- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.001
Uyumadım kanka burdayım
zilli garı senikaydirigubbakcemile3nasıda şirin el sallıyo burdayım diyeşimdi senin fala gidiyorum..bakmadan çıkarsam yolarsın benieyvahedigeldismileallah korusun şerrindeneyvahedigeldismile
Canolar Günaydın
Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun canlar:)))
Ne edek göksum biz de sabahçıyız işte:)))
minim hoşgeldin gördüm
nereye gidiyon kız göksu kursa falan mı
patronumu beklediğim için turşusunu kurduğum fotolarımı ekliyorum sempatiksalakcinni
bir tek kozmetiklerim kaldı onları da eklicem inşaallah mirmirmirmir
bazılarını çocuk reyonundan aldım zemuszemus
http://i36.tinypic.com/n6cjzd.jpg[/IMG
[/QUOTE]
[B]Allah seni hep güldürsün emi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
smilli tişörtünü görünce nasıl güldüm bi bilsen:roflol::roflol:
ne kadar cici şeyler almışsın cancanım benim:1hug::1hug:
tişörtlerinin hepsi çok tatlı yaaa puantiyeli pijamalarda seni düşünemiyom:asigim::asigim:
çapalı tişörtün perfect görünüyo:lepi::lepi:
akkbıların süper ahh bide ben giyebilsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kolyelerine bayıldım helede güllü olanaa.sa.s
trençkotların ikiside çok şık ilk model bana yakışmaz düşüncesiylen ikinciyi gözüme kestirdim:jeyyar::jeyyar: eşarbın on numara :lepi::nazar::nazar:
3.5 tllik bershka model tişört barbimi hatırlattı bana tanrıçama hatırlattığı gibi :asigim::asigim:
hırkanda çok cici cancanım:1hug::1hug:
yavvv hepiciğini çok beğendim:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi günlerde ağız tatlılığıylan giy emi:nazar:olumunekankayizsmile:nazar::nazar:[/B]
[B][COLOR="Red"]okadr uğraştım smilli tişörtü ekliyim diye yannış eklemişim cancanım tüüü bana[/COLOR][/B]
ahaaaa ilk sıra benim yuppiiiiiiialkisalkisalkis:lepi:gunaydın cicişlerrbayanssulusmile mısafır her kımıse oğada gunaydınnlmaz:
yaprak sarması yapacaz nenemle..yardıma gdıom 3-4 gbı işe gdecem fallara aksam bakablrm kanımca..
opuyorm
şimdi yapmaya gidiyomİç bakalım aybur miri akşam gel mutlaka olur mu çiçeem fal bah banaa
ayburum içinde patladı yaaa:))) akşamınan sıraya dizilek
biriiinçç aybur
ikinçç ben
selamin aleyküm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?