- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.261
ben de okudum canım acaba ne olmuş tanrıçama??:a015:
Biricik kankamm teşekkür ederim pambıkımŞeniz pikelim babasını satiimdelikafadulden
Kanka bizim biberto bildiğin asyalı çıktı valla aklinialirimsmile
Sen de çekip koysana bigün be (enişte burayı sen okumaeyvahedigeldismile)
Ay hemen gidip okiim günlüğü noluyo yaa:1ninca:
Canım gelse keşke de öğrensek kuzucum be :sinifsinif:
Deniz gözlü kankam, Şeniz
okuyo valla da tilla da benimki akannehir
ama hallederiz sen o gücel kafaynı yorma kanke aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
:sm_confused: :gitme: :1ninca:
Mataharim gelmiş motorunlan bi tur bindirtsene yafrumm
Teşekkür ederim bebeğim afet sensin yahu yanık bakışlımŞeniz
Gksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya
[/url][/IMG]
patronum ben yüzerek mi katılıyorum çekilişe a.s.tanrıça'nın topiğindeki kokoşlarınbayanssulusmilebayram çekilişi listesi:lepi:
evet bebekler,ilk çekilişimiz bahar dostluğu çekilişiydihihoyyytşimdi ise bayram çekilişi yapıcaz kısmetse:sm_cool:
şu ana dek katılmak isteyen arkadaşlarımın,kankalarımın adını yazıyorum:içelim:
tanrıça:1closedeyes:
mirianakaydirigubbakcemile2
karabiber
tatlıgacı:hulya:
tembeltospamirmirmirmir
akitra
nikoncanzemuszemus
minihihoyyyt
islandlülülülülülü
şimdilik böyle listemiz..april burda yokbilmiyorumkismileilarzum tatile gittibilmiyorumkismilenazom katılıcakmı müsaitmi acababilmiyorumkismile..umarım katılırlar:asigim:yine çok eğleniciz çokk:dance:
kolay gelsin kosmerim eğer takviye lazım olursa niko tüfeylen gelir opuyorumnanaktanCanlarım çok yoğun bir çalışma programım var
biliyorsunuz Kayseride basketbol günleri yaşanıyor
gece 12den önce gelemiyorum eve
bir süre daha gelemeyeceğim merak etmeyin beni
Çekiliş yaptığımızı okudum ama cevap verememiştim
Tanrıçam kuş üzümüm bende varım canım benide ekle listeye
Züğürt ağa modeliyim kredilerden ötürü ama canlarımdanda ayrı kalamam
Hepinizi seviyorum
Görüşmek üzereŞeniz
hıh elbise ne kadan da yakışmış:dilcikar: göğüslerini dolduramamış içimin yağları eridi bayanssulusmileHoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek
maşallah biberime ya opuyorumnanaktan ne güzel çekmiş kimin kardeşi zemuszemus gözlerin hep gülsün emi canım yerimsenibenBu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
hoşgeldin aprilim Şeniz ben biliyor muyum acaba bilmiyorumkismile inşaallah bildiğim bişey değildir senağlamaBir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU
bazı alıntılarım niye çıkmamış ya fisfisfisGksuyum bana rengarenk ol dediydi denedim ama heç içimden gelmedi:umursamaz:
Moral olmayınca olmuyomuş
Alengirli bişiler yapem dedim hoşuma gitmedi ya
bu ikisine bayıldım ya manyah sırnaşık şeysırnaşık şeyhttp://img832.imageshack.us/i/0a0aaa.gif/
Bir afet görüyoum afeti devran görüoumm bu islo gacısı olmasınn
Ahata kendisi valla yakıyo ortalığı yine şu gösterişe şatafata bakın maşallah yeşiller nasıl da yağuşmuşş
hıh elbise ne kadan da yakışmış:dilcikar: göğüslerini dolduramamış içimin yağları eridi bayanssulusmile
islom elbiseleri de güzel seçiyon ha :1closedeyes: bi sen bi mini zaten elbise hususunda :1closedeyes: bi de güzel taşımasan kıskanmıcam :1closedeyes:
bazı alıntılarım niye çıkmamış ya fisfisfis
islom bugün nasılsın boshayallersmile gözlerinin feri yerine gelmiş, yine gözmakyajın güzel olmuş, dememe gerek var mı boshayallersmile Şeniz
bu ikisine bayıldım ya manyah sırnaşık şeysırnaşık şey
Canlarımmm opuyorumnanaktan
bibertomun gözlerine bayıldım, sen de mi Asyalıgillerdensin kankaaaaaaaa -tatlicadiarzu- :lepi:
eyeliner'ı süpersonik çekmişsin bebeğim benim.alkisalkisalkis
Ben dipliner kullanıyorum, fena da çekmiyorum ama iki gözüm aynı olmuyor ya zuzaylı gibi oluyom sonra sempatiksalakcinni
Di mi kimin kardeşiyimzemuszemusmaşallah biberime ya opuyorumnanaktan ne güzel çekmiş kimin kardeşi zemuszemus gözlerin hep gülsün emi canım yerimseniben
island hayran kaldım eyeliner çekmene
ilk defa bu kadar yakışanı görüorum tatlım
gözlerinin rengi de harika,bizim gibiler bu rengi lens takarak elde edior anca:a015:
Tuggcecimm çok teşekkür ederim ttalım.opuyorumnanaktan
Eminim senin göz rengin de sana çok yakışıyordur balım.Şeniz
bebeğim bnm gözlerim bal rengi herkes yakıştırıor ama ben renkli göz hastasıyım,seninkiler gibiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?