- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.021
aleyküm slm :kedi::kedi:
hayırdır kız sankim topişe yeni gelen üye gibi davrandınaklinialirimsmile
napimmmmm tirsittilar dün.. yavas yavas girim dedim göksu gacisi görmesin gamyoncuiremsu
hemmmmmmmm aybureeeee hanimcim, bikerem mirim ilk bana bakcak bugün fal alsanaalsanasmile siraya gecccccccccccopuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus:ecrin_bebek::2:
hııı şu mevzukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bacım ben sıraya geçerim :1hug:
ayyyyyyyy balim benim ya opuyorumnanaktan
ne kadann da uysalmis Şeniz yirim valla
miri saat versene bebem iftardan sonra mı?
hııı şu mevzukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bacım ben sıraya geçerim :1hug:
hay allan bıyıhlısı seni posta güvercini mi yaptı zemuszemus aleykümselam güvercin sen de yarime selam söyle zemuszemus opuyorumnanaktannikooooo hala geçmişi okuyup alıntı yapıp koca bi özetle sunuma hazırlanıyo heral kaydirigubbakcemile3
nikoooo slm olsun sana bu arada akasiamında sana çok slmı vardıolumunekankayizsmile
lafı döneltti dolaştırdı yine kiloya getirdi ne diyim sana tospik :icecream:bende alıyom bazen cocuk reyonundan 14-15 yaş grubu
yeni nesil fena besili sanırım :)
sağol biberikimm Şeniz sence patronum bana 5 verir mi :uhm: kaydirigubbakcemile3Nikonum tek kelimeyle bayıldımmmbayanssulusmile
sağol mirin Şeniz puntişli pijamalarımı pijama mağazasından aldım lcw değil :içelim: orda bi cup cakeli pijama takımı var onda kaldı aklım bir türlü fiyatı inmedi hala :mymeka: şimdi ben alsam hemen fiyatı düşer eminim :mymeka:NİKONCANNtshort ve pıjamalar super trenckotlardaaaa
pıjamalar lcw denmı gecen gttım gormedımdeee
ya burnuma poğaça kokdu geberıormmm üşenmyorum yapmayada nenem sımdı soylenırrr mutfagı dgıtom dıe uf ya delı gbı açımmm peynır yıye yıye spedı gonzales oldm
demek beğendin patronum :1rolleyes: bana bi beşşş verirsin artık süprizzzzz öyle işte bekledim patronum gelsin ekliyim sonra da iş başa düşünce resimleri seçip yükledim :kedi:delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allahımmmmmdelikafaduldensana geliyorumakannehir
kankaaaa bayılacam tutmaaadelikafadulden çıldırdım burda...allahımm ya ne zevkli o tişörtler geberdimmmakannehir çok pis kıskandım bende alıcam:dance:dehşet şekerler ya:asigim: hele puantiyeli picamaların:dance: :asigim:üzerinde düşünemiyorum :asigim:
sonracıma barutları çok beğendim kanka:smiley-cool:beyaz papuçlar yaniaklinialirimsmilehele trençkotların rengi,sonra eşerbın..hele pendik pazarından aldığın 3.5 yusuf yusuf liralık prenses kol(barbinin kulağı çınlasın)ay bayıldım bayıldım bayıldımakannehir :asigim:
titizine titizine ölürüm:smiley-cool:nasılda katlamış onları şeker poşeti yaa:)))ne tatlısın kanka sen öyle:1rolleyes:
heppsini rabbim güle güle kullanmak nasip etsin gerçekten çok beğendim..ama bu zamana kadar nasıl eklemedin inanamıyorum sanakötükedihüso
bu aşkımızın bir ömür boyu devam etmesi dileğiynen sefgilim :1closedeyes::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ulan ne denirki sana:roflol: aşığım sana biliyosun dimi namıssız :roflol: o çocuk ben olabilirim dedi ya ahahahaah :roflol: :roflol:
kanka nereleri işaretledin deseneaklinialirimsmile
bebem siz böyle övgü dolu samimi duygularınızı yazdıkça bazıları sinir krizi geçiriyo ama bilmiyosun sen :roflol: :roflol:
allah razı olsun ne diyimkiŞeniz ayrıca :1closedeyes: triplerinede öldüm :roflol:
yok benim ayşoma daha varmış islom öyle dedi melekom kaydirigubbakcemile5ay kızlar akşamınan ne yazdıklarınıza baktım 1-2 sayfa siz gelene kadar işleri bitimem lazım çünkülüm
nikomu entarilerin çok güzelmiş la hele ki puantiyeli donlarına ben de bayıldım siyah beyazı alsam mı ben de waikiki yi boşaltmışsın bebeemm
eşarbın çok hoşmuş börülcem (bu arada eşarp mı desem örtü mü desem düşünürkene aklıma geldi de ikisinin bi farkı var mı acep?)
