Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kankaların canosu güle güle kullan cicilerinihihoyyyt
sebamed ve dove ilgimi çekti bitanemCADIARZUşampiyondan memnun kaşırsın işallah supanallah:Saruboceq:
küpelerde tam senlik:lepi:bayılırsın böyle otantik şeylere:jeyyar:

ammaa şunu belirtiyim kaşmir parlaklığı dio yaa ben kaşmirin k sını göremedim vallah billahhh:bbo:
küperinn 1 lira mı aboooo hepsi de çok hoş valla beğendim bennn
kaşmirin k sını göremedim:roflol:belki gördüğün kaşmirin değilde faruk k nın k sıdır kuşum:smiley-cool:bööğğğ siteyi terkediyorum tamam:roflol:
aaa ilk kez duyuyorumm kaydirigubbakcemile5 tamam tatalı gacım uygularım olumunekankayizsmile

tatalı gacım yazmşm :roflol: :roflol:
gerizehalı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:
ulan edit yapmıyosun,kendi kendini madara ediyosun kamil:roflol:

wuwwwwwwwwwwwww:1shok: :1shok: :1shok:
kanka nasıl erimişsin sen ya:1shok: fıstık olmuşun fıstıkkk..nası sexi poz vermiş adiye bak:roflol: :roflol: ortadaki şuh poza geberdim:jeyyar:
acayip yakışmış melem..süper yanmışsın..herşeyinle süpersin:lepi:

Benim ayşo da bi geldi, gitmek bilmiyo..ilk defa bööle oldu,.. 1 hafta.:uhm:.. hayır olsun.:Saruboceq:.yarın da olursa artıkın hatun kişi doktoruna gidicem..benneyaptımki
milletin gelmez,ayar eder,seninkide gitmek nedir bilmez arsız:mymeka:
kanka bende hiç gün tutmam biliyinmi:hulya:
ne kasıcam ya:dilcikar:geçen ay baya gecikince biliyosun:smiley-cool:aprilimde biliyo:smiley-cool: o zaman fark ettim günümü:roflol:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
esmer sexi dünya güzeli bir melek gördüm ben :asigim: :asigim: :asigim: yeminle çok pis aşığım sana:asigim: :asigim: :asigim: hayatımın kadınısın..erkek olsam uğruna köpek olurdum lanboshayallersmile

yav zati pc bozuk sayfalar almış başını gitmiş
okuyamıyomn geçmişi isyan ediyom
hani diyomki bi leptobum olsa fena olmazdı
:jeyyar:
rabbim nasip eder işallah kankamolumunekankayizsmile
herkes odaklansın bakıyım...allam işallah ayburumuz leptop alır bitane ımmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ımmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq:

okudum çekiliş topikimizde:hulya:
o veleti tokatlıyasım geldisempatiksalakcinnio zaman ye anasını satıyım ölümlü dünyada amaaannn:teyteygaz veren tanrıça smili)
askerin nerde bebetom:hulya:anam buda çok seviyo kıyamam gel:teselli::roflol::asigim:

göz topiği niye kapandı edim :hulya: merak ettim.sen kapamışın heyvan :smiley-cool: göslüklerine senin sempatiksalakcinni
yok büdüm,valla billa ben kapatmadım:smiley-coollay mahaline geldiğimde erzu çoktan olaya el koymuştuşakkıdı

he olmuş..kına yak meraklıhemende karıştırmış araştırmacı gazatacısempatiksalakcinnialsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
anandan sırf merak çıkmışın olum

sempatiksalakcinni bide çaktırmamak için az biraz göz attım diyom sempatiksalakcinni kaç sayfa gezdim hatrlamıyorum bayanssulusmile çok sarhoştum :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu lafı hatrlamadım deme sakın delikafadulden kopuyrm yaaa

tatalı olayında ise edit yok bebemm :icecream: hatalrım düzeltilemiyo artıkın:gitme:

faruk k dedi yaaaa ölme emi :roflol:
kanka o adam bizim ilkokuldan mezunmuş laa :1ninca: mezuniyette şarkı sölemeye gelmşti de aklıma geldi...litfen aramzda kalsın ama olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2

faruk k dedi yaaaa ölme emi :roflol:
kanka o adam bizim ilkokuldan mezunmuş laa :1ninca: mezuniyette şarkı sölemeye gelmşti de aklıma geldi...litfen aramzda kalsın ama olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2

allam,sen ne zalak bi garısın yasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tabiki hatırlıyorem:1closedeyes:unutmam mümkünmü maldonoviç:roflol:kk da dönüm noktan oldu o laf:roflol:gözümde bi hiçsin pati:roflol:gerçeğini ben bilirim senin:roflol: :roflol: :roflol:
göz gezdirmiş:1closedeyes:sayfaları yaladın yuttun be bilmiyomuyumalsanaalsanasmile
hee aramızda kalsın geçen bizim okulda okuyan o ünlü lavuğun adını yazdım diye tripten tribe girmiştin deşifre olucaz diye unutma:mymeka:

