Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aman susss nikom.bende denizde yüzemem, havuzda yüzerim ne alakaysa,güvenli geliyor galibası, psikolocik..sempatiksalakcinni

amaniin kimi görüyorum nazom gelmiş hani benim silakım
hoşgeldiniz komserim ben korumanız niko
hahaaa kız meskun mahalde silah sıkılırmı valla alırım karakola:roflol::roflol:
aman susss nikom.bende denizde yüzemem, havuzda yüzerim ne alakaysa,güvenli geliyor galibası, psikolocik..sempatiksalakcinni

oda iyiymiş be gacım
sempatiksalakcinni

Miri geçmiş ossun bebeeemm

aman maşallah gacım bile yüzüyo püüü sana niko :mymeka:
ben de havuzda te büle bülezemuszemus yüzüyom ama kenardan, az biraz dengem şaşsın hemen kenara tutunuyom sempatiksalakcinni
bir kere nasıl olduysa havuzun ortasına gittim kızlar kurtardı beni :mymeka: :roflol::roflol:
Grıbal gbı burun akmayabılıyor bogaz enfeksıyonu yuksek ateş gbı..ablam suan yanımda yatıo gene ateşlendı yaa :sinifsinif: sagolun
aman sana da bulaşmasın mirinim bilmiyorumkismile
hahaaa kız meskun mahalde silah sıkılırmı valla alırım karakola:roflol::roflol:

oda iyiyaman miş be gacımsempatiksalakcinni

Miri geçmiş ossun bebeeemm
ayıp ettin kosmerim sizi korumak için şetmiştim ben öyle
o da ne havada bişi mi var
he yomuş, zaten ben burdayken kuş bile uçamaz siz rahat olun kosmerim niko burda

ayıp ettin kosmerim sizi korumak için şetmiştim ben öyle
o da ne havada bişi mi var
he yomuş, zaten ben burdayken kuş bile uçamaz siz rahat olun kosmerim niko burda

nan şu silah sıkan adamın bi bön duruşu varki
:roflol::roflol:
oyy niko varsa asayiş berkemalturkbayragi

valla ısallah bende sıfayı kapmam cunku ben olmedıkce hastayım demeyen ılac almayan yatmayan tıplerdenım sempatiksalakcinni kendımle bogusmak ıstemıyorumm tanrıca nırde yaa pınax garısıda yok

iyiyim aşkım sen nasılsın bakam
Şeniz
iyidir be nazoşum yoruldum..gidip zıbarcam birazdan..erim, yiğidim ava almaya gittiydi gelsin zıbarayım..mirmirmirmir
Bile.:1ninca:..derkene neyi kastetmek istiyon nikommmmmsengözlerimebaksanab..bileeee..hee.alsanaalsanasmile

Şeniz
iyidir be nazoşum yoruldum..gidip zıbarcam birazdan..erim, yiğidim ava almaya gittiydi gelsin zıbarayım..mirmirmirmir

Bile.:1ninca:..derkene neyi kastetmek istiyon nikommmmmsengözlerimebaksanab..bileeee..hee.alsanaalsanasmile

valla bende zıbarcam benim aslan parçasıda dışarda bende onu bekliyom
:roflol::roflol:

İslo kız teninle aynımı olmuş ne sankim ocenyasakkelime
Az daha parlak duruyo reelde ama bu da pek bi doğal çıktı
Geçmiş olsun Mirim aman dikkat edin yaa a.s.
Dırnaklarımı çektiler olum kızgın demirle dağladılar beni:a015:

slm millet mirianam avatarındaki güzel gacı sensin heralde maşşallah saçlar ahenkle poz veriyooo
pınaxx jelli frenç tekniğine hasta oldum harika yapmışsın bide imzana bayılıyom
mini annen süper şeyler almış topiğin en fazla alışveriş yapan üyesi
nikooom gelmiş

ben geldim canlar opuyorumnanaktan
ama suan topik pek ıssız :)

tanrıcam aramıza dönmüssün kankitom :asigim: Şeniz Şeniz X Şeniz Şeniz

minikom güle güle kullan yıfrım

islomm en son yaptıgın makyaja bayıldım yahu
koyu renklerle cok cekici olisin :jeyyar:

Ellerine kurbanboshayallersmile
yüzüğün de çok güzelmiş :lepi:canım

Şeniz sagol bidenem allllllllll yüssügüm senin olsun tucem buyrunnnnnnnnn

nefis görünüyor pinax cokacimcoook

nikonum canim :1hug: yemeyi düsünmüyon ama demi eyvahedigeldismile ?

gecmis olsun mirim insallah cabucak atlatirlar durumu. Senin biseyin yok dimi? :uhm:

valla ısallah bende sıfayı kapmam cunku ben olmedıkce hastayım demeyen ılac almayan yatmayan tıplerdenım sempatiksalakcinni kendımle bogusmak ıstemıyorumm tanrıca nırde yaa pınax garısıda yok

demek gözlerin beni aradi dün ha :jeyyar: sende olmasan kimse yoklugumu bilem farketmiycek mirimmmmm askimmm :asigim::kedi:

Pinax süper olmuş bayıldımalkisalkisalkis

Karabiberim sende süpersin canim sagol opuyorumnanaktan

pınaxx jelli frenç tekniğine hasta oldum harika yapmışsın bide imzana bayılıyom

Bende sana bayiliyom ayburcam :1hug: imzam süper dimi vicdansiz admin nasilda tepikliyor zavalli kullaniciyi :roflol:

Akitim bal bademimi nerelerdesin sen olumunekankayizsmile
En son açık renk makkaj eklemiştim bi öncekini diyon herhal teşekkür ederim rapunzelimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…