Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gksu al bebeem hakettin san bunu üstüne dondurma da koyiimmi:icecream:

benim payım hangisi hiç itiraz etme çinganelik yaparım he alsanaalsanasmile
selamın hello millet
kimler var kimler yok bakmadım..ben herkesleri öpüp koklayıp resim eklemeye kaçıyorumŞenizopuyorumnanaktan
sonrada milleti toplayıp çay partisi yapalım
hani akitom gelmemiş yine
İyi insan valla du bi öpiimŞeniz
Ballı limonlu adaçayı yaptım içiom ayşoya iyi gelir:içelim:
Kanka saa kötü bi haberim var bu ay da teyze olamıyon:sinifsinif:
anam ne çabuk geçti yine 1 ay akannehirakannehir ben de hazırlıklara başlayım sıra bana geliyo :teytey::teytey: sositososito :Saruboceq:
aha daa benimm fotoluuu Rosensee farlaar kaydirigubbakcemile3
göksuu akannehir ne güzelsin kız maşallah Şeniz 11 numaraya hakvermemek elde değil, çok güzel benzememiş sana boshayallersmile
patronum afedersin 2 metre boyun var bi de bu ayakkabıları mı aldın aklinialirimsmile yüffen her ucuz bulduğunu alma :mymeka: bir de benimlen buluşmaya gelirken bunları sakın giyme yasakkelime yakana çiçek tak ama bu ayakkabıları giyme senağlama :1rolleyes: :çok üzgünüm:
bi de :icecream: bu hüsam da her bi resimde çıkıyo maşallah :asigim: çekmecesini yirim ben onun sempatiksalakcinni
kızlar bu arada madam tospike nik buldum..ajanlı bişey istedi ya..kadın ajan matahari nası sizce:lepi:
tamam matahari olur ben de kısaca matrak hanım derim madamama :tomato: :icecream:

tahmin ettim canım:asigim:
her fırsatta gelmeye çalışcam
bende ufaktan kaçayım daha sahur hazırlıycam
iyi geceler
bu arada dudişini görmem bile yetti :asigim::asigim:
afiyet olsun ayburcanımhihoyyythayırlı sahurlaropuyorumnanaktanher zaman bekliyorum baştacısın gülüm:asigim:
acele etme bence,yarınki msjımı gör öyle :asigim: yap..belki ohaoldumsmile yapıcaksın bilmiyorumkismile
bakıcaz..anladın sen..özelden yazdımaklinialirimsmile

ben sahurumu yaptım
kayfem ve cigaramla samimiyim.
bide sürahiyi aldım yanıma
su stoklıcam :)
afiyet olsun tospikim
bende birazdan yapıcam,bizimkiler isyanlarda gel artık diye kaydirigubbakcemile ben baya bi cüğara içtim bu gece..pc başında baya gidiyo be namıssız

hareketli avatar dedinde aklıma barbim geldi yapraklı avatarı :roflol::roflol:
ee tospiğimiz artık zayıfladı güzel iddialı bi nick gerekiyodu
:lepi::lepi:
bırak şu denyoyu ya :roflol: :roflol:
manyahh garı..taktı:)yılan diyip korkuyo:roflol:ben göstericem ona yılanı
valla ben tuttum matahariyi:lepi:barbi garısı gitti ademle havva getirdi bana :smiley-cool:denyocansempatiksalakcinni

Selam kizlar resimlere yetismisim kan ter icinde kaldim kostur kostur
Tanrica puzzle im tamamlanmak uzere, gecen sefer bikac parca vardi, simdi tirnaklar ve afilli dudaklarida tamamladim. Saheserin tamamina az kaldi
Silikon yok demi afroditim??
:roflol: :roflol: selayım koptum ya:roflol:
bi gözler kaldı sanırım he:smiley-cool:
hoşgeldin dağ çileğim Şeniz

:roflol: :roflol:
olum 2 metre olan pati garısıtay mübarek-tatlicadiarzu-ayrıca o kadar topuklu değil la:smiley-cool:buluşmaya gelirken papatyalı tacımı takıcam,beyaz bi elbise giyicem nikom:dance:
mitolojiden fırlamış gibin -tatlicadiarzu-

Valla Bacim hayran kaldim bana bi porsiyon ver Be hayrina su Mubarak gunde sevindir su garibani 10 dudak cikar bana tuuuu tuuuu Tuu masallah.
Hepinize kucak dolusu sevgiler tatli hatunlar ben sizayim artik

Valla Bacim hayran kaldim bana bi porsiyon ver Be hayrina su Mubarak gunde sevindir su garibani 10 dudak cikar bana tuuuu tuuuu Tuu masallah.
Hepinize kucak dolusu sevgiler tatli hatunlar ben sizayim artik

oyy allana kurban,hepsi senin olsun anam buyur yolluyorum tut :tomato:heh tuttunmu tamam aklinialirimsmile
bebem kalemle çerçevele sende açık tonlarda rujlar sürolumunekankayizsmileherşeyin bi formülü vardır bebemŞenizteşekker ederim hepinize,iyi tavan yaptırdınız bana bal pareleri

sanada sevgilerden kucak kucak ,kamyon dolusu hatta gamyoncuiremsu ama ynadakinden daha böğük
iyi sahurlar ve uykular canım :1hug:

bi bardak daha su içip yatam ben .
göbek iyice şişti su içmekten
görüşürüz güzel hatunlar.

