- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.861
Tospammm ben de gördüm aldıklarını ama unuttum güle güle kullanbayanssulusmile
sağol biberimmmmmmmmm
memiklikleri giyip foto çekem
avatar yapar mıyık sempatiksalakcinni
giyicem koyucam buraya entarilerimi zemuszemus
yalnız islom ben seni gözlere bitiyom
orcinal göz de mi :)
yane lens deel
orcinalse isyankar olucam
benimkiler neye o kadar güzel değil diyeeeeeeeee
Teşekkür ederiz hassas kelebeğim..kaydirigubbakcemile5
unutmak ne mümkün..Allah bir daha aynı acı ve üzüntüleri yaşatmasın..:Saruboceq:
Allahım böyle acılar yaşatmasın bir daha:çok üzgünüm:
amin kızlar...:çok üzgünüm:Allah'm her türlü kazadan ve beladan her türlü müsibetten tüm müslüman kardeşlerimizi Korusun..
Aminn.. Teşekkür ederiz danrıcaaam
CADIARZU CADIARZUAyy tanrıçam tabakta biri var fincanda köpek var ilk bunları gördüm tırstım eyvahedigeldismile
Vayy tırnaklara bak hatunun :jeyyar:
amin gülüm:Saruboceq:Danricam duyarliligindan ötürü tebrikler, bende ölenlere Allahtan rahmet, kalanlara bol sabir diliyorum
bilmemki gacım..ejderha güçtür amasüprizzzzzTanrıçam hiç annamam faldan emme 3.fotoda ejderha gördüm sankim..fisfisfis
atıyomuyum acaba..ne dersin miriş?
hadi yaa:)))kaydirigubbakcemile3bakicizDanricam en son resimde, cabbari gördüm yeminlen, iri yari babayigit birine benziyo)
seni küstürmüs, elinde kocaman bi cicekle sana dogru geliyo sempatiksalakcinni
:kedi:teşekkür ederim gülümŞeniztirnaklarini da elleri de pek zarifmis gacinin:jeyyar:
:roflol: nası gördün laEvet evet o tabaktaki kesin cabbarfincanda da tanrıçam var onu da gördüm çok zarif kesin o sensinzemuszemus
hayat bir şekilde devam ediyor..bir yandan hüzün,bir yandan sevinç[ bütün sırlarımı döktüm ortayaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
((
neyse kızlar..17 ağustosu hatırladıktan sonra fala geçebiliriz..
falım tuttu yalnız bakarmısınız:smiley-cool:bu fala bakılmaz aslında:roflollsun mirim bak sen yinede:icecream:
[
canım başlıyorumkaydirigubbakcemile5
kafanda uzun suredır kurdugun bır alan var sadece kendıne ayırdıgın düşler bölgesı...
orda bırkac seçenegın var..ıkı buyuk hayal..sankı şehır gbı..ıkısıde sana uygun ama tercıhde kararsızsın sankı gaz beklıyorsun bırınden...
ıkı ayrı mekanda hakkında bır laf konuşulmuş...bı ortamdan haberın var ama dıgerındenyok...lafın başını çeken n-s -eharflı sarı yada acık kumral bır bayan,eskıden yardımda bulundugun ama suan muhattap olmadıgın bırısı...sankı ortak gırdıgınız bıryer var dukkan gbı cafe gbı ...bilmiyorumkismile
sevdıgın romantık bırı cıkmış..sen ılgıye pek doyan bırı deılsın aslında belkı bazen yetersız buluyor olabılırsın onu ama emın ol yapıp yapabılcegı en son sınır bu..yanı normalde senden oncekı hayatında senın kdr ılgısını bellı ettıgı bırı olmamış..ama onun hanesınden bır erkek var yıgen mı ne sankı senden uzak duruyor soguk davranıyor..
bırsuru takı cıkmıs...hemde modern cızgıler taşıyan hınt takıları gbı servete konusan haberm olsun sempatiksalakcinni
aslında konforuna ve kalıteye düşkunsun ama olmazsa olmazların degıller..yanı kafanda belırgın parayla ılgılı düşünce yok ama kendı ılgı alanına gıren bır dukkan bır magaza gbı bıryer goruyorum:lepi: şuan belırsız bır proje ama hayata gecebılır..
bolluk içinde bır gelecege yakın duruyorsun..ve çember şeklınde gelen yarım ay seklınde yukardan bakılınca oyle bır vılla ev gbı bırsey cıkmıs bahcelı havuzlu..yazlık da olabılr:1ninca:
sevdıgın erkek genıs omuzlu yapılı kumral gbı cıkmış burda..bakımlı ve temız kokuya cok onem veren bırı..
omuzlarında rutbe cıkmıs ya askerıye ıle ılgılı bırsey yada bır mertebede yukselecek..
sankı balon ve cıcekler var elınde suprızı var sanaboshayallersmile
bu arada korkutmıyım bebişim ama gecmişten gelen bır kötu enerjı var ..resmen porsumuş bı yaslı adam gordum..kambur..sankı buna bırılerı bırseyler yaptrmış zorla..hanenızle ılgılı nedense sana etkısı olmuş...
bu sıralar daha cok okumaya çalış ozellıkle nas -felak..cunku kem gozler ustunuzde...
falının ortasınde e-p harfı cıkmıs benmıyımkı zeynep sempatiksalakcinni
orta yaslı bır kadın var annenın arkdsı yada arkdsının annesı olabılır..sana bır ıyılıgı dokunacak ve hayrlı dualar edıyor
cok eskılerden karşılık beklemeden ozellıkle bırkac kısıye ve bır cocuga ıyılık yapmışsın cocuk kucuk gbı bunun karsılıgını alacaksın..bu sıralar gordugun ruyaları not et..
dugunun cok kalabalık ve şık olacak...
cocugun ıkız olma ıhtımalı yuksek...yerimseniben
sımdılık bukdr bıtanem...umarım begendın
offfffffffffffffff
fal içesim geldi ya
offfffffffffffffff
fal içesim geldi ya
Bak işte ben nasılda çıkmışım falında tanrıçam..hayır dua ediyom sana..:Saruboceq:
Miriş ne güzel yorumlamışsın yaaa..ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile5.bi ara bende içem de, bene de bi bakıver hele..
Tospikom lens deel bacım ama senin gözlerinin güzelliği eklenince saa öle gelioŞenizgiyicem koyucam buraya entarilerimi zemuszemus
yalnız islom ben seni gözlere bitiyom
orcinal göz de mi :)
yane lens deel
orcinalse isyankar olucam
benimkiler neye o kadar güzel değil diyeeeeeeeee
Sitenin de bi kapasitesi var dee mi boyut olarak sığmayabilür:dilcikar: (memesiolmayankıskançislosmile)sağol biberimmmmmmmmm
memiklikleri giyip foto çekem
avatar yapar mıyık sempatiksalakcinni
Bakla falı iç tospiğim..:smiley-cool:
offfffffffffffffff
fal içesim geldi ya
Bak işte ben nasılda çıkmışım falında tanrıçam..hayır dua ediyom sana..:Saruboceq:
Miriş ne güzel yorumlamışsın yaaa..ağzına sağlık.kaydirigubbakcemile5.bi ara bende içem de, bene de bi bakıver hele..
Good Night
Miriana reelde senin baktığın fal 5 saat sürüyodur heralde hey maşallh sanaldaki peformansa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?