G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.761
Fotolar nirdeeeguclubacismile
Git artık doğtora tospikimeyvahedigeldismile cinsiyeti belli olmuştur
olsun pamuk helvam:smiley-cool:teşekkür ederim:)tanrıcam yeşillenmiş hayırlı uğurlu olsun
ayşodan naber tanrıca
bende ses seda yok
c.tesi toktor yolu gözüki bana mafoldumben
senin canına okuyanın canını okurumkötükedihüsoadam olsunlaralsanaalsanasmileAnaaaaaammm tanrıçam kankam gelmişşş , hoş geldin balım benim :1hug::asigim:
bi de yeşillenene kadar kavurmuşar:sm_cool:
geç bile kalmışlardı :1rolleyes:
artık bizimde yüksek mercilerde yakınlarımız var , tayin işlerinde filan kullanırız :smiley-cool:
kanka çok geçmişi okuyamadım inşallah iyisindir :lepi:
bu manyak fransızlar canımı okuyor , tek kişi kaldım , yetişemiorm artık , 4 kilo vermişim , ruhumu teslim etmem yakındır :bbo:
çok çokçok öpüyorum herkesleri a.s.
kankama geri dönme ve editörlük hediyesi olarak bu kır çiçeği tarlasını armağan ediyorum , gönlünce koş , yat , sürün :
hoşbulduk tospikimŞenizkız şu nik işine el atmadınmı hala?dediğim gibi harfleri değiştirip mata hari'yi yapsanakaydirigubbakcemile5
Afroditim hoşgeldin meleğimmm opuyorumnanaktan
Neler yaptın bakim mapıs damlarında bayanssulusmile
Yapmışın bişiler kızz yeşile boyamışın kendini sempatiksalakcinni:roflol:
Boya badanam benim
Bu arada kırk kilit otuna başladım afroditimmmmmmmm :lepi:
pınax:jeyyar:Tanrica hos gelmissin canim a.s.
çok masum nazonun toprağı
çokmasım benım topraam bi kerem ii davran ona bi kenara not et bakiimm hehh şöyleesengözlerimebaksanab
estafurullah nazom:roflol:Tanrıçama yeşillendiğini görünce mesaj attım bide nerdesin diye yazdım
zalak nazo topiği okuyaydın ya bide kıza nerdesin diye soruyoalsanaalsanasmile
hobaaa:teytey:halaycı güzelim gelmişdelikafaduldencnlarım kuzucuklarım ben geldim ama duramıcaqm internet cafedeyim haftaya evişme gidiyorum bol bol giricem hepinizii çokk özledimmmmmmmmmmmmm
ooo makine aldın demek:jeyyar:güle güle kullan gülümBen kalkiim börekler açayım sahura edimiz yesin diye sen miriye kesene bereket de hazıra benziyomu o börekler:mymeka:
He gülüm makine aldım telefonun yapacağı iş değil o:umursamaz:
Allah seni özenmiş yatarmış afroditimaklinialirimsmile
müsade senin tatımopuyorumnanaktancnm topiğin süper :)kk ya üye olalı öle çok olmuyo 5 6 ay flndır ama topiğini adamakıllı okumaya takip et yeni başladımklava: .büyük kayıp farkındayım:gitme:.çok emek vermişsin,veriyorsunn teşekkür ederim kendi adımaopuyorumnanaktan.
ilk sorumuda soriyim müsadenle cnm:)
şimcik ben güzel bi kahverengi göz kalemi arıyorum akmayanından tabikide.carmina pastel flormar emily markalrdn birini düşünüyorum cnm .göz kalemine 50 tl verdiğimde oldu sonuç 5 tlliklerden hiç de farklı değildi.gözde doğal durucak yumuşak bir hava vericek ama gözün o makyajsız hali gibi de çiğ durmucak bi kahverengi tonu arıyorum cnm .şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
Arkadaşlar merhaba
sizlere güzel bir link vereceğim, dikkate alacağınızı biliyorum.
Sitemiz için oy verir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
:roflol: :roflol: :roflol: bayanssulusmilene havalı bi topik oldu burası beaaaa.alkisalkisalkis.mod un topiği..sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden
nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan...tospiş inen arzuş nooldu fotolar?fisfisfis
Naber kız Yeşil Tanrıçasırnaşık şey
ayyy dimii:sm_cool: :roflol:hakkat ayburum,bende pro olmuş oluyorum ne kadar güzel:lepi::teytey:yavv tanrıçam sen şimdi yeşillendim edii oldunyaa
aynı zamanda kk pro üyede oldunmu
daha doğrusu artıkım sende msjlarda 10 dakika bekleme durumu yok oldu dimi
en çok buna sevindim galibazemuszemus
Kız üzülmezmiyiz yaa ne diyosunbilmiyorumkismile
ayyy dimii:sm_cool: :roflol:hakkat ayburum,bende pro olmuş oluyorum ne kadar güzel:lepi::teytey:
hoşgeldin bebişimŞeniz,geçen gün eyüp sultan hz.lerinin türbesine gittim,sizler için resimde çektim,sahurda ekliyeceğim:kedi:
:1hug:
ayyy dimii:sm_cool: :roflol:hakkat ayburum,bende pro olmuş oluyorum ne kadar güzel:lepi::teytey:
hoşgeldin bebişimŞeniz,geçen gün eyüp sultan hz.lerinin türbesine gittim,sizler için resimde çektim,sahurda ekliyeceğim:kedi:
kıyamambilmiyorumkismilebelki sahura kadar kalmayız nazom,12 gibi felan eklerim..ama oda uymaz sana dimibilmiyorumkismile
hakketmi kızz
sahurdamı eklicen
neysem ben yarın görürüm artıkın
merakla bekliyo olacağımmm
yavv edim kk çok yavaş biliyin dimi
kıyamambilmiyorumkismilebelki sahura kadar kalmayız nazom,12 gibi felan eklerim..ama oda uymaz sana dimibilmiyorumkismile
aynen ayburum çok yavaşbilmiyorumkismile
oy vermeyen varmı bitanelerim?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
temem nazomopuyorumnanaktanolsun kuzum sen ekle bakarım ben sonra:asigim:
burada duracak nasılsa
alsanaalsanasmile:umursamaz::dilcikar::dilcikar::dilcikar:lmaz:
repine bakarsan annarsın zatiii:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?