Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam hanımlar ben kardeş topikten geldim
kardeş topicten gelmiş
yerim seni yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yokken xzgime iyi bakın haaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok baktım ama nıkonumun aldıgı tshırtlerı goremedım
ayburum cıcılerını gule gule kullan kelebegım

sağol xzgim
nikoo pembe dolabada koydu ordanda bakabilirsin
hatta lütfen bak çok şirinler
:asigim::asigim:

aybura ben bakıom ıslandada tanrıca baksın mıdem hala kötu enerjımın ksuruna kalmayınn

canlarım ciğerlerim..hepinizi mucukluyorum koklayarak..
resim atıp gelicem,sonra geçmişi okuyacam,sonrada nikoma özenip aldıklarımı ekliyecem:)özenti tanrıça hihih:))

gısss essahmı:1shok::1shok:

3 ay mı :1shok: hööö oldum hapa :1shok: sabret islom sen aslında hap içmiyorsun bonibon yiyorsun tamam mı kankam :teselli:
geçecek bu günler de hem 3 ay dediğin nedir ki :a015: ühhüüüüüüüüüüü inanmıyorum ya senağlama dayan niko dayannnnnn :a015:
çok pis eyeliner çekiyorsun islom vereliniortak :roflol:
onu bırak geçen aybik test al demiş o gün heyecandan geberdim, içim bi hoş oldu bol bol dua ettim Rabbime :Saruboceq:
şimdi ciddi anlamda baktım da; bi de üstten fotosu çekilmiş biri, kötü geldi bana demiş ya geberdim nan bu kadar mı tutar delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
hem üstten fotosu çekilmiş hem de üstten üstten hasetle bakıyo zavallım :a015: :roflol::roflol:
doğu asyalı asker gibi olanı bilemiyorum ama senden misafir eksik olmuyo kimbilir yani :dance:
sen dürtünce bir daha baktım aynen öyle çiçeem kaydirigubbakcemile3 hiç gözünden kaçar mı aklinialirimsmile şu askeri de çözdüm mü tamamdır :CüvCüv: süprizzzzz :icecream:
benim için de eğlen bidenem
nan bıyıhlı burda da mı karşıma çıktın Allah senin cızırtını aklinialirimsmile
tanrıçam bence biz bu smil maçını
nikooo
akasia ve göksu üçlüsüylen yapakaklinialirimsmile
akasiamdan smil işinde çok beceriklidir bıyıhlı hatun nolcek:1hug::1hug:
he gelsin de bıyıhlı smillerle donatsın ortalık bıyıktan geçilmesin sırnaşık şey zemuszemus
patronumun ramazan ayında olduğu nasıl belli oluyor gamyoncuiremsu ve aleyküm selam patronum
smilli olanından da buldun mu patronum delikafadulden çocuk bölümündeydi o :roflol:
alışveriş yapan hatunlar ne güzel değil mi aynı bizim topiğin hatunları gibi :içelim: o tshirtin adı tanrıçaynan niko alışveriş yapıyoo :dance:
hatta sana onun beyazını alıp gönderecektim ama aklımda başka bir plan var ne zamandır :dance: çok henecanlandım şimdi :asigim::asigim: :sm_cool: bekliyorum fotoğraf opuyorumnanaktan :sm_cool: :dance:

Canım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerları
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:
demek ortadaki tabloyu sen yaptın zemuszemus daha o zamandan biyi bir eyeliner çekeceği belliymiş bı zıpanın aklinialirimsmile
demek sen de odanın hoş bir ortama çevirdin zemuszemus patronun gözüne giricin islo şakkıdı :dilcikar:

ay islo ne güzel şeymiş çiçem yaaaaa
Ben de çok sevdim değişik değişik yapıştırcemhihoyyyt
Gizzzzzzz islo o gözler senin mi???? Hiiiiiiiiiii cokkk gisel masallahhh masallahhh balim bayildim vallea )))))
Benim gııı:kedi: Teşekkür ederim fıstığımmŞeniz
island stickerlerin pek güzel olmuş
hele kendi el emeğin çok güzelde bacı sen bunu 9 yaşındamı yaptın:lepi:
tanrıçam bendede smill şerbetlemesi oluyo
ayburum hee kıı 9 yaşındaydım bi heves işlemişim:hulya:

Hoşgelmişin bacım hele otur buyur
Ne getirdinsempatiksalakcinni

3 ay dedi nikoo ben kendimden geçtim seni düşünüyom canım nikom çekilir mi 3 ay islonun "Niko hapı içtim, nikoo dün gece unutmuşum sabahınan içtim olar mı? Nikoo bu ay da ağrım var"muhabbetleri. Ne yapsam da çözsem bu işi bilemedim ama şimdiden bozma moralini bi ha çaresine bakıcam düşüncem Nikom delikafadulden

He ya pullarla tek tek işlemiştim ama heç aklıma gelmediydi o zamanlar bigün eyeliner çekebilceğimboshayallersmile

Her ne kadar o tabloyla uyumlu olmasa dasempatiksalakcinni
Odama kasıpat diktim patronun izinden gidiyom fal bakcakmış şimdi banasositososito
aklinialirimsmile

burdan gittin kardeş topik mi oldun buranın yerlisi gel bakim buraya kabuğunu mu beğenmiyorsun kaydirigubbakcemile
nise taze gelin olucaksın daha fazla çekiyim saçlarını Şeniz
patronum ezgi iyiden iyiye ata bindi biliyon mu kaydirigubbakcemile5
he evet çabaları var çamur atarak, suçunu bastırarak. Allahın cezası bi nokta koyamadı anca virgüller
kız Aybur ne duası bu aklinialirimsmile inşaallah yarabbim dualar kabul olsun :Saruboceq:
canlarım ciğerlerim..hepinizi mucukluyorum koklayarak..
resim atıp gelicem,sonra geçmişi okuyacam,sonrada nikoma özenip aldıklarımı ekliyecem:)özenti tanrıça hihih:))
henecanla bekliyorum :dance: kendime alınmış gibi seviniyorum sositososito senle ortak bişey kullanmak :asigim: sositososito
gısss essahmı:1shok::1shok:
di mi kelibeğim olumunekankayizsmile

mirim ömrümün en uzun kahvesini pişirdim:))) bebem steme geldiklerinde kahve yaparkene bu kadan henecanlanmamıştım la:) çok kritik şeyler var da ondan:))

kavemi balkonda içecem kukucanlar zira odam çok sicak zira anamlar fırıldağı benden aldı beni benden aldı

kahvemi içem gelem

sevgili tembelimin fotoları hala göremedim bulamıyom

aaaa yeni gördüüümmm hastamışın

ama pişirdim mirim

fırsatçı arzısempatiksalakcinni

bebem maden suyu madensuyu geliyom ben

he ya guccuk zıpa isloya bak büyüdü de hap çentiği çiziyo
tamam islom sana güveniyorum yoksa çıkamıcam şu işin içinden zemuszemus:gitme:
ben de senle hapa mı başlasam ne aklinialirimsmile

Arzum al laa eşinip durma topikte acıdım ama şimdik mesac aramaktan kurtulduğuna göre arta kalan zamanda makkaj istiyoruk:lepi:

yap heycan yap sana neler edecım :jeyyar: fırıldagını yırım antalyadayım gunduz pişıoz ama gece serın ya ohhhkaydirigubbakcemile2
aaaa yeni gördüüümmm hastamışın

ama pişirdim mirim

fırsatçı arzısempatiksalakcinni

bebem maden suyu madensuyu geliyom ben
yenı gormusmuss hadıı ordannsempatiksalakcinni beklıom senı arzu manıtası[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…