Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim

benim ayso su an itibariyle geldi Allaha sükürrrr
hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir annealbümde resmi var merak edenlere duyurulurzemuszemusaklinialirimsmile
Slm larr opuyorumnanaktan
Nasılsınız opuyorumnanaktan
Benim susuzluktan bayılmama azcuk kaldı:hulya:
nasılsın perimŞenizgelmiyosun ne zamandır,özledim kızopuyorumnanaktan
orucunu açtın,geçmiştir yangının birazaklinialirimsmile

katılıyorum selayım:1closedeyes:makyaj kıraliçamız bizim o:1closedeyes:
Beeeen geldiiiimmmmmmm zemuszemus

hoşgeldin şeker poşetikaydirigubbakcemile5

kızzz minito ne kadan güzel abıkların kızz
gontür montürde yaparmış amanda güzel kızımız
:asigim:

nan arzu o göz, gaş makyaj ne nan öldüm öldüm dirildim yahuuu
:asigim:

anaaağğğmmm yerim senin picamalarını yaa , güle güle giy kanka , hepsi çok güzelmiş Şeniz

sesimi duyarda gelirmiş nazo gelinim:1hug:hoşgeldin bitanemŞenizsaatine kavuştun o zaman,hayırlı olsun
iyi yaptın,gel beraber içek çayımızı:içelim: Şeniz
nazo,senden bi ara iftar sofranın resmini bekliyorumaklinialirimsmile ne harika bi sofra hazırlıyosundur namıssız seni:jeyyar:

Ben kaçıyoruuuumm gece burdayıımmm ..kaydirigubbakcemile3 yihaha kurtulamazsınız bendenn sempatiksalakcinni

Küçük sırlarr başladıı da

mini kankambenneyaptımkihangi ara ekledin aldıklarınıdelikafadulden ben niye görmedimfisfisfis delikafadulden
geçmişe gidip bakmak lazım..kendimden şüpe ettimfisfisfis

anaaağğğmmm yerim senin picamalarını yaa , güle güle giy kanka , hepsi çok güzelmiş Şeniz
senin aldıklarını ben göremedim,benimkileri sen:roflol: fisfisfisnerde :roflol:
miniiiiiidelikafaduldenpapuçlara bittimdelikafaduldenharikaa:asigim:ne zevkli hatunsun sen ya:1rolleyes:
elma şekerim,kozmetiklerin markası hani:mymeka:haa hanii:mymeka:allığın rengine bittim:asigim:
anamdan gizli koydum diyo:roflol: :roflol:
hepsini güle güle kullan yeşil erikŞeniz

Hiiiii kuzuuuCaann çok özlediiiimmm Hoşbullduumm opuyorumnanaktan
B]

bende seni özledim lan şirinlik muskasıŞeniz

kız minito sayesinde geçmişide görüyom varya
çimamaların tişörtün yok hoşmu cancagızım
güle güle giyin kuzum
Şeniz
bitanem ben oruç tutamıyorum migrenim var aç susuz kalınca yapışıyor namıssız uyuşuyorum resmen mide bulantısı yapıyor çıkarıyorum sonra bozuluyo zaten dayanamıyorumda
ama iftar sofrası olmasada bir akşam yemeğimin fotografını çeker eklerim bitanem ne demek

nazım saol gülüm seni de gontürlerim istersen aklinialirimsmile

gel gontürle anam
-tatlicadiarzu-

oyyy kuzumm:teselli:tutma tabi,sana farz olmuyo bu durumda..ama akşam sofranı görmek isterim becerikli hatunum:asigim:
teşekkürler nazoşumkaydirigubbakcemile2 tişört kardeşliğimizi sevdin demek

Deli kızz:roflol:

O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:
islom ben seni bu kadar tanımazken island ismini duydukça bu avatarın geliyordu aklıma, çok enteresan bir gif :lepi:
melekom hakkaten maşallah hem güzel yaratılmışsın hem de ne beceriklisin gı boshayallersmile
şöyle şekilli şukullu nasıl çekiyorsun fisfisfis fırça mı kullanıyorsun aplike mi zemuszemus
geçen gün de tanrıçamın göz makyajını gördüm aynı sana benziyo gözleri opuyorumnanaktan
siz kuzenler ne kana güzelsiniz biri yolda görse, ay bunlaar kuzeeen ne kanaaa güzel kısçeler bülee, derler zemuszemus
tanrıçamla nikonum gelemedi bu gecemafoldumbenmafoldumben
yapma ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben
kolay gelsin minimm :2: elbise de aldın mı kreativ hatunum cokacimcoook
Allah kolaylık versin göksu
aynen öyle oldu ayburum...demek nikomda gelmediCADIARZU

gelemedim valla yüzünü sevdiğimbilmiyorumkismileniko kankam niye gelmedi acabaaklinialirimsmile
islonun avatarı gibi dolanıyordum patronum kaydirigubbakcemile
gelmedi gözü kör olasıca
kendimden şüphe ettiriyo
sanırım 21.yy meryem'i benim
hayırlı uğurlu olsun kkya yakışır :roflol::roflol::roflol::roflol:
sevgili izleyenler 21.yyın meryem anası kkdan çıktı, evet yanlış duymadınız kadınlar kulübünden çıktı :hooray: :roflol::roflol::roflol:

kanka Allahtan emin ellerde eniştemle yoksa katil olurdum herhal :smiley-cool:
saol gülüm , seninkileri de gördüm güzel günlerde giy , iç kankam benim Şeniz
allık flormar , kız zorla sattı aslında , peşimden yürüor mağzada , kızsan bi dert kızmasan başka bi dert :umursamaz:
pudra da inglot , orda da zorla aldım pudrayı resmen , kızın keyfini bekledim , orda kızdım ama minik bir münakaşa yaşadım kaydirigubbakcemile3

hobaaa:teytey:kızlar size bi tüyo,bu pinax garısı varya çok taş söyliyimaklinialirimsmileçıtırmı çıtır bir annealbümde resmi var merak edenlere duyurulurzemuszemusaklinialirimsmile

danricammmm :kedi: Şeniz Şeniz o senin tasligin bidenem ) bendee seni görmek istiommmmmm :Saruboceq:

Sonundaa sınavı kazanacaksaan buyuuurr hayır demem elbette

o karanti göksüm sen yolla bana kitabini defterini :1hug:

oyyy kuzumm:teselli:tutma tabi,sana farz olmuyo bu durumda..ama akşam sofranı görmek isterim becerikli hatunum:asigim:
teşekkürler nazoşumkaydirigubbakcemile2 tişört kardeşliğimizi sevdin demek

bayıldım kız begenmek ne demek
hatta düğün davetiyemide böyle kızlı erkekli yapmak istedim
eşimde ne o oyle ya çocukmuyuz didi yapmadık
:kedi:

ya vallahada oyle bi becerikliliğim yok seviyorum sadece uğraşmayı
sankim sizde neler vardır neler kimbilir arada bana kopya virin kız onlardan yapayım
gecen yaptıgın böreği unutmadım bi daha yapacaktın haniiiii
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…