- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.981
kaydirigubbakcemile3 güzel rüyalar iyi sabahlar tatlım opuyorumnanaktanbende zibarmaya gidiom sizle burda cene calmaktan migdem sirtima yapisti acliktan... haydin iyi sahurlar yavrular mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ohhh afiyet olsun ay yüzlümeŞenizsahur tam benlikmiş teşekkürler tanrıçam
börekten bi dilim aldım:asigim:
tamam kız dur:))özelden yazıcammiriiiiiiiiiiiiiiii tanrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın çıbıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kankacım allah rahatlık versinBen kaçıyom bitanelerim
İyi sahurlar size
Hepiciğiniziopuyorumnanaktan
allah razı olsun gülüm saolopuyorumnanaktanhepimize afiyet olsuniyi sahurlar danricam, bol bol yi depola opuyorumnanaktan
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldensiyah olan bluzumu pendik pazarından 3,5tlye aldım acayip bir havası var aklinialirimsmile
pudra pembesi pardüsemi annem aldı opuyorumnanaktan aslında çok güzel bir rengi var ama resimde belli olmamış :gitme:
diğer pardüsemin kumaşı çok güzel. aşırı sıcağa rağmen çok rahatım hiç terletip bunaltmıyor bayanssulusmile
:)))))sipidim benimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NİKONCANN
ya burnuma poğaça kokdu geberıormmm üşenmyorum yapmayada nenem sımdı soylenırrr mutfagı dgıtom dıe uf ya delı gbı açımmm peynır yıye yıye spedı gonzales oldm
fala bak resmen çıktı akannehir özellikle bazı yerlerini işartlerdim ama patronum notumu kırabilir diye vazcaydım :1closedeyes: patronumu kızdırmıyım :1closedeyes: onu kızdıracak şeyler yapmiyim di mi ama :1closedeyes:[
canım başlıyorumkaydirigubbakcemile5
kafanda uzun suredır kurdugun bır alan var sadece kendıne ayırdıgın düşler bölgesı...
orda bırkac seçenegın var..ıkı buyuk hayal..sankı şehır gbı..ıkısıde sana uygun ama tercıhde kararsızsın sankı gaz beklıyorsun bırınden...
ıkı ayrı mekanda hakkında bır laf konuşulmuş...bı ortamdan haberın var ama dıgerındenyok...lafın başını çeken n-s -eharflı sarı yada acık kumral bır bayan,eskıden yardımda bulundugun ama suan muhattap olmadıgın bırısı...sankı ortak gırdıgınız bıryer var dukkan gbı cafe gbı ...bilmiyorumkismile
sevdıgın romantık bırı cıkmış..sen ılgıye pek doyan bırı deılsın aslında belkı bazen yetersız buluyor olabılırsın onu ama emın ol yapıp yapabılcegı en son sınır bu..yanı normalde senden oncekı hayatında senın kdr ılgısını bellı ettıgı bırı olmamış..ama onun hanesınden bır erkek var yıgen mı ne sankı senden uzak duruyor soguk davranıyor..
bırsuru takı cıkmıs...hemde modern cızgıler taşıyan hınt takıları gbı servete konusan haberm olsun sempatiksalakcinni
aslında konforuna ve kalıteye düşkunsun ama olmazsa olmazların degıller..yanı kafanda belırgın parayla ılgılı düşünce yok ama kendı ılgı alanına gıren bır dukkan bır magaza gbı bıryer goruyorum:lepi: şuan belırsız bır proje ama hayata gecebılır..
bolluk içinde bır gelecege yakın duruyorsun..ve çember şeklınde gelen yarım ay seklınde yukardan bakılınca oyle bır vılla ev gbı bırsey cıkmıs bahcelı havuzlu..yazlık da olabılr:1ninca:
sevdıgın erkek genıs omuzlu yapılı kumral gbı cıkmış burda..bakımlı ve temız kokuya cok onem veren bırı..
omuzlarında rutbe cıkmıs ya askerıye ıle ılgılı bırsey yada bır mertebede yukselecek..
