- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.261
mini ayakkabıların çok güzel delikafadulden senin ayakkabılarını ucuz almana da hastayımaha annemden gizli koyyorum
akkabım
derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden
bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile
saatinin fotosunu eklesene nazomgeldim kız geldim
sesini duydum koşa koşa geldim hatta iremsuya attırdım kendimigamyoncuiremsu
du bi soluklanayımda anlatcam ohh şu çaydanda bi yudum
kuzum dun aksam isten gelir gelmez dısarı çıktık eşimle swatch saatimi su geciriyor diye garantıye gondermiştik yenisini alın diye mesaj geldiydi zaten 1 aydır saatsizim koşa koşa gittim. Eve gelince saat 10 oldu oldu giremedim. bugunde az daha uyuyodum çay yaptım kendime kocam arabayı yıkama yaglama yapmaya gitti daga bayıra bende koştım hemencecik buraya
ayburla şaka olmazalsanaalsanasmilenimetle şaka olmaz gibi oldu:smiley-coolmelekom hakkaten maşallah hem güzel yaratılmışsın hem de ne beceriklisin gı boshayallersmile
şöyle şekilli şukullu nasıl çekiyorsun fisfisfis fırça mı kullanıyorsun aplike mi zemuszemus
geçen gün de tanrıçamın göz makyajını gördüm aynı sana benziyo gözleri opuyorumnanaktan
siz kuzenler ne kana güzelsiniz biri yolda görse, ay bunlaar kuzeeen ne kanaaa güzel kısçeler bülee, derler zemuszemus
yapma ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben
islonun avatarı gibi dolanıyordum patronum kaydirigubbakcemile
minim,terekota allığı çok güzeldir ama,memnun kalıcağına kalıbımı basarım süprizzzzzkanka Allahtan emin ellerde eniştemle yoksa katil olurdum herhal :smiley-cool:
saol gülüm , seninkileri de gördüm güzel günlerde giy , iç kankam benim Şeniz
allık flormar , kız zorla sattı aslında , peşimden yürüor mağzada , kızsan bi dert kızmasan başka bi dert :umursamaz:
pudra da inglot , orda da zorla aldım pudrayı resmen , kızın keyfini bekledim , orda kızdım ama minik bir münakaşa yaşadım kaydirigubbakcemile3
danricammmm :kedi: Şeniz Şeniz o senin tasligin bidenem) bendee seni görmek istiommmmmm :Saruboceq:
canlar ben kaçıyorum , annem tehditler savurarak geliyor odama , hepinizi çoooooooooook öptüüüüüüüüüüüüüüüümmmm
mini ayakkabıların çok güzel delikafadulden senin ayakkabılarını ucuz almana da hastayım
hepsini güle güle kullan balım
saatinin fotosunu eklesene nazomseviyorum swatch saatlerini kaydirigubbakcemile5
görme başına para alıcam artık:roflol: o kadar çok merak eden varki laf aramızda(topiğe yazınca nası aramızda oluyosafisfisfis)işi ticaretemi döksem napsam:roflol:
kendi halinde biriyim pınaxım..:1hug:
nazom çok enteresan yapmışın..saplarıda kullanıyosun senCADIARZUkimyonla felan harmanlamışsınCADIARZUçok merak ettimhihoyyyt:asigim::asigim:
bizde çok seviyoruz kuzum mantarı
her zaman bulunur evde mantar
selam söyleanam bubamla konusup geliyom canlarım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canlar ben kaçıyorum , annem tehditler savurarak geliyor odama , hepinizi çoooooooooook öptüüüüüüüüüüüüüüüümmmm
mini ayakkabıların çok güzel delikafadulden senin ayakkabılarını ucuz almana da hastayım
hepsini güle güle kullan balım
kendi halini yirim senin Şeniz para da vercem söz hadi gösterttt)
Allah kolaylık versin göksu
o karanti göksüm sen yolla bana kitabini defterini :1hug:
hayatımın anlamları nabüsünüz
ben uykusuzluktan ölüyom sanırsam beynim burun deliklerimden akacak ıııyykkk dün çok geç yattığımdan bu sabah da çok erken aklaktığımdan uyku saatimde eksiklikler varmış tamamlamaya gidecem yarın akşam geleceğim bidenlerim sevdiceklrim ilçeye gideceğim. ben gelene kada ay dur burayı yeşil yazam polemiklere girmek yok kötü içeriğe basmak var ok.
canikolar benim için yazdıklarınızı okudum bulutların üstünde uyucam rüzgar çıhmaz inşallah
çok incesiniz güzel gönlünüze sağlık
tanrıçamılen beni benzetmiş nikomu bidenesim valla danrıça garısı fevkaladenin fevkinde bi varlık yok böle bi endam beni çok onore ettin vesselam reçelli ekmeğim
hepiniz,i heryerinden öpüyom kusuruma bakmayın olur mu bitanelerim kurabiyeli cart dorlarım (ay cart dediysem dondurma yani uykuusuzluma verin gitsin sizi çok seviyom gözlerinizin bebeklerinden öpüyom. çok fenayım yarın enerji toplamam gerenk.
