Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ay teşekkür etmeyi unutmuşum isloma
kaba nazoo
alsanaalsanasmile

sırnaşık şey kaba mı sen benim becerikli kibarcık gaymak gelinimsin:asigim:
Biz de anamlan yapıoz ekmek bazen süper kabarıyor bazen de kabarmıyor niyeysebilmiyorumkismile
Ama gerçekten güzel oluyor makine ekmeği
Geceden ayarlıyoduk saatini kahvaltıya pişsin diye züper oluyorducokacimcoook

anam çok utandım beya şımartma beni bu kadar
:kedi:

mayayla ilgilidir canom kabarıp kabarmaması
benim ilk 4 denemem çok başarısızdı mesela
kuru mayayı direkt atman gerekiyormuş ama ben sulandırıp kabartıp atıyordum mesela
valla kız sıcak sıcak ne kadar güzel oluyo

Ne biliim tatlım kuru maya kullanıyoruz bizde aynı marka hep bazen cama yapışıo kabarmaktansempatiksalakcinni bazen hiç kabarmıyo
Bi kere kek denedim çok güzel oldu ama 3 saat sürüyo ya karıştırıp pişirmesi bayıyo insanıakannehir

bilmiyom ki kuzum neden oyle oluyo tarifleri bi yerden mi alıp yapıyosunuz yoksa kendinizmi buluyosunuz
kek hiç denemedim canım bilmiyorum
3 saat 40 dakika süren ekmeğim var benımde
dediğin gibi baygınlık geliyo

Akitim bal bademimi nerelerdesin sen olumunekankayizsmile
En son açık renk makkaj eklemiştim bi öncekini diyon herhal teşekkür ederim rapunzelimŞeniz
açık renk makyajınıda gördüm muzlu pudinkim cok yakımıs
zaten sende o göz olduktan sonra çamır sürsen yakışır bebem :jeyyar:
buaralar biraz kafam dagınık giremedim :umursamaz:

Tşkler akitram :kedi:
opuyorumnanaktan
Yavrularım size kendi elcaazlarımlan ekmek yapmışım
Toplaşın bakalım

Nazom oyyyy ellerine sağlık..hiç üşenmezmisin sen..hem çalış :hulya::hulya::hulya::hulya:,hem mutfakta harikalar yarat..
bi de blogunda yaz..maşallah kızanım sana..alkisalkisalkis

gacıma katılıyorummmm nazom ellerine saglık yaa üşenmeden sen kalk ekmek yap boshayallersmile
ev yapımı ekmeklerede bayılırım yaa boshayallersmile

sağol bitanem canım benimŞeniz

kız resim süperto yalnızzz
:jeyyar::jeyyar:
canlarım selamın aleykümve aleyküm selamvereliniortak
geçmişe bakıp gelicemŞeniz

Aleyküm selam yavrummm

Yavrularım size kendi elcaazlarımlan ekmek yapmışım
Toplaşın bakalım

:1shok:
hatun aşmış artık ya!:asigim:hayranım sana..hem çalış,hemde böyle zahmetli güzel yemekler yap..eşin çok şanslı gülümmaşalah...
ellerine sağlıkopuyorumnanaktan

Tanrıçam gene kocasıylan kaçtı herhalde
kocam bana kaçtı nazım:roflol:
babeylen işleri var ama,dışarı çıktılariftara bizdelerbende fırsattan istifade size kaçtımaklinialirimsmile

valla ısallah bende sıfayı kapmam cunku ben olmedıkce hastayım demeyen ılac almayan yatmayan tıplerdenı kendımle bogusmak ıstemıyorumm tanrıca nırde yaa pınax garısıda yok
bol bol c vitamini almak lazım mirim..ben kışın her sabah taze sıkılmış portakal içerim..hem cildimiz içinde çok faydalıhihoyyyt
dün gece girip mesajlarımı okuyup çıktım bebem..Şeniz

ajanımŞeniz Şeniz
Tanrıçam cabbarla kesin:hulya:
:hulya: bilmiş :roflol: :roflol:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile

tanrıcam aramıza dönmüssün kankitom :asigim: Şeniz
[/B]
akitimopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
zemusu yüzme smili olarak anca sen kullanabilirsin zaten zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol: nası olduysa havuzun kenarına gitmiş:roflol:dalgalarmı sürükledi seni bebeğeem:gitme:senağlama :roflol:
ben zemusu camları silerken hayal ediyodum..bi o yana,bi bu yana siliyo baksanazemuszemus zemuszemus

Şişede durduğu gibi durmuyo kerata
Alix avien211 tek kat daha iyi duruyor fotodaki 2 kat bana biraz soluk durdu gibi geldi.:umursamaz:

[/url][/IMG]
:roflol: :roflol:
noldu la.memnun kalmadınmı rengindenellerini sevsinler zemuszemus
gacıtom
bronzluğuna bronzluk kattın demek.aklinialirimsmilebende bronz olmak istiyomboshayallersmile

kesinlikle mirimkaydirigubbakcemile5ben bile şifayı kaptım..oysaki cabbarla yanaktan bilem öpüşmedik-tatlicadiarzu-nası oldu anlamadım:smiley-cool:

kainat güzeli seçilmiş , çok güzel maşallah hihoyyyt
aha
tıpkı bensempatiksalakcinni :roflol: esmer güzeli...cokacimcoookbayılırımsüprizzzzz

sen nasılsın bidenem
çok sağol bitanemŞeniz

allaha şükür bi yaramazlık yok be gülüm olumunekankayizsmile
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
pınaxım,benimde aklıma yattı..zira bende su ile çok oyanrım(temizliği pek severim)cadı tırnaklarıma gözüm gibi bakarken kırılınca dünyam kararıyosenağlama
güzel bir bıuluş..
peki bu aparatların maliyeti ne kadarCADIARZUmor ışık jel gibi takım taklavat:hulya:

etiket nasıl yapılıyor ? hiç etiketim yok ,
benim hiç etiketim olmadı :çok üzgünüm:
istediğin etiket olsun gülüm..sen söyle ben yazıyım:)
minimgüle güle kullanŞenizböyle anaya can fedaaklinialirimsmile
kizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim...
[/URL][/IMG]

ellerde,yüzükte çok hoşuma gitti..yaşasın jel tekniği ile kopmayan tırnaklar:lepi:

Son düzenleme:

bilmiyom ki kuzum neden oyle oluyo tarifleri bi yerden mi alıp yapıyosunuz yoksa kendinizmi buluyosunuz
kek hiç denemedim canım bilmiyorum
3 saat 40 dakika süren ekmeğim var benımde
dediğin gibi baygınlık geliyo
Aboo seninki daha betermişakannehir
Bizim en uzun program 3 saat.
Makinanın yanında tarif kitapçığı vardı nazom pilav bile yapıo bizimki ama hiç denemedim

canlarım selamın aleykümve aleyküm selamvereliniortak
geçmişe bakıp gelicemŞeniz
Hoşgeldin edim büdüm şekerimŞeniz
Kim dağıttı kafanı akitomguclubacismile
Dağıtırım valla onu:mymeka:
Gülyüzlüm benimolumunekankayizsmile

aleykümselam vereliniortak Şeniz

bak sana lolipop getirdim bebeimm :jeyyar:

(edi, resim fazla nü ise silelim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)

O ne laa anamadım ben şimdi hangisi yalamalık bunların erkeklere sorsan kesin şekeri seçerlersırnaşık şey

sorma islom bizimkisine biraz aklım takıldı da üff

bencede lolipopu secerler kesin :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…