- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.241
gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim
hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir annebenim ayso su an itibariyle geldiAllaha sükürrrr
nasılsın perimŞenizgelmiyosun ne zamandır,özledim kızopuyorumnanaktanSlm larr opuyorumnanaktan
Nasılsınız opuyorumnanaktan
Benim susuzluktan bayılmama azcuk kaldı:hulya:
katılıyorum selayım:1closedeyes:makyaj kıraliçamız bizim o:1closedeyes:selamlar kizlar
Ilarzuuuu diyorumda baska bisey demiyorum gözlerini makyajini görünce acliktan iflasin esigine gelmis midem bile costu hee o ne güzel makyaj olmus yaa
özel ders istiyorum cankusum benim, para veremem ama nasil istersen öyle anlasiriz
Beeeen geldiiiimmmmmmm zemuszemus
:roflol:
bu nedir ya ?
nasıl bir gözdür ?
nasıl bir makyajdır ?
:asigim:
beni nie kıımıızıı yazmadıııınnn :çok üzgünüm:
danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:
aha annemden gizli koyyorum
akkabım
derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden
bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile
geldim kız geldim
sesini duydum koşa koşa geldim hatta iremsuya attırdım kendimigamyoncuiremsu
du bi soluklanayımda anlatcam ohh şu çaydanda bi yudum
kuzum dun aksam isten gelir gelmez dısarı çıktık eşimle swatch saatimi su geciriyor diye garantıye gondermiştik yenisini alın diye mesaj geldiydi zaten 1 aydır saatsizim koşa koşa gittim. Eve gelince saat 10 oldu oldu giremedim. bugunde az daha uyuyodum çay yaptım kendime kocam arabayı yıkama yaglama yapmaya gitti daga bayıra bende koştım hemencecik buraya
Göksu senin yerine ben girim derslere opuyorumnanaktan
hoşgeldin şeker poşetikaydirigubbakcemile5
:roflol:
danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:
aha annemden gizli koyyorum
derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden
bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile
senin aldıklarını ben göremedim,benimkileri sen:roflol: fisfisfisnerde :roflol:anaaağğğmmm yerim senin picamalarını yaa , güle güle giy kanka , hepsi çok güzelmiş Şeniz
Hiiiii kuzuuuCaann çok özlediiiimmm Hoşbullduumm opuyorumnanaktan
B]
kız minito sayesinde geçmişide görüyom varyasesimi duyarda gelirmiş nazo gelinim:1hug:hoşgeldin bitanemŞenizsaatine kavuştun o zaman,hayırlı olsun
iyi yaptın,gel beraber içek çayımızı:içelim: Şeniz
nazo,senden bi ara iftar sofranın resmini bekliyorumaklinialirimsmile ne harika bi sofra hazırlıyosundur namıssız seni:jeyyar:
nazım saol gülüm seni de gontürlerim istersen aklinialirimsmile
bi sayfa öndedir kanka , yalnışlıkla kanak yazıordum kaydirigubbakcemile3
islom ben seni bu kadar tanımazken island ismini duydukça bu avatarın geliyordu aklıma, çok enteresan bir gif :lepi:Deli kızz:roflol:
O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:
melekom hakkaten maşallah hem güzel yaratılmışsın hem de ne beceriklisin gı boshayallersmile
yapma ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumbentanrıçamla nikonum gelemedi bu gecemafoldumbenmafoldumben
kolay gelsin minimm :2: elbise de aldın mı kreativ hatunumbi beş dakka kaçtım geldim , hepinizi çok öpüyorum , bi gelemedim çok özledim mafoldumben
bi sürü şey aldım gene maaşımlan annem beni öldürecek mafoldumben
şimdi gideyim adamlar aşada beklior vallaha kovulacam bu sefer , 200 tl bursa talim vay bana vaylar bana
bir zılgıt çekeyim lililililililililililililililililililillilililiiiiiiiiiiidelikafadulden
mucuks Şeniz
Allah kolaylık versin göksuKızlaaaaaaaaarrr dün hiç giremedimmm naptınızz ne ettiniz bakimmm..
Ben dün dersaneyee 3 ders için gitttiimm eenaaaamm bi öğrendimm kii hafta içi 4 gün
ve her gün 6 dersss hiiiiiiiiiii bunu duyunca geberdiimm mafoldumben
Zaten iftara zor yetiştimm akşaamm..Otobsten inerken düşüp kalcam sandıımm kaydirigubbakcemile3
Ulaaann bi günde özLedim sizii beee :gitme:
islonun avatarı gibi dolanıyordum patronum kaydirigubbakcemileaynen öyle oldu ayburum...demek nikomda gelmediCADIARZU
gelemedim valla yüzünü sevdiğimbilmiyorumkismileniko kankam niye gelmedi acabaaklinialirimsmile
hayırlı uğurlu olsun kkya yakışır :roflol::roflol::roflol::roflol:gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim
hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir annealbümde resmi var merak edenlere duyurulurzemuszemusaklinialirimsmile
Sonundaa sınavı kazanacaksaan buyuuurr hayır demem elbette
oyyy kuzumm:teselli:tutma tabi,sana farz olmuyo bu durumda..ama akşam sofranı görmek isterim becerikli hatunum:asigim:
teşekkürler nazoşumkaydirigubbakcemile2 tişört kardeşliğimizi sevdin demek
offffffffffcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
hemen tıklayıp tarifi alıyorum nazom..bayılırım mantara:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?