oje alix avien...26 numara
kahve tonlarındaki oje flor mar...10 numara:lepi:
fişne çürüü flor mar...352
estağfirullah o siziğ görüşüüz sempatiksalakcinni:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
namıssız:jeyyar:
he aynen öyle krip la :roflol::roflol: benim hiç kribim olmadı beni öpsene abla sempatiksalakcinniKanka kribi ne la dümbük grip mi yani :roflol:
yeni uyandım olum kaam açılmadı daha mirmirmirmir fisfisfis
ama aldığım bir haberle sevindim doğrusu...:lepi: hihoyyyt
off hala uykum var anadın mı...mirmirmirmir
:sayıklayanaprilsmili: sempatiksalakcinni
son foto derken kanke?
düğünlerin fotoları henüz PC ye atılamadı çiçeğim. halledince bi ekşın yaparuk
ehehhehe
:roflol::roflol:
:roflol: kız muhabbeti ha:roflol: manyak karı yasırnaşık şeydemek 2 lira bilem deel :roflol::roflol::roflol::roflol:
patronum makaleni çok beğendim hocam yine her zamanki gibi müthişsiniz vereliniortak :roflol::roflol:
patron senle ve aprilimle realde değil ama a101de buluşmak farz oldu :Saruboceq: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
sana ait bişey görünce çok mutlu oluyorum ya:sm_cool: geçen biyerde şu penbeli aynanı gördüm inceledim :jeyyar: dedim resimde ne kadar büyük görünüyo minicikmiş kaydirigubbakcemile3 böyle çekmecesini felan açtım kapattım işte:roflol::roflol:
neyse bi gidim bakim makyaj bölümüne kodun mu bunları sempatiksalakcinni
estağfirullah o siziğ görüşüüz sempatiksalakcinni
ben dün gittiiim biber aldım dolma yapacam cokacimcoook
he aynen öyle krip la :roflol::roflol: benim hiç kribim olmadı beni öpsene abla sempatiksalakcinni
demek iş görüşmesi olumlu geçti :sm_cool::sm_cool: ayrıntıları çok merak ediyorum :içelim:
nereye yerleşeceksiniz, sen nereye başvurmayı düşünüyorsun, kpssde iyi puan alırsan işine yarayacak mı, felan :dance:
en son benim göremediğim 2 adet resimleri diyorum :dilcikar: son resimleri de kaçırırsam yazık bana senağlama düğünde felan naptın kanka anlatsana sempatiksalakcinni çantandan memnun musun, hele de o pembe ayakkabılardan :asigim: sempatiksalakcinni kız muhabbeti işte da:dance:
islom sositosositosositosositosositososito:roflol: kız muhabbeti ha:roflol: manyak karı yasırnaşık şey
Aga ben bu orucu bozmadan o beni bozdu nolcek böle:1ninca:
Ne bu yaa gayınanan hep seni mü çalıştırıyo
Bak kanka şiddet neyin görüyosan çaktırmadan işaret ver hemencik basarız orayı ezdirtmem pambıkımıkötükedihüso
:roflol: :roflol: :roflol: rahatsız deli yaa :roflol:he aynen öyle krip la :roflol::roflol: benim hiç kribim olmadı beni öpsene abla sempatiksalakcinni
demek iş görüşmesi olumlu geçti :sm_cool::sm_cool: ayrıntıları çok merak ediyorum :içelim:
nereye yerleşeceksiniz, sen nereye başvurmayı düşünüyorsun, kpssde iyi puan alırsan işine yarayacak mı, felan :dance:
en son benim göremediğim 2 adet resimleri diyorum :dilcikar: son resimleri de kaçırırsam yazık bana senağlama düğünde felan naptın kanka anlatsana sempatiksalakcinni çantandan memnun musun, hele de o pembe ayakkabılardan :asigim: sempatiksalakcinni kız muhabbeti işte da:dance:
:roflol: kız muhabbeti ha:roflol: manyak karı yasırnaşık şey
Aga ben bu orucu bozmadan o beni bozdu nolcek böle:1ninca:
islom sositosositosositosositosositososito
ben de çok susadım:gitme: gece eşşek kadar bardağa su koydum son kez pcye bakıp içeyim diye gamyoncuiremsu sakar niko suyu olduğu gibi devirdi :mymeka: ben döküntüyü toplayıp edene kadar ezan başladı dişimi fırçalamış ve su içmemiş haldeyim ağzım kurudu :gitme:
islo bugün tatlı olarak ne yaptın :jeyyar:
Kanka bu ne ya bu kadan zor şartlarda çalışılır mı olum feshet o sözleşmeyi sen
hee ya ganka acınacak haldeyim yeminle mafoldumben
kayınvalideciğim çalışıyor eve ekmek getiriyor :hulya:
sevdalım pişiriyor :hulya:
ben de önce afiyetnen yiyorum cokacimcoook sora da temizliyorum kanka sempatiksalakcinni
anlaşmamız sözleşmemiz bu yönde -tatlicadiarzu-
aksini iddia edemem, nişan feshedilir zaarkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: rahatsız deli yaa :roflol:
bebeğim ayrıntıları özelden yazarım bilahare, deşifre olmayalım şimdik eyvahedigeldismile
çok güzel bir iş ama...:lepi:
olursa tam süper olacak...hihoyyyt
düğün fotolarını sana özelden atarım be ganka ayıpsın aa aklinialirimsmile
annecimi de göstertçem sana hem aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
çantadan çok memnun kaldım kanka. çok biğeni topladı laelaelaelaelae
ayakkabılar nasıl rahattı anlatamam zerre acıtmadı namıssızlar
parası da iyi olunca o kadar kalite olsun ama di mi aşgum buyrunnnnnnnnn
helal olsun vallahi :lepi:
Ben tutumuyom kanke
Kanka bu ne ya bu kadan zor şartlarda çalışılır mı olum feshet o sözleşmeyi sen
Yimeğe sevdalınla kendine kadan yapıo dimi
İlk günün şerefine tutiim dedim yoksa tutamıyom ben oruç
Kanka onu bunu bırak dün saçımı kırptırtmağa gitmiştim akşam dönüşte de sevdalım yakaladı beni kapıda mekanın tekine gittik unutmuşum la sahura kalkacağımızı biraları yuvarladık nası da içim yanmışeyvahedigeldismile İkimiz de oruçluyuz bide bi ayarımız yokki la bizim kaydirigubbakcemile3
Sen iftar saati bizim için 2 dua şeediver oruç güme gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?