- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.021
Ne hamarat gelinsin ya hey maşallahh
Ekmek yapma makinesinin markası ne balım bizde Sinbo var
Ay teşekkür etmeyi unutmuşum isloma
kaba nazoo alsanaalsanasmile
sırnaşık şey kaba mı sen benim becerikli kibarcık gaymak gelinimsin:asigim:
Biz de anamlan yapıoz ekmek bazen süper kabarıyor bazen de kabarmıyor niyeysebilmiyorumkismile
Ama gerçekten güzel oluyor makine ekmeği
Geceden ayarlıyoduk saatini kahvaltıya pişsin diye züper oluyorducokacimcoook
anam çok utandım beya şımartma beni bu kadar:kedi:
mayayla ilgilidir canom kabarıp kabarmaması
benim ilk 4 denemem çok başarısızdı mesela
kuru mayayı direkt atman gerekiyormuş ama ben sulandırıp kabartıp atıyordum mesela
valla kız sıcak sıcak ne kadar güzel oluyo
Ne biliim tatlım kuru maya kullanıyoruz bizde aynı marka hep bazen cama yapışıo kabarmaktansempatiksalakcinni bazen hiç kabarmıyo
Bi kere kek denedim çok güzel oldu ama 3 saat sürüyo ya karıştırıp pişirmesi bayıyo insanıakannehir
açık renk makyajınıda gördüm muzlu pudinkim cok yakımısAkitim bal bademimi nerelerdesin sen olumunekankayizsmile
En son açık renk makkaj eklemiştim bi öncekini diyon herhal teşekkür ederim rapunzelimŞeniz
opuyorumnanaktan
Tşkler akitram :kedi:
Nazom oyyyy ellerine sağlık..hiç üşenmezmisin sen..hem çalış :hulya::hulya::hulya::hulya:,hem mutfakta harikalar yarat..
bi de blogunda yaz..maşallah kızanım sana..alkisalkisalkis
canlarım selamın aleykümve aleyküm selamvereliniortak
geçmişe bakıp gelicemŞeniz
sağol bitanem canım benimŞenizaçık renk makyajınıda gördüm muzlu pudinkim cok yakımıs
zaten sende o göz olduktan sonra çamır sürsen yakışır bebem :jeyyar:
buaralar biraz kafam dagınık giremedim :umursamaz:
opuyorumnanaktan
gacıma katılıyorummmm nazom ellerine saglık yaa üşenmeden sen kalk ekmek yap boshayallersmile
ev yapımı ekmeklerede bayılırım yaa boshayallersmile
canlarım selamın aleykümve aleyküm selamvereliniortak
sağol bitanem canım benimŞeniz
kız resim süperto yalnızzz:jeyyar::jeyyar:
:1shok:
kocam bana kaçtı nazım:roflol:Tanrıçam gene kocasıylan kaçtı herhalde
bol bol c vitamini almak lazım mirim..ben kışın her sabah taze sıkılmış portakal içerim..hem cildimiz içinde çok faydalıhihoyyytvalla ısallah bende sıfayı kapmam cunku ben olmedıkce hastayım demeyen ılac almayan yatmayan tıplerdenı kendımle bogusmak ıstemıyorumm tanrıca nırde yaa pınax garısıda yok
ajanımŞeniz ŞenizSlm millett
:hulya: bilmiş :roflol: :roflol:Tanrıçam cabbarla kesin:hulya:
akitimopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniztanrıcam aramıza dönmüssün kankitom :asigim: Şeniz
[/B]
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemusaman maşallah gacım bile yüzüyo püüü sana niko :mymeka:
ben de havuzda te büle bülezemuszemus yüzüyom ama kenardan, az biraz dengem şaşsın hemen kenara tutunuyom sempatiksalakcinni
bir kere nasıl olduysa havuzun ortasına gittim kızlar kurtardı beni :mymeka: :roflol::roflol:
:roflol: :roflol:Şişede durduğu gibi durmuyo kerata
