- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #30.001
hee sölebide bi zahmet selamımı söyle:jeyyar:
canım valla k.kalma:umursamaz:sen makyajın 'm' sinden anlamıyosun..cesaretin olsa yarışmaya katılsaydında görseydik:dilcikar:sna neden yorum yapıyımki tatlım aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:
hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt
nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çayaaklinialirimsmile
bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:
oyyy kıymetli pırlanta çiçeeemŞeniz(nası oluyosa)
ne ince garısın la:jeyyar:neler düşünüyo..yalnız şunu düşündüm,ben yazana kadar belki dolpin ebru gelip selam kızlar diyip gidermiş :roflol: :roflol:
ay hemen yazıyorum durunndelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
özete bak:))hoşgeldin ve güle güle kanka:mymeka: :roflol:
ben sağa özelden yazdım özetidün munemiz teftişe geldi saolsun:)anamız ağladıda accuk:)dün acayip güldüm ya:roflol: :roflol: mune ayrıca çok tatlı:1hug:..kanka niko garısı günlükte benlen maytap geçiyo:smiley-cool:
mini gitmicek bebem(işallah)kafasını dinleyip gelicek ben,m bebeğimmafoldumben
bizde seni çok seviyoruz dağ çileğimŞeniz
yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkklmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:
kııııızzzz yırtarrrıımm ağzınıııı gözünüüüü allamaa :mymeka:
m'sinden anlamıyoruumm dimeekk lülülülülülü ulaaa açtırtmaa ağzımııı
anlamıyoruum ÇAKTIRMAA başkalrndan otlanıp koyuyorm resimlerii yihahha sempatiksalakcinni
ince gacıyım daaa kimse anlamıyorr incelikteee hıhlıyorumm size sadecee :dilcikar:
Arzuşşş bozduuu işiii 30000 yorumaa direkk damladııı aşk olsun arzuuşş annem lülülülülülü
aklinialirimsmile