Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
giyicem koyucam buraya entarilerimi zemuszemus
yalnız islom ben seni gözlere bitiyom
orcinal göz de mi :)
yane lens deel
orcinalse isyankar olucam
benimkiler neye o kadar güzel değil diyeeeeeeeee

yane lens deel

Kafa kafaya verip isyn çıkartalım ne dersinn ablam sengözlerimebaksanab
sempatiksalakcinni

ay bugn gerçektenn vahşiyim been delikafadulden

Teşekkür ederiz hassas kelebeğim..kaydirigubbakcemile5
unutmak ne mümkün..Allah bir daha aynı acı ve üzüntüleri yaşatmasın..:Saruboceq:

Allahım böyle acılar yaşatmasın bir daha:çok üzgünüm:

Allah'm her türlü kazadan ve beladan her türlü müsibetten tüm müslüman kardeşlerimizi Korusun..

Aminn.. Teşekkür ederiz danrıcaaam
amin kızlar...:çok üzgünüm:
Ayy tanrıçam tabakta biri var fincanda köpek var ilk bunları gördüm tırstım eyvahedigeldismile
Vayy tırnaklara bak hatunun :jeyyar:
CADIARZU CADIARZU
Danricam duyarliligindan ötürü tebrikler, bende ölenlere Allahtan rahmet, kalanlara bol sabir diliyorum
amin gülüm:Saruboceq:
Tanrıçam hiç annamam faldan emme 3.fotoda ejderha gördüm sankim..fisfisfis
atıyomuyum acaba..ne dersin miriş?
bilmemki gacım..ejderha güçtür amasüprizzzzz
Danricam en son resimde, cabbari gördüm yeminlen, iri yari babayigit birine benziyo )

seni küstürmüs, elinde kocaman bi cicekle sana dogru geliyo sempatiksalakcinni
hadi yaa:)))kaydirigubbakcemile3bakiciz
tirnaklarini da elleri de pek zarifmis gacinin:jeyyar:
:kedi:teşekkür ederim gülümŞeniz
Evet evet o tabaktaki kesin cabbar fincanda da tanrıçam var onu da gördüm çok zarif kesin o sensinzemuszemus
:roflol: nası gördün la

[

canım başlıyorumkaydirigubbakcemile5
kafanda uzun suredır kurdugun bır alan var sadece kendıne ayırdıgın düşler bölgesı...
orda bırkac seçenegın var..ıkı buyuk hayal..sankı şehır gbı..ıkısıde sana uygun ama tercıhde kararsızsın sankı gaz beklıyorsun bırınden...

ıkı ayrı mekanda hakkında bır laf konuşulmuş...bı ortamdan haberın var ama dıgerındenyok...lafın başını çeken n-s -eharflı sarı yada acık kumral bır bayan,eskıden yardımda bulundugun ama suan muhattap olmadıgın bırısı...sankı ortak gırdıgınız bıryer var dukkan gbı cafe gbı ...bilmiyorumkismile

sevdıgın romantık bırı cıkmış..sen ılgıye pek doyan bırı deılsın aslında belkı bazen yetersız buluyor olabılırsın onu ama emın ol yapıp yapabılcegı en son sınır bu..yanı normalde senden oncekı hayatında senın kdr ılgısını bellı ettıgı bırı olmamış..ama onun hanesınden bır erkek var yıgen mı ne sankı senden uzak duruyor soguk davranıyor..

bırsuru takı cıkmıs...hemde modern cızgıler taşıyan hınt takıları gbı servete konusan haberm olsun sempatiksalakcinni
aslında konforuna ve kalıteye düşkunsun ama olmazsa olmazların degıller..yanı kafanda belırgın parayla ılgılı düşünce yok ama kendı ılgı alanına gıren bır dukkan bır magaza gbı bıryer goruyorum:lepi: şuan belırsız bır proje ama hayata gecebılır..

