- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.941
tskler minişimmmakitim süperr duruyooooyerimseniben
Akitim valla neredeyse peyker'in aynısı :lepi:
çok güzelll...dudaklarına da bayıldım.:asigim:
ayol bi topikteki herkeş mi afet gücel olur yareppimŞeniz hihoyyyt
:ükelaüyesmili: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
göremeyeceğini bile bile tıklayan, her linke atlayan sazan niko
göremeyeceğini bile bile tıklayan, her linke atlayan sazan niko:mymeka:senağlama
valla esamesi bile okunmuyo kanka:sm_confused:aktiram sende fot koyyyyyyyyyy
nisanım nikocamım bütün canlar cok tesekkur ederim begenmenize vallaha sayenizde mrlm tavan yaptı
ne diyecegim eda17 cekilişe katılmıstı sonradan pek ugramadı topige degil mi :/ ben bir ozel msj mı ceksem napsam
hayatımın kadını gömdüm.pardon öptümgözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan
kıyamam çalışkan öğrencim ya:sinifsinif:tamam boncuğum allah rahatlık versin..yattım sağıma döndüm soluma 32 melaike gelsin imanıma:Saruboceq:aminaklinialirimsmileküçüklük duası:kedi:Güzeller iyi geceler hepinize ben de yarın çok erkenciim 0opuyorumnanaktan
merakını giderebildimmi nikoaklinialirimsmilekız ucuzzz ya ondandır merakınkaydirigubbakcemile3aldığın farı manyak merak ediyorum tanrıçam:asigim:
aklını sevdiğim iyi hatırlattın..msj atıcam unutuyorum nie gelmiyo acababilmiyorumkismilekızlar superisi girmiyo nezmandır nerde bilen var mıCADIARZU
Akitim valla neredeyse peyker'in aynısı :lepi:
çok güzelll...dudaklarına da bayıldım.:asigim:
ayol bi topikteki herkeş mi afet gücel olur yareppimŞeniz hihoyyyt
:ükelaüyesmili: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu dandik minikom,ucuz ya fasulye sayılır o yüzden:sm_cool:saol aşk böcümmŞeniztanrıçaa iki dakkada doğru dur bişi alma beaklinialirimsmile çok güzel duruyo renkler güle güle kullan bebekkaklinialirimsmile
aprilim pati yeşil ağarlıklı olanı aldı,valla oda bayıldı,dier farlarla yanyana getirdik bi milyoncuda,aayy bu ne kadar basittt:dilcikar:bide buna baakk modundaydık:asigim:kaydirigubbakcemile3teşekkürler bahar dalım 12 nisanım:)Tanrıçammm...:lepi:
Ne kadar cici renkler onlar oyy yerimŞeniz
fıstık yeşilinin altındaki yağ yeşiline bayıldım balımalkisalkisalkis
Güle güle kullanın Pati sister ile opuyorumnanaktan
bazsız kızz baz yok:))) bizde bazlı düşünaklinialirimsmile..bazım bitmesin artık yeter dedim hiiihhi:smiley-cool:uyyy tanrıcam bebei,m renkler bazla gercekten harika olmus sositososito
ju-di marka bnmde bi far seyim vardı eskilerde bende cok ucuza almıstım
ama renkleri cok güzeldi arada böyle seylerden güzel seyler cıkıyor ortalıgı tüm sey ettim sositososito
tanrıçam çok haşaralık yaptım biraz da çalıştıklarımı annatimkaydirigubbakcemile
aktardan alacaklarımın listesi;
jojoba yağı (saç uzatmak için)
ısırgan otlu sabun (saç için)
entele saç bakımı
dfn garlı (saç maskesi)
LaDiva üzüm sabunuasigim:)
kantaron yağı (izler için)
çöven otu (siilce izleri için)
arap kızı kremi (sivilce için)
çay ağacı yağı(T.Body shop-sivilce için)
deve dikeni tohumu(karaciğer için)
kırkkilit otu(zayıflama, baarsak)
doğacı kayısı kremi(50ml 6tlyi aşmasın kazık yeme niko:mymeka:)
lokman aktar selülit yağı (beklemede, tanrıçamın onayı çıkacak)
hodan yağı(acilen alınacak-sıkılaşma, kırışık, her derde deva)
yosun yağı
çilek yağı
aynı sefa yağı
çörek otu yağı
ısırgan yağı
ozon yağı (20tl)
kocamın maaşını dökeceğim şanslı aktar aranıyor:smiley-cool:
göremeyeceğini bile bile tıklayan, her linke atlayan sazan niko:mymeka:senağlama
valla kanka hayran kaldım akitoşa:asigim:ağzın bal yesin..bi taneniz çikin olun ve cadılarlülülülülülütütüttüü totomu kaşıyım
piyasi araştırması yapıyom, ucuz nerde soruyom delikafaduldennikoo kızaaam bunların hepsinin içinde oldugu bakım yagları al bari
yoksa aktar köşeyi dönecek
kardeşim D80 almıştı hala hayatımdan çıkmadı. bana demişti abla bu nicki seçerken iyi düşün diye, o kadarlık bir ilişkimiz vartsk ederm tanrıcam bebeim mckk Şeniz
nikonum arkidişlik teklif ettim kabul etcenmi düşünme payımı istion
hangi nikonu kullanıyosun sen niye söylemiyosun bana
burda fotograf merakçısı bi kız var dimiiii alsanaalsanasmile
sevgiliii arkideşlerimmm ben yatıyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorummm sizi çok seviyorummm ii geceler diliyorummmm
ilkokul sıralarında şiir okuyan minik06 smile ibuyrunnnnnnnnn
ay saçmalıyorum yine ii geceler fıstıkalrımm yarın görüşmek üzeredelikafaduldenguclubacismile
uyyy kuzum benim tsk ederm ben sana hayranım sen ne dionbazsız kızz baz yok:))) bizde bazlı düşünaklinialirimsmile..bazım bitmesin artık yeter dedim hiiihhi:smiley-cool:
o değilse ben sana hayran kaldım nolucakşakkıdıdudaklar saçlar anaaa:teytey:
Oyy çok tatlı bu yaa. :teselli: Gel bi ısırim Şeniz
kaşı kız. :içelim:
Toto dedin de, Nikonum da hatırlattı gari, napalım alalım mı o selülit şeysini kankafisfisfis
yoksam ben evde kendim karıştırcam dediğin yağları :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?