- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.201
benim payım hangisiGksu al bebeem hakettin san bunu üstüne dondurma da koyiimmi:icecream:
hani akitom gelmemiş yineselamın hello millet
kimler var kimler yok bakmadım..ben herkesleri öpüp koklayıp resim eklemeye kaçıyorumŞenizopuyorumnanaktan
sonrada milleti toplayıp çay partisi yapalım
anam ne çabuk geçti yine 1 ay akannehirakannehir ben de hazırlıklara başlayım sıra bana geliyo :teytey::teytey: sositososito :Saruboceq:İyi insan valla du bi öpiimŞeniz
Ballı limonlu adaçayı yaptım içiom ayşoya iyi gelir:içelim:
Kanka saa kötü bi haberim var bu ay da teyze olamıyon:sinifsinif:
göksuu akannehir ne güzelsin kız maşallah Şeniz 11 numaraya hakvermemek elde değil, çok güzel benzememiş sana boshayallersmileaha daa benimm fotoluuu Rosensee farlaar kaydirigubbakcemile3
patronum afedersin 2 metre boyun var bi de bu ayakkabıları mı aldın aklinialirimsmile yüffen her ucuz bulduğunu alma :mymeka: bir de benimlen buluşmaya gelirken bunları sakın giyme yasakkelime yakana çiçek tak ama bu ayakkabıları giyme senağlama :1rolleyes: :çok üzgünüm:cicilerimide ekliyimhihoyyyt
papuçlarım çok rahat..indirimden aldımaklinialirimsmile
ayol bu taçlar ne kadar şekerbayanssulusmilededim gördüğümde:lepiapatyalı taçlarzemuszemus
siz tanrıça taç'ıda diyebilsinizlülülülülülü
tamam matahari olur ben de kısaca matrak hanım derim madamama :tomato: :icecream:kızlar bu arada madam tospike nik buldum..ajanlı bişey istedi ya..kadın ajan matahari nası sizce:lepi:
afiyet olsun ayburcanımhihoyyythayırlı sahurlaropuyorumnanaktanher zaman bekliyorum baştacısın gülüm:asigim:tahmin ettim canım:asigim:
her fırsatta gelmeye çalışcam
bende ufaktan kaçayım daha sahur hazırlıycam
iyi geceler
bu arada dudişini görmem bile yetti :asigim::asigim:
afiyet olsun tospikimben sahurumu yaptım
kayfem ve cigaramla samimiyim.
bide sürahiyi aldım yanıma
su stoklıcam :)
bırak şu denyoyu ya :roflol: :roflol:hareketli avatar dedinde aklıma barbim geldi yapraklı avatarı :roflol::roflol:
ee tospiğimiz artık zayıfladı güzel iddialı bi nick gerekiyodu:lepi::lepi:
:roflol: :roflol: selayım koptum ya:roflol:Selam kizlar resimlere yetismisim kan ter icinde kaldim kostur kostur
Tanrica puzzle im tamamlanmak uzere, gecen sefer bikac parca vardi, simdi tirnaklar ve afilli dudaklarida tamamladim. Saheserin tamamina az kaldi
Silikon yok demi afroditim??
:roflol: :roflol:patronum afedersin 2 metre boyun var bi de bu ayakkabıları mı aldın aklinialirimsmile yüffen her ucuz bulduğunu alma :mymeka: bir de benimlen buluşmaya gelirken bunları sakın giyme yasakkelime yakana çiçek tak ama bu ayakkabıları giyme senağlama :1rolleyes: :çok üzgünüm:
bi de :icecream: bu hüsam da her bi resimde çıkıyo maşallah :asigim: çekmecesini yirim ben onun sempatiksalakcinni
tamam matahari olur ben de kısaca matrak hanım derim madamama :tomato: :icecream:
Valla Bacim hayran kaldim bana bi porsiyon ver Be hayrina su Mubarak gunde sevindir su garibani10 dudak cikar bana tuuuu tuuuu Tuu masallah.
Hepinize kucak dolusu sevgiler tatli hatunlar ben sizayim artik
bi bardak daha su içip yatam ben .
göbek iyice şişti su içmekten
görüşürüz güzel hatunlar.
