Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende zibarmaya gidiom sizle burda cene calmaktan migdem sirtima yapisti acliktan... haydin iyi sahurlar yavrular mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kaydirigubbakcemile3 güzel rüyalar iyi sabahlar tatlım opuyorumnanaktan
sahur tam benlikmiş teşekkürler tanrıçam
börekten bi dilim aldım:asigim:
ohhh afiyet olsun ay yüzlümeŞeniz
miriiiiiiiiiiiiiiii tanrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın çıbıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam kız dur:))özelden yazıcam
Ben kaçıyom bitanelerim
İyi sahurlar size
Hepiciğiniziopuyorumnanaktan
kankacım allah rahatlık versin
yarına bişeycin kalmaz işallah:Saruboceq:

iyi sahurlar danricam, bol bol yi depola opuyorumnanaktan
allah razı olsun gülüm saolopuyorumnanaktanhepimize afiyet olsun
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allahımmmmmdelikafaduldensana geliyorumakannehir
kankaaaa bayılacam tutmaaadelikafadulden çıldırdım burda...allahımm ya ne zevkli o tişörtler geberdimmmakannehir çok pis kıskandım bende alıcam:dance:dehşet şekerler ya:asigim: hele puantiyeli picamaların:dance: :asigim:üzerinde düşünemiyorum :asigim:
sonracıma barutları çok beğendim kanka:smiley-cool:beyaz papuçlar yaniaklinialirimsmilehele trençkotların rengi,sonra eşerbın..hele pendik pazarından aldığın 3.5 yusuf yusuf liralık prenses kol(barbinin kulağı çınlasın)ay bayıldım bayıldım bayıldımakannehir :asigim:
titizine titizine ölürüm:smiley-cool:nasılda katlamış onları şeker poşeti yaa:)))ne tatlısın kanka sen öyle:1rolleyes:
heppsini rabbim güle güle kullanmak nasip etsin:Saruboceq: gerçekten çok beğendim..ama bu zamana kadar nasıl eklemedin inanamıyorum sanakötükedihüso

NİKONCANN
ya burnuma poğaça kokdu geberıormmm üşenmyorum yapmayada nenem sımdı soylenırrr mutfagı dgıtom dıe uf ya delı gbı açımmm peynır yıye yıye spedı gonzales oldm
:)))))sipidim benimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nenen'le ne güzel anlaşıyosunuz ya..hastayım ilişkinize:))))

fala bak resmen çıktı akannehir özellikle bazı yerlerini işartlerdim ama patronum notumu kırabilir diye vazcaydım :1closedeyes: patronumu kızdırmıyım :1closedeyes: onu kızdıracak şeyler yapmiyim di mi ama :1closedeyes:
yalnız şu kırmızıynan işartelediğim kısımdaki çocuk ben olabilirim :1closedeyes: benim patronum herşeyi karşılıksız yapar pamuk gibidir kalbi opuyorumnanaktan kısaca ben ona laci diyorum zaten :1closedeyes: zati aynası iştir kişinin lafına bakılmaz :1closedeyes: söz uymadı gibi geldi değil mi :1closedeyes: uymasa da uydururuk desem :1closedeyes: patronum şimdi yazdıklarıma büyük bir alçakgönüllülükle itiraz edecek ama o böyle yumuşak kalpli yaşayan biri :1closedeyes: işte böyle kimselerdir aslında dıştan bazen katı gibi görünseler de içlerinde kocaman bir anlayış vardır

canım ıcınde oyle buyuk bır kırgınlık varkı..canının acısını gostermek ıstemıyorsun..
hem içinde boşver yyoluna devam et dıyen umutlu bır yan hemde herseyın sonumu dıyen kararsz yan var...
karşıdakıne kızmışlıgının otesınde kendıne yedıremedıgın bırsy kendıne engel olamadıgın ıcın bıraz neşen kaybolmus ama bunu aşmak ıcın ılk adımları atmışsın bıle...
hafıf toplu orta boylu bı erkegın ılgısı var sana..ılk başta dıkatını cekmeyebılır hatta sıcak bulmayabılırsın ama neyapacak edecek gonlune gırecekkaydirigubbakcemile2
hatta tatıle gdeceksınız -tatlicadiarzu-

mutluluk kapıları sana açılacak bu kişi kendıne olan guvenını gerı getırecek...
kızın ılerde unıformalı bır iş yapacak ve maddı olarak da manevıde cok hayrı dokunacak..

