- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.001
ne salgını var mirinçok geçmiş olsun yakınlarına
islom dırnakların nere kayboldu la fisfisfis sırnaşık şey
gacım da yakışıklımızı havuza götürmüş zemuszemus
anam kaç yaşında velet yüzme biliyo sen ancak kulaç at beceriksiz niko
nasıl acillik.. belirtisi nedir?bir göz salgını var biliyoruz da, senin dediğin nasıl bişey..geçmiş olsun..
hahaaa kız meskun mahalde silah sıkılırmı valla alırım karakola:roflol::roflol:amaniin kimi görüyorum nazom gelmiş hani benim silakım
hoşgeldiniz komserim ben korumanız niko
aman susss nikom.bende denizde yüzemem, havuzda yüzerim ne alakaysa,güvenli geliyor galibası, psikolocik..sempatiksalakcinni
hahaaa kız meskun mahalde silah sıkılırmı valla alırım karakola:roflol::roflol:
oda iyiymiş be gacımsempatiksalakcinni
Miri geçmiş ossun bebeeemm
nazoşum,hünerli gelinim..:hulya::hulya: nassın bakeem..
aman maşallah gacım bile yüzüyo püüü sana niko :mymeka:aman susss nikom.bende denizde yüzemem, havuzda yüzerim ne alakaysa,güvenli geliyor galibası, psikolocik..sempatiksalakcinni
aman sana da bulaşmasın mirinim bilmiyorumkismileGrıbal gbı burun akmayabılıyor bogaz enfeksıyonu yuksek ateş gbı..ablam suan yanımda yatıo gene ateşlendı yaa :sinifsinif: sagolun
ayıp ettin kosmerim sizi korumak için şetmiştim ben öylehahaaa kız meskun mahalde silah sıkılırmı valla alırım karakola:roflol::roflol:
oda iyiyaman miş be gacımsempatiksalakcinni
Miri geçmiş ossun bebeeemm
ayıp ettin kosmerim sizi korumak için şetmiştim ben öyle
o da ne havada bişi mi var
he yomuş, zaten ben burdayken kuş bile uçamaz siz rahat olun kosmerim niko burda
iyidir be nazoşum yoruldum..gidip zıbarcam birazdan..erim, yiğidim ava almaya gittiydi gelsin zıbarayım..mirmirmirmir
iyiyim aşkım sen nasılsın bakamŞeniz
Bile.:1ninca:..derkene neyi kastetmek istiyon nikommmmmsengözlerimebaksanab..bileeee..hee.alsanaalsanasmileaman maşallah gacım bile yüzüyo püüü sana niko :mymeka:
ben de havuzda te büle bülezemuszemus yüzüyom ama kenardan, az biraz dengem şaşsın hemen kenara tutunuyom sempatiksalakcinni
bir kere nasıl olduysa havuzun ortasına gittim kızlar kurtardı beni :mymeka: :roflol::roflol:
aman sana da bulaşmasın mirinim bilmiyorumkismile
ayıp ettin kosmerim sizi korumak için şetmiştim ben öyle
o da ne havada bişi mi var
he yomuş, zaten ben burdayken kuş bile uçamaz siz rahat olun kosmerim niko burda
ŞenizSlm millett
iyidir be nazoşum yoruldum..gidip zıbarcam birazdan..erim, yiğidim ava almaya gittiydi gelsin zıbarayım..mirmirmirmir
Bile.:1ninca:..derkene neyi kastetmek istiyon nikommmmmsengözlerimebaksanab..bileeee..hee.alsanaalsanasmile
Az daha parlak duruyo reelde ama bu da pek bi doğal çıktıİslo kız teninle aynımı olmuş ne sankim ocenyasakkelime
Geçmiş olsun Mirim aman dikkat edin yaa a.s.selam bebıklerr nassınızzz ortalıkla salgın var arkadasım ablam felan acıllık oldular lımon yıyın herkesle öpüşmen el sıkışman kolonya ıle yıkayın ellerınızı sempatiksalakcinni b enden demesııııııııııııııııı
Dırnaklarımı çektiler olum kızgın demirle dağladılar beni:a015:ne salgını var mirinçok geçmiş olsun yakınlarına
islom dırnakların nere kayboldu la fisfisfis sırnaşık şey
gacım da yakışıklımızı havuza götürmüş zemuszemus
anam kaç yaşında velet yüzme biliyo sen ancak kulaç at beceriksiz niko
Slm millett
Ellerine kurbanboshayallersmile
yüzüğün de çok güzelmiş :lepi:canım
nefis görünüyor pinax cokacimcoook
selam bebıklerr nassınızzz ortalıkla salgın var arkadasım ablam felan acıllık oldular lımon yıyın herkesle öpüşmen el sıkışman kolonya ıle yıkayın ellerınızı sempatiksalakcinni b enden demesııııııııııııııııı
valla ısallah bende sıfayı kapmam cunku ben olmedıkce hastayım demeyen ılac almayan yatmayan tıplerdenım sempatiksalakcinni kendımle bogusmak ıstemıyorumm tanrıca nırde yaa pınax garısıda yok
Pinax süper olmuş bayıldımalkisalkisalkis
pınaxx jelli frenç tekniğine hasta oldum harika yapmışsın bide imzana bayılıyom
ben geldim canlar opuyorumnanaktan
ama suan topik pek ıssız :)
tanrıcam aramıza dönmüssün kankitom :asigim: Şeniz Şeniz X Şeniz Şeniz
minikom güle güle kullan yıfrım
islomm en son yaptıgın makyaja bayıldım yahu
koyu renklerle cok cekici olisin :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?