Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

taa o konuya gelmediniz hee
:roflol:

Kız islo saa kalsın gözlerin bana yakışmaz sende ki gibi
boshayallersmile

Aprilim Topraam nasssın kuzum
:asigim:

küçük bebelere ne sorsan hep öle derler ya kanka daha işlemedik daha oraya gelmedik , nasıl müfradatsa bişe öğretmior bebelere:roflol:

:sm_cool::sm_cool:hihoyyytheyyooooo..:ecrin_bebek:tay tay durup, yürümeye başladı minimiz..

Nazoşum sana da kolay gelsin..

Biriciğim teşekkür ederim bitanem:asigim:
Geçen aklımdaydı tam cevap yazıyordum çıkmak zorunda kaldım
Bir yemek tarifi eklemişim kızlar ve sende ellerine sağlık demişsiniz ama kızlara cevap yazmısım sana yazmamısım sonradan mesajları okurken farkettim
kuzum kusura bakma valla bilerek değil gözümden kaçmış
özür diliyorum o yuzden senden bidenem aklına bişi gelmesin nolur

küçük bebelere ne sorsan hep öle derler ya kanka daha işlemedik daha oraya gelmedik , nasıl müfradatsa bişe öğretmior bebelere:roflol:

bence onların işlerine oyle geliyor
her matematik dersinde beden eğitimi yapmak isteyen öğrenciler varken
:roflol:

Minim toplu çalışıodum ben eskiden Danrıçamla Nikodan zılgıtı yiyince :mymeka:yarım saat uğraşıyom tek tek alıntılıyorum kendimle ilgilş kısımlarısırnaşık şey
Zamanında az dayak yimedim sonra da öğrendim ben aslında acıların çocuuyumsempatiksalakcinni

:roflol: Biz onu ünv. bilem yapıoduk:roflol:

Nazomm canımsın o zaman ben makkajlara dewam ediim sen de bakkaydirigubbakcemile3

ne demek, kibar gelinim..Şeniz

selamın aleyçüm sevgi fışkırdıklarımŞenizözel mesajlarınıza öncelikle teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanbasın açıklamamı kendi topiğimde yapıyım bari:smiley-cool:
günlüğe yazdıklarımdan ben sorumluyumeyvahedigeldismile-tatlicadiarzu-can sıkıntısı ile yazdım evet:1closedeyes:kabul ediyorum:enbuyukkk:
ama olay nişanlım ve benimle ilgili değilyerimseniben
biz çok iyiyiz rabbim nazarlardan saklasınarada duygusala bağlayıp yaşadığım olayı saklıyamadığım oluyor.
sadece arkamdan iş çevirmeye kalkan,çok değer verdiğim birinin kalleşliğine şahit oldum o kadar söyliyimyerimseniben
geçmişi okumadım,daha sonra okuyacağımhihoyyyt

Tanrıçam,balımmm..şimdi iyiysen sorun yok.:dance:.hele hele eniştecazımızla da iyiysen daha bi sorun yok..:lepi:
herkes layığını bulur merak etme..kalbi cifle ciflenmiş tanrıçam..Şeniz

çok mutlu oldum bitanem iyi olmanaopuyorumnanaktanöle insan çok ne yazık ki güweniosun herşeyini paylaşıosun ama en ufak şeyde seni ya satıo ya da sırtından vuruo,bu zamanda insanları tanımak zorr,dost seçmek daha zorr:çok üzgünüm:

Balım iyi olmana çok sevindim. Gerçekten telaşlanmıştık artık.
5 para etmez insanları da kafana takma.
Siz iyi olun cabbarınla yeter.:asigim:
Bir an önce aramıza dönŞeniz

Bakkala giderkene yaptığım makkajım:icecream:

Yok yok minikimin geleceğini hissederek yaptığım karşılama makkajısositososito

[/url][/IMG]

Bakkala giderkene yaptığım makkajım
Yok yok minikimin geleceğini hissederek yaptığım karşılama makkajı

[/url][/IMG]
bakkala giderkensengözlerimebaksanab
kızım bizi kafalama:mymeka:ya can sıkıntısından,ya cam silerken,ya bakkala çakkala giderken:mymeka:
ne bu ya:umursamaz:güzel makyajları yapıp mileti özendir,hayran bırak..sonra mütevazilik tasla:mymeka:yok öle yağma:umursamaz:
boshayallersmileboshayallersmile

cnlarım ben geldimmm
hobaaaa:teytey:minik kankam geldi:sm_cool:nerdesin sen zilli kanka:mymeka: özledik ayol:jeyyar:
hoşgeldin çiçeğimolumunekankayizsmile

