Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minikim minişim minnoşum annenden habrsiz ne bu alışvrişler alsanaalsanasmile sni annne söyliceeeeem sempatiksalakcinni
varya ayakkabının rengine bayıldım cok zevkli bi secim minikom güle güle giy :lepi:
allıkın rengi cok hoş ama bizi aydınlatmamıssın markası ne fiyatı ne v.s bebeim aklinialirimsmile

yeni tarif eklemedim henüz bu birkaç gün önce eklediklerimden
buyuralım

bayılırım mantara ellerine saglıkm nazommm
bunu deneyeceğm yaaa cokacimcoook

uyyy konusma metninin heryerinden bal damlıyor aklinialirimsmile boshayallersmile
cart dorum benim Şeniz

ayyyy ne romantik boshayallersmile
nazom kısmetmiş bu saat sana :lepi:

Şeniz Şeniz

enaaam hepinizz tahsillisiniz nerdeyssee yani ben üle biliyooom
azcukk yardım edersinz fena mı olaar :bbo:

kimsecikleeer yok ama damlarlar birazdaaaan laelaelaelaelae

şıpırada damladım

nazalp saatin hayırlı olsun :lepi:
benim saatimde seninkinin taşsız modeli
banada kocik evlilik yıldönümünde almıştı
:asigim:
mini cicişlerin hayırlı olsun
ne çok alışveriş yapıyon

Akitim hoşgeldin bitanemŞeniz
valla bu saat bana kısmetmış herhalde dediğini gibi
beğendn demek mantarı kuzum
lezzetli oluyo sarımsak falanda var içnde hemde sapları ziyan olmuyo boyle yapınca mantarın
ayburum Şeniz

aha da geldilleeerrr

ulan çabuk yarışma topiğine bakınn bida göremiceeeniz pozlar varrrrsempatiksalakcinni
kaldırcaam
sonunda eklenen bi resmi kaçırmadım
kendimle gurur duyuyorum sempatiksalakcinni
gksummmm :asigim:
cok güzel bi yüzün var masallah yavrum yaa boshayallersmile

hoşbulduk nazommm Şeniz

ya ben eskisi gibi kaynatmak istiyorum yaa
nrde bu kız topluluguuuu alsanaalsanasmile

tanrıcam bebeim sırtında sivilce olan biri hangi sabunu kullanmalı banyoda ?
ısırganmıydı bittim miydi yavrısım bilmiyorumkismile
nerelerdesinn kankitom ya özledim kaç gündür dogru dürüst giremedim bilmiyorumkismile

nikonum cancanım nerelrdsin onlinsın gördüm hacı :lepi:

Son düzenleme:
sonunda eklenen bi resmi kaçırmadım
kendimle gurur duyuyorum sempatiksalakcinni
gksummmm :asigim:
cok güzel bi yüzün var masallah yavrum yaa boshayallersmile

Gözünü yaşarttım nan dimiii :roflol: :roflol: saa bu duyguyu da yaşattıımm ne mutlu baaa lülülülülülü lülülülülülü

sağol hayatıımm o kadan da deell aslında hiç değil ama çaktırmaa delikafadulden delikafadulden

kuzum normalde bu saatelere kadar kalamıyorum ya ben
şimdi burdayım kısçeler eksik
demekki tam olmuyo hiç

:roflol: :roflol: sonunda yaaa ilklerimi sende yasıorum gksum ehehehe sempatiksalakcinni
yok yok mütevazi olmaya gerek yok ben görecegimi gördüm hacı :roflol:

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: sonunda yaaa ilklerimi sende yasıorum gksum ehehehe sempatiksalakcinni
yok yok mütevazi olmaya gerek yok ben görecegimi gördüm hacı :roflol:

Sana bi ilki daha yaşatim mii bebek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ister misin :jeyyar: :jeyyar: korkmaa :jeyyar:

ulan senin gözün güzel bakıyosaa ben elbet güzel görükürümm :1closedeyes:

Sana bi ilki daha yaşatim mii bebek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ister misin :jeyyar: :jeyyar: korkmaa :jeyyar:

ulan senin gözün güzel bakıyosaa ben elbet güzel görükürümm :1closedeyes:

anneeee kız niyeti bozu anam elimi kolumu şeyimi kaptırmadan kaçanzi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

denyocansın olum sen ne diyim başka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulutların üzerinde uyucam,rüzgar çıkmaz işallah diyo yasempatiksalakcinni :roflol: püfffffffff:2: :2: :roflol:
beni sana benzetti bi kerem:mymeka yüzden o onerelik bana ait oli:1closedeyes:
hadi kızlar toplaşın..gönderme yapıcaz arzucana..ımmmm ımmmm:Saruboceq: :Saruboceq: allahım,yarın arzunun işleri süpersonik güzel gitsin,ras gitsin ımmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bide reiki yolluyorum sanaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yarın dinamik kalk diye
güzel rüyalar tarçınlı rujumfisfisfis

nazom:1rolleyes:bayıldım saatinehihoyyytçok zarif..eşinde az değil,biriktirip biriktirip kavga anında patlıyo demek:)))o anda bişey dememiş ama içine atmış belliaklinialirimsmile
pembe farene bayıldımhihoyyytçok tatlıı:dance:

benim en pahalı ayakkabım 20 tl olduğu için kankafisfisfisEMİNÖNÜYERALTI biliyosunfisfisfis:roflol:
dalga geçtin ustabırak bu ayakları

canlarımmm nasılsınızz görüşmeyeli ?
1 saat içinde çok farklı bişey yapmadım ben göksum:)ama kafam bozuk cabbara
Cabbar enistem kiziyo demi :) olsun msn ne güne duruyoki melekim ordan gösterttirsin ))) catliycam yoksa hee
cabbarı sende öğrendin demek pınaxım:))bunu bilmende yeterli
buna geberdim biliyosun:roflol: :roflol: :roflol:
vereliniortaknaystimityu aybur
vereliniortaknaystı mityu tanrıça :roflol: :roflol:

akitomŞeniz
sırtta sivilce olması genelde karaciğer bozukluğu ve stres belirtisidir..
bol su içmeyi unutma,ve biraz diyet yap,yağlı yiyeceklerden kaçın..ve en önemlisi devedikeni tohumu temin et ve içmeye başla..içten tedavi kesin çözüm..
dersenki kanka uğraştırma beni,sabun söylesen yeter,aloe vera lı sabun olabilir,ardıç katranlı sabun olabilir,ısırgan olabiliryerimseniben

Danrıcaaaaam da damladııı şıppadaa sempatiksalakcinni

çadırının üstüne hemde göksumkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
oha yavv ohaa:roflol::roflol::roflol:
sağol canikom
kocam pek bi içlidir benm atar atar sonra patlar
:roflol:
ayy pembe fareme bende bayılıyomsempatiksalakcinni bi tane daha var pembe o daha cart bi pembe
bayılıyorum ya pembeye ne görsem hemen dibim düşüyo
hihoyyyt

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

don olaylarına girdik cıkamayıkkk hacı ban yemiyelimineyvahedigeldismile ::jeyyar: aklinialirimsmile aklinialirimsmile
dur dur topigin havasını değiştirmeyelim +18 tasıyıverir bizi arzucan eyvahedigeldismile :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…