dudak meseline gelince
benim yüzüme iki çizgi kondurmuşlar dudak diyene kaydirigubbakcemile3
mutlu mesut yaşıyoz kabullendim öyle ben :)
işte şimdi kızmaya başladım ha:roflol:
yok biber yedim:smiley-coollum o derecemi diyosunuz ya..benmi farkında değili alla alla:roflol: çok teşekkür ederim hepinise,valla utandım yahu :kedi:
sen fiğrenç seversin gacım:icecream:ama uzun bulup eleştiriceğini biliyodum:dance:seviyorum aga napim,kadınsı oli,sexü oli-tatlicadiarzu-aklinialirimsmile
rujdan öyle durmuştur bebem,dudak konusunda april kankamı tek geçerim :lepi:
msj yazıcaktımda,sürem dolmadı ayburum
hoşgeldin sefa geldin,topiğimize de,arkadaş listemedeolumunekankayizsmile
sen kabul ettiğin için saol esas bitanemŞeniz
ayrıca çok teşekkürler..:kedi:anam bi dudişimi gördün,aslında sizlerin her bi yeri güzel
saçımın rengi koyuydu kanka,2-3 ay oluyor açalı..ama memnunum renginden saol balımŞeniz
benim dudaklara has değel o:mymeka:sizde benden güzel durur be:asigim:kanka inan ruj bile sürmüyorum sıcaktan akannehir size özel çektim:))
bitanem kare törpülemeye çalış mutlaka olur..ama azda olsa uzatman lazım vereliniortak
:roflol: :roflol: :roflol:
kanka delimisin..ne taş garılar vardır olum orda fisfisfiszaten krizlerdeyim..benimki her ne kadar gözüm başkasını görürmü desede..cıksss
ya bn niye sizin kadar kendimi beğenmiyorum acaba:roflol: yemin ederim her biriniz ayrı güzel geliyosunuz..ve sizin gibi güzel hatunlardan böyle sözler duymak onur verici inanın:asigim:
sevginizden kaynaklanıyo biliyorum..allah razı olsun hepinizden a.s. a.s. a.s.
demek dudişi yetti sırnaşık şey başımın etini yiyordun yardım et niko ben de görem diye aklinialirimsmile kimbilin hepsini görsen napardın zemuszemustahmin ettim canım:asigim:
her fırsatta gelmeye çalışcam
bende ufaktan kaçayım daha sahur hazırlıycam
iyi geceler
bu arada dudişini görmem bile yetti :asigim::asigim:
işte şimdi kızmaya başladım halmaz: ne demişim ben etikette; nikosunun köfte dudaaa, ela gözlüsü, bal bademi :asigim: mühürü vurdum bak bitti
inanmıyorsan bak bak bidaa bakhala itiraz edene belge burda diyorum
smili de başkan teftişe dalmışken çaktırmadan yürüttüm sempatiksalakcinni belgeye iyice baktın mı patron, kaldırıcam ona göreanlaşılmıştır :CüvCüv:
[/B]
demek dudişi yetti sırnaşık şey başımın etini yiyordun yardım et niko ben de görem diye aklinialirimsmile kimbilin hepsini görsen napardın zemuszemus
affet beni patronum :çok üzgünüm: yaptım bi gözükaralık :çok üzgünüm: başkanın o nefis smillerinigörünce kendimden geçtim senağlama napim seviyim işte seviyim senağlamapuhahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: agaaaadelikafadulden başkanının smili yürütülürmüdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: topumuza basar bak mührü :çok üzgünüm: tanrıçasız kalırsın sonra :çok üzgünüm:
evet evet yazdınhihoyyytsen yazdınhihoyyyt-tatlicadiarzu- ben bilal ela göz-tatlicadiarzu- :smiley-cool:
sen önce fınduk burnuna bak:dilcikar:
kanka etikette kalkmış ya hofffbilmiyorumkismileeğleniyoduk ne güzelÇok üzgünüm çoook
kaçıcak yer arıycak belkim:mymeka:belkim kk yı kapatıcak gelmicek bidaha:mymeka: ne bilin haa,ne bilinnn:mymeka:
kanka:smiley-cool:sen aybura msj yazarken has...dedim yine:smiley-cool: :roflol: :roflol: :roflol: has be niko :roflol: :roflol:
patronumm aklinialirimsmile bu selay var ya aklinialirimsmile saçlarını boyadı haa aklinialirimsmile hep senden mi biraz da o eklesin :1closedeyes:Selam kizlar resimlere yetismisim kan ter icinde kaldim kostur kostur
Tanrica puzzle im tamamlanmak uzere, gecen sefer bikac parca vardi, simdi tirnaklar ve afilli dudaklarida tamamladim. Saheserin tamamina az kaldi
Silikon yok demi afroditim??
