- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.321
Ya da turist bu zaar deyip köklemeye kalkar:roflol:
aleyküm selam pınaxımaklinialirimsmileözledim seniaklinialirimsmile
Kanka canım sıkılıyo yapcak bişi bulamıyom psikopata bağlıcağıma makkaj yapıom__TanRIcA__;14982882]bakkala giderkensengözlerimebaksanab
kızım bizi kafalama:mymeka:ya can sıkıntısından,ya cam silerken,ya bakkala çakkala giderken:mymeka:
ne bu ya:umursamaz:güzel makyajları yapıp mileti özendir,hayran bırak..sonra mütevazilik tasla:mymeka:yok öle yağma:umursamaz:
boshayallersmileboshayallersmile
Ben biliom sizi kanka zaten enişteden yana hiç şüphe etmedik biricik kankamızı asla üzmez ogüzel gözlü kankamŞenizallah razı olsun hepinizden..aslında giricektim ama,nişanlım yanımdayken giremedim:smiley-cool:kk'yı pek sever bilirsinizkötükedihüso-tatlicadiarzu-
inan söylediğin doğru..ciğeri 5 para etmez insanlar için canını sıkmaya değmez şu hayattakaydirigubbakcemile5
canım kankitolarımopuyorumnanaktanbeni merak etmişsiniz,telaşlanmışsınız.ulan adamın sizin gibi dostu olsun,100 milyar borcu olsun be
allah hepinizden razı olsun.mesajdada destek olmuşsunuz...arada insanın hayatında istemediği gelişmeler olabiliyor ne yazıkki.ama şükürler olsun bu olayın nişanlımla,yada benim ailemle alakası yokyerimseniben
yaşadıklarımı yazsam şoka girersiniz inanın:smiley-cool:ama allah büyük..daha iyiyim şu anolumunekankayizsmile
İşte bu güzel haber rahatladık vallaŞenizislo kankam inan sorun yok bitanemolumunekankayizsmile
Tişekkür ederim kankammaklinialirimsmilemanken ya
ne kadar yakışmış öyle..ifil ifil:lepi:bayım islomopuyorumnanaktangüle güle giy bebem
hahaha :icecream: dogru kiz göz rengine bakilirsa, turistlere benziyon ama geri kalanini göremedim halaaaa :jeyyar:
puhahahah manyahh:roflol: :roflol: :roflol:islom kiz bakkala böyle gidersen, herseyi bedava alir cikarsin vallaaaaaa delikafadulden
hayatta herşey bizler için bitanem..önemli olan acılar karşısında yılmamak,dahada güçlü olmakolumunekankayizsmileKanka canım sıkılıyo yapcak bişi bulamıyom psikopata bağlıcağıma makkaj yapıom
Teşekkür ederim bebeğim şımarcak gibi oluyom zor tutyom kendimisempatiksalakcinni
Ben biliom sizi kanka zaten enişteden yana hiç şüphe etmedik biricik kankamızı asla üzmez o
Anladık başka yandan bi sorun olduğunu neyseki iyisinolumunekankayizsmile
Valla ben şaşırmam balım gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra hiçbişeye şaşırmaz oldum.:umursamaz:
Sende bak yarinle ailenle iyi olmaya gerisini salla gitsin değmiyor çünkü.
İşte bu güzel haber rahatladık vallaŞeniz
Tişekkür ederim kankammaklinialirimsmile
Başkaca bi numero yok be bacımopuyorumnanaktan
hepınıze selam...
Tanrıcacım bu hafta dost kazıklama ve maske düşürme haftası oldu sanırım...bende ıyıce anlamış oluyorum kazık yemektense yalnız kalmanın nekadar dogru oldugunu....akraba olunca tabı ınsan aslında tutuyor susmak zorundada kalabılıyor..ama akraba bazen akbaba oluyor işde..
Başkaca bi numero yok be bacımopuyorumnanaktan
ben bu hafta henüz kazik yemedim...du bakalim nerden gelicek sempatiksalakcinni
ben bu hafta henüz kazik yemedim...du bakalim nerden gelicek sempatiksalakcinni
inanmammmmmmm islom o gözler hicte öyle demiy amaaaaaaa aklinialirimsmile
sona kalan dona kalırne nolmus tanricama bisey mi olmus????? Yine ne kacirdim ben yaa -tatlicadiarzu-
benden gelmez bıtanem ben yuzde yuz garantıyım ALLAH gostermesınnnn
mirimŞeniz
bu hafta sanırım yıldızlarda bi mokluk var:smiley-cool:astral haritamızamı baksak acepkaydirigubbakcemile3
sen çok temiz yüreklisin,o yüzden takma kafana..seni üzeni allah üzer..çünkü dürüstsün bebeğimolumunekankayizsmile
yerim la seni elma şekerimŞeniz
mirim,yeni yaptığın makyajlar yokmu yasositosositoazcık kafa dağıtalım güzelliğine bakıpboshayallersmile
güzel enerji cagrmaya bak :roflol: kuşlar böcekler ımmmm :roflol: cagrcam ben seni biyere du sennnn
selam güzeller opuyorumnanaktan
benden gelmez bıtanem ben yuzde yuz garantıyım ALLAH gostermesınnnn
açtın ya şom ağzını tamam:mymeka:
olum güzel enerji çağırkaydirigubbakcemilekuşlar,böcekler ımmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: sempatiksalakcinni
he mirim,bak hayrına:lepi:
kurban olım sene vereneŞeniz
valla bayadır astrolıjıye bakmıyorum guya burc topıgım var sırnaşık şey
dur bakım hakkaten kızzz topluca butun burcları cıkarayım şuraya faıdelenelımmmm
benı uzen Allahı uzer neguzel laftır ..haşa ama yınede hosuma gttı
durustluk out şerefsızlık in :lepi:
kaşarlitos moranezim gelmişopuyorumnanaktan:mymeka:güzel enerji cagrmaya bak :roflol: kuşlar böcekler ımmmm :roflol: cagrcam ben seni biyere du sennnn
selam güzeller opuyorumnanaktan
var var olmamı :lepi:rujlarımı cekıp yuklucem bu geceee
kır zıncırlerını gel ruja kanalım bu gece sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?