- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.041
bana..lolipop..lolipop bahane,sen benim orucumu bozmaya çalışıyon ibliskötükedihüsobre zındıkkötükedihüso bre yezidkötükedihüsoaleykümselam vereliniortak Şeniz
bak sana lolipop getirdim bebeimm :jeyyar:
(edi, resim fazla nü ise silelim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)
Hoşgeldin edim büdüm şekerimŞenizO ne laa anamadım ben şimdi hangisi yalamalık bunların erkeklere sorsan kesin şekeri seçerlersırnaşık şey
danrıçam selam bebek :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana..lolipop..lolipop bahane,sen benim orucumu bozmaya çalışıyon ibliskötükedihüsobre zındıkkötükedihüso bre yezidkötükedihüso
neyse çaktırma sen lolipopla beraber hatunu iftardan sonra bağa yolla(sapıktanrıçasmilisempatiksalakcinni)
sorma islom bizimkisine biraz aklım takıldı da üff
bencede lolipopu secerler kesin :roflol: :roflol: :roflol:
Aboo seninki daha betermişakannehir
Bizim en uzun program 3 saat.
Makinanın yanında tarif kitapçığı vardı nazom pilav bile yapıo bizimki ama hiç denemedim
O ne laa anamadım ben şimdi hangisi yalamalık bunların erkeklere sorsan kesin şekeri seçerlersırnaşık şey
Nazom çorba pilav herbişi yapıo güya ama eksik olsun laa saatlerce öldürür adamı:roflol:Tanrıçam bidenem çok teşekkür ederim :asigim:
izin günlerimde yapıyorum cano ugrasmalı şeyleri
çalıştıgım gunlerde oyle ahım şahım sofra hazırlamam
yoksa vakit yetmiyor gülüm
valla ben attım kenara kullanma kılavuzunu
kafama gore yapıyom aslında nerdeyse bi bulup çıkarayım belkim denüşük şeyler vardırkaydirigubbakcemile2
anam pilav bilem yapıyo hee alet işler ev övünür bu demek zannımcaboshayallersmile
yaa evet kesin şekeri seçerlerrsengözlerimebaksanab
Gksuyum güzel gözlü çingenem unutur muyuz heç seni Şenizİslantoş'mdan başkası hatırlamaz olmuş beeni :umursamaz:
Kırıldımm şimdi heee siz beni seneye kadar unutuverirsiniz alsanaalsanasmile
İftara az kaldı
Allah'm tuttuğumuz oruçları kabul etsin fisfisfis
Hayırlı iftarlarınız olsun canlarım .
MaTaHarim ben de dün kıkkilit+ısırgan+ 1 dal adaçayı yaptımhihoyyytGöksuyum pıtırcığım derlere çalışıyomusun balım şimdiden başla opuyorumnanaktan
Afroditim kankam ben hergün saçıma kırk kiliti sürer oldum sempatiksalakcinni
Bugün hastalığımın son günü yarın oruca tekrar başlıcam Allah nasip ederse :dance:
MaTaHarim ben de dün kıkkilit+ısırgan+ 1 dal adaçayı yaptımhihoyyyt
Banyo sonrası döktüm kafama kuruttumkaydirigubbakcemile2
Etkisni görmeye başladın mı kırkkilidin?
Ya benim bu ara çok saçım dökülüyor nşyeküne ya
Edim ne dersin bu işeCADIARZU
O ne laa anamadım ben şimdi hangisi yalamalık bunların erkeklere sorsan kesin şekeri seçerlersırnaşık şey
İslom bende bugün kırk kilitin içine kekik katım aslında bulabilseydim sinameki atacaktım anam saolsun bi saklamış ben saçıma sürdükten sonra buldu otu sempatiksalakcinni
Birde kırk kilitle kekiği kaynattığım suya hint ve badem yağı döktüm kafa sürdüm -tatlicadiarzu-
Ben daha yumuşatması dışında bi etkisini görmedim ama ısrarla devam ediyorum cnmsengözlerimebaksanab
Dökülmeyi fazla yaşamadığım için napılır bilmemki islom belkide saçlarını kırk kilit dökmüş olabilir mi ne kadar süredir kullanıyorsun bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: manyak ya hangisi yalamalık bunların diyo koptum islomm :roflol: :roflol:
Nazooooomm ellerine sağlık balım çok güzel gözüküyor topiğimizin hamarat hatunu maşallah
yirin seniÜzmesin rapunzelimi hea gıymetlidir bizim kızımız
aşk olsun aç koynuna kuş dolsun naniknanik öylemiydi bu :tomato:İslantoş'mdan başkası hatırlamaz olmuş beeni :umursamaz:
Kırıldımm şimdi heee siz beni seneye kadar unutuverirsiniz alsanaalsanasmile
İftara az kaldı
Allah'm tuttuğumuz oruçları kabul etsin fisfisfis
Hayırlı iftarlarınız olsun canlarım .
:roflol: :roflol: nası şişirmiş kız amaa bizde böyle bakalım islom napıcan :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
Fotoyu görünce nevrim döndü aklinialirimsmile yani şekeri görünce:icecream:
Kızlar pembe koltuk olmuş şeffaf odaCADIARZU
Bişiler dönmüş ama benim habarım yok
Niko oturduktan sonra mı hayır etmedi acabasempatiksalakcinni
Ben şimdik merak ederim beni bi bilgilendirseniz ya kuzular:hulya:
Yok tatlım kırkkilitten olamaz uzun süredir kullanmıyordum çünkü.
Saçlarım sağlıklı görünüyor ama içten kaynaklı bir sorun var sanırım. Kansızlık vs. olabilirbilmiyorumkismile
Ben yağlı bakımları pek sevmiyorum o yüzden bitkileri demleyip son durulama suyu yapıyorum tembel işisempatiksalakcinni
Düzenli kullanmaya devam et canım uzamayı da hızlandırır.
Hee var bi olaylar desenebilmiyorumkismileİslom galiba mavi bir süre gelmeyecekmiş o yüzden o gelene kadar yapılmayacak mı neymiş öyle bir şeydibilmiyorumkismile
Valla akitom öle bi şişirtmiş hatun patlamaya hazırsempatiksalakcinniyirin seni
aşk olsun aç koynuna kuş dolsun naniknanik öylemiydi bu :tomato:
unuturmuyuz hiç gksum ayıp ayıp :1closedeyes: olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: nası şişirmiş kız amaa bizde böyle bakalım islom napıcan :roflol:
niko oturmuşmuydu bnm olmadıgım vakitlerdi demek sempatiksalakcinni
Hem tembelliğimden hem de saçım yağı savmii Mataharim daha çok dökülüyo yağ sürünce:1ninca:
Anladım cnm içten kaynaklı olabilir dediğin gibibilmiyorumkismile
Tembel teneke seniii demek zor geliyi yağlı bakımlar aklinialirimsmile
Bende yapıyorum bakalım uzatsın başka bişi istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?