- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.161
neeeee ?akannehirtetanoz olcak orasıda..töbeeeee..kafamçokkarıştıHee bide kaşına gözüne dudağına kukucanına piercing taktırıolar:icecream:
size doyum olmaz izninizle ben gider yatar zıbarır
hadi iyi geceler daha sonra görüşmek üzere Şeniz
topiie daha yeni geldim ya ondan henüz resmiyim zamanla cıvıtıcam merak etmeyin sempatiksalakcinni
bebem çok kolay ya..otları demle,sonra soğuyunca saçına sür bu kadar:lepi:saçında kalsada olur kırkkilit..çok hafif yapısı..saçta olduğu belli olmuyor..
Kesinlikle ilarzumun eşi benzeri yok:lepi:
Bebem bu islo garısı bakımı nası yaptı ne kadar süreylen ve nasıl yani bak bana saç bakımı deyin yeterki öğrenmeden içim rahat etmez sempatiksalakcinni
Bebeem al benden de o kadar bende artık makyaj falan yapmıyom paspallık desen bende rüküşlük desen bende -tatlicadiarzu-
Gelelim nickee CADIARZU
Aslında psikopatlık olsun istiyorum içinde ayrıca komik de olsa fena olmaz kararsızımm hiç aklına geliy mi kankam bak ben senin avatarının anasıyım sende benim nickimin anası oluver olma mı bilmiyorumkismileolumunekankayizsmile
Aman yarabbim iğrenç bi alıntı yapmışımmm bu ne düzensizlik hemen düzeltiyorum hiç hoşlanmam bu tarz hatalardan :)))))))
bu yıldız,konu yıldızları ayburum:)anca onlardan alıyolar hırslarını..diğer yıldızımla allahı'ın izni ile oynamaya gücü yetmez evelallah:lepi:dimek yıldızlarınlan oynuyolarklava: klava:
ben şu cabbarıda bi okuyup üfliyim en iyisi:Saruboceq:
kazen çakar olum eyvahedigeldismileAllaaaaaa isterik isterikkk valla çaktırmayızalkisalkisalkis
farkındayım :roflol: :roflol: :roflol: geliceği yok hatunun valla :umursamaz:Kanka resim dedin ya nikoo anında ininden pörtledi:roflol:
bende ayar oluyorum yanlış yapınca:))arada yanlış yazdığımda oluyo:kedi
Aman yarabbim ben böyle alıntı yapacak kız mıydım mafoldumben
İkincisinde düzelttim ama benden kaçmaz sempatiksalakcinni
Bozuk alıntılardan nefret ederim :umursamaz:
çok saol balım benim:1hug:tanrıçam cicilerin hayırlı olsun
papatyalı taç sana nede çok yakışır
cabbar efendi sana gerçek papatyalardan taç yapsınklava:
akkabılarında çok hoş görünüyo
önemli bakım bilgilerini sabırsızlıkla bekliyom:asigim:
bebem aslında teşebbüz bile edemem,konroldeyim sürekli:smiley-cool: ama bu ara giremiyo diye coştum:)dudiş ve tırnak fotosu için dediydim ben:kedi:tanrıçaaa
ekle resim ben çok merak ediyom seni
cabbar görmez ya silersin :jeyyar:
sana bi ara özel msj çekicem dur çaktırma aklinialirimsmile
Kankam resim mi dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
İsteriz isterizzzzzzzzzzzzz :lepi::lepi::lepi::lepi:
bilmiyorumkismilebende görmediydim albümü Danruçaaaaa..koy hadi..
kayfeyi boşver..size serin serin meşrubat getirdim meyve eşliğinde :smiley-cool:Hadi sadedee gelsaadetimize engel olmasempatiksalakcinni
emo tarz ne gııı?örneklerle açıklasana..içinde emo geçiyor ya..heralde bende sevmem..bu saatten soona emo memo olamam..:umursamaz:
ahahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKanka resim dedin ya nikoo anında ininden pörtledi:roflol:
bu yıldız,konu yıldızları ayburum:)anca onlardan alıyolar hırslarını..diğer yıldızımla allahı'ın izni ile oynamaya gücü yetmez evelallah:lepi:
oku bitanem allah razı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz nefesine zeval gelmesin:lepi:
çok saol balım benim:1hug:
gerçeğini yapmasın diye kolaylık yaptım ona:mymekaek hazırcıdır benim herif :dilcikar:
sen bilgi iste ben veriyi bebemŞenizne konuda konuşalımboshayallersmile cildinde sorun yok gördüğüm kadarı ile maşallah:asigim:
]
ayşo gelince parti yapalım tospikim:smiley-cool:ivet ayşo yüzünden bende gebe taklidi yapıyom .
gelemeyisice dicemde demiyom
he yay burcuyum ben zemuszemus
ericem ben bu sıcaklardan ya
başka yerlerinede takıyolar aklinialirimsmileHee bide kaşına gözüne dudağına kukucanına piercing taktırıolar:icecream:
anam ne resmiyeti çiçeğim,enseye tokat ol rahat ol:smiley-cool:size doyum olmaz izninizle ben gider yatar zıbarır
hadi iyi geceler daha sonra görüşmek üzere Şeniz
topiie daha yeni geldim ya ondan henüz resmiyim zamanla cıvıtıcam merak etmeyin sempatiksalakcinni
Yok gangam mistik olmasın bu kez ama ajanlı dedektifli falan mı yapsakki CADIARZU
ahahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de yazıyı okudum hemen atlıcaktım ne şanslıyım diye sositososito senin yorumu gördümmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıskandın mı islo mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?