Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aleyküm slm :kedi::kedi:
hayırdır kız sankim topişe yeni gelen üye gibi davrandınaklinialirimsmile

napimmmmm tirsittilar dün.. yavas yavas girim dedim göksu gacisi görmesin gamyoncuiremsu

hemmmmmmmm aybureeeee hanimcim, bikerem mirim ilk bana bakcak bugün fal alsanaalsanasmile siraya gecccccccccccopuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus:ecrin_bebek::2:

hııı şu mevzukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bacım ben sıraya geçerim :1hug:

miri saat versene bebem iftardan sonra mı?

hııı şu mevzukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam bacım ben sıraya geçerim :1hug:

bacılar şuan bıraz mıdem bulanıo 16.00 da işe gtcem.20.00da gelcem.erken yada gec gelebılırım bılemıomm...
gece musaıt olurum yani..sımdı saatverırım gelemem ayıp olar gece burlarda olun işdeeturkbayragi

nikooooo hala geçmişi okuyup alıntı yapıp koca bi özetle sunuma hazırlanıyo heral kaydirigubbakcemile3
nikoooo slm olsun sana bu arada akasiamında sana çok slmı vardıolumunekankayizsmile
hay allan bıyıhlısı seni posta güvercini mi yaptı zemuszemus aleykümselam güvercin sen de yarime selam söyle zemuszemus opuyorumnanaktan
bende alıyom bazen cocuk reyonundan 14-15 yaş grubu
yeni nesil fena besili sanırım :)
lafı döneltti dolaştırdı yine kiloya getirdi ne diyim sana tospik :icecream:
Nikonum tek kelimeyle bayıldımmmbayanssulusmile
sağol biberikimm Şeniz sence patronum bana 5 verir mi :uhm: kaydirigubbakcemile3
sağol mirin Şeniz puntişli pijamalarımı pijama mağazasından aldım lcw değil :içelim: orda bi cup cakeli pijama takımı var onda kaldı aklım bir türlü fiyatı inmedi hala :mymeka: şimdi ben alsam hemen fiyatı düşer eminim :mymeka:
demek beğendin patronum :1rolleyes: bana bi beşşş verirsin artık süprizzzzz öyle işte bekledim patronum gelsin ekliyim sonra da iş başa düşünce resimleri seçip yükledim :kedi:
beğenmene çok sevindim kankamm senağlama
bu aşkımızın bir ömür boyu devam etmesi dileğiynen sefgilim :1closedeyes:
yok benim ayşoma daha varmış islom öyle dedi melekom kaydirigubbakcemile5
herşey çok güzel edim bir sorun yok çok şükür :Saruboceq: bazen kafam çok karışıyor inkar edemem boshayallersmile
puntişli donlarımı doncudan aldım edim aklinialirimsmile lcwden senin de aldığın filli dişörtü nasıl kaçırdım :gitme: giya indirime girince alırım dedim indirime girmeden tükendi nemıssız :gitme: hala aklım onda :gitme: kaydirigubbakcemile3
örtü de, eşarp de melekom, kelimeler farketmiyo benim için, takılmam ben onlara :lepi: :içelim:
senin siyah ayakkabı sana küçük de olsa benim ayağıma uymaz ki ne yazık senağlama :roflol: alırken aklın nerdeydi ki küçük aldın :mymeka: gitti gül gibi ayakkabı :mymeka:
ben çok merak ettim smilli tshirtimi patronum farkedecek mi diye şu işe bak senden geldi cevap :lepi: :roflol::roflol::roflol:işte böyle beni şaşırtıyorsun çok sempatik geliyo bana :roflol:
3,5 milyonluk bluzu sana anlatmıştım ya tlfda hatırladın mı :roflol: görmemişin bi havalı bluzu olmuş :jeyyar: napim çok iddialı giyinen biri değilim
demek 2.trençi gözüne kestirdin :jeyyar: :roflol: al sana göndereyim aklinialirimsmile :roflol:
sağol Ayburumm Şeniz
gunaydın cicişlerr mısafır her kımıse oğada gunaydınn

yaprak sarması yapacaz nenemle..yardıma gdıom 3-4 gbı işe gdecem fallara aksam bakablrm kanımca..
opuyorm
bana yaprak sarması deme :roflol: patronumdan gördüm yaptım yarım kilo biber dolması, kalanıyla da yaprak sardım elimin ayarı kaçmış yine günlerce dolma sarma yedik :roflol:4 gün boyunca sahurda iftarda dolma yedim benneyaptımki ufff ama domates sosuyla ne de güzeldi cokacimcoook

tanrıçamda farketmiş pime dolapta
yaaa çok ciciler bayıldım baciiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
trençkotunun bana olması için 3 beden büyük olması gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bundan sonra lütfen büyük beden al baciiii
sana büyük gelirse elbet bi fukaranın işine yararvereliniortakyerimseniben
hee hatırladım tişörtüa.sa.s
Allahın nikosu 4 gün boyunca sarma yiyceğine fazla geleni atıvereydin difrize
canın çektikçe çıkara yiyeydincokacimcoookcokacimcoook
ben öyle yapıyom da :roflol::roflol:

Nikooooodelikafadulden
Allam bayıldım bayıldım laa smilli tshirtü görünce bu kadar cuk olabilirdisırnaşık şey
Çok cici şeyler almışın gülüm ya çok zevkli
Eşarp çok modern ve herbişeye gidecek cinsten
Donlara bittim:asigim:
Artizz ya pardesunun elini cebine sokmuş bidesırnaşık şey
Pudra rengi olan harikaa
Hepsini güzel günlerde sağlıkla giy kanka

Danrıçam Mirianam ben de içicem birazdan gayfe baa da bakarsınız de mi zira bu ara çok ihtiyacım var:gitme:

Offf internetim çok yavaş ve vaktim kısıtlı canlarım bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz gece ama okuyamicam ühühü mafoldumben

nikonumun aldıklarının bir kısmını görebildim, görebildiğim kadarıyla tek kelimeyle süpersonik şeyler, bayıldımmm! :lepi: boshayallersmile

canlarım çıkmam lazım şimdik, çok öpüyorum!
opuyorumnanaktan

aprilim kk bendede çok yavaş
bizde seni çok öpüyozŞenizŞeniz

nikonum ne kadan şık ve sevimli ciciler almışsın..güle güle güzel günlerde kullan..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tişörtler hele.. tam yimelik..cokacimcoooknaniknanik

Danrıçam ve mirianam beni de araya sıkıştırıverin anacım.
Ne zaman bi işim olcek:gitme: ne zaman evlencem:sinifsinif: nolcek ne bitcek bi anatıverin :hulya: Özel- genel tüm mesajlarınıza açığım
Bi de bu KK ne zaman hızlancak fenalık gecitiyomakannehir

[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…