Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay kızlar akşamınan ne yazdıklarınıza baktım 1-2 sayfa siz gelene kadar işleri bitimem lazım çünkülüm

nikomu entarilerin çok güzelmiş la hele ki puantiyeli donlarına ben de bayıldım siyah beyazı alsam mı ben de waikiki yi boşaltmışsın bebeemm

eşarbın çok hoşmuş börülcem (bu arada eşarp mı desem örtü mü desem düşünürkene aklıma geldi de ikisinin bi farkı var mı acep?)

nikomu beyaz ayakkabılara da bayıldım aynısının tıpkısının siyah ruganı var zalak gibi dar almışım giyemiyim.

yalınız bu aralar sende bişey hissediyom nikomu canın sıkkın da söylemiyorsun sanki bişeyin var gibi çiçek suratlım. daha çok gülerdin ederdin sanki duruldun sen bu ara ayşon mu geldi yohsam?

ay kızlar siz gayve falı bakıyormuşsunuz yaa tanrıça miriana looooo huuuu evlenecem mi la ben bana da baksanıza ya eve gider gitmez içecem hemen bitane ben de istiyom kavuşacaz mı? hangi şehirde yaşayacaz? ve bir çok sorunun tahminini merak ediim bebekler

Sayın kk gacılaaarıı buyrunnnnnnnnn

Siz d*tünüzü dönmüüüşşş horul horull uyurkeneee ben kalktım evi temizlicem şimiidii..CADIARZU

Sonra daaa öğlene doğruuuu bana yinee kadıköy yoluuu gözüküyooorr..
Bu sıcakta hiç çekilmeez otobüs felaann ooooooff:gitme:

Allah'ım yardım etsin herkesee..:Saruboceq:

Heee hepiniizeee kocamaaann lüLülülülülLüülülül lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Son düzenleme:
gunaydın cicişlerrbayanssulusmile mısafır her kımıse oğada gunaydınnlmaz:

yaprak sarması yapacaz nenemle..yardıma gdıom 3-4 gbı işe gdecem fallara aksam bakablrm kanımca..
opuyorm

gunaydın cicişlerrbayanssulusmile mısafır her kımıse oğada gunaydınnlmaz:

yaprak sarması yapacaz nenemle..yardıma gdıom 3-4 gbı işe gdecem fallara aksam bakablrm kanımca..
opuyorm
ahaaaa ilk sıra benim yuppiiiiiiialkisalkisalkis:lepi:
İç bakalım aybur miri akşam gel mutlaka olur mu çiçeem fal bah banaa
şimdi yapmaya gidiyom
ayburum içinde patladı yaaa:))) akşamınan sıraya dizilek

biriiinçç aybur

ikinçç ben

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…