- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.701
Ne var ula Göksuyunaniknanik
Çaymak çöymek patladı çamyak çömlek patladıdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gankaa sen çalışmaya devam et niko perin gelip seni prenses yapacak, hemi de sana kabaktan araba yapacak söz sempatiksalakcinni :roflol:
sadece aneyin resmini göndersen yeter parilim:jeyyar: sempatiksalakcinni ayak numaramız da uymuyo ki yüzsüzlük edip isteyem senağlama
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:
acı bana islom kıyama bana islooooooooooooomm senağlama madem acıdın bana da bi puding yedirirsin he mi islom sempatiksalakcinni sositososito
hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:
puan çok iyi aprilim süprizzzzz demek ki bu işi ciddiye alıp çalışsaydın vuuuu sositososito
ben gördüm sankiii aşağılardaydınnn onlinecıklarda vardın yaa lülülülülülü
Gerçekten heyecanlı olakaca gibi görünüyor 12 yarışmacı var boruu deeğil yanii sırnaşık şey
Ekşın gecesinden mahrum kaldın bebiktoomm bidaa ki sefere artıkın gamyoncuiremsu
Ama çok hoşşştuuu oo dudaakklaarr o parmaklaaaaaarr alkisalkisalkis
Resmeeeeeeeen taaaşşşş kayaaaa rock'tı anaamm delikafadulden
ula yine bişeyler oluyo bana oruç başıma vurduu kafamçokkarıştı
İftardaa ne yimehhk vaaaaar cokacimcoook
Söyleyin bakam kaydirigubbakcemile3
yatıyo kanka benim gibi :roflol:Kanka avatarındaki o apla napıosempatiksalakcinni
Minim ben de üşütüğün tekiyim ama kış gelsin diye 4 göz bekliyorum bu sıcaklarla hiçbişi yapılmıyoki depresif denyo oldum çıktım sinir stres hat safhada önüme geleni haşlıyom:mymeka:
Üstüne afiiyet dün fazla kaçırmışım alkolü oruç mu çarptı dünden mi kalmayım anamadımohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
ov kuzum bayılma sakınnn olumunekankayizsmile
iiyiz biriciğim nolsun iş güç peşindeyiz...
onun dışında herşey yolunda gücel vakit öldürüyoruz birtanem laelaelaelaelae
sen neler yapıyosun boshayallersmile
cezayirliler gitti mi
hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:
Tam küsüyodum vazcaydımsempatiksalakcinni
Allah razı olsun kanka bide iş istiyom sevabına/COLOR]
kaydirigubbakcemile5hah cevab vermişsın okudum canım pardon
ceylo ceyloomzemuszemus
nan tanrıça küstüm la sana 6 aydır seni görmek istiyom hala göremedim ekşınlar ben yokken yapılyo
küstüüümmmmmm:sinifsinif:ben sana göstermiştim ama fotomu:tutmayın benisenağlamasenağlamasenağlama
hobaaa:teytey:iş görüşmesi çok iyi geçmiş çiçeğim, çok sevindim :
yalnız bahsedilen pozisyon bir süre sonra açılacakmış. mutlaka çalışmak istiyoruz senle demiş adam...
hayırlısı gülommm...
