Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne nispetçisin islom yaaaa gecenin bu vaktinde.aklinialirimsmilekafamçokkarıştı.o ne güzel gözdür,o ne makkac öleeeee..:lepi:
Gacımm nispetçi miyim:roflol: :roflol:
Teşekkür ederim ama sen kendi irengini görmüyon mu

Lens değil bdenem kendi gözüm ama bende senin gözünün karasına hastayım napcaz
Baya bişileri karıştırıp yaptım yarın sana hepsinin fotosunu çekip açıklıcam gülüm olar mıolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Kurbaaa yeşili tanrıçamı, aşşada görmek ne kadddaaan güzel..delikafadulden:sm_cool::danc:
kurba yeşilifisfisfis:roflol:
biz hep rengarengarenk be gacım:smiley-cool:bende sizi burada görünce sevindirik oldumdu:dance:

La ben sevinçten ne ettiğimi biliom mu bak hedaye olarak makkaj çizittirdim size:roflol:
Çok çok tebrik ederim nikocumm Siz bu gidişle Kazeni tahtından edersiniz:roflol:
:roflol: kazen patronumuz islo lütfen:mymeka::dilcikar:
biz yokken o vardı:enbuyukkkyalakaüye simili):lepi:
nikom edi olmamı o kadar istiyoduki,enerjisini yolladı bana:jeyyar:makyaj hediyemi şincik inceliyecemsüprizzzzzgözüne yandığımŞeniz

Laa nikoo ağlama artık gözünü sevdiğim zümüklü kankam hasretlik bitti bide terfi aldınız olum ya bak gene ağlattın beni yaasenağlama
:roflol: :roflol: :roflol: bende çok duygulandım...hüngür hüngür ağlıyorum sevinçten :teytey: :dance: :roflol: :roflol:
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

vereliniortakvereliniortakseni de tebrink edrim nikoşum..
hahahahah nikomu tebrik ediyo:roflol:koptum ya :roflol: ee tabi nikoya gün doğduboşuna sekreteryalık yapmadı aylarca:1closedeyes:
niko
önce şekilli bi avatar yap kendine,buram buram danışmanlık koksun:1closedeyes:birde iletizemuszemustamamdırvereliniortak :roflol:
bende kemal sunal gibi gülmek istiyorum kanka:roflol: :roflol:

kızlar duyan kalmadıysa kazen abimize bu linkten bir destek
ETİ Browni
hemmmmeen hemdeee:smiley-cool:
oh temiz havayı ciğerlerine çek patronum :dance::dance:
içerde ciğerlerim çürüdü be niko boshayallersmile
mirianammm:1hug:
kankam bana neler hazırlamış:kedi:canını yediğim masraflar etmiş:lepi:
kurban olurum seni verene:teselli:başınmı ağrıyo noldu sana..hemen ilacını iç ve yat bitanemvereliniortak
ben burdayım nası olsaolumunekankayizsmileyarın bilahare öpüşüp koklaşırım ben senle:jeyyar:
hazırlıklar içinde teşekkür ederim bitanemŞeniz

seni bilmem ama ben editör yardımcısı, sekreteryası, danışmanı oldum patronum delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :dance::dance:
puhahahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tüh be..ben sadece edi oldum:a015:kahretsin:çok üzgünüm: :roflol:

Kankaaaa terfi ettin gıııdelikafadulden
Çok sevindim edini medini bilmem ama seni gördüm yaa o baa yiter:teytey:
Sen de layığını buldunaklinialirimsmile

bende belamı buldum dimi islom:roflol: :roflol: :roflol:allahın çatlağı senilülülülülülü

Nikoo daha mı ağlıon olumsenağlama Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı

Laa nikoo ağlama artık gözünü sevdiğim zümüklü kankam hasretlik bitti bide terfi aldınız olum ya bak gene ağlattın beni yaasenağlama
nabim islo o kana para verdik bu merete, şimdi bir köşede çürüyüp gider ziyan olur senağlama :roflol::roflol::roflol:
La ben sevinçten ne ettiğimi biliom mu bak hedaye olarak makkaj çizittirdim size:roflol:
Çok çok tebrik ederim nikocumm Siz bu gidişle Kazeni tahtından edersiniz:roflol:
ah bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı sırnaşık şeysırnaşık şey
islom her bir zerreni gördüm la elin naadar da çömertmiş sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
evet kızlar çabık olun
editör sekreteryasına da bi kave

ben kaçtım, bi arkadaşa bakıp çıkçaktım..şutarafagitti:icecream:
ben de diyom bu gacı bana niye bakıp bakıp duruuu :icecream: yeterince baktın gacım kanımca gidebilirsin zemuszemus

masallah okyanus takı yosunlar gbııızemuszemus
bende cok ışıltı sevıom fardada renk falan harıkaymıs ya merakla beklıom canom
Nikoo daha mı ağlıon olumsenağlama Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı

çayı yapdık ya gı semaverde alsanaalsanasmile nıkon kek yapsın sende borek şeyet

selamlar kizlar..
tanircam dönüsün muhtesem olmus bacim hadi hayirli olsun editorlüüün
hoşgeldin selayımopuyorumnanaktan
dedim herkes'e,gidişim suskun oldu ama,dönüşüm muhteşem olucak diye-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
herşey sizler için selayım:smiley-cool:çok teşekkür ederim gülümŞeniz

herkişe benden çayyy şakir hariççççççççççççççççsırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: şakiiiirrrr:roflol:
kanka,ç,çek abbas izliyesim geldi he kurbanboshayallersmilehüüüppppohhh..tavşan kanı mübarek..eline sağlık bal bademimsositososito

ben kaçtım, bi arkadaşa bakıp çıkçaktım..şutarafagitti:icecream:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :roflol: :1hug:
ba ba ba baaaa havayada girdi iki dakkadaaa..sositosositosositososito:jeyyar:
:1closedeyes: bayanssulusmile :smiley-cool: :roflol:
bende geçen gün yerleri siliyodum,hazır elim değmişken oje süriyim şu cadı tırnaklarıma dedim-tatlicadiarzu-
yok bu kız dalga geçiyo bizle:1closedeyes:güzel güzel makyajları yapıp,can sıkıntısı diye yutturuyo bize:1closedeyes:ama yemezlerlaelaelaelaelae
kızaaamm bittimmmdelikafadulden ben senden ne zamandır böyle birşey istiyordumhihoyyyt
harika olmuş bebemkaydirigubbakcemile5gözlere zaten diyicek söz yok,layığını bulmuş:roflol:
ellerine sağlık mankenimzemuszemus
islom,ben sana beğendiğim makyaj resimlerini ekliyim,sen yap bize olarmı:icecream: :jeyyar:

gülme sinsi:mymeka: :roflol:

Tebrikler Tanrıçavereliniortak
Görevinde başarılar diliyorum:jeyyar:
Her daim arkanda bir gölge,bir nefes hissedersen eh devamını dememe gerek yok sanırımşakkıdı

Bu arada sevgili topik sakinleri,
Adminimiz konu açtı ve desteklerinizi bekliyor,verilen linkleri açıp videoları seyredin,destekliyorum'a tıklayın,facesi olanlar orayada ekleyebiliyor,hadi gösterelim KK hatunlarının gücünü:hooray::hooray:
KK ETİ Browni'de yarışıyor:hooray:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html

Son düzenleyen: Moderatör:
island göz altin icin kalemmi kullandin yoksa onudami farla öyle düzgün yapabildin ..
birde masallah gözlerine

tanrıca editörlüğün hayırlı olsun canım senle samimi olmasakta topiği arada takip ederim faydalı insan seviyorum seni:asigim:Şeniz

Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı
tınlamıyo hatun artık
ah bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı sırnaşık şeysırnaşık şey

evet kızlar çabık olun
editör sekreteryasına da bi kave
ulan çingeneye beylik vermişler,önce babasını kesmiş
buda o hesap:roflol:
büyük patron okumasın o yazdıklarınısengözlerimebaksanabsonra seni bende kurtaramam usta:2:

müdirelerin şahı gelmiş:lepi:Şeniz
hoşgeldin,sefa geldin ablacımopuyorumnanaktantebriklerin için çok teşekkür ederima.s.o gölgeyi arkamdan,nefesi ensemden eksik etmiyeceğime emin olabilirsin:smiley-cool:eyvahedigeldismile :roflol:
gelmişken bi kahvemizi içseydin sevgili müdiremiz baştacımızhihoyyyt

afiyet olsun,bal şeker olsun ablacım:1hug:
şimdi verdiğin bütün linklere bakıyorum ablacım hihoyyyt

Son düzenleme:
mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:
ı ııımmm efenim ben linki daha önce vermiştim, editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan

efenim az önce de arz ettiğim gibi editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan ben de arkamda heran bir gölge hissedecek miyim

Yarın eklicem mirim bende bayılırım ışıltılı farlara:asigim:
Böreği hamurladım birazdan açıp pişircem

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Valla gecenin 1inde cam sildim kimse görmesin diye perdenin arkasına saklana saklanasempatiksalakcinni
Sonra birden geldiler bana bi baktım makyaj yapıom ve 10 dakka sürmedi uyduruk makyajımbayanssulusmile
Beğenmene sevindim balım
Sen ekle foto becermeye çalışırım gülocum kopya çekerekyapınca bi moka benzetemiom ama uğraşırımŞeniz

island göz altin icin kalemmi kullandin yoksa onudami farla öyle düzgün yapabildin ..
birde masallah gözlerine

Göz altındaki far selayım içine kalem çektim.
Çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…