allah sizi top etmesin:))))
eyvallah gözüm :smiley-cool: sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol: senin aldıgın nickleri sölerim bak basma damarıma prensesim tanrıçam delikafadulden ayyy yetişşşşşşşşş krize girdimmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet okudum :enbuyukkk: ama gayet masum duygularla kanka mafoldumben meraktan degil :hulya: kankam yeşillenmiş de hangi konuları inceliyo bende okuyuim dedim
sempatiksalakcinni
o ünlü lavuğu sölersen hangi okuldan oldugumz direk ortaya çıkar :mymeka:bangır bangır bagırıyo delü ......... ünv deyim diyekötükedihüso
kariyerim söz konusu edi kimliğimi gizlemem gerek -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni

kanks senin kime hediye aldıgını sanırsam buldum :icecream:
ama sölemiycem bakalım dogru mu tahmn etmişim :lepi:

faruk k nın k sı da olabülüüü doğru dionn şikerimmm:dance: hiçö de sevmem o adamı haaa:1shok:
askerim şu an kütahyada ama diyarbakırlara çıktı acemiliğe.
u kadarr yalverdimm gomutanlara uzaklara vermen şunu benimm kalp götürmmes die,bi de mektubun yanında yalakalık olsun die börek de yolladıydımm bozağında kalır inş:teytey:

yaa bişi dicem patisini yidiğimin patisiyle asiil tanrıçamm böle ordan burdan alıntı nasıl yapılıyo ben bilemedim onu deyiverin bi:)

yaa bişi dicem patisini yidiğimin patisiyle asiil tanrıçamm böle ordan burdan alıntı nasıl yapılıyo ben bilemedim onu deyiverin bi:)

bebem alıntı yapın yanında MQ var...mass qoute..toplu alıntı :lepi:
alıntılıycagn mesacları seçiyon MQ ya basıp :hulya: sonrada en son MQ ya bastıgın mesacda alıntı yap diycen :icecream: bukdrcık..hadi kolay gele dene bi olumunekankayizsmile

he olmuş..kına yak meraklıhemende karıştırmış araştırmacı gazatacısempatiksalakcinnialsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
anandan sırf merak çıkmışın olum

pırt pırt poırt:))))

allah senin belanı vermesin tamammı:tomato: :roflol: gülmekten yazamıyorum..senin kariyerinesengözlerimebaksanab anladın sen:hulya:
söylersen söyle bemafoldumbenyeter tehtit ettiğinmafoldumbenhem ilarzuya anlattım tüm gerçeği:dilcikarda biliyo
sen beni irezil et,bende eski ezik yazılarını çıkarıyım meydana anlaştık gel:asigim::1ninca:

kanks senin kime hediye aldıgını sanırsam buldum :icecream:
ama sölemiycem bakalım dogru mu tahmn etmişim :lepi:
yaz bakıyım özelime:hulya:
daha gitmedi demekkiCADIARZUhayırlısı olsun balımolumunekankayizsmilesayılı gün çabuk geçer
sen böreği bize yolla,biz dua edelim,o zaman ustada yamacına düşer bak gör:smiley-cool:dene bencebayanssulusmile

asilmi:kediati bak gordunnubayanssulusmileasaletim nası belli oluyo her ortamdabayanssulusmile:roflol:
o senin asilliğin esmer güzelimŞeniz

edit,alıntı yap, mq
3 buton yanyana... mesajının gösterildiği bölümde bak kuşumşutarafagittisen kimleri alıntılıyacaksan mq butonuna basıyosun..mesela dene,patinin ve benim mesajlarımızın olduğu yerde mq ye bas..en son alıntı yapa bas..o zaman çoklu alıntı yaparsın...
sadece tek bir mesajı alıntılıycaksan alıntı yap butonuna tıklaman yeterli..
unutma..çoklu alıntı için mq,tek alıntı için alıntı yapolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
yavru ceylanlarım becerdim anam becerdim
yok kıss gitti şu an acemi birliğinde
iziin kullanmıcam demişti ama dayanamadı herhall
gük kokunu ösledim balım bayrama geliom dedi:asigim:
14ünde de diyarbakıra tesliim olcak keşke btiverse hemen de evlensek yaw 7 yıl oldu:roflol:

sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismile ııı şeyyy anlaşabilirzzz bayanssulusmile ben susuyim sende unut vereliniortak bişe konuşmadık kiiii hemmm :1rolleyes: :icecream:
gecmişini unutan kahraman olamaz böböğümmm polat demşmydi böle laf :sm_confused: herşeyimi htrlıyom ben -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…