- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.041
island sendemi anacımzemuszemus
ramazan ramazan töbe töbeee
tospik kolay gele
ben ütümün çoğunu yaptım evide temizledim
Arzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus
[/url][/IMG]
Danrıçam Mirianam ben de içicem birazdan gayfe baa da bakarsınız de mi zira bu ara çok ihtiyacım var:gitme:
misafirim geldi yaw üfffffffffffffffff gayfe edecektüm mirimde gitti hinci
aksami bekliycez mecburen mafoldumben
Offf internetim çok yavaş ve vaktim kısıtlı canlarım bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz gece ama okuyamicam ühühü mafoldumben
nikonumun aldıklarının bir kısmını görebildim, görebildiğim kadarıyla tek kelimeyle süpersonik şeyler, bayıldımmm! :lepi: boshayallersmile
canlarım çıkmam lazım şimdik, çok öpüyorum! opuyorumnanaktan
aybur ben sen,n fotolarda en üst solda bi cenin gördüm ayburum
sonra aşağıda bi fincanın tekinde de yukarıdan fotosu çekilmiş bir insan gördüm elleriyle birşey yapıyor ama bu kötü geldi biraz bana
bir de kore mi desem japon mu desem ufak tefek bi asker gördüm eğer askere gidecek olan var ise bu kişi bence çavuş, subay gibi bişey olacak er olmayacak yani, eli belinde çünkü bu kşinin bir de çok aydınlık temiz gördüm. ben bilmiyom da atıyom bidenem
şimdiden afiyet olsun mirin gamyoncuiremsuheheh nenemde içinı cok hazırlamış tahmınımce bızde onu patates domates ve bıber dolması seklınde yaklaşık 1 ay yıyecegız eyvahedigeldismile
pişmiş dolma sarma buzluktan çıkınca tadı kaçmıyor mu bilmiyorumkismile hiç denemedim ama yiyemem gibi geliyo fisfisfis gerçi sarmayı her türlü yirin cokacimcoooktanrıçamda farketmiş pime dolapta
yaaa çok ciciler bayıldım baciiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
trençkotunun bana olması için 3 beden büyük olması gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bundan sonra lütfen büyük beden al baciiii
sana büyük gelirse elbet bi fukaranın işine yararvereliniortakyerimseniben
hee hatırladım tişörtüa.sa.s
Allahın nikosu 4 gün boyunca sarma yiyceğine fazla geleni atıvereydin difrize
canın çektikçe çıkara yiyeydincokacimcoookcokacimcoook
ben öyle yapıyom da :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Nikooooodelikafadulden
Allam bayıldım bayıldım laa smilli tshirtü görünce bu kadar cuk olabilirdisırnaşık şey
Çok cici şeyler almışın gülüm ya çok zevkli
Eşarp çok modern ve herbişeye gidecek cinsten
Donlara bittim:asigim:
Artizz ya pardesunun elini cebine sokmuş bidesırnaşık şey
Pudra rengi olan harikaa
Hepsini güzel günlerde sağlıkla giy kanka
aprilim noldu senin dantelli züpürgen arıza mı yaptı :roflol::roflol:Offf internetim çok yavaş ve vaktim kısıtlı canlarım bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz gece ama okuyamicam ühühü mafoldumben
nikonumun aldıklarının bir kısmını görebildim, görebildiğim kadarıyla tek kelimeyle süpersonik şeyler, bayıldımmm! :lepi: boshayallersmile
canlarım çıkmam lazım şimdik, çok öpüyorum! opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim gacıkankam :kedi: beğendin demek :kedi: gel beraber yiyelim sensiz boğazımdan geçmez naniknanik Şeniznikonum ne kadan şık ve sevimli ciciler almışsın..güle güle güzel günlerde kullan..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tişörtler hele.. tam yimelik..cokacimcoooknaniknanik
fal bakanlarDanrıçam ve mirianam beni de araya sıkıştırıverin anacım.
