- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.821
buyır kurbansengözlerimebaksanab benneyaptımkibebem alıntı yapın yanında MQ var...mass qoute..toplu alıntı
:sinifsinif: göstere göstere pırtlama kız :sinifsinif:pırt pırt poırt:))))
anladım gülom..hey maşalah daha yenisiniz:smiley-cool:yavru ceylanlarım becerdim anam becerdim
gük kokunu ösledim balım bayrama geliom dedi:asigim:
14ünde de diyarbakıra tesliim olcak keşke btiverse hemen de evlensek yaw 7 yıl oldu:roflol:
sonunu düşünen kahraman olamazdı osırnaşık şey sırnaşık şey buda tam aksini söylüyo kamilsırnaşık şey sırnaşık şeysempatiksalakcinni
eyvahedigeldismile ııı şeyyy anlaşabilirzzz bayanssulusmile ben susuyim sende unut vereliniortak bişe konuşmadık kiiii hemmm :1rolleyes: :icecream:
gecmişini unutan kahraman olamaz böböğümmmpolat demşmydi böle laf :sm_confused: herşeyimi htrlıyom ben -tatlicadiarzu-
şekerparelerim ben yatıyom artık sigara krizim ha geldi ha gelcek oruç başıma vurmadan toz oluyum en iyisiÇok üzgünüm çoook
sefgülümün hayaliyleeen ve üryamdaaa sizleri görme umuduylannn gidiom ben cankuşlar.
öpüyorumm hepücüğünüzü
yarın görüşürük
bu arada sizi rüyamda nasıl görceksem ::roflol:
buyır kurbansengözlerimebaksanab benneyaptımki
bende senin pati:hulya:
asıl ben seninn kaşarlitossss sempatiksalakcinni
sonunu düşünen kahraman olamazdı osırnaşık şey sırnaşık şey buda tam aksini söylüyo kamilsırnaşık şey sırnaşık şey
temem düşiniyimCADIARZUsen benim nikleri unut,bende senin ezik yazılarını..ve açtığın ezik topikleri:smiley-cool:anlaştıkvereliniortak
şekerparelerim ben yatıyom artık sigara krizim ha geldi ha gelcek oruç başıma vurmadan toz oluyum en iyisiÇok üzgünüm çoook
sefgülümün hayaliyleeen ve üryamdaaa sizleri görme umuduylannn gidiom ben cankuşlar.
öpüyorumm hepücüğünüzü
yarın görüşürük
bu arada sizi rüyamda nasıl görceksem ::roflol:
hacı,sen çikiletaları kes bence:roflol:bak tavana tırmanıcan bu gidişle söyliyim:icecream: :icecream:
neresi yeni bee 7 yıl diomm lübüdom göçüo şimdiye veletlerimi büyüttüydümmm Teytey:
senin ne kadar asil olduğunu biliodum da patiye şaşırdım kaldım inan:dance:
bence topic açalım acilen 1 mmilyon dolar yardım toplyaşlım patiye estetik parası.
1 a z 2 mi yapsek acepp anca düzelirr:roflol:
tammm hade ben kaçıyom bu sefer ben sanalda reelde her yerde iyi içerim.
sigara içen öldü de içmeyen ölmedi diyerekten zıplıyom yatağaa-tatlicadiarzu-
yavyummmm kızdın mı sen yoğsammm söle de ben de ona göre bikaç gün toz oluyummm:icecream:
oce sürdüm daha yazamam cevap..ocem bozulurbayanssulusmile
kuşum,yok kız ne kızması..yüzüne tükürsen yarabbi şükür der,çok arsızdır:roflol:
kanka yarın buluşalımmı:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?