Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım benim aklımı okumuş bak, bana sorsan kesinlikle beğendim canım derdimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 niko komplimanı semez
senin nasıl güzel bir kız olduğunu tahayyül edebiliyorumboshayallersmile
oyyyyy çok tesekkur ederim canım benim o senin güzelligin kkda herkes afet zaten

olumunekankayizsmile

hhhhhhhm
kankaların gülü Lorealin amonyaksız serisi ile bir yazı okumustum dur nette bulabilirsem copy paste yapacagım

bebegim ben gormustum zaten mukemmel benimde balyajdan sonraki halim boyleydi ama suratıma gitmedi =( eminim sen affet gibi olmussundur masallah sana kızım

aaaaaaaaaaay inanmıyorum ne kadar güzel renkleri :asigim: asık oldum resmen renk tonları cok soft güle güle kullan kankam benim

vay anası ne kadar cok sey ohaoldumsmile
bunların hepsi ne kadar tutar ki

aklını sevdiğim iyi hatırlattın..msj atıcam unutuyorum nie gelmiyo acababilmiyorumkismile

ballı lokma vallaha bilmıyorum ki =( superisi geliyor mu dur ben listeye bir bakayım

hihihiahahah 12 nisanım ben ebet :kedi: boshayallersmile
bizim burda da var 1 milyoncu kozmetikçi.kaydirigubbakcemile2

Ketrın Arley filan da var. bakıcam ben de işte, kusur kalırsam çatlarım. bayanssulusmile
hatta bu 1 milyoncu aslında yüncü. kaydirigubbakcemile3

1 yün alana Gloss hediye veriyi çılgın kadın
kaydirigubbakcemile3

tsk ederm nikonum o snn güzelliğin opuyorumnanaktan
bir nikon d80 bilem yok benneyaptımki nikonlar güzel herkes cok begeniyor
a.s

uyyy tsk ederm livim mckk Şeniz

Son düzenleme:
geçen burcuya söz verdim..ince dudaklı yada daha dolgun göstermek isteyen arkadaşlara fikir olsun..bu tarz renklerle dudağın kontürüne hat çekip daha tatlı durmasını sağlarsınız dudağın..mesela ben kontürümü belirginleştirip doğal renk bi ruj sürdüğümde nası tatlı duruyo biliyonuzmuaklinialirimsmile

vallaha mı kanka ama renkler sarı gibi nasıl olacak oof kafam basmadı

nisanım ahhhhhhh ahhhhhh bime ruj gelecek demistin dimi gecen gün bilgi almak için bime gittim ana ne goreyim golden rose ruj degil gloss o kadarda heves yapmıstım ya =( işime yarayan hiçbirsey yok ...

islandıma söz verdim akşama eklerim die..bu gün bi hatun resmi koydum rujunu çok beğendiler..resmi bulamadım,kafadan salladım ama yanlışım yoksa ruj böyle bi renkti..ben pembe ve ten rengi parlatıcıyı karıştırdım..sizde böyle yapabilirsiniz cierlerim

ya bnm görüntüde bişey yok şükürde sıkınca selülit görüntüsü var
ben selülitlimiyim
:sinifsinif: fisfisfis

önlemini almazsan olursun Akitom. misal ben.eyvahedigeldismile
benim görünürde de oldu sonunda kanka, napçaz...mafoldumben
otura otura hımbıl oldum yaa deli oluyorum kendime...:gitme:alsanaalsanasmile
Bugün duşta selülit sabınımla masac yaptım. o esnada ise saçımda yoğun bakım kremi vardı. masajdan sora Badi Şop kesemle keseledim kendimi. o da bi nevi masaj zati. ince çatlaklara iyi geliyor. sonra toptan durulandım ve 2 şer dakka bacaklarıma soğuk su tuttum, vıyyy çok sovuktu..ohaoldumsmile.sonra çıkınca kremlendim. saç uçlarıma Avon kırık saç onarıcı serum sürdüm. (Çok güzelmiş la)zemuszemus
öff ne çok iş yapmışım beya.
akannehir

olumunekankayizsmile
hhhhhhhm
kankaların gülü Lorealin amonyaksız serisi ile bir yazı okumustum dur nette bulabilirsem copy paste yapacagım

kanka nolur kötü bi haber verme nolur vazgeçmek istemiyorum boyamdan lüfffennn
akannehir :Saruboceq: :1no2: ohaoldumsmile

Daha burdaymışsın mısın tanrıça ben dalmışım sağa sola unutmuşum gelmeyi :)) ya ben renkli far sevemedim bi türlü değişik bişeyler yapıyım diyorum yine gidip grili siyahlı şeyler sürüyorum saplantılı zorlanımlı rahatsızlık var galiba bende mafoldumben

tanrıçam
sen 4tlye ucuz far aldın da diğer ucuz farlara kıytırık mı dedin anlamadım gısırnaşık şey dior görse seniinle gurur duyardı valla sırnaşık şey