Alix avien211 tek kat daha iyi duruyor fotodaki 2 kat bana biraz soluk durdu gibi geldi.:umursamaz:
[/url][/IMG]
Selammmmm nabersiniz topikin kokoşları..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafadulden
bööğün :ecrin_bebek:ufaklığı havuza götüviidim..çok eğlendik çoook..gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
bende fırsattan istifade, bronzluğuma bronzluk ekledim..zemuszemus
kesinlikle mirimkaydirigubbakcemile5ben bile şifayı kaptım..oysaki cabbarla yanaktan bilem öpüşmedik-tatlicadiarzu-nası oldu anlamadım:smiley-cool:selam bebıklerr nassınızzz ortalıkla salgın var arkadasım ablam felan acıllık oldular lımon yıyın herkesle öpüşmen el sıkışman kolonya ıle yıkayın ellerınızı sempatiksalakcinni b enden demesııııııııııııııııı
aha
kainat güzeli seçilmiş , çok güzel maşallah hihoyyyt
sen nasılsın bidenem
çok sağol bitanemŞeniz
CADIARZU CADIARZU CADIARZUislom tsk ederim tatlim.. jel teknigi biraz zahmetli bi is 1.5 -2 saat sürüyo ama en az 1 ay boyunca tirnak böyle kaliyo...ne kiriliyo ne bozuluyo ...
Bu islem protez tirnaklara uygulaniyo genelde..ben kendi tirnaklarimi güclendirmek icin kendi tirnagim üzerine yapiyorum... bi kac kat jel sürüyorum ve ultra viole lambamin icine koyuyorum elimi 2 dakika icinde jel sertlesiyo tirnakla bütünlesiyo....uclara da beyaz jel uyguluyorum sonra yine lamba en sonunda da parlatici jel...ve bitiyooooooooo offffff göbem catladi insallah anlatabilmisimdir sempatiksalakcinni
istediğin etiket olsun gülüm..sen söyle ben yazıyım:)etiket nasıl yapılıyor ? hiç etiketim yok ,
benim hiç etiketim olmadı :çok üzgünüm:
minim
dün de annem moralim düzelsin diye bana bunları almış:asigim:kaydirigubbakcemile3
bunları da ben almıştım , fırçalar çok güzel yumuş yumuş , samur yazıor da inşallah değildir mafoldumben çok durgusalım bu aralarmafoldumben
kizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim...
[/URL][/IMG]
Aboo seninki daha betermişakannehir
bilmiyom ki kuzum neden oyle oluyo tarifleri bi yerden mi alıp yapıyosunuz yoksa kendinizmi buluyosunuz
kek hiç denemedim canım bilmiyorum
3 saat 40 dakika süren ekmeğim var benımde
dediğin gibi baygınlık geliyo
Hoşgeldin edim büdüm şekerimŞenizcanlarım selamın aleykümve aleyküm selamvereliniortak
Kim dağıttı kafanı akitomguclubacismileaçık renk makyajınıda gördüm muzlu pudinkim cok yakımıs
zaten sende o göz olduktan sonra çamır sürsen yakışır bebem :jeyyar:
buaralar biraz kafam dagınık giremedim :umursamaz:
opuyorumnanaktan
gacıma katılıyorummmm nazom ellerine saglık yaa üşenmeden sen kalk ekmek yap boshayallersmile
ev yapımı ekmeklerede bayılırım yaa boshayallersmile
aleykümselam vereliniortak Şeniz
bak sana lolipop getirdim bebeimm :jeyyar:
(edi, resim fazla nü ise silelim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)
Kim dağıttı kafanı akitomguclubacismile
Dağıtırım valla onu:mymeka:
Gülyüzlüm benimolumunekankayizsmile
O ne laa anamadım ben şimdi hangisi yalamalık bunların erkeklere sorsan kesin şekeri seçerlersırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?