Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de okudum canım acaba ne olmuş tanrıçama??:a015:

Canım gelse keşke de öğrensek kuzucum be :sinifsinif:

Deniz gözlü kankam, Şeniz
okuyo valla da tilla da benimki akannehir
ama hallederiz sen o gücel kafaynı yorma kanke
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Ay hemen gidip okiim günlüğü noluyo yaa:1ninca:

:sm_confused: :gitme: :1ninca:

Bidenesin kankaaolumunekankayizsmile
Enişte saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn

Edime nolmuş ya kafam karıştı :uhm:
Gelir inşallah bugün.senağlama

Ceee ben geldimmmmm

Mataharim gelmiş motorunlan bi tur bindirtsene yafrumm

Teşekkür ederim bebeğim afet sensin yahu yanık bakışlımŞeniz

Gel anam moturumlaa uzak diyarlara götüriyim senii hatta arabam bile var

Gksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya

[/url][/IMG]

Alengirine bayıldığım nası bişi bu yaaaa çok hoş olmuş nam bu gözler nası böylee maşallah maşallahh

Editörüm için endişelenmeye başladım inşallah kötü bişi yoktur

Smllelarına kurban olduğum çok şekersin yasırnaşık şey
Daksine biniveriim turlayalım şöyle bi
Teşekkür ederim melek yüzlüm.opuyorumnanaktan

Danrıçam inşallah iyidir.bilmiyorumkismile

patronum ben yüzerek mi katılıyorum çekilişe a.s.
kolay gelsin kosmerim eğer takviye lazım olursa niko tüfeylen gelir opuyorumnanaktan
Hoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek

hıh elbise ne kadan da yakışmış:dilcikar: göğüslerini dolduramamış içimin yağları eridi bayanssulusmile
islom elbiseleri de güzel seçiyon ha :1closedeyes: bi sen bi mini zaten elbise hususunda :1closedeyes: bi de güzel taşımasan kıskanmıcam :1closedeyes:
Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
maşallah biberime ya opuyorumnanaktan ne güzel çekmiş kimin kardeşi zemuszemus gözlerin hep gülsün emi canım yerimseniben
Bir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU
hoşgeldin aprilim Şeniz ben biliyor muyum acaba bilmiyorumkismile inşaallah bildiğim bişey değildir senağlama

gacımın oğluşunu gördüm maşallah ne kadar büyümüş zıpa opuyorumnanaktan
gacıyı göremedim e malum hem ben kadar iyi yüzemiyor o yüzden havuza girememiş, hem de selülitleri var :smiley-cool: kaydirigubbakcemile3
gacım oğluşun çok tatlı gerçekten, hele senin anlatmına kurban olurum :asigim:
bir de peygamberimizin ayak izini getirmişsin ayağımıza, yüreğine sağlık Şeniz

tospam gitmiş, bazen gözünü karartıp gitmeleri bilirim hiç birşey yoktur insanın gözünde, işte o zaman daha kolay oluyor. bu hayatta umarım iç huzurunu bulur ve kaybetmez, dilerim... yerimseniben

ilarzum tatillere çıktı çok dinleneceğinden eminim bi nedenden dolayı :smiley-cool:
ateşin hiç solmasın, hayat sana gülsün melekom iyi tatillera.s.

akitom sende pek icraat yok sana da cigara verim pek seversin

Gksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya

bazı alıntılarım niye çıkmamış ya fisfisfis

islom bugün nasılsın boshayallersmile gözlerinin feri yerine gelmiş, yine gözmakyajın güzel olmuş, dememe gerek var mı boshayallersmile Şeniz
bu ikisine bayıldım ya manyah sırnaşık şeysırnaşık şey

Canom nirdesin kaç gündür aklımdasın valla merak ediom olum özlemişim olumunekankayizsmileneyse şımarmananiknanik
Entarimi sevdin dimek bayanssulusmile
İvet dolduramadım adi niko karısı nie yüzüme vuruyon:mymeka:
Nazoya takviye yapcakmışın benim için de bi hal çaresine bak o zamandelikafadulden

Nikom Allaha şükür bugün çok iyiyim. Çözdük sorunları rahatladım. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.:Saruboceq:
İvet gerek var sölemene:smiley-cool: Beğenip beğenmediğinizi bilmem lazımkaydirigubbakcemile2

sempatiksalakcinni asyagillerin ucundan yakalamışım ben de kanka sizin kadar değil ama bende de var azcıksempatiksalakcinni çok sağol balım ince çek o zaman kanka fark belli olmuyo incecik kirpik dibine çek kulak pamuğuyla fazla olanları farkları düzelt zuzaylı gibi olmazsın zamanla da alışır elinbayanssulusmile Şeniz
maşallah biberime ya opuyorumnanaktan ne güzel çekmiş kimin kardeşi zemuszemus gözlerin hep gülsün emi canım yerimseniben
Di mi kimin kardeşiyimzemuszemus sağol nikonumm amin ablacım hepimizin gözleri gülsünopuyorumnanaktan

Tanrıçamı ben de çok merak ediyorum ne oldu acababoshayallersmile

island hayran kaldım eyeliner çekmene
ilk defa bu kadar yakışanı görüorum tatlım
gözlerinin rengi de harika,bizim gibiler bu rengi lens takarak elde edior anca:a015:

island hayran kaldım eyeliner çekmene
ilk defa bu kadar yakışanı görüorum tatlım
gözlerinin rengi de harika,bizim gibiler bu rengi lens takarak elde edior anca:a015:

Tuggcecimm çok teşekkür ederim ttalım.opuyorumnanaktan
Eminim senin göz rengin de sana çok yakışıyordur balım.Şeniz

bebeğim bnm gözlerim bal rengi herkes yakıştırıor ama ben renkli göz hastasıyım,seninkiler gibiboshayallersmile

Buyur burdan yak
Ben de bal rengine hastayım. Ne makyajlar yapılır o göze vallaboshayallersmile
Görmek isterim güzel gözlerini tatlım sakıncası yoksa tabi bi de makyaj yapıp eklersen tadından yinmezsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…