- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.821
peh..
tosuruktan makyaja bak:mymeka:lan dalgamı geçiyonuz bizle:umursamaz:hele eyeliner çekişine manyak oldum:asigim:
kaşına gözüne nazar değmesin gülümbayıldım..sonrada ayıldım makyajına:smiley-cool:
Kankaaa aşk böcüğüüŞenizSelamun hello canlarımmm
islom mosuruktan makkayjına hasta kaldım hea boshayallersmile
Tanrıçam maskeni yirim kanke zemuszemus
Minim ev arkadaşım da gelmişşş, bol kazançlar olsun gelsin pabuçlar gitssin entariler be kanke aklinialirimsmile
çok özlüyom ben de sizi çiçenklerim yahu :gitme:
ama sevdalum bi oturmuyo gıçıynın üstüne afedersiniz. guclubacismile habire bi yerlere sürüklüyo beni...aha şimdi girdik eve ama gene çıkçaz ay başım döniyi kafamçokkarıştı
Yanık tenlim dilberim aklinialirimsmileçok teşekkür ederimŞu topik öldürür adamı valla yok yok bu topikte:asigim:
Katılmasamda muhabbete takip ediyorum girdikçe :)
islandcım makyajı geçtim de gözlerin çok güzel yaa maşallah
islom gözlerini görüdm ne desem bilmem bilmiyorumkismile makyaj güzel ama bu halde niye makyajla hatta fotoyla hatta yüklemesiyle uğraşıyorsun :mymeka: içim cızladı hay ben o ayşonunnnnnn mirmirmirmir
ben göynekteki düğmelerin boyutunu da çok beğendim :lepi: giymezsen eğer bizim burda gacının bir tanıdığı, biliyorsun sositososito bayanssulusmile :roflol:
herkez fal moduna girsin geyiği kessinkayfe içsin kapasın gelsin
ben birazdan geliyorum
öncelikle şunu söylemek istiyorum..17 ağustosta ölenlere allahtan rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum mafoldumben unutmadık ve unutmayacağız!!!
İsLaaantooşş'm
mafoldumben mafoldumbenöncelikle şunu söylemek istiyorum..17 ağustosta ölenlere allahtan rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum mafoldumben unutmadık ve unutmayacağız!!!
Sevgü kelebeğim benimmŞeniz
Çok canisin gene bugünkötükedihüso
gebermeyesıce geldı benıde korkuttu msjı gtmıomus delı karı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah belanızı vermesin emi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yippiii diyo bide :roflol: :roflol:banlanmamisimmmmmmmmmmmmm yippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
miri garısı şimdi ekliyorum resimleri çiçeğimherkesı kahve komasına sokdum hehehehehe ama once aşk böcugumtanrıcam la ben fallaşacıkkkzemuszemus
kapamasan şaşardım zilli zarife seni:)Birisi fal mı dedi akan sular durur benim için şimdi içmedim ama içmiş çekmiş hazır fotolarım var ben de ekleyeceğim bana da bakınkötükedihüso
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileDanrıça ve tospik denyolindaları çabuk işeyin lan şuna test yapcam kesin bi mokluk var sizde
ah duygusalım şevkat melegım :asigim:
ölum uyanıştır demiştım ya sana bıtanem..onların mertebesı okdr guzelkı hepımıze nasıp olsun rabbımıze hayırlısı ıle kavuşmak..
öncelikle şunu söylemek istiyorum..17 ağustosta ölenlere allahtan rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum mafoldumben unutmadık ve unutmayacağız!!!
Asabımı hoblatıyolaarr İsllooomm gece gece sinir kat sayılarımda artış seziyoruum delikafadulden
Ama sakiniiim
nerdeydin bakimm ? bi ara kayboldun nere gittin çabuk hesap ver sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?