nikomu beyaz ayakkabılara da bayıldım aynısının tıpkısının siyah ruganı var zalak gibi dar almışım giyemiyim.
yalınız bu aralar sende bişey hissediyom nikomu canın sıkkın da söylemiyorsun sanki bişeyin var gibi çiçek suratlım. daha çok gülerdin ederdin sanki duruldun sen bu ara ayşon mu geldi yohsam?
ben çok merak ettim smilli tshirtimi patronum farkedecek mi diye şu işe bak senden geldi cevap :lepi: :roflol::roflol::roflol:işte böyle beni şaşırtıyorsun çok sempatik geliyo bana :roflol:Allah seni hep güldürsün emi:Saruboceq:
smilli tişörtünü görünce nasıl güldüm bi bilsen:roflol::roflol:
ne kadar cici şeyler almışsın cancanım benim:1hug:
tişörtlerinin hepsi çok tatlı yaaa puantiyeli pijamalarda seni düşünemiyom:asigim:
çapalı tişörtün perfect görünüyo:lepi:
akkbıların süper ahh bide ben giyebilsem:çok üzgünüm:
kolyelerine bayıldım helede güllü olanaa.s
trençkotların ikiside çok şık ilk model bana yakışmaz düşüncesiylen ikinciyi gözüme kestirdim:jeyyar: eşarbın on numara :lepi:
3.5 tllik bershka model tişört barbimi hatırlattı bana tanrıçama hatırlattığı gibi :asigim:
hırkanda çok cici cancanım:1hug:
yavvv hepiciğini çok beğendim:lepi:alkisalkisalkis
iyi günlerde ağız tatlılığıylan giy emiolumunekankayizsmile
okadr uğraştım smilli tişörtü ekliyim diye yannış eklemişim cancanım tüüü bana
bana yaprak sarması deme :roflol: patronumdan gördüm yaptım yarım kilo biber dolması, kalanıyla da yaprak sardım elimin ayarı kaçmış yine günlerce dolma sarma yedik :roflol:4 gün boyunca sahurda iftarda dolma yedim benneyaptımki ufff ama domates sosuyla ne de güzeldi cokacimcoookgunaydın cicişlerr mısafır her kımıse oğada gunaydınn
yaprak sarması yapacaz nenemle..yardıma gdıom 3-4 gbı işe gdecem fallara aksam bakablrm kanımca..
opuyorm
hay allan bıyıhlısı seni posta güvercini mi yaptı zemuszemus aleykümselam güvercin sen de yarime selam söyle zemuszemus opuyorumnanaktan
ben çok merak ettim smilli tshirtimi patronum farkedecek mi diye şu işe bak senden geldi cevap :lepi: :roflol::roflol::roflol:işte böyle beni şaşırtıyorsun çok sempatik geliyo bana :roflol:
3,5 milyonluk bluzu sana anlatmıştım ya tlfda hatırladın mı :roflol: görmemişin bi havalı bluzu olmuş :jeyyar: napim çok iddialı giyinen biri değilim
demek 2.trençi gözüne kestirdin :jeyyar: :roflol: al sana göndereyim aklinialirimsmile :roflol:
sağol Ayburumm Şeniz
bana yaprak sarması deme :roflol: patronumdan gördüm yaptım yarım kilo biber dolması, kalanıyla da yaprak sardım elimin ayarı kaçmış yine günlerce dolma sarma yedik :roflol:4 gün boyunca sahurda iftarda dolma yedim benneyaptımki ufff ama domates sosuyla ne de güzeldi cokacimcoook
misafirim geldi yaw üfffffffffffffffff gayfe edecektüm mirimde gitti hinci
aksami bekliycez mecburen mafoldumben
Offf internetim çok yavaş ve vaktim kısıtlı canlarım bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz gece ama okuyamicam ühühü mafoldumben
nikonumun aldıklarının bir kısmını görebildim, görebildiğim kadarıyla tek kelimeyle süpersonik şeyler, bayıldımmm! :lepi: boshayallersmile
canlarım çıkmam lazım şimdik, çok öpüyorum! opuyorumnanaktan
ilk sıra senin unutmadım canım
şimdiden yükleyeyim dedim
belki gece yükleyemem diye:1hug:
aprilim kk bendede çok yavaş
bizde seni çok öpüyozŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?