- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.961
oyyyyy çok tesekkur ederim canım benim o senin güzelligin kkda herkes afet zatencanım benim aklımı okumuş bak, bana sorsan kesinlikle beğendim canım derdimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 niko komplimanı semez
senin nasıl güzel bir kız olduğunu tahayyül edebiliyorumboshayallersmile
olumunekankayizsmilebalım yaklaşık 3 haftada bir, en geç 4 haftada 1 boyuyorum.Şeniz
Ben komple boyadığım için daha zararsız bişey tercih ediyorum kankam,
Lorealin amonyaksız serisi Castin Cream Gloss Çikolata karamel bnm rengim.
daha açıkları da var daha koyuları da. belki hoşuna giden renk bulursun bitanem
ben çok memnunum. saçlarım çok kurudur. uçlarına çok sürmemeye çalışıyorum zaten üstsüte boyarsan saç kalınlaşır, kırılır. dipleri geldikçe boyuyorum bebeğim.
amonyaksız iyi güzel, dökmüyor saçı ama pek kalıcı olmuyor işte. 2 hafta sonra akmaya başlıyor pamuğum.
hhhhhhhm
kankaların gülü Lorealin amonyaksız serisi ile bir yazı okumustum dur nette bulabilirsem copy paste yapacagım
bebegim ben gormustum zaten mukemmel benimde balyajdan sonraki halim boyleydi ama suratıma gitmedi =( eminim sen affet gibi olmussundur masallah sana kızım
aaaaaaaaaaay inanmıyorum ne kadar güzel renkleri :asigim: asık oldum resmen renk tonları cok soft güle güle kullan kankam benimgeçen günkü aldıklarımdan sonra uzun bi süre bişey almıycam demiştim,nikoncanda bana buna kim inanır kadir inanır demişti:smiley-cool:
bu aldığım fasulye..türk malını kalkındırmada abarttımsempatiksalakcinnipatiyle dün bu dandik farı aldık 4 tl ye..ama nasıl hoşumuza gitti anlatamam:lepi:
çok şirin bi:lepi: kabı var,renklerde süper valla:))dier farların yanında pek bi karizmatik duruyodu:smiley-cool::dance:
bazı deneme yapmaktan bitirdim mübareksempatiksalakcinnigözüme kalmıycak..bazsız denemelerini koyuyorum
bide bazla sürdüm varya nası güzel olduaklinialirimsmilehayatımda ilk defa bi milyoncudan makyaj malzemesi aldım,pati olmasa gaza gelip almazdım..hep bakardım çekerdi beni ucuz kozmetikler ama ayyy alamam alerjik benim tenim falan derdim tiriplere girerdim:dilcikar:ama iyki almışız bunu..patide çok sevdi..paylaşmak istedim sizlede...gözünüze çarpan güzel bi renk bulursanız alın..baz varsa zaten süper..en kral far olur 2 dakkadahihoyyyt
buda 1.5 tl ye aldığımız aplikatörlersositososito
tanrıçam çok haşaralık yaptım biraz da çalıştıklarımı annatimkaydirigubbakcemile
aktardan alacaklarımın listesi;
jojoba yağı (saç uzatmak için)
ısırgan otlu sabun (saç için)
entele saç bakımı
dfn garlı (saç maskesi)
LaDiva üzüm sabunuasigim:)
kantaron yağı (izler için)
çöven otu (siilce izleri için)
arap kızı kremi (sivilce için)
çay ağacı yağı(T.Body shop-sivilce için)
deve dikeni tohumu(karaciğer için)
kırkkilit otu(zayıflama, baarsak)
doğacı kayısı kremi(50ml 6tlyi aşmasın kazık yeme niko:mymeka:)
lokman aktar selülit yağı (beklemede, tanrıçamın onayı çıkacak)
hodan yağı(acilen alınacak-sıkılaşma, kırışık, her derde deva)
yosun yağı
çilek yağı
aynı sefa yağı
çörek otu yağı
ısırgan yağı
ozon yağı (20tl)
kocamın maaşını dökeceğim şanslı aktar aranıyor:smiley-cool:
vay anası ne kadar cok sey ohaoldumsmile
bunların hepsi ne kadar tutar ki
aklını sevdiğim iyi hatırlattın..msj atıcam unutuyorum nie gelmiyo acababilmiyorumkismile
ballı lokma vallaha bilmıyorum ki =( superisi geliyor mu dur ben listeye bir bakayım