Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
peh..
tosuruktan makyaja bak:mymeka:lan dalgamı geçiyonuz bizle:umursamaz:hele eyeliner çekişine manyak oldum:asigim:
kaşına gözüne nazar değmesin gülümbayıldım..sonrada ayıldım makyajına:smiley-cool:

Danrıçam dudişlerini sevdiğim ben de sana baygınım be anam
Kankaaa aşk böcüğüüŞeniz
Seviyom olum seni:asigim:

Şu topik öldürür adamı valla yok yok bu topikte:asigim:
Katılmasamda muhabbete takip ediyorum girdikçe :)
islandcım makyajı geçtim de gözlerin çok güzel yaa maşallah
Yanık tenlim dilberim aklinialirimsmileçok teşekkür ederim
Yannız öle okuyup kaçmak yok az takıl bizimle de afetliğinin sırlarını anat biraz:hulya:
Doğumgünüsün kutlu olsun bebeğimm
Sağlığın, aşkın, paran mutluluğun hiç eksilmesinopuyorumnanaktan

Nikoo ben de boyanırken kendime acıdım biliyon mu
Eyelinerı çekerkene kan ağlıyodum o derecesempatiksalakcinni
Gacının bi tanıdığıCADIARZU yok ya gacının tanıdığından kasaba neyin olmaz Muş'a kadan yolu var oralada da ziyan olur o göğneksırnaşık şey

Birisi fal mı dedi akan sular durur benim için şimdi içmedim ama içmiş çekmiş hazır fotolarım var ben de ekleyeceğim bana da bakınkötükedihüso

öncelikle şunu söylemek istiyorum..17 ağustosta ölenlere allahtan rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum mafoldumben unutmadık ve unutmayacağız!!!​

Danrıça ve tospik denyolindaları çabuk işeyin lan şuna test yapcam kesin bi mokluk var sizde

öncelikle şunu söylemek istiyorum..17 ağustosta ölenlere allahtan rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum mafoldumben unutmadık ve unutmayacağız!!!​

ah duygusalım şevkat melegım :asigim:

ölum uyanıştır demiştım ya sana bıtanem..onların mertebesı okdr guzelkı hepımıze nasıp olsun rabbımıze hayırlısı ıle kavuşmak..

gebermeyesıce geldı benıde korkuttu msjı gtmıomus delı karı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

banlanmamisimmmmmmmmmmmmm yippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
allah belanızı vermesin emi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yippiii diyo bide :roflol: :roflol:
herkesı kahve komasına sokdum hehehehehe ama once aşk böcugumtanrıcam la ben fallaşacıkkkzemuszemus
miri garısı şimdi ekliyorum resimleri çiçeğim
Birisi fal mı dedi akan sular durur benim için şimdi içmedim ama içmiş çekmiş hazır fotolarım var ben de ekleyeceğim bana da bakınkötükedihüso
kapamasan şaşardım zilli zarife seni:)
Danrıça ve tospik denyolindaları çabuk işeyin lan şuna test yapcam kesin bi mokluk var sizde

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ııı ıhhh koykuyomeyvahedigeldismile
bu arada hoşgeldin kankam Şeniz karnının ağrısı nası oldu?geçtimi azcık gülüm

ah duygusalım şevkat melegım :asigim:

ölum uyanıştır demiştım ya sana bıtanem..onların mertebesı okdr guzelkı hepımıze nasıp olsun rabbımıze hayırlısı ıle kavuşmak..

estafurullah be mirim..inan mümkün değil unutmak..rabbim afetleri ile korkutmasın..bu gece en azından birer fatiha okuyup ölenlerin ruhlarına bağışlasın herkes..
okuyan yasin okusun..
kesinlikle bitanem..o sözünü unuturmuyum mirim

Teşekkür ederiz hassas kelebeğim..kaydirigubbakcemile5
unutmak ne mümkün..Allah bir daha aynı acı ve üzüntüleri yaşatmasın..:Saruboceq:

Asabımı hoblatıyolaarr İsllooomm gece gece sinir kat sayılarımda artış seziyoruum delikafadulden

Ama sakiniiim

nerdeydin bakimm ? bi ara kayboldun nere gittin çabuk hesap ver sempatiksalakcinni

La babamın yüzünden saatlerdir tıkınıyoruz cokacimcoook
Abur cubur yemekten kalkamadım yanlarından nefes almadan yiyo adam ya bütün gün de yicek sayıklıyokaydirigubbakcemile3
Esir aldılar beni de kankalarımı özledim deyip kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…