Balım iyi olmana çok sevindim. Gerçekten telaşlanmıştık artık.
5 para etmez insanları da kafana takma.
Siz iyi olun cabbarınla yeter.:asigim:
Bir an önce aramıza dönŞeniz
güzel gözlü kankamŞenizallah razı olsun hepinizden..aslında giricektim ama,nişanlım yanımdayken giremedim:smiley-cool:kk'yı pek sever bilirsinizkötükedihüso-tatlicadiarzu-
inan söylediğin doğru..ciğeri 5 para etmez insanlar için canını sıkmaya değmez şu hayattakaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canımŞeniz
dostluk kavramı çok farklı..arkadaş kolay bulunur,ama dost öyle değil:1closedeyes:eğer dostluğuna inandığın sağlam insanlar varsa etrafında,onlara sıkı sıkı sarıl,ve asla kaybetme tatlım...
dostlarımızı biz seçiyoruz,ama akrabalarımızı seçme lüxümüz yok malesefki:1no2:

Tanrıçam,balımmm..şimdi iyiysen sorun yok.:dance:.hele hele eniştecazımızla da iyiysen daha bi sorun yok..
herkes layığını bulur merak etme..kalbi cifle ciflenmiş tanrıçam..
kalbi domestoslanmış çiçeğim:kedi:Şenizallah razı olsun gacitomolumunekankayizsmile
şükürler olsun iyiyim
:kedi:ayrıca şımardım:kedi: :kedi:hepiniz saolun bitanelerim

aleyküm selam barbi bebemŞeniziçinden neden makyaj yapmak gelmiyor bakimCADIARZUsökülkaydirigubbakcemile
ayrıca nikonun görevi olduğu için ben karışmıyorum:1closedeyes:nikom gelince özet geçicektir sana zevkle hemdekaydirigubbakcemile3
barbi la,çekilişe katılıyosun dimikaydirigubbakcemile

Selam kızLar /COLOR]

selam inci tanemolumunekankayizsmileçingenelerin en güzeliŞeniz
selamin aleyküm
aleyküm selam pınaxımaklinialirimsmileözledim seniaklinialirimsmile
kimsecikler yok muu boshayallersmile
yok
taze bittigamyoncuiremsuşakkıdı

Tanrıçamı ben de çok merak ediyorum ne oldu acababoshayallersmile
:1ninca:
:
Bir de Tanrıçam kankitom Günlük'e değişik şeyler yazmış, meraklardayım çiçeklerim ya, nerde bu kız! CADIARZU

ben de okudum canım acaba ne olmuş tanrıçama??:a015:

Edime nolmuş ya kafam karıştı :uhm:
Gelir inşallah bugün.senağlama
canım kankitolarımopuyorumnanaktanbeni merak etmişsiniz,telaşlanmışsınız.ulan adamın sizin gibi dostu olsun,100 milyar borcu olsun be
allah hepinizden razı olsun.mesajdada destek olmuşsunuz...arada insanın hayatında istemediği gelişmeler olabiliyor ne yazıkki.ama şükürler olsun bu olayın nişanlımla,yada benim ailemle alakası yokyerimseniben
yaşadıklarımı yazsam şoka girersiniz inanın:smiley-cool:ama allah büyük..daha iyiyim şu anolumunekankayizsmile

Editörüm için endişelenmeye başladım inşallah kötü bişi yoktur
çimen gözlümŞenizsmillerini yerim:lepi: kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın lankaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiyim biricik kankalarımolumunekankayizsmile

Danrıçam inşallah iyidir.bilmiyorumkismile
islo kankam inan sorun yok bitanemolumunekankayizsmile
patronum ben yüzerek mi katılıyorum çekilişe a.s.
aynen nikomzemuszemuskaydirigubbakcemile3

ne diyimki sana :lepi: :lepi:
tek olduğunu kim söyledialsanaalsanasmilekankan her zaman yanında bebemopuyorumnanaktan
kim üzüyo seni söyle kırıyım kafasınıalsanaalsanasmile

benım derdım buyuktur :1closedeyes: annatırım bı ara
kurban olurum seni vereneŞenizölümlü dünyada canını hiç birşey için sıkma bitanem..hele değmeyen insanlar için
Bu arada sözüm vardı sana islom ekliyorum eye linerı rimeli sürmeyi de bi öğrenemedim:mymeka:
vay sinsi vaayy:1ninca:
resim eklemiş habarım yok:mymekalum ne güzel çekmişsin eyelineri öyle:lepi:gözünün yanındaki beni öpem la durŞenizpürüzsüzümhihoyyyt

Hoşbuldum bebeğim sen de hoşgelmişin şelale saçlım.opuyorumnanaktan
Ahan da entarim yalnız üstümdeyken boydan çekmeyi akıl edememişim sonra da zor geldi tekrar giymek

[/url][/IMG]
manken ya
ne kadar yakışmış öyle..ifil ifil:lepi:bayıldım islomopuyorumnanaktangüle güle giy bebem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…