Ben ekşını yapacağum zamanı bilirim gankam sen gafaynı yorma
:roflol: :roflol: :roflol:ulan abartma abartma diyosun daaa abartan da kimmişş bee
dötüne furdurtma banaa
Çirkinn gacı yok ki zaten bebeğimmm paspalları var
paspal gacı da zaten kk ya gelince kabak çekirdeği giibm açılıyoo
sONUÇÇÇ Tanrıcaa'm perfect manyaklıktaaa :lepi:
kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:demek 2 lira bilem deel :roflol::roflol::roflol::roflol:
patronum makaleni çok beğendim hocam yine her zamanki gibi müthişsiniz vereliniortak :roflol::roflol:
patron senle ve aprilimle realde değil ama a101de buluşmak farz oldu sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sana ait bişey görünce çok mutlu oluyorum ya:sm_cool: geçen biyerde şu penbeli aynanı gördüm inceledim :jeyyar: dedim resimde ne kadar büyük görünüyo minicikmiş kaydirigubbakcemile3 böyle çekmecesini felan açtım kapattım işte:roflol:
neyse bi gidim bakim makyaj bölümüne kodun mu bunları sempatiksalakcinni
yazık bana senağlama düğünde felan naptın kanka anlatsana sempatiksalakcinni çantandan memnun musun, hele de o pembe ayakkabılardan :asigim: sempatiksalakcinni kız muhabbeti işte da:dance:
böyle bi zalaklı anca senden beklerim kankaben de çok susadım:gitme: gece eşşek kadar bardağa su koydum son kez pcye bakıp içeyim diye gamyoncuiremsu sakar niko suyu olduğu gibi devirdi :mymeka: ben döküntüyü toplayıp edene kadar ezan başladı dişimi fırçalamış ve su içmemiş haldeyim ağzım kurudu :gitme:
ben napıyım kaç gündürmafoldumben1 günde feci özledim ula artık tahammülüm yok ayrılığa...:gitme:
bendensin kankamolumunekankayizsmileben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
kesinlikle minim..bencede kış gelsin:asigim:kış gelsin artık yaa , öldüm bu yıl , dün de bayılacak gibi oldum mafoldumben
EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:
İftardaa ne yimehhk vaaaaar cokacimcoook
Söyleyin bakam kaydirigubbakcemile3
oyyyy:1hug:
islom kalabalık olunca aklılda tutmak zor oluyo..inan eksikleri sonradan ekledim edit yapıp
unuturmuyum seni can parem..hemen aklıma geldin hiiiii islomu yazmadım dedim,baktım april ispiyoncusu hemen deşifre etmiş beni:dilcikar:
kaydirigubbakcemile5
ceylo ceyloomzemuszemus
yüzümü değil,dudişlerimi ve tırnaklarımı gösterttimnaniknaniksanada gösteririm gülo ayıpsınŞeniz
iş görüşmesi çok iyi geçmiş çiçeğim, çok sevindim :
yalnız bahsedilen pozisyon bir süre sonra açılacakmış. mutlaka çalışmak istiyoruz senle demiş adam...
hayırlısı gülommm...
Ben ekşını yapacağum zamanı bilirim gankam sen gafaynı yorma /QUOTE]
hobaaa:teytey:
bunu dedilerse tamamdır kanka:dance:allah'ın izni ile iş eniştenin:lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:
aynen katılıyorum hacı:lepi:kabak çekirdeğğ gibi açılıyolar mübarek
furma lan totoma:kedi:
olum ben sana hasta sen bana:roflol:
çok samimi söylüyorum,kk da beğendiğim kişilerdensin bebeğimama saçlarını kesersen bozuşuruz:umursamaz:
kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü
böyle bi zalaklı anca senden beklerim kankabide kendimden:roflol:
kanka fena acıktım ben lacokacimcoookgözümün önünde slayt şeklinde yemekler geçiyocokacimcoook
ben napıyım kaç gündürmafoldumben
kanka artık benimde ayrı kalmaya tahamülüm yok!!!yurt dışına giderse ne halt edicem bilmiyorum!!mafoldumben
bendensin kankamolumunekankayizsmile
kesinlikle minim..bencede kış gelsin:asigim:
EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn
ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
badi şop nemlendirici bile almaya gücüm yokken,zor günlerimde dolive yanımdaydımafoldumbenbenim hiç badi şop olmadı nikoomafoldumben
hem 70 milyonluk kremlere on basar olum:1closedeyes:yani parasızlıktan değil,hobi için aldım onu:dilcikaryalandan kim ölmüşsenağlama)orucumu bile iftar çadırında açıcam ühühüühsenağlama
çekiyimmiaklinialirimsmile
ahaaaaaaaa sen bana ben sana hakikaten yaaa :1closedeyes:
teşekkür ederimmm kadınbudumm :hulya:
Ölümüneeeee sempatiksalakcinni yihahaha delikafadulden
çek bebeğim çeeekk ohhh az sonra doyurcaz karnımızıı inş. sırnaşık şey
ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?