sankı balon ve cıcekler var elınde suprızı var sanaboshayallersmile
bu arada korkutmıyım bebişim ama gecmişten gelen bır kötu enerjı var ..resmen porsumuş bı yaslı adam gordum..kambur..sankı buna bırılerı bırseyler yaptrmış zorla..hanenızle ılgılı nedense sana etkısı olmuş...
bu sıralar daha cok okumaya çalış ozellıkle nas -felak..cunku kem gozler ustunuzde...
falının ortasınde e-p harfı cıkmıs benmıyımkı zeynep sempatiksalakcinni
orta yaslı bır kadın var annenın arkdsı yada arkdsının annesı olabılır..sana bır ıyılıgı dokunacak ve hayrlı dualar edıyor
cok eskılerden karşılık beklemeden ozellıkle bırkac kısıye ve bır cocuga ıyılık yapmışsın cocuk kucuk gbı bunun karsılıgını alacaksın..bu sıralar gordugun ruyaları not et..
dugunun cok kalabalık ve şık olacak...
cocugun ıkız olma ıhtımalı yuksek...yerimseniben
sımdılık bukdr bıtanem...umarım begendın
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:fala bak resmen çıktı akannehir özellikle bazı yerlerini işartlerdim ama patronum notumu kırabilir diye vazcaydım :1closedeyes: patronumu kızdırmıyım :1closedeyes: onu kızdıracak şeyler yapmiyim di mi ama :1closedeyes:
yalnız şu kırmızıynan işartelediğim kısımdaki çocuk ben olabilirim :1closedeyes: benim patronum herşeyi karşılıksız yapar pamuk gibidir kalbi opuyorumnanaktan kısaca ben ona laci diyorum zaten :1closedeyes: zati aynası iştir kişinin lafına bakılmaz :1closedeyes: söz uymadı gibi geldi değil mi :1closedeyes: uymasa da uydururuk desem :1closedeyes: patronum şimdi yazdıklarıma büyük bir alçakgönüllülükle itiraz edecek ama o böyle yumuşak kalpli yaşayan biri :1closedeyes: işte böyle kimselerdir aslında dıştan bazen katı gibi görünseler de içlerinde kocaman bir anlayış vardır
barnaklarına sağlıkkkkkkkkkk
fincandaki o külahlıyla karşusunda ki ne oli pekü ?
hesaplaşma yaşadıgın bırsı canım düşündugun ama haketmeyen bırısı bence ıcınde ona kızıyorsun ve soylemek ıstıosun yuzune blmıyorum boyle bırı varmı ama ben kesın gordumiki kişi karşılıklı gibi duruyo ya o bebem.
bu arada belırtmek ısterımkı Tanrıcam harıka bakıyor tarzlarımız benzıyormus ınsallah dedıklerı cıkar....
cogunu bıldı zatennn masallah benım kuzumazemuszemus
beni düşünen ve ömür boyu düşünecek olan iletimdeki imkansız kuzum :)
sanırım bir daha hiç bi erkek o kadar sevemez beni.
yeni adayda girer hayatıma sölicem
emme siz az yazdınız bana bende o kadaaaaaaaa yazdım size hıh :)
ben yatıyom şimci gözlerim kaymış durumda
öptüm kocaman görüşürükkkkkkkkkkkkkkkk
beni düşünen ve ömür boyu düşünecek olan iletimdeki imkansız kuzum :)
sanırım bir daha hiç bi erkek o kadar sevemez beni.
yeni adayda girer hayatıma sölicem
emme siz az yazdınız bana bende o kadaaaaaaaa yazdım size hıh :)
ben yatıyom şimci gözlerim kaymış durumda
öptüm kocaman görüşürükkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah melemopuyorumnanaktanbeğendiysen ne mutlusen yazdıklarımı tekrar oku..taşları oturt.ip ucu benden,bağlantı kurması sendenŞeniz
miriş hep bakalım valla,senle fallaşmak çok zevkli balım:dance:
[
aynen oyle okucam oturtcam gunduz salım kafayla düşüncem cunku cıddı seyler soylemişsınnnopuyorumnanaktan gadasını aldıgummmgamyoncuiremsu
bencede cok zevklı senle fallaşmak halımden anlıosunya bal kopugumm su perimmm
ben yavastan yatıyorum ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?