aıleden bırının kırgınlıgı var akraba yanı telde halledeceksnz...
cook onceden alıcagın bıryer var bu para mevzu yıne dıle gelecek...
eklem agrılarına dıkkat dıyorum kıreclenme problemı olabılır doktora gt cnm
hadı bakalımopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ulan ne denirki sana:roflol: aşığım sana biliyosun dimi namıssız :roflol: :roflol: o çocuk ben olabilirim dedi ya ahahahaah :roflol: :roflol: :roflol:
kanka nereleri işaretledin deseneaklinialirimsmile
bebem siz böyle övgü dolu samimi duygularınızı yazdıkça bazıları sinir krizi geçiriyo ama bilmiyosun sen :roflol: :roflol:
allah razı olsun ne diyimkiŞeniz ayrıca :1closedeyes: triplerinede öldüm :roflol:

barnaklarına sağlıkkkkkkkkkk
fincandaki o külahlıyla karşusunda ki ne oli pekü ?

özeline bahhh

tospik bu kadarmı yanibenneyaptımki
parmaklarına sağlık balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah herşey güzel olur öptüm kocaman

bi ton şey yazdım..şu tuttu şunu salladın falan desene :roflol: :roflol:

beni düşünen ve ömür boyu düşünecek olan iletimdeki imkansız kuzum :)
sanırım bir daha hiç bi erkek o kadar sevemez beni.
yeni adayda girer hayatıma sölicem
emme siz az yazdınız bana bende o kadaaaaaaaa yazdım size hıh :)
ben yatıyom şimci gözlerim kaymış durumda
öptüm kocaman görüşürükkkkkkkkkkkkkkkk

bu arada belırtmek ısterımkı Tanrıcam harıka bakıyor tarzlarımız benzıyormus ınsallah dedıklerı cıkar....

cogunu bıldı zatennn masallah benım kuzumazemuszemus

inşallah melemopuyorumnanaktanbeğendiysen ne mutlusen yazdıklarımı tekrar oku..taşları oturt.ip ucu benden,bağlantı kurması sendenŞeniz
miriş hep bakalım valla,senle fallaşmak çok zevkli balım:dance:

özeldende yazabilirsin tospik:smiley-cool:başka söylediklerimi kastettim ben..tipi mipi ay bi ton şey dedimbayanssulusmile
destan yazdım bee:1shok:yuh sanakaydirigubbakcemile3 bişey demiyorum hadi iyi uykular cano

[

ah yavrucum yabilmiyorumkismile ama ben 3 kısı bakdım sona kalan dona kalır normal soz bıgun sana yogunlaşırım :hulya:

inşallah melemopuyorumnanaktanbeğendiysen ne mutlusen yazdıklarımı tekrar oku..taşları oturt.ip ucu benden,bağlantı kurması sendenŞeniz
miriş hep bakalım valla,senle fallaşmak çok zevkli balım:dance:

aynen oyle okucam oturtcam gunduz salım kafayla düşüncem cunku cıddı seyler soylemişsınnnopuyorumnanaktan gadasını aldıgummmgamyoncuiremsu

bencede cok zevklı senle fallaşmak halımden anlıosunya bal kopugumm su perimmm
ben yavastan yatıyorum ya sen?

canolumunekankayizsmile yüzyüze olsak çok daha farklı olur dediğin gibi..bu arada nerdeyse 5 senedirde fal bakmıyorum kimseye..bunu saymassak:))
prensesim benim uyum yok..biraz ibadet edicem şimdi..ama beraber çıkarız kaparız topiğimizi..çıkmadan nikoma msj yazıcam amaaklinialirimsmile

mirim gelicem 10 dakikaya..burdaysan konuşuruz.olmazsan şimdiden öpüyorum seni kara gözlü prensesimŞeniz
fal için tekrar saol gülüm..güzel sabahlar olumunekankayizsmile

bende uzun suredır bakmıodumm ıyı oldu...

bende ıbadet etmek ısterdım ama engelım var suan bıraz mahcubum rabbıme yuzum yarın tutunca edıcem bilmiyorumkismile

IYIKI VARSINIZ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…