- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.301
minikim minişim minnoşum annenden habrsiz ne bu alışvrişler alsanaalsanasmile sni annne söyliceeeeem sempatiksalakcinni:roflol:
bu nedir ya ?
nasıl bir gözdür ?
nasıl bir makyajdır ?
:asigim:
beni nie kıımıızıı yazmadıııınnn :çok üzgünüm:
danrıçam sen ne aldın ben göremiorm :çok üzgünüm:
aha annemden gizli koyyorum
akkabım
derimoddan aldım 75 tleleleleleldelikafadulden
bunuda karıştırınca tam ten rengim oluor aklinialirimsmile günlük kullanacağım , kontür de yapacaım çok severim gontür yapmayı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bu da indirime girmiş 41 no. çok güzel , gül kurusu aklinialirimsmile
varya ayakkabının rengine bayıldım cok zevkli bi secim minikom güle güle giy :lepi:
allıkın rengi cok hoş ama bizi aydınlatmamıssın markası ne fiyatı ne v.s bebeim aklinialirimsmile
bayılırım mantara ellerine saglıkm nazommm
bunu deneyeceğm yaaa cokacimcoook
uyyy konusma metninin heryerinden bal damlıyor aklinialirimsmile boshayallersmilehayatımın anlamları nabüsünüz
ben uykusuzluktan ölüyom sanırsam beynim burun deliklerimden akacak ıııyykkk dün çok geç yattığımdan bu sabah da çok erken aklaktığımdan uyku saatimde eksiklikler varmış tamamlamaya gidecem yarın akşam geleceğim bidenlerim sevdiceklrim ilçeye gideceğim. ben gelene kada ay dur burayı yeşil yazam polemiklere girmek yok kötü içeriğe basmak var ok.
canikolar benim için yazdıklarınızı okudum bulutların üstünde uyucam rüzgar çıhmaz inşallah
çok incesiniz güzel gönlünüze sağlık
tanrıçamılen beni benzetmiş nikomu bidenesim valla danrıça garısı fevkaladenin fevkinde bi varlık yok böle bi endam beni çok onore ettin vesselam reçelli ekmeğim
hepiniz,i heryerinden öpüyom kusuruma bakmayın olur mu bitanelerim kurabiyeli cart dorlarım (ay cart dediysem dondurma yani uykuusuzluma verin gitsin sizi çok seviyom gözlerinizin bebeklerinden öpüyom. çok fenayım yarın enerji toplamam gerenk.
yarın benim için çok önemli olan iş görüşmesi yaptığım firmaya gidecem orada kendi işimle ilgili buzağı fotoları çekecem bi yandan da kariyerimlen cilve yapacam. kariyerimlen dedim eminim canlar. iyi niyetler dileyin olar mı öperim. giderayak da iki dua kakaladım valla herkese özür dilerim:)))
cart dorum benim Şeniz
ayyyy ne romantik boshayallersmilekuzum bizim saatin hikayesi olaylı biraz
6 ocak 2009 bizim nikah gunumuz
sevgili eşimde bana o gün için hediye bu saati almış
sonra akşam baktık ki saatin içinde hafif bir leke var
biz onu görduk ya bi kere gittik hemen geri verdik
satıcı kızda bundan bir tane daha var isterseniz bunu alın isterseniz baska bir model bakın dedi sonra ben resmini bulamadığım bir başka saate dibim düştü
aşkım eger kızmazsan ben bunu alayım dedim
oda tamam aşkım dedi ve nikahımızdan beri her tatrışmamızda kafam kaktı aldıgım saati bile begenmedin diyesempatiksalakcinni
şimdide gittik o kadar saat arasında yıne eşimin bana aldıgı o ilk saati begendim ve onu aldıkkaydirigubbakcemile2
nazom kısmetmiş bu saat sana :lepi:
Şeniz ŞenizKipat okicaaam emmee geceler kahvesiz olmuyoorr ..
Heee bir de .. Danrıcaasızz.Akitroş'suzz İslantoşş'suz Arzuşşsuuzz Nisan yağmurunu unutmamak gerekiyor elbettee heee bir dee Sensiizz :lepi:
Ne çok saydımm beeaa :roflol:
enaaam hepinizz tahsillisiniz nerdeyssee yani ben üle biliyooom
azcukk yardım edersinz fena mı olaar :bbo:
kimsecikleeer yok ama damlarlar birazdaaaan laelaelaelaelae
şıpırada damladım