kızlar bu arada madam tospike nik buldum..ajanlı bişey istedi ya..kadın ajan matahari nası sizce:lepi:
allah tependen baksın niko :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:nikoynan niko smilleri seviyu senağlama olsun olan olmuş nedek helali hoş olsun bana diyek
vay sinsi vaysengözlerimebaksanabpatronumm aklinialirimsmile bu selay var ya aklinialirimsmile saçlarını boyadı haa aklinialirimsmile hep senden mi biraz da o eklesin :1closedeyes:
ama nerden geçtiğin önemli..mesela üsküdarda oturup kadıköy'e geçtiysen boşa hava yapmaalsanaalsanasmileBeen Kadıköy'e gittim gelddiiimm sabahıın köründee
Siz halaa mı uyuyooosunuzz bakiiiimm çabuukk kalkkıınn çabuukk:mymeka:
Sinir oldum yaa öyle bi nick varmış mafoldumben
Bu nicki değiştirerek MataHarii falan mı yapsam yoksa kkAJANI falan diyemi alsam offfff :gitme:
mafoldumben
tanrıçam yine foto eklemişsin ama yine göremedim:)
ekle desem zaten eklemicen:)ama rucunu bi ara eklermisin merak ettim kuzum
kaç gündür evdeyim,çok sıkıldım:umursamaz:
bugün şöyle biiir çarşı pazar dolaşıyım dedimguclubacismileşimdi aldıklarımı ve yanında demet demet bilgi-tatlicadiarzu-vericiğimzemuszemus
fruit kicks şampuan ve saç kremigeçenlerde canım kankam minim,bu şampuanın yeşil serisini almıştı,ve hayvanlar üzerinde deney yapılmadığını,çevreci bir şampuan olduğunu söylemişti:smiley-cool çevreciliği ben uydurdum-tatlicadiarzu-)bende bugün gittiğim kozmetikçide bu şampuanlardan gördüm...kapağını açıp kokladığımda kokusuna aşık oldum BUNUN YEŞİL SERİSİ'NE..sonra satıcı kız tüm şirinliği ile beni kandırıp,bana mavi serisini verdi..çünkü saçlarım boyalı olduğu için,daha fazla nem vericeğini söyledi..kuru ve yıpranmış saçlar için olan mavi seriyi aldım bende..bu şampuanların kırmızısı'da var..onunda muhteşem kokusu..eve gelir gelmez denedim ve onayladım:lepi:krem kullanmam normalde.yoğun bakım maskeleri kullanırım,ama kreminide aldımhihoyyyt
fiyatları 9 tl civarı bilginiz olsunkaydirigubbakcemile2
birde komilinin gül ve franbuaz kokulu,duş jelini aldımboshayallersmile oda 4 tl civarı...
buda kokusunu çok severek alıdğım mis alix deodorant bayanssulusmileharika bir kokusu var,tavsiye ederim..hafif bir kokuyerimseniben
birde flormar'ın super matte serisi 125 numara olan bu ojesini aldım..çok doğal bir rengi var..firenç içinde uygun(zaten firenci hiç bir zaman rakı beyazı ile yapmam:umursamaz: o konuyada deyinicem bir gün)
sonra aktara uğradım:hulyardanda bir iki birşey aldım tabiki hihoyyyt
nergiz yağı,kına özlü sabun,ısırgan,kırkkilit ve hatmi çiçeği otu aldım..şimdi sizlere onlarla ilgilide verdi vericem:ecrin_bebek:
nergiz yağı'nı,boynuma sürmek için aldım..bakım yapması içinaklinialirimsmileboynumuz erken kırışan,ve yaşlılığa en çok yenik düşen yerlerden..o yüzden önlem almalıyız..nergiz yağı ayrıca esans olarakta kullanılabilir.cilt bakım yağıdır..
hafifçe istediğimiz bölgeye sürersekte parfüm kokusu elde eder misler gibi kokarızbayanssulusmile
fiyatı 5 tl
doğal sabunlara ilgim vardır..kullanmadığım sabun kalmamıştır..kına özlü sabun daha önce çok görmeme rağmen almamıştım..onuda denemek istedim..
saç için daha uygundur..ayrıca egzama kaşıntı gibi rahatsızlığı olanlarda kullanabilir..ben yüzüme kullanıcam amazemuszemusdeneyip bilgi veririm..
ısırgan otu..binbir derde devadır..hem içilir,hem saç ve cilde uygulanır..bende hem saçıma,hemde cildime uygulamak için aldım...ayrıca sivilceli ciltlerede çok iyi gelir..ısırgan otunu demleyip,suyunu yüzünüze sürerseniz sivilceleri engellersiniz..
kırkkilit otu..daha önce çok anlattım..hem saç,hem cilt hem hem hem..diye uzar..kilo vermeyede yardım eder..binbir çeşit devası vardır..bunuda saçıma uygulayacağım
hatmiçiçeği otu..bunu sadece saç için öneriyorum..ısırgan+kırkkilit ile kaynatıp saçıma sürücem..artık yağ bakımı yapamam,çünkü saçlarım boyalı..akıtır ve rengini bozar boyanın çünkü..o yüzden ot bakımı öneriyorum:)ben bu karışımı çok severim..saçların uzamasını sağlar,saç derinizde problem varsa onada iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?