- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.681
Gacımm nispetçi miyim:roflol: :roflol:ne nispetçisin islom yaaaa gecenin bu vaktinde.aklinialirimsmilekafamçokkarıştı.o ne güzel gözdür,o ne makkac öleeeee..:lepi:
Lens değil bdenem kendi gözüm ama bende senin gözünün karasına hastayım napcazoylemıyımmm gamyoncuiremsu bırakma benı -tatlicadiarzu-
bayıldım gozunede makyajınada o farların markalarını hemence yaz kötükedihüso
lensmı senın kendı gozun deılmı gı şefaf lensmı benı umutlandrma lens manyagıyım zate delikafadulden
ba ba ba baaaa havayada girdi iki dakkadaaa..sositosositosositososito:jeyyar:
kurba yeşilifisfisfis:roflol:Kurbaaa yeşili tanrıçamı, aşşada görmek ne kadddaaan güzel..delikafadulden:sm_cool::danc:
:roflol: kazen patronumuz islo lütfen:mymeka::dilcikar:La ben sevinçten ne ettiğimi biliom mu bak hedaye olarak makkaj çizittirdim size:roflol:
Çok çok tebrik ederim nikocumm Siz bu gidişle Kazeni tahtından edersiniz:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: bende çok duygulandım...hüngür hüngür ağlıyorum sevinçten :teytey: :dance: :roflol: :roflol:Laa nikoo ağlama artık gözünü sevdiğim zümüklü kankam hasretlik bitti bide terfi aldınız olum ya bak gene ağlattın beni yaasenağlama
hahahahah nikomu tebrik ediyo:roflol:koptum ya :roflol: ee tabi nikoya gün doğdua.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s
vereliniortakvereliniortakseni de tebrink edrim nikoşum..
nikoinanmıyorum editör sekreteryası danışmanı olmuşum delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gelir gelmez profiline girdim yeşil olmuş gözlerim bana oyun yapıyor dedim :1shok:
buraya gelince cimciklenmiş gibin oldummmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh şener şen gibin bağırmak istiyorummm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
mendilimi bu kez coşkun sevinçten kullanmak istiyorum senağlama senağlama senağlama
hemmmmeen hemdeee:smiley-cool:kızlar duyan kalmadıysa kazen abimize bu linkten bir destek
ETİ Browni
içerde ciğerlerim çürüdü be nikooh temiz havayı ciğerlerine çek patronum :dance::dance:
mirianammm:1hug:aşkımmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yatacakdımbaşım cok agrıodu ama ılacım geldı nası yatarım beklıcem senı
patlasın havaifişeklerrr
çalsın davul zurna oynasın köçeklerrr
seril şöyle yatagınaa senın ıcın hazırlattımm
[]
puhahahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyseni bilmem ama ben editör yardımcısı, sekreteryası, danışmanı oldum patronum delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :dance::dance:
Kankaaaa terfi ettin gıııdelikafadulden
Çok sevindim edini medini bilmem ama seni gördüm yaa o baa yiter:teytey:
Sen de layığını buldunaklinialirimsmile
nabim islo o kana para verdik bu merete, şimdi bir köşede çürüyüp gider ziyan olur senağlama :roflol::roflol::roflol:Laa nikoo ağlama artık gözünü sevdiğim zümüklü kankam hasretlik bitti bide terfi aldınız olum ya bak gene ağlattın beni yaasenağlama
ah bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı sırnaşık şeysırnaşık şeyLa ben sevinçten ne ettiğimi biliom mu bak hedaye olarak makkaj çizittirdim size:roflol:
Çok çok tebrik ederim nikocumm Siz bu gidişle Kazeni tahtından edersiniz:roflol:
evet kızlar çabık olunyok ben cidden edi olmuşum:sm_cool: :roflol: şaka değilmiş,halüsünasyondafisfisfisgörmeyrum:smiley-cool:
eee tebriklerinizi bekliyorumbayanssulusmileçiçekleri adresime yollayın lütfen:1closedeyes: :roflol:
hepinizi çok özledim:1hug:içerde vakit geçmek bilmiyo
bol bol düşündümCADIARZU
kitap okudum
gökyüzünü izledim küçücük avludanboshayallersmile
vee cezamı yatıp çıktımhihoyyyt
az soluklanıyım geliyorum:jeyyar:siz çay demleyin bana bi zahmet
ben de diyom bu gacı bana niye bakıp bakıp duruuu :icecream: yeterince baktın gacım kanımca gidebilirsin zemuszemusben kaçtım,bi arkadaşa bakıp çıkçaktım..şutarafagitti:icecream:
masallah okyanus takı yosunlar gbııızemuszemusGacımm nispetçi miyim:roflol: :roflol:
Teşekkür ederim ama sen kendi irengini görmüyon mu
Lens değil bdenem kendi gözüm ama bende senin gözünün karasına hastayım napcaz
Baya bişileri karıştırıp yaptım yarın sana hepsinin fotosunu çekip açıklıcam gülüm olar mıolumunekankayizsmile
Nikoo daha mı ağlıon olumsenağlama Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı
hoşgeldin selayımopuyorumnanaktanselamlar kizlar..
