- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.181
tospikim,bende sürmüyorum yazın krem..bol bol su içiceksin,inan bana en güzel nemlendirici..yediklerinin nemi yeter..karpuzdur,kavundur meyveyi bol ye..
şimci tanrıcam bıldırcınım ben yazın nemlendirici süremiyom
vıcık vıcık oli yüzüm.
napam ben süle bana?
diyene bak:kedi:Uuyyhhh ateşim çıktıaklinialirimsmile
Harikasın bebeğim yaa rucun rengine ayrıca bittimboshayallersmile
Çok şey yazardım emme.....
Saçların harika görüküyo
kanka abartma:kedi: ulan tavan yaptım gece gece :kedi: :roflol:Kızımmm o ne dudak öyleeeeeee hayatımda görmedim böylesinidelikafadulden
Annen hamileyken mi taktırmış sana bu silikonlarııııııı :asigim:
Allah'ım bunlar dudaksa bendeki neee bilmiyorumkismile
bebem çok kolay ya..ben kendim yaparım manikürümü,ojemide kendim sürerim..niye yapamuyosunki bebeğimfisfisfisKanka ben uzun french sevmiom ya ama tırnaklar şahanekaydirigubbakcemile5 bi ben beceremiom kare yapmasını:gitme: Mesela o rucun renginde bi oce o tırnaklarda enfes durur ballı lokmam
anam neler diyoo:dance: :dance: valla şımardım tospim Şenizövgü dolu sözlerin için teşekkür ederim balparemolumunekankayizsmile
Olay rujda falan diyil sölim sağa bu dudaklara ne sürersen aynı sonucu görürsün
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kankamın duduşları da gördük artık ben yatar kaydirigubbakcemile2
Bu saatte tüm özgüvenimi yerle bir etti afrodit garısı :roflol:
Maşallah bebeime benim yaaa ömrümde görmedim böyle duduş :asigim:
İyi geceler kızçeler hepinizi mıncırdım yanacıklarınızdannnnnnn
2 nolu resim içün kötü içerik butonuna dıkladım:1closedeyes:
tospikim,bende sürmüyorum yazın krem..bol bol su içiceksin,inan bana en güzel nemlendirici..yediklerinin nemi yeter..karpuzdur,kavundur meyveyi bol ye..
hergece sürmesende haftada 2 kere sür bebem..zaten fazlası ile nem var havadaakannehir
diyene bak:kedi:
saçlarımıda beğendin ohhhh zemuszemus bayanssulusmile
neler yazardın de kulağıma aklinialirimsmile
baklinialirimsmileebem rujum flormar 503 numeroŞenizsenin harikalığın deniz gözlüm
kanka abartma:kedi: ulan tavan yaptım gece gece :kedi: :roflol:
yarın özelimi bi oku diyorum :1closedeyeszaman yorumunu bekliyorum aklinialirimsmile
şımartmayın olum haetmiyorum:))sizide biliyorum çünküaklinialirimsmile
bebem çok kolay ya..ben kendim yaparım manikürümü,ojemide kendim sürerim..niye yapamuyosunki bebeğimfisfisfis
anam neler diyoo:dance: :dance: valla şımardım tospim Şenizövgü dolu sözlerin için teşekkür ederim balparemolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benide tavan yaptırdın bebeğim saol:roflol: özgüveni gitmiş denyocanın :mymeka:ulan bilmesem tamam diyicem hani
alah rahatlık versin bitanem olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
o derece diyosun bayanssulusmile :roflol: :roflol:
ahh şu hasetlik yokmuklava: klava:
en iyisi ben bu konuyu hiç açmiyimsengözlerimebaksanab
tanrıçan erkek milletine acımıycan bırak yapıversin
baştan ipleri ele vermiycen
(bunun acısını çeken üye smili)
ben cildime çok fazla bakım uygulamam hatta krem bile sürmem
gül suyu soda ve hıyar işimi görüyo
çok şükür sorunlu bi cilt tipim yok
yinede senin engin bilgilerin işe yarar bakarsın:1hug:
kızlar bu arada madam tospike nik buldum..ajanlı bişey istedi ya..kadın ajan matahari nası sizce:lepi:
:roflol:rucunun ve saçının rengi çok şugarolumunekankayizsmile..tırnaklarını fazla uzun buldum..:jeyyar:
ama silikon desem yeridir dudaklara..arıyamı soktuttturdun kız ağzını..:bbo:
msj yazıcaktımda,sürem dolmadı ayburumtanrıçam öncelikle beni arkadaş listene aldığın içinŞeniz
vayyy anam vay didim görünce
benim pcde sürekli donuyo
saçımın rengi koyuydu kanka,2-3 ay oluyor açalı..ama memnunum renginden saol balımŞenizAy ben de nemlendirici sürmüyorum dışarı çıkarlken az miktar la roche posay güneş koruyucu tamamdır:lepi:
Saçlar şahane gülom ya
Dudaklara bayıldımmm allah nazarlardan korusun kankeopuyorumnanaktan
Ruc seçimi harika bunu not etmiş bulunmaktayım tam yaz rengi harikaboshayallersmile makyaj yapma bunu sür çık yane o derece biğendim tabi o senin dudaklara has bişiaklinialirimsmile
Tırnak konusunda benim kadar sıkılgan biri yoktur herhalbilmiyorumkismile
Uzun tırnak seviyorum hep de uzundur zaten ama oval yapısı olduğundan tam kareye çeviremiombilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol:yurt dışına gidersen eğer avrupalılar isyan ederbu türk kızları çok cücel diye aklinialirimsmile o yüzden sen hiç gitme avrupalara burda kal sempatiksalakcinni
hadi ordan yataraktanmış mış da alsanaalsanasmile vah aneyin :çok üzgünüm: çilekiş aneyinn :çok üzgünüm: seni öyle dudaklı doğurmuş fedakar tizem benim senağlamasırnaşık şey
Sahur olcak nerdeyse hiç aç değilim..sadece şu cigara olayı biraz kasıyor beni..nolurdu sanki aralara cigara molası konulsaydıbilmiyorumkismileaklinialirimsmilenaniknanik..
dimi ayburcanımboshayallersmileben çok yakıştırdım..bide hareketli avatar yapar tospik garısıbayanssulusmilematahari güzel nickmiş afilli cinsinden :lepi:
kaçıyorum..iyi geceler kızlar
:roflol:
msj yazıcaktımda,sürem dolmadı ayburum
hoşgeldin sefa geldin,topiğimize de,arkadaş listemedeolumunekankayizsmile
sen kabul ettiğin için saol esas bitanemŞeniz
ayrıca çok teşekkürler..:kedi:anam bi dudişimi gördün,aslında sizlerin her bi yeri güzel
dimi ayburcanımboshayallersmileben çok yakıştırdım..bide hareketli avatar yapar tospik garısıbayanssulusmile
sahuramı gacım
bende birazdan kaçarım:hulya: afiyet olsun ve güle güle bebeğim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?