- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.801
kankaların canosu güle güle kullan cicilerinihihoyyyt
Bugün bazı eksiklerimi tamamladım kankalarımmm :lepi: hihoyyyt zemuszemus
Sebamed Balsam deodan çok memnunum :lepi:
içeriğinde alüminyum/alkol gibi gözenek tıkayan kanserojen maddeler yok. terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor, üstelik çok hafif kremsi bir kokusu var ve parfümle karışınca kötü olmuyor. hihoyyyt
Bir de iz bırakmayan Dove aldım.bayanssulusmile
Şampuanı da ilk kez kullanacağım umarım yumuşatır...boshayallersmile
Küpelere bayıldım tanesi 1 TL. :lepi:
Yay gibi olan da bıyık alma şeysi, çok mirak ediyurum alacak mı ? sırnaşık şey
Dudak nemlendiricisi almam lazımdı, hem de el kremi alacaktım, bu kofreyi buldum. :lepi:
sebamed ve dove ilgimi çekti bitanemCADIARZUşampiyondan memnun kaşırsın işallah supanallah:Saruboceq:
küpelerde tam senlik:lepi:bayılırsın böyle otantik şeylere:jeyyar:
kaşmirin k sını göremedim:roflol:belki gördüğün kaşmirin değilde faruk k nın k sıdır kuşum:smiley-cool:bööğğğ siteyi terkediyorum tamam:roflol:
ammaa şunu belirtiyim kaşmir parlaklığı dio yaa ben kaşmirin k sını göremedim vallah billahhh:bbo:
küperinn 1 lira mı aboooo hepsi de çok hoş valla beğendim bennn
aaa ilk kez duyuyorumm kaydirigubbakcemile5 tamam tatalı gacım uygularım olumunekankayizsmile
gerizehalı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:tatalı gacım yazmşm :roflol: :roflol:
ulan edit yapmıyosun,kendi kendini madara ediyosun kamil:roflol:
wuwwwwwwwwwwwww:1shok: :1shok: :1shok:
eprilooo tatilden dönmüşem bebemm gaphgara olmuşem akşamınan teyzemler iftardaydı ahanda şindi gittiler
patimi görünce bana gönderdiğği bluzu heç çekip koyamadıydım tatilde çektim ahanda koyuyom çiçekler
kanka nasıl erimişsin sen ya:1shok: fıstık olmuşun fıstıkkk..nası sexi poz vermiş adiye bak:roflol: :roflol: ortadaki şuh poza geberdim:jeyyar:
acayip yakışmış melem..süper yanmışsın..herşeyinle süpersin:lepi:
milletin gelmez,ayar eder,seninkide gitmek nedir bilmez arsız:mymeka:Benim ayşo da bi geldi, gitmek bilmiyo..ilk defa bööle oldu,.. 1 hafta.:uhm:.. hayır olsun.:Saruboceq:.yarın da olursa artıkın hatun kişi doktoruna gidicem..benneyaptımki
kanka bende hiç gün tutmam biliyinmi:hulya:psikolojik de olabilir mi acaba
ben hiç gün tutumam ayın hangi günü geliyor onu bile bilmiyorum
siz sanki çok kafa yoruyonuz gibi geciktiği gibi kafanıza takılıyor sanki, bununla alakalı olabilir mi acaba?
ben gününğ bilmiyorum bi kaç gün önceden hafif sancısı geliyor 1.5 gün sonra da oluyorum. stresli günlerimde daha erken gelior sanırsam emin de dğilim ama:))
saçlarımın keslimiş hali
ne kasıcam ya:dilcikar:geçen ay baya gecikince biliyosun:smiley-cool:aprilimde biliyo:smiley-cool: o zaman fark ettim günümü:roflol:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
esmer sexi dünya güzeli bir melek gördüm ben :asigim: :asigim: :asigim: yeminle çok pis aşığım sana:asigim: :asigim: :asigim: hayatımın kadınısın..erkek olsam uğruna köpek olurdum lanboshayallersmile
rabbim nasip eder işallah kankamolumunekankayizsmileyav zati pc bozuk sayfalar almış başını gitmiş
okuyamıyomn geçmişi isyan ediyom
hani diyomki bi leptobum olsa fena olmazdı:jeyyar:
herkes odaklansın bakıyım...allam işallah ayburumuz leptop alır bitane ımmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ımmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq:
okudum çekiliş topikimizde:hulya:hoşbulduk yavrımmmmmm
ayy ne biliyim ne oldu bana önce 1 kg dondurma yedim. bi çocuk yerken canım çekti sabah hedayee alırken.hıncımı çıkarttım:icecream:
dondurma kesmedi tatlı krizine girdim 4 tene de çikolata yedim allah sonumu hayır etsinn:dance:
askerim bişi diemez onun da bi 10 kilo kadar fazlası var tosbaamınnnn ayy aman gurbenn olam ben onaaa:asigim:
baryamdan sonraaa lessie ile callaneticse başlıcam kuzum bişicik olmas kaydirigubbakcemile5
o veleti tokatlıyasım geldisempatiksalakcinnio zaman ye anasını satıyım ölümlü dünyada amaaannn:teytey
askerin nerde bebetom:hulya:anam buda çok seviyo kıyamam gel:teselli::roflol::asigim:
yok büdüm,valla billa ben kapatmadım:smiley-coolgöz topiği niye kapandı edim :hulya: merak ettim.sen kapamışın heyvan :smiley-cool: göslüklerine senin sempatiksalakcinni