tanircam dönüsün muhtesem olmus bacim hadi hayirli olsun editorlüüün
:roflol: :roflol: :roflol: şakiiiirrrr:roflol:
herkişe benden çayyy şakir hariççççççççççççççççsırnaşık şey
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :roflol: :1hug:ben kaçtım,bi arkadaşa bakıp çıkçaktım..şutarafagitti:icecream:
:1closedeyes: bayanssulusmile :smiley-cool: :roflol:ba ba ba baaaa havayada girdi iki dakkadaaa..sositosositosositososito:jeyyar:
bende geçen gün yerleri siliyodum,hazır elim değmişken oje süriyim şu cadı tırnaklarıma dedim-tatlicadiarzu-Can sıkıntısandan gecenin bu saatinde cam sildim arkasından hazır cam silmişkene de makkaj yapiim dedimsempatiksalakcinni bişeyim de normal olsun yaakaydirigubbakcemile3
Fotolar hiç net olmadı senağlamaama danrıçam da gelmiş şerefine ekliim dedim:sm_cool:
[/url][/IMG]
:roflol:
tınlamıyo hatun artıkYannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı
ulan çingeneye beylik vermişler,önce babasını kesmişah bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı sırnaşık şeysırnaşık şey
evet kızlar çabık oluneditör sekreteryasına da bi kave
Tebrikler Tanrıçavereliniortak
Görevinde başarılar diliyorum:jeyyar:
Her daim arkanda bir gölge,bir nefes hissedersen eh devamını dememe gerek yok sanırımşakkıdı
Bu arada sevgili topik sakinleri,
Adminimiz konu açtı ve desteklerinizi bekliyor,verilen linkleri açıp videoları seyredin,destekliyorum'a tıklayın,facesi olanlar orayada ekleyebiliyor,hadi gösterelim KK hatunlarının gücünü:hooray::hooray:
KK ETİ Browni'de yarışıyor:hooray:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:Tebrikler Tanrıçavereliniortak
Görevinde başarılar diliyorum:jeyyar:
Her daim arkanda bir gölge,bir nefes hissedersen eh devamını dememe gerek yok sanırımşakkıdı
Bu arada sevgili topik sakinleri,
Adminimiz konu açtı ve desteklerinizi bekliyor,verilen linkleri açıp videoları seyredin,destekliyorum'a tıklayın,facesi olanlar orayada ekleyebiliyor,hadi gösterelim KK hatunlarının gücünü:hooray::hooray:
KK ETİ Browni'de yarışıyor:hooray:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
Yarın eklicem mirim bende bayılırım ışıltılı farlara:asigim:
masallah okyanus takı yosunlar gbııızemuszemus
bende cok ışıltı sevıom fardada renk falan harıkaymıs ya merakla beklıom canom
çayı yapdık ya gı semaverde alsanaalsanasmile nıkon kek yapsın sende borek şeyet
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeybende geçen gün yerleri siliyodum,hazır elim değmişken oje süriyim şu cadı tırnaklarıma dedim-tatlicadiarzu-
yok bu kız dalga geçiyo bizle:1closedeyes:güzel güzel makyajları yapıp,can sıkıntısı diye yutturuyo bize:1closedeyes:ama yemezlerlaelaelaelaelae
kızaaamm bittimmmdelikafadulden ben senden ne zamandır böyle birşey istiyordumhihoyyyt
harika olmuş bebemkaydirigubbakcemile5gözlere zaten diyicek söz yok,layığını bulmuş:roflol:
ellerine sağlık mankenimzemuszemus
islom,ben sana beğendiğim makyaj resimlerini ekliyim,sen yap bize olarmı:icecream: :jeyyar:
island göz altin icin kalemmi kullandin yoksa onudami farla öyle düzgün yapabildin ..
birde masallah gözlerine
Börekler de pişti
Mirim servis ediver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?