- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.221
Günaydın arzum amma uyudun sen bugün yaasırnaşık şey
Ama üzülme sabah 9da uyanıverdim mümkün deel normalde ııhhlaya pıhlaya uyuttum gene kendimi seni düşünerekten yaradı mı arzumsırnaşık şey
Hayalimdeki bu deeldi diyo ya daha nası mikemmel bişi hayal ettinki
Gelelim sorularıma olum:hulya:
O ilk sürdüğün far pembe mi yavri ağzımıCADIARZU bde simli harika görüküyo
Öbürünü siyahla mı yaptın anam bende 4 tane kajal aldıydım attım kenara kullandığım yok unutuyom
Jel eyelinerın perfectoymuş ağaBen kullanmiim cel eyelinerımı bu kadar net olmuyo sürdüğümde :umursamaz:
Gözünün altındaki demi eyeliner yoğsam kalem mi çiçeğim
Ula gözümü sana boyatmak için neler virmezdim
Ne kredisi gıı çiftçi kredisi misempatiksalakcinni
tanrıçamı cabbar ele geçirmiştim tlfda
nikomda ikibebesi ve kocişiylen uğraşıyodur:1hug::1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bi beş dakka kaçtım geldim , hepinizi çok öpüyorum , bi gelemedim çok özledim mafoldumben
bi sürü şey aldım gene maaşımlan annem beni öldürecek mafoldumben
şimdi gideyim adamlar aşada beklior vallaha kovulacam bu sefer , 200 tl bursa talim vay bana vaylar bana
bir zılgıt çekeyim lililililililililililililililililililillilililiiiiiiiiiiidelikafadulden
mucuks Şeniz
oyy bebişş:ecrin_bebek:kıyamam kuzucanım:teselli:allah sabrını verir göksum,gece sahurunu güzelce yap..Kızlaaaaaaaaarrr dün hiç giremedimmm naptınızz ne ettiniz bakimmm..
Ben dün dersaneyee 3 ders için gitttiimm eenaaaamm bi öğrendimm kii hafta içi 4 gün
ve her gün 6 dersss hiiiiiiiiiii bunu duyunca geberdiimm mafoldumben
Zaten iftara zor yetiştimm akşaamm..Otobsten inerken düşüp kalcam sandıımm kaydirigubbakcemile3
Ulaaann bi günde özLedim sizii beee :gitme:
gelemedim valla yüzünü sevdiğimbilmiyorumkismileniko kankam niye gelmedi acabaaklinialirimsmiletanrıçamla nikonum gelemedi bu gecemafoldumbenmafoldumben
bakıcam islom merak etmekaydirigubbakcemile5Evet yaa niree kayboldu bu hatunkızlarguclubacismile
Danrıçam falımı fallıcaktı daha:a015:
offfffffffff bee:asigim::asigim:
selayım teşekkürler bal küpüŞenizBende geldim demek herkesler birseyler almis bende aldim biseyler bugun
Tembeltosbiim ve afroditim tanricam gule gule giyinin aldiklarinizi. Ayrica herkesede selam olsun
Kankaa ama kıskandırmayın adamı ya ben de istiyom :dilcikar:
binemedinizmibilmiyorumkismiletühh beceriksizkaydirigubbakcemilemızıkçılık yapıp olay çıkarsaydın ya..hiç bilmiyosun bu işleri hiiiçç:umursamaz:ah ben olucaktımki nasıl ağrızaya bağlayıp binerdim o oyuncaklara:roflol:tanrıçam tişört kardeşliği süper olur yaa:lepi:
artık bu tişörtler bana sizi hatırlatıcak:1hug:
konser çok huzur doluydu
oyuncaklara binemedik yine çok sıra vardıklava:
ben o duayı okuyup ne istediysem Allah wermiştir bana
bnm de wazgeçilmez duamdır:kedi:
Göksu kendine dikkat et gülülm hava sıcak dışarılarda şekerin mekerin düşer tansiyonun falan aman gülüm sen öyrencisin hem zorlanıyorsan tutma ders çalılamıyorsan dersin daha önemli bebetom (yoldançıkaranarzu):)))
kk çok yavaş alıntı yapamıyom
ilarzum çift göz koyunca iki göz arasındaki farkı görelim diye dedim
gecenin bi saati bizlere harikalar yaratıyon:1hug:
göksuuu dün seni andık kız kulakların çınlamadımıa.s dersanede program baya yoğunmuş yaaaa
olsun emme sen çalışkan kızsın yaparsın:1hug:
tembelim sana home ofis kuralım:1hug:
mini bizde seni öpüyozŞeniz
selamın hello bebeklerim
dün aniden çıktım kusura kalmayın ciğerlerboshayallersmileben biraz geçmişe gidiyim,neler kaynattınız bakimsüprizzzzz
kk çok yavaş alıntı yapamıyom
ilarzum çift göz koyunca iki göz arasındaki farkı görelim diye dedim
gecenin bi saati bizlere harikalar yaratıyon:1hug:
göksuuu dün seni andık kız kulakların çınlamadımıa.s dersanede program baya yoğunmuş yaaaa
olsun emme sen çalışkan kızsın yaparsın:1hug:
tembelim sana home ofis kuralım:1hug:
mini bizde seni öpüyozŞeniz
iftar hazırlıkları başladımı kızlarboshayallersmile
bu arada nazom 2 gündür yok:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?