- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.941
çimen gözlü kankam gelmiş..uyy ciğerini yediğimaklinialirimsmileŞeniz
oyy mirianam:teselli:duygusalamı bağladın bebem..anam herkez dertli beboshayallersmilebu arada o şarkıyı kims öylüyo aga:icecream:ben arabesk bi garı olduğum için romantik şarkıları bilmem:kedi:Tanrıçam ADI AŞK BU EZIYETIN ...,
suan bunu dınlıomda senağlama:teselli:
hani 11 numara bendim
Bu gidişle biz dul kalacaz ben size diyim:roflol:mini ile söylediklerine baştan sona katılıyorum,aynı arzuma yazdığım gibi:smiley-cool:sendemi kavga ettin lan,allah almasın seni:roflol:kızım aybaşımızmı tuttu ne..zaten benim ayşo gelmedi isyanlardayım-tatlicadiarzu-
allah gönlünüze göre bir iş nasip etsin en kısa zamanda biriciğimŞeniz
oyy mirianam:teselli:duygusalamı bağladın bebem..anam herkez dertli beboshayallersmilebu arada o şarkıyı kims öylüyo aga:icecream:ben arabesk bi garı olduğum için romantik şarkıları bilmem:kedi:
gel benim kollarıma sen gellolumunekankayizsmileağlıcaksan burda ağla kara gözlü çinegenemaklinialirimsmile
has...:roflol: :roflol: :roflol:
lan tipe bak ya..nasıda ciddi ciddi:roflol: :roflol:..nikoo senin avatara bakınca bile gülüyorum olum:roflol: :roflol:
[/B]sevgili günlük
ne sevgilisi naan ağşama kadar dert dinlemekten başka bişi yapmayan zavallı günlük sempatiksalakcinni
ben zaten sağa küsüğüm :umursamaz: bi oruç nasıl gidiyo diye sormuyorsun aşkolsun
evet normalde damarlarında meşrubat olmayan, gıdım aramayan ben su içinde yüzen ben :sinifsinif: meşrubat ihtiyacını su ile gideren ben sempatiksalakcinni
evet o ben :1closedeyes: akşama kadar susuzluk çekiyorum mafoldumben
ama meşrubat aramıyorum o ayrı sempatiksalakcinni hele yemek hiç aramıyom nisbet gibi olmasın sempatiksalakcinni
nisbet demişken günlük
biri benim muş'uma gönderme mi yapıyo ne
milletin herifi uzaktan yurt dışına geçiyo benimki anca muşa gidiyo benneyaptımki kadere bak günlük benneyaptımki
neyse bizim evde de masayı ben gurar doplaruum gamyoncuiremsu ama herifime :jeyyar: sositososito bilmem anlatabildim mi :1closedeyes:
benimkiyle ağşam tilivizyon karşısında yaptığımız dengesiz konuşmalarımızı bi görsen aklinialirimsmile
hem gavka ediyok hem..... neyseevli olmak işte böyle bişi a.s.
bi de ben de yolda giderkene koltuk mobilya neyin bakıyom sempatiksalakcinni taşı da olsun benim neyim eksik günlük
neyse ben de yazmaktan şimdilik sıkıldım belki yine gelirimbeni görürsen selam söyle
he tabi öyle dersin bayanssulusmile kolaysa 11 numarayı bana ver :1closedeyes: sempatiksalakcinni aklinialirimsmilekııızz 11 numarada neymişşş benneyaptımki
sen number one'sın koçuuuuuummm :1closedeyes:
patronum sen has diyince ingilizce konuşasım geliyo :roflol: haste air pe sweankhas...:roflol: :roflol: :roflol:
lan tipe bak ya..nasıda ciddi ciddi:roflol: :roflol:..nikoo senin avatara bakınca bile gülüyorum olum:roflol: :roflol:
sanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacakbakar mısınız
thibo da anam bi gün memelik görmüş olay şu
http://urlal.com/dqqf
kızlar dehşey bişye anam gibi ben gibi sütyen düşmanıysanız eğer eve girer girmez ilk işiniz sütyen atmaksa eğer mutlaka deneyin.
anam denedi çok beğendi ben şu an taktım yok gibi la süper
sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı[/B]
cok şekersınnnn bayıldım gunlugnde dıaloguna sempatiksalakcinni
bende et sutyen var slıkon gbıı yapıştrmalı rahat aslnda ama sıcakda zor oluo onun gbı bısemı
zaten yazarken sen aklıma gelmediysen ne olim :jeyyar: sırnaşık şey :roflol:nikomu yine kopardın gülmekten deli garı yaa
sanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacak
uuuç uuuuç nikocum edin sana südyen neyin alacak :sm_cool: :sm_cool: :icecream:
sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı
zaten yazarken sen aklıma gelmediysen ne olim :jeyyar: sırnaşık şey :roflol:
ne diyorsun edim ben de ingilizce tez yazabilir iyim bu kapasiteyle:roflol::roflol::roflol:
eee benim mantıya logi diyen yurdum insanından ne eksiğim var :dance:
sen git ben geliyom sütyen tahma
nasıl takıldığını göstericim sen yapamazsın şimdi islomaklinialirimsmile
biliyorsun uçuramayacağımı :çok üzgünüm: aşkolsun edim senağlama neyse senin aneyinin tlfonu kaç sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
memeleri de uçur ama alacam kız
:roflol::roflol:
ööf kahkahayla güldüm cinfikir
yazman mı çiçem alasını yazarsın direk doktoro tezinden gir sen boşver yüksee müksee
ayile var nan :mymeka:Fantaazik karı misafirin geldi fazla eğleşme
Soyundum hemen öölece bekliom:icecream:
çimen gözlü kankam gelmiş..uyy ciğerini yediğimaklinialirimsmileŞeniz
senle ayrı ilgilenicektim avatarımın anasıkaydirigubbakcemile2
sayfa açılmadı anca girebildim bebek yüzlüm..
dur la galyana getirme hakkı..:tomato: :tomato: hayır diyorum diye yapma bu propogandayımafoldumben
hem sen niye yarışmalara katılmıyosun önce onu açıklakaydirigubbakcemilegel kız kaçma..saçlarını yol getir..get ara bul getir
biliyorsun uçuramayacağımı :çok üzgünüm: aşkolsun edim senağlama neyse senin aneyinin tlfonu kaç sempatiksalakcinni
ayile var nan :mymeka:
hazırola geç gacım geldi:sm_cool: gacım nerdesin kreliçem özledim seni :sm_cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ne var olum arzum memeliğini bana takacak ne varki bunda:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?