- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.081
kardeş topicten gelmişselam hanımlar ben kardeş topikten geldim
çok baktım ama nıkonumun aldıgı tshırtlerı goremedım
ayburum cıcılerını gule gule kullan kelebegım
kahveler geldi
[B]neyse halimiz çıksın falimizzzzz[/B][/QUOTE]
maddı problemler var..ırı yarı bır erkek olayı buyutuyor zora sokmaya calısıyor bunun yanı sıra eskıden sıze zararı dokunmus bır kımsenın gerı donus cabaları var kendını afetrmeye calısacak
yaslı gozluklu bır ınsanın sızden bır talebı olacak
mal mulk yada dukkan gbı bırseyın konusması tartısması gececek orta yol saglanacak
yakın gecmısde okudugun duanın karslıgını alacaksınn
e ısımlı bır kımse den hayır goreceksınız
kısa bır gezı soz konusu emın deılsende suan buraya gdeceksın doga ve huzurlu bı yer
yakın zamanda elınızden cıkmıs para eve esya olarak donecek
altında olabılır
gorduklerım bunlar canım:1ninca:[/B]
aybura ben bakıom ıslandada tanrıca baksın mıdem hala kötu enerjımın ksuruna kalmayınn
maddı problemler var..ırı yarı bır erkek olayı buyutuyor zora sokmaya calısıyor bunun yanı sıra eskıden sıze zararı dokunmus bır kımsenın gerı donus cabaları var kendını afetrmeye calısacak
mal mulk yada dukkan gbı bırseyın konusması tartısması gececek orta yol saglanacak
gıss essahmı hee:1shok:
kısa bır gezı soz konusu emın deılsende suan buraya gdeceksın doga ve huzurlu bı yer
altında olabılır
gorduklerım bunlar canım:1ninca:
anlayamadım ??sempatiksalakcinnigısss essahmı:1shok::1shok:
selam çiçemm
miri kahve içecem bebem ama ben yaa
3 ay mı :1shok: hööö oldum hapa :1shok: sabret islom sen aslında hap içmiyorsun bonibon yiyorsun tamam mı kankam :teselli::roflol: sırnaşık şey Nikoo gecen yazdığım mesajı görmedin mi la
Sitenin cinekoloğuna anattım durumumu hapa devam et geçmezse 3 ay sonra tekrar muayene ol dedi git onlan anlaş kullanma derse bırakırımsırnaşık şey Hazır olperşembeye başlıoz içmeye:roflol:
Gözümde fer yok he mibilmiyorumkismile sıcaktan o nikom bayılacayim yakafamçokkarıştı
Ayşoya inat çektim yine eyelinerısırnaşık şey
onu bırak geçen aybik test al demiş o gün heyecandan geberdim, içim bi hoş oldu bol bol dua ettim Rabbime :Saruboceq:nikom ben yapıyom öyle hiç bişede olmuyo difrize devam
çanta mangonun balam
ama lütfen dikkat mango yazdım MANGO değildelikafadulden:jeyyar:
benide kendine benzettin yaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
o çantanın haçan küççük mopdelini bulursam senin pembik trençkotuna uyar düşüncesiylen alırımŞenizŞeniz
nikooo ilarzum cenin gördü:ecrin_bebek:
teşekkürler canım
ayşo bgn benide rahatsız etmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen dürtünce bir daha baktım aynen öyle çiçeem kaydirigubbakcemile3 hiç gözünden kaçar mı aklinialirimsmile şu askeri de çözdüm mü tamamdır :CüvCüv: süprizzzzz :icecream:yirim senin kafanı karıştıranın alnını karışlarım ayburun yeni aldığı çantasıyla ahanda bölealsanaalsanasmile
fal yazdım senaryo biğendim mi iş yapar mu dizi? kız attım ama gördüklerimden ziyade attım yani çiçem boşa atmadım
benim için de eğlen bidenemhatunlar bu akşam evde olmıycam
abimlerle ramazan şenliklerine gitcez
önce lunapark keyfi tabi sıra yoksa
sonrada dursunali erzincanlıyı dinliycez bayılıyom adamım yaa
falın yorumlarını gelince okuyuveririm yavv fal dedikte benim fal epey geride kaldı
island hadi fallarımızı güncelliyek
nan bıyıhlı
he gelsin de bıyıhlı smillerle donatsın ortalık bıyıktan geçilmesin sırnaşık şey zemuszemustanrıçam bence biz bu smil maçını
nikooo
akasia ve göksu üçlüsüylen yapakaklinialirimsmile
akasiamdan smil işinde çok beceriklidir bıyıhlı hatun nolcek:1hug::1hug:
patronumun ramazan ayında olduğu nasıl belli oluyor gamyoncuiremsu ve aleyküm selam patronumselamın aleyküm bacılar
eve gireli bi saat oldu..gelir gelmez buz gibi suya girdim.ama cıkssboshayallersmilesu resmen sıcak oluyo tenime deyinceakannehir..
