Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Çaymak çöymek patladı çamyak çömlek patladıdelikafadulden
Miniye islomm deyi bu niko karısı oruç nerene vurdu zaar:roflol:
Nikoo çok halsizim olum hayla yapmadım puding neyimkafamçokkarıştı

Bi bakıp kaçmış olabilirem nassa gece gelcem die ama sızmışım bebekim:2:
Yarışma helecan dolu olacik:lepi:

Kanka avatarındaki o apla napıosempatiksalakcinni
yatıyo kanka benim gibi :roflol:

kanka çişle filan atmadıysan o alkolu , cortigen :roflol:
ben bi kere bira içtiydim , sonra yola çıktıydım uzun yola 6 saat filan , 10 saatte geldim , öldüm öldüm dirildiydim :smiley-cool:

bu sabah gittiler kanka , çok sıkıcıydı bi de dün , sinirlendim cezayirlilere sempatiksalakcinni
daha da bişey yapmıorm kanka , önümüzdeki hafta yine fransılar gelcek 10 güünnnnnnnakannehirne yapazzaamm eyvahedigeldismile

nikom öle oldu valla ayrılmadık çok şanslıyım , o da çok şanslı , buranın sayılı şirketlerinden birinde başlayacak işe inş. pazartesi diplomalı çiftçi olarak kaydirigubbakcemile3, okuldan ulaşmışlar tel.ine , çok mutlu oldum hihoyyyt
valla bu sefer 2 ayakkabı , 2 çanta isterim , ben anlamam başka :roflol:

Tam küsüyodum vazcaydımsempatiksalakcinni
Allah razı olsun kanka bide iş istiyom sevabına/COLOR]

oyyyy:1hug:
islom kalabalık olunca akılda tutmak zor oluyo..inan eksikleri sonradan ekledim edit yapıp
unuturmuyum seni can parem..hemen aklıma geldin hiiiii islomu yazmadım dedim,baktım april ispiyoncusu hemen deşifre etmiş beni:dilcikar:

hah cevab vermişsın okudum canım pardon
kaydirigubbakcemile5
ceylo ceyloomzemuszemus
yüzümü değil,dudişlerimi ve tırnaklarımı gösterttimnaniknaniksanada gösteririm gülo ayıpsınŞeniz

hobaaa:teytey:
bunu dedilerse tamamdır kanka:dance:allah'ın izni ile iş eniştenin:lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:
aynen katılıyorum hacı:lepi:kabak çekirdeğğ gibi açılıyolar mübarek
furma lan totoma:kedi:
olum ben sana hasta sen bana:roflol:
çok samimi söylüyorum,kk da beğendiğim kişilerdensin bebeğimama saçlarını kesersen bozuşuruz:umursamaz:

kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü

böyle bi zalaklı anca senden beklerim kankabide kendimden:roflol:
kanka fena acıktım ben lacokacimcoookgözümün önünde slayt şeklinde yemekler geçiyocokacimcoook

1 günde feci özledim ula artık tahammülüm yok ayrılığa...:gitme:
ben napıyım kaç gündürmafoldumben
kanka artık benimde ayrı kalmaya tahamülüm yok!!!yurt dışına giderse ne halt edicem bilmiyorum!!mafoldumben

ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
bendensin kankamolumunekankayizsmile
kış gelsin artık yaa , öldüm bu yıl , dün de bayılacak gibi oldum mafoldumben
kesinlikle minim..bencede kış gelsin:asigim:
EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn

ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
badi şop nemlendirici bile almaya gücüm yokken,zor günlerimde dolive yanımdaydımafoldumbenbenim hiç badi şopum olmadı nikoomafoldumben

hem 70 milyonluk kremlere on basar olum:1closedeyes:yani parasızlıktan değil,hobi için aldım onu:dilcikaryalandan kim ölmüşsenağlama)orucumu bile iftar çadırında açıcam ühühüühsenağlama

İftardaa ne yimehhk vaaaaar cokacimcoook

Söyleyin bakam kaydirigubbakcemile3

çekiyimmiaklinialirimsmile

Son düzenleme:

ula alıntı yaptım senin mesajda bozuluk varmışşşş

ha o hale geldi işteeee kaydirigubbakcemile5

kızım heycanım var durr yarışma başlıyoo yihahaha sempatiksalakcinni

ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben

ilililililililillililililililililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahh lilililiillllllililililillllllilililililililliililililililililililiiiiii:roflol:
kanka beni güldürdün , Allah da seni güldürsün :roflol:

ha bi de bişe sölücem , yeni varmısın yokmusun da ,
bizim bölümden de bi çocuk var , Ahmet adı ,
biz bölümde bu çocuğa balgam ya da sümük deriz (bir anısı var :roflol: ) ,
sonra çocuğu gördüm tv de adını da yeni öğrendim bu arada balgam die die , gerçek adını sormak aklıma gelmemişti , neyse işte , ahmet yazmışlar ya adına (doğal olarak ) dedimki kendime
''la dedim balgamın adına nie ahmet yazmışlar dedim '' ...
yani adana sıcaklarının beyin hücrelerimdeki etkisi bu yönde :1closedeyes:

Şey mmm
tospikinizde tv'de çıkabilir kızlar.
söliyim dedim .
Ama çıkarsam haber vermicem.
kötü bi izlenim bırakmak istemem üzerinizde mafoldumben

bu kadarını sölücen gerisini sölemicen mi tospim, adamı meraklandırtma söle hemen kaydirigubbakcemile nerde , niye , nezaman ? kaydirigubbakcemile

yok minişim utangaçlık var serde
ilk bulunduğum ortamda çok utanırım
hoş beni tanıyan kimse inanmaz buna
bi ben inanıyom aklinialirimsmile
bloomberg tv de kelime oyununa katılcam ya haftaya ya sonraki hafta :)
öyle haber geldi bekliyok bakalım

anaaaa vallahamı ben o yarışmayı çok severim ,hep izlerim ,hiç yapamam alkisalkisalkis süper kanka inş. çok para kazanırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…