- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.981
kizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim... sempatiksalakcinni
[/URL][/IMG]
islom bir kere de " Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdı ben de nikoma bişiler aldımbayanssulusmile" desen ölür müsün :mymeka: hain kelle :mymeka:Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdıbayanssulusmile
Oce aldım flormar 371 numara ayak tırnaklatıma genelde bu rengi kullanırım çok kibar duruyorzemuszemus
Alix Avien 211 tam bi yaz rengi çok da doğal fotoda net değil ama bigün sunumunu yaparımaklinialirimsmile
Danrıçam senin rucdan almaya die gittim 503 kalmamış:2: ben de 523ü gördüm bayıldım o da doğal bi renk. Ben göz makyajına ağırlık verdiğim için dudaklarda doğal tonları tercih ediyorum, çok hoşuma gitti.
minim çok geçmiş olsun canım :1hug:dün de annem moralim düzelsin diye bana bunları almış:asigim:kaydirigubbakcemile3
bunları da ben almıştım , fırçalar çok güzel yumuş yumuş , samur yazıor da inşallah değildir mafoldumben çok durgusalım bu aralarmafoldumben
nefis görünüyor pinax cokacimcoookkizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim... sempatiksalakcinni
ay benim tatlışım gelmiş ve kaçmış yine :asigim:Minom hediyelerin harikaymış canum ev arkadaşım benim :lepi: Şeniz
pinax'ın da firençine bayıldum bayanssulusmile
Kanka aylaynayı çekerken resmen orgazm oluyo o derece:roflol: aklinialirimsmile
He bu sefer baygın baktım size sosyal mesac içeriyo anayın ama:smiley-cool:Becerikli hatunum benim ellerine sağlık
Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdıbayanssulusmile
Oce aldım flormar 371 numara ayak tırnaklatıma genelde bu rengi kullanırım çok kibar duruyorzemuszemus
Alix Avien 211 tam bi yaz rengi çok da doğal fotoda net değil ama bigün sunumunu yaparımaklinialirimsmile
Danrıçam senin rucdan almaya die gittim 503 kalmamış:2: ben de 523ü gördüm bayıldım o da doğal bi renk. Ben göz makyajına ağırlık verdiğim için dudaklarda doğal tonları tercih ediyorum, çok hoşuma gitti.
selammm kizlar island cim güle güle kullan sür aldiklarini canim..
bunlarda benim cicilerim gerci her ikisinide bugun ne giydinde giydim ama ekledim iste
nazom nasılsın hamaratımŞeniz
sizlerinde yüreğine sağlık gülümopuyorumnanaktanevet görükmesinler dedim:smiley-cool:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık canooom:lepi:
kuzum clinique i çok severimçok saol nazomm , iyim şimdi çok şükürr :Saruboceq:
dün de annem moralim düzelsin diye bana bunları almış:asigim:kaydirigubbakcemile3
bunları da ben almıştım , fırçalar çok güzel yumuş yumuş , samur yazıor da inşallah değildir mafoldumben çok durgusalım bu aralarmafoldumben
[/B]
kizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim... sempatiksalakcinni
[/URL][/IMG]
Minim ortadaki ışıltılı farı diyosan üretilmiyor artık galiba yaa çok seviyodum ben onu:sinifsinif:islom ben de onu dicektim ışıltılı olan ney die , çok güzel duruyor , doğrulunca bi deneyim :kedi:
aprilim bebeğim olumunekankayizsmile
Ayy çok beğenmiştim ben bu hatunu maşallahhhsositososito
kainat güzeli seçilmiş , çok güzel maşallah hihoyyyt
Gksuyum nerelerdesinnn:gitme:Çok özLedim sizLeeeriii mafoldumben
Nikoncan;14877530]islom bir kere de " Bugün dışarı çıkmışken eli boş dönmek olmazdı ben de nikoma bişiler aldımbayanssulusmile" desen ölür müsün :mymeka: hain kelle :mymeka:
hele alix ocende hiç gözüm kalmadı hiçzemuszemus nise yine de güle güle kullan diyim:dilcikar:
Nikom nerelerdesin sen laa edin alsın sana olum benim etim ne budum nekaydirigubbakcemile3
Aaa ben dün gece oceyi sürüp size foto eklicektim bağlantı gitti sinir oldum ekleyemedim.
Çok biğenmedim ben o Alix'i nikom ya du ekliyim fotosunu
bende bi ceeeee deyip kaçıyorum
duşa girip hazırlanıp dışarı çıkam ben
gezgin tospik, hain tospik :)
nazalp;14877981]
deliya bak yaa orgazm diyo zapıkk:roflol::roflol:
sağol canısı:asigim:
güle güle kullan canımcığım renkler çok hoşboshayallersmile
foto makinalarımızda aynı senle
Selammmmm nabersiniz topikin kokoşları..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafadulden
bööğün :ecrin_bebek:ufaklığı havuza götüviidim..çok eğlendik çoook..gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
bende fırsattan istifade, bronzluğuma bronzluk ekledim..zemuszemus
Şişede durduğu gibi durmuyo kerata
Alix avien211 tek kat daha iyi duruyor fotodaki 2 kat bana biraz soluk durdu gibi geldi.:umursamaz:
[/url][/IMG]
Ohh yarasın gacımazemuszemus
Yine çocuu öne sürdün dimikaydirigubbakcemile3
pamuk eline, dırnağına kurban,öcenin rengi güzelmiş menekşe gözlüm..olumunekankayizsmile
Teşekkür ederim bronz meleem Şeniz
selam bebıklerr nassınızzz ortalıkla salgın var arkadasım ablam felan acıllık oldular lımon yıyın herkesle öpüşmen el sıkışman kolonya ıle yıkayın ellerınızı sempatiksalakcinni b enden demesııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?