veeee işlerimi hallettikten sonra elsivaikiki ye gittim vee nikomun similli tişörtünden aldım:lepi::sm_cool: :dance:..tişörtleri sevdim okşadım:asigim:-tatlicadiarzu- nikomdada var sizlerden didim
iftradan sonra eklicim:dance:nikomla pişti olucez yuhuppii:lepi:
şu an kendimi smille anlatmam gerekirse,ahada böyleyim mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu-
yattım uzandım,üfürük karşımda,vantilatör :smiley-cool:yani ohh insanın evi gibi yok yaboshayallersmile mecbur olmadıkça kimse dışarı çıkmasın anacımgamyoncuiremsu
demek ortadaki tabloyu sen yaptın zemuszemus daha o zamandan biyi bir eyeliner çekeceği belliymiş bı zıpanın aklinialirimsmileCanım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerları
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:
kuzennn:)))profiline girince .türbeye girmiş gibi oldum:)))yeşil yeşil hayırlı olsun orkidem:)))))
bu arada bakmaya doyamamak:lepi: :jeyyar:
miri gidiyom hemen içmeye bebem
Ben de çok sevdim değişik değişik yapıştırcemhihoyyytay islo ne güzel şeymiş çiçem yaaaaa
Benim gııı:kedi: Teşekkür ederim fıstığımmŞenizGizzzzzzz islo o gözler senin mi???? Hiiiiiiiiiii cokkk gisel masallahhh masallahhh balim bayildim vallea)))))
ayburum hee kıı 9 yaşındaydım bi heves işlemişim:hulya:island stickerlerin pek güzel olmuş
hele kendi el emeğin çok güzelde bacı sen bunu 9 yaşındamı yaptın:lepi:
tanrıçam bendede smill şerbetlemesi oluyo
selam hanımlar ben kardeş topikten geldim
Nikoncan;14727371]3 ay mı :1shok: hööö oldum hapa :1shok: sabret islom sen aslında hap içmiyorsun bonibon yiyorsun tamam mı kankam :teselli:
geçecek bu günler de hem 3 ay dediğin nedir ki :a015: ühhüüüüüüüüüüü inanmıyorum ya senağlama dayan niko dayannnnnn :a015:
çok pis eyeliner çekiyorsun islom vereliniortak:roflol:
demek ortadaki tabloyu sen yaptın zemuszemus daha o zamandan biyi bir eyeliner çekeceği belliymiş bı zıpanın aklinialirimsmile
demek sen de odanın hoş bir ortama çevirdin zemuszemus patronun gözüne giricin islo şakkıdı :dilcikar
burdan gittin kardeş topik mi oldun buranın yerlisiselam hanımlar ben kardeş topikten geldim
he evet çabaları var çamur atarak, suçunu bastırarak. Allahın cezası bi nokta koyamadı anca virgülleraybura ben bakıom ıslandada tanrıca baksın mıdem hala kötu enerjımın ksuruna kalmayınn
altında olabılır
gorduklerım bunlar canım:1ninca:
henecanla bekliyorum :dance: kendime alınmış gibi seviniyorum sositososito senle ortak bişey kullanmak :asigim: sositosositocanlarım ciğerlerim..hepinizi mucukluyorum koklayarak..
resim atıp gelicem,sonra geçmişi okuyacam,sonrada nikoma özenip aldıklarımı ekliyecem:)özenti tanrıça hihih:))
di mi kelibeğim olumunekankayizsmilegısss essahmı:1shok::1shok:
hiç hastasın dolmayı cok kaçrmışsın bugunde bakma sonra bak demek yohhhhsempatiksalakcinni hıc tavız vermemıs mkımde deılsın ben ıcerım keyfıme bakarım dıosun haasempatiksalakcinni heheheh yırtamadım -tatlicadiarzu-
iç kayfenı içç
he ya guccuk zıpa isloya bak büyüdü de hap çentiği çiziyo3 ay dedi nikoo ben kendimden geçtim seni düşünüyom canım nikom çekilir mi 3 ay islonun "Niko hapı içtim, nikoo dün gece unutmuşum sabahınan içtim olar mı? Nikoo bu ay da ağrım var"muhabbetleri. Ne yapsam da çözsem bu işi bilemedim ama şimdiden bozma moralini bi ha çaresine bakıcam düşüncem Nikomdelikafadulden
He ya pullarla tek tek işlemiştim ama heç aklıma gelmediydi o zamanlar bigün eyeliner çekebilceğimboshayallersmile
Her ne kadar o tabloyla uyumlu olmasa dasempatiksalakcinni
Odama kasıpat diktim patronun izinden gidiyom fal bakcakmış şimdi banasositososito aklinialirimsmile
Uploaded with ImageShack.us
bu anzavur pasajından 25 tl
buda anzavurdan 10 tl
seven hill 20 tl
seven hill tanesi 10 tl
kaç tane beyaz badim var ben unuttum hala alıyorum :)
lcw 20 tl
bobi brown gloss 20 tl
dudakta duruşu gözlere verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)
6'lı mac far 31 tl
cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında
mac far 7 tl
sunumluk memelik 67 tl la senza
ablaları geleceğin kokosu elbisesini ben aldım bugün hedaye canı cıktı gün boyunca yanımda :)
mirim ömrümün en uzun kahvesini pişirdim:))) bebem steme geldiklerinde kahve yaparkene bu kadan henecanlanmamıştım la:) çok kritik şeyler var da ondan:))
kavemi balkonda içecem kukucanlar zira odam çok sicak zira anamlar fırıldağı benden aldı beni benden aldı
kahvemi içem gelem
sevgili tembelimin fotoları hala göremedim bulamıyom
yenı gormusmuss hadıı ordannsempatiksalakcinni beklıom senı arzu manıtası[/B]aaaa yeni gördüüümmm hastamışın
ama pişirdim mirim
fırsatçı arzısempatiksalakcinni
bebem maden suyu madensuyu geliyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?