Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ulan göksu,senin yüzünden mavi yazdımalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
alıntılarken yanlış olmuş:smiley-cool:herkese hayırlı iftarlar bebeklerim:lepi:

Kanka canım sıkılıyo yapcak bişi bulamıyom psikopata bağlıcağıma makkaj yapıom
Teşekkür ederim bebeğim şımarcak gibi oluyom zor tutyom kendimisempatiksalakcinni

Ben biliom sizi kanka zaten enişteden yana hiç şüphe etmedik biricik kankamızı asla üzmez o
Anladık başka yandan bi sorun olduğunu neyseki iyisinolumunekankayizsmile

Valla ben şaşırmam balım gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra hiçbişeye şaşırmaz oldum.:umursamaz:
Sende bak yarinle ailenle iyi olmaya gerisini salla gitsin değmiyor çünkü.

islo kankam inan sorun yok bitanemolumunekankayizsmile
İşte bu güzel haber rahatladık vallaŞeniz
manken ya
ne kadar yakışmış öyle..ifil ifil:lepi:bayım islomopuyorumnanaktangüle güle giy bebem
Tişekkür ederim kankammaklinialirimsmile
hahaha :icecream: dogru kiz göz rengine bakilirsa, turistlere benziyon ama geri kalanini göremedim halaaaa :jeyyar:

Başkaca bi numero yok be bacımopuyorumnanaktan

hepınıze selam...
Tanrıcacım bu hafta dost kazıklama ve maske düşürme haftası oldu sanırım...bende ıyıce anlamış oluyorum kazık yemektense yalnız kalmanın nekadar dogru oldugunu....akraba olunca tabı ınsan aslında tutuyor susmak zorundada kalabılıyor..ama akraba bazen akbaba oluyor işde..

islom kiz bakkala böyle gidersen, herseyi bedava alir cikarsin vallaaaaaa delikafadulden
puhahahah manyahh:roflol: :roflol: :roflol:
hayatta herşey bizler için bitanem..önemli olan acılar karşısında yılmamak,dahada güçlü olmakolumunekankayizsmile
sizler gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyımopuyorumnanaktan

mirimŞeniz
bu hafta sanırım yıldızlarda bi mokluk var:smiley-cool:astral haritamızamı baksak acepkaydirigubbakcemile3
sen çok temiz yüreklisin,o yüzden takma kafana..seni üzeni allah üzer..çünkü dürüstsün bebeğimolumunekankayizsmile

ne nolmus tanricama bisey mi olmus????? Yine ne kacirdim ben yaa -tatlicadiarzu-
sona kalan dona kalırkaçırdın artık napalım:umursamaz:
neyse çatlarsın şimdi kıyamadım gel:teselli:
biraz canım sıkılmıştı,günlüğe birşeyler yazdım,kankalarımda okuyunca üzülmüşlerolumunekankayizsmile
ama sorun yok pınaxımyerimseniben

benden gelmez bıtanem ben yuzde yuz garantıyım ALLAH gostermesınnnn

yerim la seni elma şekerimŞeniz
mirim,yeni yaptığın makyajlar yokmu yasositosositoazcık kafa dağıtalım güzelliğine bakıpboshayallersmile

kurban olım sene vereneŞeniz
valla bayadır astrolıjıye bakmıyorum guya burc topıgım var sırnaşık şey

dur bakım hakkaten kızzz topluca butun burcları cıkarayım şuraya faıdelenelımmmm

benı uzen Allahı uzer neguzel laftır ..haşa ama yınede hosuma gttı

durustluk out şerefsızlık in :lepi:
[/B]

güzel enerji cagrmaya bak :roflol: kuşlar böcekler ımmmm :roflol: cagrcam ben seni biyere du sennnn
selam güzeller opuyorumnanaktan

benden gelmez bıtanem ben yuzde yuz garantıyım ALLAH gostermesınnnn

hiiiiiiiiiii mirim sana güvenim tam yavru kaplumbam benim Şeniz severim seni beeeeeeeeen :asigim:
açtın ya şom ağzını tamam:mymeka:
olum güzel enerji çağırkaydirigubbakcemilekuşlar,böcekler ımmmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: sempatiksalakcinni

tamam tanricam sen iste yeterkine opuyorumnanaktan

kussssssssssssslarrrrrrrrr böcükkkkkkkkkkkkler gelin ablaniza gelin :1hug:

he mirim,bak hayrına:lepi:
nedir bu yıldızlardan çektiğimiz yasempatiksalakcinni...cano,sen dürüstsen,doğruysan,yalansız riyasızsan,allah her zaman yanındadırolumunekankayizsmile(genel olarak)
seninlede durduk yere uğraşıyolar,o yüzden sabret ve izle

güzel enerji cagrmaya bak :roflol: kuşlar böcekler ımmmm :roflol: cagrcam ben seni biyere du sennnn
selam güzeller opuyorumnanaktan
kaşarlitos moranezim gelmişopuyorumnanaktan:mymeka:
beğenemedinmi olum:smiley-cool:nesi var..enerji işte cıvıl cıvıl:smiley-cool:sempatiksalakcinni
sen aylardır yoksun piyasada,önce adam gibi rapor ver öyle konuş:mymeka:

var var olmamı :lepi:rujlarımı cekıp yuklucem bu geceee

kır zıncırlerını gel ruja kanalım bu gece sempatiksalakcinni

:smiley-cool:denyocan:))şarkıyı nası bağladı:smiley-cool:
o zaman bekliyoruz böböğümaklinialirimsmile

bakım topüğü oldugundan tek bi rapor verem sana kankam bayanssulusmile saçlarımı boyadım sonunda.geri bildigin herşeyyy aynıı.netim olsa her gece zabaha kadar köpek sanki bilmiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…