bolluk içinde bır gelecege yakın duruyorsun..ve çember şeklınde gelen yarım ay seklınde yukardan bakılınca oyle bır vılla ev gbı bırsey cıkmıs bahcelı havuzlu..yazlık da olabılr:1ninca:

sevdıgın erkek genıs omuzlu yapılı kumral gbı cıkmış burda..bakımlı ve temız kokuya cok onem veren bırı..
omuzlarında rutbe cıkmıs ya askerıye ıle ılgılı bırsey yada bır mertebede yukselecek..
sankı balon ve cıcekler var elınde suprızı var sanaboshayallersmile

bu arada korkutmıyım bebişim ama gecmişten gelen bır kötu enerjı var ..resmen porsumuş bı yaslı adam gordum..kambur..sankı buna bırılerı bırseyler yaptrmış zorla..hanenızle ılgılı nedense sana etkısı olmuş...

bu sıralar daha cok okumaya çalış ozellıkle nas -felak..cunku kem gozler ustunuzde...

falının ortasınde e-p harfı cıkmıs benmıyımkı zeynep sempatiksalakcinni

orta yaslı bır kadın var annenın arkdsı yada arkdsının annesı olabılır..sana bır ıyılıgı dokunacak ve hayrlı dualar edıyor

cok eskılerden karşılık beklemeden ozellıkle bırkac kısıye ve bır cocuga ıyılık yapmışsın cocuk kucuk gbı bunun karsılıgını alacaksın..bu sıralar gordugun ruyaları not et..
dugunun cok kalabalık ve şık olacak...
cocugun ıkız olma ıhtımalı yuksek...yerimseniben

sımdılık bukdr bıtanem...umarım begendın

Tanrıçam ,dırnakların pars pençesi gibi allama..aklinialirimsmile
cabbar abey seni kızdırmasın:tomato: ,yüzü gözü aşşalara iner..sempatiksalakcinni

halkanın içindeki şey sensin bak kanka yan duruyorsun böyle oturmuşsun birşey seni sürüklüyo sanki ya da araba sürüyosun nasıl yazdım senaryoyu

Bak işte ben nasılda çıkmışım falında tanrıçam..hayır dua ediyom sana..:Saruboceq:
Miriş ne güzel yorumlamışsın yaaa..ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile5.bi ara bende içem de, bene de bi bakıver hele..

offfffffffffffffff
fal içesim geldi ya

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

allahsenı napmasın bakarım sanada bırgun bıtanem fal içmeye bayıldım amaaakaydirigubbakcemile

yane lens deel
Tospikom lens deel bacım ama senin gözlerinin güzelliği eklenince saa öle gelioŞeniz
sağol biberimmmmmmmmm
memiklikleri giyip foto çekem
avatar yapar mıyık sempatiksalakcinni
Sitenin de bi kapasitesi var dee mi boyut olarak sığmayabilür:dilcikar: (memesiolmayankıskançislosmile)

mirimmmopuyorumnanaktan
hatta zeynommopuyorumnanaktangüzel ağzına,sağlık,yazdığın için ellerine sağlık..harikasın bebeğimm hakkını helal et..dur bozuk para veriyim ağırlığın gitsin.
gök yüzünede bak..hehh tamamdır.

dediklerinin çoğu doğru..kaydirigubbakcemile5ama bilmediğim şeyler var,mesela harfler..hiç bahsettiğin harflerden tanıdığım yok..ama kesin konuşan vardır..takıldığım bir mekan yok,ama nişanlımın yada beni tarafımdan biri olabilir o konuşanlar:1ninca:
çok yerinde harika bi fal baktın..çok makbule geçti..inan seneler sonra ilk defa fal baktırdım yeşillik olsun dedim:))senin güzel enerjine çok inanıyorum çünküolumunekankayizsmile
hatta şok olduğum bir kaç şey söyledin helal sanakaydirigubbakcemile5 cidden süpersin..çok çok saol bitanemmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Miriana reelde senin baktığın fal 5 saat sürüyodur heralde hey maşallh sanaldaki peformansa bak

Bakla falı iç tospiğim..:smiley-cool:

offfffffffffffffff
fal içesim geldi ya

gacım geberttin benii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
estafurullah be annemaklinialirimsmile sen çıtırımsın benim..hemide 53 kiloluk çıtır annemsinopuyorumnanaktan
tospik sende fal iç gel hadi kuzumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…