Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şekerparelerim ben yatıyom artık sigara krizim ha geldi ha gelcek oruç başıma vurmadan toz oluyum en iyisiÇok üzgünüm çoook
sefgülümün hayaliyleeen ve üryamdaaa sizleri görme umuduylannn gidiom ben cankuşlar.
öpüyorumm hepücüğünüzü
yarın görüşürük
bu arada sizi rüyamda nasıl görceksem ::roflol:

bebem alıntı yapın yanında MQ var...mass qoute..toplu alıntı
buyır kurbansengözlerimebaksanab benneyaptımki
bende senin pati:hulya:

pırt pırt poırt:))))
:sinifsinif: göstere göstere pırtlama kız :sinifsinif:
yavru ceylanlarım becerdim anam becerdim
gük kokunu ösledim balım bayrama geliom dedi:asigim:
14ünde de diyarbakıra tesliim olcak keşke btiverse hemen de evlensek yaw 7 yıl oldu:roflol:
anladım gülom..hey maşalah daha yenisiniz:smiley-cool:allah bir ömür beraberlik nasip etsin canoolumunekankayizsmile
aferim kız akıllı bıdıkalkisalkisalkis

sonunu düşünen kahraman olamazdı osırnaşık şey sırnaşık şey buda tam aksini söylüyo kamilsırnaşık şey sırnaşık şey
temem düşiniyimCADIARZUsen benim nikleri unut,bende senin ezik yazılarını..ve açtığın ezik topikleri:smiley-cool:anlaştıkvereliniortak

bırak kızzz cigarayııı sanalda ölümüne içiciyim o ayrı zemuszemus
iyi geceler kusum opuyorumnanaktan

o may gattt akannehir çok geçmişe gittin be kanka mafoldumben sempatiksalakcinni polat abimden özür diliyom o vakit
uykm geldi benmde mirmirmirmir

üryana seninkaydirigubbakcemile3şekerlik abidesiŞenizallah rahatlık versinopuyorumnanaktansana yardımcı olem dur..resmimi koyem:hulya:
bu patikaydirigubbakcemile2

buda benbayanssulusmilekarakelem çalışması özel bi resmimbayanssulusmile

ya yok yazcak bişi bulamadım orda da bi pırtllıyım kaçimm dedimm:sm_cool:
neresi yeni bee 7 yıl diomm lübüdom göçüo şimdiye veletlerimi büyüttüydümmm Teytey:

senin ne kadar asil olduğunu biliodum da patiye şaşırdım kaldım inan:dance:
bence topic açalım acilen 1 mmilyon dolar yardım toplyaşlım patiye estetik parası.
1 a z 2 mi yapsek acepp anca düzelirr:roflol:
tammm hade ben kaçıyom bu sefer ben sanalda reelde her yerde iyi içerim.
sigara içen öldü de içmeyen ölmedi diyerekten zıplıyom yatağaa-tatlicadiarzu-

enammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden
üyeliğimi sildircemmmmm...edi sil beni deşifre ettin lenn beniiiiiiiiiiii :roflol: :roflol:
kendisi güzellik abidesi bide şuna bakkk :1shok:

neresi yeni bee 7 yıl diomm lübüdom göçüo şimdiye veletlerimi büyüttüydümmm Teytey:
hacı,sen çikiletaları kes bence:roflol:bak tavana tırmanıcan bu gidişle söyliyim:icecream: :icecream:

teşekkürler balımbayanssulusmile
pati duy canımbayanssulusmile olum bunu estetik bilem düzeltmezlülülülülülüboşver kendi haline bırak..o mutlu böylehihoyyyt:roflolyandın tanrıça kaçeyvahedigeldismile)
hadi zıpla bakalım yatağasüprizzzzz tatlı uykular bebemopuyorumnanaktan

gülerek koparak uçarak gidiom bu sefer yarın geceye damlarım ben öpüom seni
bu arada sölemeden sormadan geçemiycimmmm
pati özel bir sorum var canişkommmm
dişleriini fırçalamak kaç saatini alıyo:teytey:

ne tatlısı ne uykusuu ulennnnnnnnnnnnn kötükedihüso kaç olum şehir dışına kaççç
yarın yakalar kıstırırım seni güzellgnden eser kalmaz demedi deme

oce sürdüm daha yazamam cevap..ocem bozulurbayanssulusmile
kuşum,yok kız ne kızması..yüzüne tükürsen yarabbi şükür der,çok arsızdır:roflol:
kanka yarın buluşalımmı:jeyyar:

yavyummmm kızdın mı sen yoğsammm söle de ben de ona göre bikaç gün toz oluyummm:icecream:

2 ay yok olun
sempatiksalakcinni yok kızz ne kızması kolay kolay kızmam ben öle olumunekankayizsmile ( gecem zehir oldu nann kötükedihüso aglıyom burda mafoldumben ) :asigim:

oce sürdüm daha yazamam cevap..ocem bozulurbayanssulusmile
kuşum,yok kız ne kızması..yüzüne tükürsen yarabbi şükür der,çok arsızdır:roflol:
kanka yarın buluşalımmı:jeyyar:

kocene dedgn gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
offffffffffffffff öldüm bu gece gülmekten sempatiksalakcinni gecen seneki ramazan gbi kanka di,mi boshayallersmile
kankam yarın yimege gitcez ama cokacimcoook pazar boşmusun yevrum a.s. çiçenkle gelirm sana aklinialirimsmile

yuuoooo geçen seneydi,bu bu senesengözlerimebaksanabkendi kendine tribe girme hemensengözlerimebaksanab
şey ben şaka yapmıştımeyvahedigeldismilehemen ciddiye alma laneyvahedigeldismile:roflol:ama çiçeğğmi isterimbayanssulusmileadresi biliyün:hulya:
ramazan bitmiş garı anca geldisempatiksalakcinnibide diyo geçen seneki gibi dimi kankaboshayallersmile
ahhh geçen seneki gibisüprizzzzz :umursamaz: geçen sene beraber başlayıp beraber bitirmiştikmafoldumben çok ayrı kaldık:enbuyukkk: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…