dudak meseline gelince
benim yüzüme iki çizgi kondurmuşlar dudak diyene kaydirigubbakcemile3
mutlu mesut yaşıyoz kabullendim öyle ben :)

olsun bebem,senin şahin bakışların yeteraklinialirimsmile
iyi geceler tospim,,allah kabul etsin niyetini şimdiden
bol bol su içkaydirigubbakcemile5cildin için muhteşem bi güzellik yapıyosun..keşşke bende yapabilsemboshayallersmile

işte şimdi kızmaya başladım ha lmaz: ne demişim ben etikette; nikosunun köfte dudaaa, ela gözlüsü, bal bademi :asigim: mühürü vurdum bak bitti
inanmıyorsan bak bak bidaa bak hala itiraz edene belge burda diyorum
smili de başkan teftişe dalmışken çaktırmadan yürüttüm sempatiksalakcinni belgeye iyice baktın mı patron, kaldırıcam ona göre anlaşılmıştır :CüvCüv:
tahmin ettim canım:asigim:
her fırsatta gelmeye çalışcam
bende ufaktan kaçayım daha sahur hazırlıycam
iyi geceler
bu arada dudişini görmem bile yetti :asigim::asigim:
demek dudişi yetti sırnaşık şey başımın etini yiyordun yardım et niko ben de görem diye aklinialirimsmile kimbilin hepsini görsen napardın zemuszemus

puhahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: agaaaadelikafadulden başkanının smili yürütülürmüdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: topumuza basar bak mührü :çok üzgünüm: tanrıçasız kalırsın sonra :çok üzgünüm:
evet evet yazdınhihoyyytsen yazdınhihoyyyt-tatlicadiarzu- ben bilal ela göz-tatlicadiarzu- :smiley-cool:
sen önce fınduk burnuna bak:dilcikar:
kanka etikette kalkmış ya hofffbilmiyorumkismileeğleniyoduk ne güzelÇok üzgünüm çoook
kaçıcak yer arıycak belkim:mymeka:belkim kk yı kapatıcak gelmicek bidaha:mymeka: ne bilin haa,ne bilinnn:mymeka:
kanka:smiley-cool:sen aybura msj yazarken has...dedim yine:smiley-cool: :roflol: :roflol: :roflol: has be niko :roflol: :roflol:

affet beni patronum :çok üzgünüm: yaptım bi gözükaralık :çok üzgünüm: başkanın o nefis smillerinigörünce kendimden geçtim senağlama napim seviyim işte seviyim senağlama
nikoynan niko smilleri seviyu senağlama olsun olan olmuş nedek helali hoş olsun bana diyek
demek bana içinden has :1shok: has fisfisfis has ohaoldumsmile has mafoldumben has :mymeka: has has :2: has :kedi: has sempatiksalakcinni has iyi dedin be niko dedin ha :tomato:
de de vereliniortak hadi anlaşalım vereliniortak olsun demesen de ben diyorum helal bana be süprizzzzz Şeniz Şeniz Şeniz

Selam kizlar resimlere yetismisim kan ter icinde kaldim kostur kostur
Tanrica puzzle im tamamlanmak uzere, gecen sefer bikac parca vardi, simdi tirnaklar ve afilli dudaklarida tamamladim. Saheserin tamamina az kaldi
Silikon yok demi afroditim??
patronumm aklinialirimsmile bu selay var ya aklinialirimsmile saçlarını boyadı haa aklinialirimsmile hep senden mi biraz da o eklesin :1closedeyes:

Been Kadıköy'e gittim gelddiiimm sabahıın köründee
Siz halaa mı uyuyooosunuzz bakiiiimm çabuukk kalkkıınn çabuukk:mymeka:

Sinir oldum yaa öyle bi nick varmış mafoldumben

Bu nicki değiştirerek MataHarii falan mı yapsam yoksa kkAJANI falan diyemi alsam offfff :gitme:

nikoynan niko smilleri seviyu senağlama olsun olan olmuş nedek helali hoş olsun bana diyek
allah tependen baksın niko :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayıyyasakkelime
meg ile cancu tanrıçayı seviyolar:1closedeyes: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

patronumm aklinialirimsmile bu selay var ya aklinialirimsmile saçlarını boyadı haa aklinialirimsmile hep senden mi biraz da o eklesin :1closedeyes:
vay sinsi vaysengözlerimebaksanab
anca benim pazılı birleştirsin çahalllaelaelaelaelae selaya söyle resim istiyik :enbuyukkk:anca benden beklesin hazırcılar:dilcikar:

Been Kadıköy'e gittim gelddiiimm sabahıın köründee
Siz halaa mı uyuyooosunuzz bakiiiimm çabuukk kalkkıınn çabuukk:mymeka:
ama nerden geçtiğin önemli..mesela üsküdarda oturup kadıköy'e geçtiysen boşa hava yapmaalsanaalsanasmile
ha diyosan ki,avrupa yakasının taaa ebesinin gözünden:smiley-cool:geçtim,o zaman canımsın ciğerimsin
olum zaten yattığımda saat 8 mi neydimirmirmirmir

Sinir oldum yaa öyle bi nick varmış mafoldumben

Bu nicki değiştirerek MataHarii falan mı yapsam yoksa kkAJANI falan diyemi alsam offfff :gitme:

kanka üzülme,harfleri değitirirsin..mesela *MaTaHaRi* yapabilirsinkaydirigubbakcemile5bide mataharinin avatarını bulur,onu şekilli yanar dönerli süper bir avatar yaparsınzemuszemus
ben hiç görmedim matahari diye birini..demek aktif değilbenneyaptımkibizim gerçek mataharimiz sensin:lepi:

tanrıçam yine foto eklemişsin ama yine göremedim:)
ekle desem zaten eklemicen:)ama rucunu bi ara eklermisin merak ettim kuzum

güle güle kullan canım şampuan hakkında yorumlarınıbekliyorum kullanınca
ya ben deodorant kullanamıyorum sanki kokusu 5 dk da uçuyo gibi geliyobayanssulusmile
otların hepsinden kullanyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…