Ne zaman bi işim olcek:gitme: ne zaman evlencem:sinifsinif: nolcek ne bitcek bi anatıverin :hulya: Özel- genel tüm mesajlarınıza açığım
Bi de bu KK ne zaman hızlancak fenalık gecitiyomakannehir
hatunda her bişi var maşallahselamın hello yerimseniben
ben ev temizliğine girişiyom bugün ev karısı oldum :)
iftardan sonra görüşürük
ben dayanamıcam :gitme: gözlerin feri kaçık az da olsa :gitme:Arzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus
sen böyle dersen dayanamam ki ama ben aklinialirimsmile mafoldumbennikomu kafan çok karışırsa suskun durma annat nikomu açarız biz saçları elidorun şeysini kullanıyom kanka hemen açılıyo oturtuturm dizime açarım saçlarını benŞeniz
aybur ben sen,n fotolarda en üst solda bi cenin gördüm ayburum
sonra aşağıda bi fincanın tekinde de yukarıdan fotosu çekilmiş bir insan gördüm elleriyle birşey yapıyor ama bu kötü geldi biraz bana
bir de kore mi desem japon mu desem ufak tefek bi asker gördüm eğer askere gidecek olan var ise bu kişi bence çavuş, subay gibi bişey olacak er olmayacak yani, eli belinde çünkü bu kşinin bir de çok aydınlık temiz gördüm. ben bilmiyom da atıyom bidenem
inanmıyorum delikafadulden bu çanta MANGO mu delikafaduldenbunlarda benim cicişler
Arzum biğendin mi hakket laa sen tarif edince daha kolay yapıomhiiiiiiiiiiiiiii
yemin ediyom bu sefer makyajı gördüm :1shok::1shok:
bayıldım islom. benim gördüğüm en şahane makyajın budur kanke:lepi:
karpostal gibisin bakmak istiyorum ama yollamak istemiyorum.-tatlicadiarzu-
ayburum çok şükür bugün iyiceyimvavvv island bende çok beğendim:lepi:
ayşo bgn seni pek rahatsız etmemiş
gözlerin çok güzel maşşallah
Bayıldım cicilerinebunlarda benim cicişler
islo bebem aşığım gözlerine
bi sen bi ilarzu bayılıyom :asigim:
fal bakanlargözünüzü seviyim bana diyin, islomu bu falda sen artık doğum kontrol hapı içmeyi bırakacaksın öyle görünüyor senağlama :Saruboceq: :roflol:
hatunda her bişi var maşallahkolay gelsin artık tospam
ben dayanamıcam :gitme: gözlerin feri kaçık az da olsa :gitme:
şu ayşo bitene kadar şu kıza makyajı yasaklayın dayanamıcam :mymeka:
yavrum benim hasta bile olsa hala güzel eyeliner çekiyo maşallah boshayallersmile :lepi: sositososito
nikom ben yapıyom öyle hiç bişede olmuyo difrize devamşimdiden afiyet olsun mirin gamyoncuiremsu
pişmiş dolma sarma buzluktan çıkınca tadı kaçmıyor mu bilmiyorumkismile hiç denemedim ama yiyemem gibi geliyo fisfisfis gerçi sarmayı her türlü yirin cokacimcoook
sen böyle dersen dayanamam ki ama ben aklinialirimsmile mafoldumben
bir dönem karışır sonra taşlar yerine oturur be edim yeter ki herşey hakettiği ölçüde gitsin melekom gamyoncuiremsu
Ayburuma bi fal yazdın heyecanlandım birden :kedi:
inanmıyorum delikafadulden bu çanta MANGO mu delikafadulden
ben az kalsın alıyordum fiyatı da çok iyiydi ama bana göre çanta baya büyük kaldı benneyaptımki dedim haçan ne fardı punun pi poy taa ufanı yapsalardı haçan ben ne edeceğim şimdu :mymeka: pembe trençkotumlu ne güzel olacaktı halbuki bilmiyorumkismile
güle güle kullan ayburum hepsi tam sana göre hele o bluz ne şahane durmuştur hatunumda aklinialirimsmile
ayburum çok şükür bugün iyiceyim
Çok teşekkür ederim ttalım beğenmene sevindimŞeniz
Bayıldım cicilerine
Yeşilin rengine bak modele bak:asigim:
bunlarda benim cicişler
dime kız bebiş geliyomu yoksam:teytey::teytey:
4 yıldır teşrif edemedilerde:gitme:
o tabakta bende bi insan gördüm ama bişeye yoramadım
askere gidecek birini düşünüyom emme bulamadım:uhm:
islo bebem aşığım gözlerine
bi sen bi ilarzu bayılıyom :asigim:
sen böyle dersen dayanamam ki ama ben aklinialirimsmile mafoldumben
bir dönem karışır sonra taşlar yerine oturur be edim yeter ki herşey hakettiği ölçüde gitsin melekom gamyoncuiremsu
Ayburuma bi fal yazdın heyecanlandım birden :kedi:
Arzum biğendin mi hakket laa sen tarif edince daha kolay yapıom
Tişekkür ederim çiçeğimmopuyorumnanaktan
:[/COLOR][/I][/B]
kahveler geldi
neyse halimiz çıksın falimizzzzz
alo bir ki merkezdenDanrıçam ve mirianam beni de araya sıkıştırıverin anacım.
Ne zaman bi işim olcek:gitme: ne zaman evlencem:sinifsinif: nolcek ne bitcek bi anatıverin :hulya: Özel- genel tüm mesajlarınıza açığım
Bi de bu KK ne zaman hızlancak fenalık gecitiyomakannehir
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?