yarın benim için çok önemli olan iş görüşmesi yaptığım firmaya gidecem orada kendi işimle ilgili buzağı fotoları çekecem bi yandan da kariyerimlen cilve yapacam. kariyerimlen dedim eminim canlar. iyi niyetler dileyin olar mı öperim. giderayak da iki dua kakaladım valla herkese özür dilerim:)))
yok patronum hakkaten ucuza almış fisfisfis 75 tlye derimod ayakkabı süper :içelim: hele 50tlye bi ayakabı almıştı ne kana güzeldi hala aklımda sositosositoucuz işte olum,miniminde ucuzu o alla alla:roflol: :roflol:
Cabbar enistem kiziyo demi :) olsun msn ne güne duruyoki melekim ordan gösterttirsincanını yediğimŞenizresim paylaşmıyorum kk da bitanem:kedi:
daha ne isteriimm beeee daha ne isteerimm yihahaha süpeeeeer sempatiksalakcinni
keşke öyle bi ihtimal olsa :gitme:
Cabbar enistem kiziyo demi :) olsun msn ne güne duruyoki melekim ordan gösterttirsin))) catliycam yoksa hee
ah minik kusum keske yardimci olabilsem, benimde yegencazim ayni durumda.. Cok yükleniyo bu anasini sattimin sistemi bu bebelere valla! Hükümetin basina gecesim geliyo valla hee) bu da gecer bebekim azmet birazda sabret )opuyorumnanaktan
canlarımmm nasılsınızz görüşmeyeli ?
hoşgeldin minik kelebekŞeniz
amin canım olumunekankayizsmileamin nİkontoş'm amiiiinn tüm sınava girecek arkadaşlara da Allah'm kolaylık versin inş. :Saruboceq:
daha ne isteriimm beeee daha ne isteerimm yihahaha süpeeeeer sempatiksalakcinni
keşke öyle bi ihtimal olsa :gitme:
ben sizi değil gözlerinizi benzettim edim bayanssulusmile ne bilim öyle işte ela ela maşallahzemuszemushayatımın anlamları nabüsünüz
ben uykusuzluktan ölüyom sanırsam beynim burun deliklerimden akacak ıııyykkk dün çok geç yattığımdan bu sabah da çok erken aklaktığımdan uyku saatimde eksiklikler varmış tamamlamaya gidecem yarın akşam geleceğim bidenlerim sevdiceklrim ilçeye gideceğim. ben gelene kada ay dur burayı yeşil yazam polemiklere girmek yok kötü içeriğe basmak var ok.
canikolar benim için yazdıklarınızı okudum bulutların üstünde uyucam rüzgar çıhmaz inşallah
çok incesiniz güzel gönlünüze sağlık
tanrıçamılen beni benzetmiş nikomu bidenesim valla danrıça garısı fevkaladenin fevkinde bi varlık yok böle bi endam beni çok onore ettin vesselam reçelli ekmeğim
hepiniz,i heryerinden öpüyom kusuruma bakmayın olur mu bitanelerim kurabiyeli cart dorlarım (ay cart dediysem dondurma yani uykuusuzluma verin gitsin sizi çok seviyom gözlerinizin bebeklerinden öpüyom. çok fenayım yarın enerji toplamam gerenk.
yarın benim için çok önemli olan iş görüşmesi yaptığım firmaya gidecem orada kendi işimle ilgili buzağı fotoları çekecem bi yandan da kariyerimlen cilve yapacam. kariyerimlen dedim eminim canlar. iyi niyetler dileyin olar mı öperim. giderayak da iki dua kakaladım valla herkese özür dilerim:)))
çok teşekkür ederim komserim :kedi: saatin çok güzelmiş taşlı taşlı kaydirigubbakcemile2 swatchlar hemen kendini belli ediyor kaydirigubbakcemile2kuzum bizim saatin hikayesi olaylı biraz
6 ocak 2009 bizim nikah gunumuz
sevgili eşimde bana o gün için hediye bu saati almış
sonra akşam baktık ki saatin içinde hafif bir leke var
biz onu görduk ya bi kere gittik hemen geri verdik
satıcı kızda bundan bir tane daha var isterseniz bunu alın isterseniz baska bir model bakın dedi sonra ben resmini bulamadığım bir başka saate dibim düştü
aşkım eger kızmazsan ben bunu alayım dedim
oda tamam aşkım dedi ve nikahımızdan beri her tatrışmamızda kafam kaktı aldıgım saati bile begenmedin diyesempatiksalakcinni
şimdide gittik o kadar saat arasında yıne eşimin bana aldıgı o ilk saati begendim ve onu aldıkkaydirigubbakcemile2
abLaam benimmm. emek vermedeeen hiçbirşey olmuyor.
Umarım verdiğim emeklerimin karşılığını alabilirim en çok bunu istiyorum.. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?