Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Akitim valla neredeyse peyker'in aynısı :lepi:
çok güzelll...dudaklarına da bayıldım.:asigim:
ayol bi topikteki herkeş mi afet gücel olur yareppim
Şeniz hihoyyyt
:ükelaüyesmili: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

geçen günkü aldıklarımdan sonra uzun bi süre bişey almıycam demiştim,nikoncanda bana buna kim inanır kadir inanır demişti:smiley-cool:
bu aldığım fasulye..türk malını kalkındırmada abarttımsempatiksalakcinnipatiyle dün bu dandik farı aldık 4 tl ye..ama nasıl hoşumuza gitti anlatamam:lepi:
çok şirin bi:lepi: kabı var,renklerde süper valla:))dier farların yanında pek bi karizmatik duruyodu:smiley-cool::dance:

bazı deneme yapmaktan bitirdim mübareksempatiksalakcinnigözüme kalmıycak..bazsız denemelerini koyuyorum

bide bazla sürdüm varya nası güzel olduaklinialirimsmilehayatımda ilk defa bi milyoncudan makyaj malzemesi aldım,pati olmasa gaza gelip almazdım..hep bakardım çekerdi beni ucuz kozmetikler ama ayyy alamam alerjik benim tenim falan derdim tiriplere girerdim:dilcikar:ama iyki almışız bunu..patide çok sevdi..paylaşmak istedim sizlede...gözünüze çarpan güzel bi renk bulursanız alın..baz varsa zaten süper..en kral far olur 2 dakkadahihoyyyt
buda 1.5 tl ye aldığımız aplikatörlersositososito

akitim süperr duruyooooyerimseniben
tskler minişimmm

uyy tskler eprılımmm :kedi:
peykerlen beraber uzatıyorz dip boyasını sempatiksalakcinni
suanda kulaklarıma indi boyatmam lazım
:umursamaz:

Tanrıçammm...:lepi:
Ne kadar cici renkler onlar oyy yerimŞeniz
fıstık yeşilinin altındaki yağ yeşiline bayıldım balımalkisalkisalkis
Güle güle kullanın Pati sister ile
opuyorumnanaktan

uyyy tanrıcam bebei,m renkler bazla gercekten harika olmus sositososito
ju-di marka bnmde bi far seyim vardı eskilerde bende cok ucuza almıstım
ama renkleri cok güzeldi arada böyle seylerden güzel seyler cıkıyor ortalıgı tüm sey ettim sositososito

tanrıçam çok haşaralık yaptım biraz da çalıştıklarımı annatimkaydirigubbakcemile

aktardan alacaklarımın listesi;

jojoba yağı (saç uzatmak için)
ısırgan otlu sabun (saç için)
entele saç bakımı
dfn garlı (saç maskesi)
LaDiva üzüm sabunu asigim:)
kantaron yağı (izler için)
çöven otu (siilce izleri için)
arap kızı kremi (sivilce için)
çay ağacı yağı(T.Body shop-sivilce için)
deve dikeni tohumu(karaciğer için)
kırkkilit otu(zayıflama, baarsak)
doğacı kayısı kremi(50ml 6tlyi aşmasın kazık yeme niko:mymeka:)
lokman aktar selülit yağı (beklemede, tanrıçamın onayı çıkacak)
hodan yağı(acilen alınacak-sıkılaşma, kırışık, her derde deva)
yosun yağı
çilek yağı
aynı sefa yağı
çörek otu yağı
ısırgan yağı
ozon yağı (20tl)

kocamın maaşını dökeceğim şanslı aktar aranıyor:smiley-cool:

valla esamesi bile okunmuyo kanka:sm_confused:
gözlerim pc ye bakmaktan kaydı resmen ben dinleniyim kızlar iyi geceler diliyorum hepinize opuyorumnanaktan
hayatımın kadını gömdüm.pardon öptümŞeniz
Güzeller iyi geceler hepinize ben de yarın çok erkenciim 0opuyorumnanaktan
kıyamam çalışkan öğrencim ya:sinifsinif:tamam boncuğum allah rahatlık versin..yattım sağıma döndüm soluma 32 melaike gelsin imanıma:Saruboceq:aminaklinialirimsmileküçüklük duası:kedi:
aldığın farı manyak merak ediyorum tanrıçam:asigim:
merakını giderebildimmi nikoaklinialirimsmilekız ucuzzz ya ondandır merakınkaydirigubbakcemile3
kızlar superisi girmiyo nezmandır nerde bilen var mıCADIARZU
aklını sevdiğim iyi hatırlattın..msj atıcam unutuyorum nie gelmiyo acababilmiyorumkismile

