- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.281
slm goksucum
Tünaydın hatınkızlaropuyorumnanaktan
Arzum da yuvaya dönmüş Şeniz
Gacımm sen de bişiyi takip etmeyon:umursamaz: Geldi arzumun cel şeysi sunumladı bilem
ahhh.bilmiyorumkismile...hiç farkında değilim,eeee ev,çoluk cocuk olunca arada atlayabilirim..olsun o kadar de mi?:icecream:
merhaba canlarım biraz vaktim var size bakayım dedim
şu geçmişe bakayım ne olmuş ne bitmiş
Sağol bitanem :asigim:nazım kolay gelsin balım benim , Allaha emanet ol Şeniz
oyyyy..ne kadan yoğunsun nazom, sende mi oynuyon basket,neden geç kalıyorsun o kaaa..
Sağolasın aşkitom canım benim:asigim:yorgun kelebeğem benimŞeniz
allah sana zeval vermesin 2 gözümün nuru..güzeller güzeli polisim benimolumunekankayizsmile
bende züğürt ağanın hasıyım bebem olsun:smiley-cool:yarım elma,gönül alma..bi milyoncular ne güne duruyo:lepi:kaydirigubbakcemile3
deli kızz yemeklerle çıkagelir diyo yaa:roflol:kuzum yaaa kolay gelsin :teselli:
bu böyle koşturur 2 gün sonra ellerinde leziz yemeklerle çıkagelir cokacimcoook
enerjin hiç eksik olmasın nazommm
oyy oyy nasılda yakışmış bak yaaaHoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek
Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
Gksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya
kolay gelsin kosmerim eğer takviye lazım olursa niko tüfeylen gelir opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımayy bende kardeş topiğimize bi selam verim dedim bayadır uğramıodum bu taraflara, zira içimden süslenmek gelmedii içün :2:
niko şimdi uğrayamayanlar için bize bi özet geçiverir
herkeseee tekrardan selamınküm
Bide bu hatuna hayranım.
NazommŞeniz
Barbieveken
oyy oyy nasılda yakışmış bak yaaa
güle güle giy canım benimŞeniz
ahanda kıskanıyom artıkın gözleri yaa
bütün suç babamda ama kendinin ela gözleri halam amcam vs.lerin mavi gözlerinin yanında anamın kahverengi gözlerine bırakmış benle kardeşimiklava:
yok kız ne var hayran olunacak
sende layığını bulunca göreceksin:roflol::roflol:
ben de geldim artık ,
yürüyorum yürüyorummmkaydirigubbakcemile3
ben de geldim artık ,
sempatiksalakcinni asyagillerin ucundan yakalamışım ben de kanka sizin kadar değil ama bende de var azcıksempatiksalakcinni çok sağol balım ince çek o zaman kanka fark belli olmuyo incecik kirpik dibine çek kulak pamuğuyla fazla olanları farkları düzelt zuzaylı gibi olmazsın zamanla da alışır elinbayanssulusmile Şeniz
ben de geldim artık ,
nazom sen de hoş geldin balımopuyorumnanaktan
yok bebeğim daha yürümeyi yeni öğrendim taklayı daha işlemedik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?