Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Allah'm her türlü kazadan ve beladan her türlü müsibetten tüm müslüman kardeşlerimizi Korusun..

Aminn.. Teşekkür ederiz danrıcaaam

Kaaç da gell kucağımaa kaç da geeel annesiniin gülüüü

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ııı ıhhh koykuyomeyvahedigeldismile
bu arada hoşgeldin kankam Şeniz karnının ağrısı nası oldu?geçtimi azcık gülüm

Hoşbuldum meleem Şeniz
Tam gaz devam etti ağrılar ama şuna karın ağrısı deyip küçümsemesek karın, kasık ve bel ağrısı:çok üzgünüm: Şimdi biraz iyiceyim maydanoz sapı kaynatıp içtim bu ay acilde değildim bu bile bişi benim için:2:
Forumun jinekoloğuna mesaj atmıştım durumumu anlattım. Rahim ters dönüklüğü olabilir dedieyvahedigeldismile hapa devam et dedi lan bişiyim de ters olmasın
Kabı doldur çabık ver kanka

hayat bir şekilde devam ediyor..bir yandan hüzün,bir yandan sevinç
((
neyse kızlar..17 ağustosu hatırladıktan sonra fala geçebiliriz..
falım tuttu yalnız bakarmısınız:smiley-cool:bu fala bakılmaz aslında:roflollsun mirim bak sen yinede:icecream:​

bütün sırlarımı döktüm ortayaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

Tanrıçam hiç annamam faldan emme 3.fotoda ejderha gördüm sankim..fisfisfis
atıyomuyum acaba..ne dersin miriş?

Danrıça ve tospik denyolindaları çabuk işeyin lan şuna test yapcam kesin bi mokluk var sizde

gece gece kopardın beni iyi mi sempatiksalakcinni
ı ıhhhhhhhhhhhh olmaz ya ya pozitif çıkarsa eyvahedigeldismile

islom sen benim cicilerimi görmedin mi
beenmedin mi :gitme:

ulen bu kasık ağrıyıp duruyo ayşo gelmiyo alsanaalsanasmile

Danricam en son resimde, cabbari gördüm yeminlen, iri yari babayigit birine benziyo )

seni küstürmüs, elinde kocaman bi cicekle sana dogru geliyo sempatiksalakcinni

Tospiko 15 dakkadır oturdum düşünüyom ben bişiyi atladım ama die cicilerini yorumlamayı unuttum kıskançlığımdan:dilcikar:
Harika parçalar toplamışın anacım elbiselerine bittim:asigim: üzerinde görmeyi çok isterim.
Mavi uzun etek çok tatlı kısa olana ayrıcana bayıldım hepsini sağlıkla giy kuşum.
Makkajları çok iyi fiyata toplamışın kliniklerini seviyim süper fiyat hepsi:lepi:
Coşmuşun anacımkaydirigubbakcemile2

Yannız test konusunda ısrarlıyım meryem ayağına yatma:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…