valla kanka hayran kaldım akitoşa:asigim:ağzın bal yesin..bi taneniz çikin olun ve cadılarlülülülülülütütüttüü totomu kaşıyım

nikoo kızaaam bunların hepsinin içinde oldugu bakım yagları al bari
yoksa aktar köşeyi dönecek

tsk ederm tanrıcam bebeim mckk Şeniz

nikonum arkidişlik teklif ettim kabul etcenmi düşünme payımı istion
hangi nikonu kullanıyosun sen niye söylemiyosun bana
burda fotograf merakçısı bi kız var dimiiii alsanaalsanasmile

sevgiliii arkideşlerimmm ben yatıyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorummm sizi çok seviyorummm ii geceler diliyorummmm

ilkokul sıralarında şiir okuyan minik06 smile ibuyrunnnnnnnnn

ay saçmalıyorum yine ii geceler fıstıkalrımm yarın görüşmek üzeredelikafaduldenguclubacismile

tanrıçaa iki dakkada doğru dur bişi alma beaklinialirimsmile çok güzel duruyo renkler güle güle kullan bebekkaklinialirimsmile
bu dandik minikom,ucuz ya fasulye sayılır o yüzden:sm_cool:saol aşk böcümmŞeniz
Tanrıçammm...:lepi:
Ne kadar cici renkler onlar oyy yerimŞeniz
fıstık yeşilinin altındaki yağ yeşiline bayıldım balımalkisalkisalkis
Güle güle kullanın Pati sister ile
opuyorumnanaktan
aprilim pati yeşil ağarlıklı olanı aldı,valla oda bayıldı,dier farlarla yanyana getirdik bi milyoncuda,aayy bu ne kadar basittt:dilcikar:bide buna baakk modundaydık:asigim:kaydirigubbakcemile3teşekkürler bahar dalım 12 nisanım:)
bazsız kızz baz yok:))) bizde bazlı düşünaklinialirimsmile..bazım bitmesin artık yeter dedim hiiihhi:smiley-cool:
o değilse ben sana hayran kaldım nolucakşakkıdıdudaklar saçlar anaaa:teytey:

bakanlıktan onay çıkıcak gibi olmuş ahahaha:roflol:tanrıçadan onay çıkıcaksempatiksalakcinni
valla yıldızlı beşide geçtim seni direk mezun ediyorum:lepi:sırnaşık şeytakdir aldınvereliniortak

göremeyeceğini bile bile tıklayan, her linke atlayan sazan niko:mymeka:senağlama

Oyy çok tatlı bu yaa. :teselli: Gel bi ısırim Şeniz

valla kanka hayran kaldım akitoşa:asigim:ağzın bal yesin..bi taneniz çikin olun ve cadılarlülülülülülütütüttüü totomu kaşıyım

kaşı kız. :içelim:
Toto dedin de, Nikonum da hatırlattı gari, napalım alalım mı o selülit şeysini kankafisfisfis
yoksam ben evde kendim karıştırcam dediğin yağları
:1ninca:

nikoo kızaaam bunların hepsinin içinde oldugu bakım yagları al bari
yoksa aktar köşeyi dönecek
piyasi araştırması yapıyom, ucuz nerde soruyom delikafadulden
çok misafir geliyi buraya, burdan sesleniyorum sponsırım olacak aktar var mı

kardeşim D80 almıştı hala hayatımdan çıkmadı. bana demişti abla bu nicki seçerken iyi düşün diye, o kadarlık bir ilişkimiz var

Şeniz teşekkür ederim canım. okkadarcık fotodan bile çok güzel olduğun belli. maşallah çok beğendim opuyorumnanaktan
tanrıçanın güzel gülü gülüleriopuyorumnanaktan

annemm..kıyamam uyku başına vurdu:1hug:kaydirigubbakcemile3hadi yat zıbar ula:mymeka:iyi geceler bitanemopuyorumnanaktanaaaa bu arada güle güle giy kız görmedim hediyeni amabilmiyorumkismile
varya dehşet uykum var ama savaş veriyorum,daha resim eklicemmirmirmirmir

bazsız kızz baz yok:))) bizde bazlı düşünaklinialirimsmile..bazım bitmesin artık yeter dedim hiiihhi:smiley-cool:
o değilse ben sana hayran kaldım nolucakşakkıdıdudaklar saçlar anaaa:teytey:
uyyy kuzum benim tsk ederm ben sana hayranım sen ne dion

ya bnm görüntüde bişey yok şükürde sıkınca selülit görüntüsü var
ben selülitlimiyim
:sinifsinif: fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…