:hooray: mezun oldum holeee :hooray:
stajımı yanında yapabilir miyim kralıçam olumunekankayizsmile :1closedeyes:

nisanım bu amonyaksız serisi olarak biliyordum ama belirtmemişler sadece loreal kahve diyor

http://mailbox.gazetevatan.com/2226_Yine-sac-boyasi-faciasi--Mail.html

özellikle şu yazdıkları çok dikkatimi çekmişti

L`oreal firmasının daha önce de karşılaştığı bu durum, yetkilileri ayağa kaldıracak gibi görünüyor.

demek ki ilk kez karsılasılan bir durum degil

nisanım ahhhhhhh ahhhhhh bime ruj gelecek demistin dimi gecen gün bilgi almak için bime gittim ana ne goreyim golden rose ruj degil gloss o kadarda heves yapmıstım ya =( işime yarayan hiçbirsey yok ...

bebeğim ben de broşürü gördüm sonunda.

Tekli mat allıklar (kapağı şeffaf olanlardan)
roll on başlıklı meyveli glosslar
rimel (ama dandik sanırsam. iyi olan rimeli değil) ve
eyeliner 2.5 TL den satılacak.:1ninca:

Ayrıca Clean&Clear 'ın yeni yağsız parlama karşıtı serisi de 7 TL den satılacakmış.a.s

amaa ben Cuma günü sevdalıma gidiyorum. Bim işim yalan oldu ama Edirnede bulursam dalıcam Bime.
kaydirigubbakcemile3

deniz yosunu tozu aldım ya geçen..işte ona biraz süt kattım..kaymak gibi oldu kıvamı..yüzüme ve boynuma sürdüm..20 dakika sonrada yıkadım..ekliyorum şimdi canlar..neye yarıyodu bu?sıkılaştırıcı,gerginleştirici

kaymak gibi kıvamı..:hulya:

bayanssulusmilebayanssulusmile
geçen gün şap önermiştim sivilceli ciltlere..bizim evde her daim bulunur..çünkü anam sürüyo..cildi gerginleştiriyo..ve kadının bi tane kırışığı yok maşalah..bunu su ile kaynatın ve tonik gibi yüzünüze sürün..aktardan 1 tl lik alabilirsiniz denemek için

valla hızlı hızlı ekledimakannehirşimdi çıkıyorum,gelince tüm mesajlara cevap vericem,okumadım hiç birini,saçımda maske var onu yıkıyımkaydirigubbakcemile..geldiğim zaman burda olmassanız hepinizi atarım sınıftan:mymeka:hadi gelmek üzere gittim ben

Bu haberi ben de okumuştum yazın bebeğim...akannehir
Ama bu kızcağız ilk kez boyuyormuş saçını. İçeriğindeki bir maddeye alerjisi olduğundan habersiz demek ki, çok korkmuştum ben de bunu görünce meleğim...eyvahedigeldismile
Ama ben hep aynı boyayı kullanıyorum bugüne kadar bişey olmadıysa olmaz sanırsam herhalde galiba işalla pismilla dinimiz amin
:Saruboceq:

süpersin kankam süpersin resim çeken ellerin dert görmesin güzeller güzelim
bu boyun maskesi tam benlik hemen not alıyorum aktara gittimde deniz yosunu alacagım
umarım fiyatı fazla degildir :kedi:

bebegim mukkemel bir fikir ama bende ruj fırcası yok =(

oyyyyyyy sevdicegine gidiyormus yesinler sizi

evet kuzum mat allıkları bende gördüm güzele benziyorlar ama benim cok fazla allıgım var ..allık ihtiyacı olan kacırmasın vallaha

hhhhhhm Clean&Clear o serisi yeni cıkmıstı galiba ...cilt bakımında yeni ürünlere fazla güvenmıyorum kanka

bebegim ama şöyle bir durum var hangimiz saçlarımızı boyatmadan önce şu alerji testini uyguluyoruz loreal in dikkat etmesi lazım

kankam amin amin olmaz inş en içini rerah tut :Saruboceq:

kızlar birşey sormak istiyorum ya benim gözaltlarımda çok fazla morluklarım var bunun için önerebiliceğiniz maske krem vb bişeyler varsa sölerseniz çok sevinicem

kızlar birşey sormak istiyorum ya benim gözaltlarımda çok fazla morluklarım var bunun için önerebiliceğiniz maske krem vb bişeyler varsa sölerseniz çok sevinicem

hosgeldin tatlım
366-368 numaralı sayfalara bakmanı oneririm tanrıcamın eklediklerinin cogu orada mevcut eger istedigini orada bulamazsan tanrıcam online oldugunda cvp verir sana kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…