G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.301
taa o konuya gelmediniz hee:roflol:
Kız islo saa kalsın gözlerin bana yakışmaz sende ki gibiboshayallersmile
Aprilim Topraam nasssın kuzum:asigim:
:sm_cool::sm_cool:hihoyyytheyyooooo..:ecrin_bebek:tay tay durup, yürümeye başladı minimiz..
Nazoşum sana da kolay gelsin..
küçük bebelere ne sorsan hep öle derler ya kanka daha işlemedik daha oraya gelmedik , nasıl müfradatsa bişe öğretmior bebelere:roflol:
Minim toplu çalışıodum ben eskiden Danrıçamla Nikodan zılgıtı yiyince :mymeka:yarım saat uğraşıyom tek tek alıntılıyorum kendimle ilgilş kısımlarısırnaşık şeyŞenizsaolun bebeklerim çok iyim şimdi , giderek hiç bişe kalmıycak Şeniz
aprilim neeee liliilililililililililililiiiiiiiiiiii kankamı özledim yaa evimizde çay içmeyi özledim yaaböle tek başıma içiorm hep :smiley-cool:
islom öle alıntılamayı nasıl başarıosun kanka herseferinde :smiley-cool:
gacıablamolumunekankayizsmile
küçük bebelere ne sorsan hep öle derler ya kanka daha işlemedik daha oraya gelmedik , nasıl müfradatsa bişe öğretmior bebelere:roflol:
ben de onu dicektim , arada ben de demior değilim yani :roflol:
Biriciğim teşekkür ederim bitanem:asigim:
Geçen aklımdaydı tam cevap yazıyordum çıkmak zorunda kaldım
Bir yemek tarifi eklemişim kızlar ve sende ellerine sağlık demişsiniz ama kızlara cevap yazmısım sana yazmamısım sonradan mesajları okurken farkettim
kuzum kusura bakma valla bilerek değil gözümden kaçmış
özür diliyorum o yuzden senden bidenem aklına bişi gelmesin nolur
selamın aleyçüm sevgi fışkırdıklarımŞenizözel mesajlarınıza öncelikle teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanbasın açıklamamı kendi topiğimde yapıyım bari:smiley-cool:
günlüğe yazdıklarımdan ben sorumluyumeyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-can sıkıntısı ile yazdım evet:1closedeyes:kabul ediyorum:enbuyukkk:
ama olay nişanlım ve benimle ilgili değilyerimseniben
biz çok iyiyiz rabbim nazarlardan saklasınarada duygusala bağlayıp yaşadığım olayı saklıyamadığım oluyor.
sadece arkamdan iş çevirmeye kalkan,çok değer verdiğim birinin kalleşliğine şahit oldum o kadar söyliyimyerimseniben
geçmişi okumadım,daha sonra okuyacağımhihoyyyt
selamın aleyçüm sevgi fışkırdıklarımŞenizözel mesajlarınıza öncelikle teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanbasın açıklamamı kendi topiğimde yapıyım bari:smiley-cool:
günlüğe yazdıklarımdan ben sorumluyumeyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-can sıkıntısı ile yazdım evet:1closedeyes:kabul ediyorum:enbuyukkk:
ama olay nişanlım ve benimle ilgili değilyerimseniben
biz çok iyiyiz rabbim nazarlardan saklasınarada duygusala bağlayıp yaşadığım olayı saklıyamadığım oluyor.
sadece arkamdan iş çevirmeye kalkan,çok değer verdiğim birinin kalleşliğine şahit oldum o kadar söyliyimyerimseniben
geçmişi okumadım,daha sonra okuyacağımhihoyyyt
Şükür kavuşturanaŞeniz
kuzumm naberr:asigim::1hug:Şeniz
islom kiz bakkala böyle gidersen, herseyi bedava alir cikarsin vallaaaaaa delikafadulden
bakkala giderkensengözlerimebaksanabBakkala giderkene yaptığım makkajım
Yok yok minikimin geleceğini hissederek yaptığım karşılama makkajı
[/url][/IMG]
hobaaaa:teytey:minik kankam geldi:sm_cool:nerdesin sen zilli kanka:mymeka: özledik ayol:jeyyar:cnlarım ben geldimmm
güzel gözlü kankamŞenizallah razı olsun hepinizden..aslında giricektim ama,nişanlım yanımdayken giremedim:smiley-cool:kk'yı pek sever bilirsinizkötükedihüso-tatlicadiarzu-Balım iyi olmana çok sevindim. Gerçekten telaşlanmıştık artık.
5 para etmez insanları da kafana takma.
Siz iyi olun cabbarınla yeter.:asigim:
Bir an önce aramıza dönŞeniz
teşekkür ederim canımŞenizçok mutlu oldum bitanem iyi olmana öle insan çok ne yazık ki güweniosun herşeyini paylaşıosun ama en ufak şeyde seni ya satıo ya da sırtından vuruo,bu zamanda insanları tanımak zorr,dost seçmek daha zorr:çok üzgünüm:
kalbi domestoslanmış çiçeğim:kedi:Şenizallah razı olsun gacitomolumunekankayizsmileTanrıçam,balımmm..şimdi iyiysen sorun yok.:dance:.hele hele eniştecazımızla da iyiysen daha bi sorun yok..
herkes layığını bulur merak etme..kalbi cifle ciflenmiş tanrıçam..
aleyküm selam barbi bebemŞeniziçinden neden makyaj yapmak gelmiyor bakimCADIARZUsökülkaydirigubbakcemileayy bende kardeş topiğimize bi selam verim dedim bayadır uğramıodum bu taraflara, zira içimden süslenmek gelmedii içün :2:
niko şimdi uğrayamayanlar için bize bi özet geçiverir
herkeseee tekrardan selamınküm
Selam kızLar /COLOR]
aleyküm selam pınaxımaklinialirimsmileözledim seniaklinialirimsmileselamin aleyküm
yokkimsecikler yok muu boshayallersmile
:1ninca:Tanrıçamı ben de çok merak ediyorum ne oldu acababoshayallersmile
:
Bir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU
:1ninca:ben de okudum canım acaba ne olmuş tanrıçama??:a015:
canım kankitolarımopuyorumnanaktanbeni merak etmişsiniz,telaşlanmışsınız.ulan adamın sizin gibi dostu olsun,100 milyar borcu olsun be
Edime nolmuş ya kafam karıştı :uhm:
Gelir inşallah bugün.senağlama
çimen gözlümŞenizsmillerini yerim:lepi: kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın lankaydirigubbakcemile3[/SIZE][/FONT]
islo kankam inan sorun yok bitanemolumunekankayizsmile
Danrıçam inşallah iyidir.bilmiyorumkismile
aynen nikomzemuszemuskaydirigubbakcemile3patronum ben yüzerek mi katılıyorum çekilişe a.s.
[/url][/IMG]
tek olduğunu kim söyledialsanaalsanasmilekankan her zaman yanında bebemopuyorumnanaktan
bu arada benım Tanrıcam esaslı hatunum kıymalı böreğim etı maxımusum nırde yaaa
bızı öksuz bırakdı nelerle savaşıyorum tek başıma acıl ıhtıyac çağrısı naloo naloooo
:a015:
kurban olurum seni vereneŞenizölümlü dünyada canını hiç birşey için sıkma bitanem..hele değmeyen insanlar için
benım derdım buyuktur :1closedeyes: annatırım bı ara
vay sinsi vaayy:1ninca:Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
manken yaHoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?