- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #10.981
oyyyyyyy sevdicegine gidiyormus yesinler sizi
evet kuzum mat allıkları bende gördüm güzele benziyorlar ama benim cok fazla allıgım var ..allık ihtiyacı olan kacırmasın vallaha
hhhhhhm Clean&Clear o serisi yeni cıkmıstı galiba ...cilt bakımında yeni ürünlere fazla güvenmıyorum kanka
valla bu güzel renkler e ucuzluktan sonra, hele de glos hediyeyse ben de kusur kalmıcam:umursamaz::lepi:hihihiahahah 12 nisanım ben ebet :kedi: boshayallersmile
bizim burda da var 1 milyoncu kozmetikçi.kaydirigubbakcemile2
Ketrın Arley filan da var. bakıcam ben de işte, kusur kalırsam çatlarım. bayanssulusmile
hatta bu 1 milyoncu aslında yüncü. kaydirigubbakcemile3
1 yün alana Gloss hediye veriyi çılgın kadın kaydirigubbakcemile3
alerji testi nasıl oluyor liimbilmiyorumkismile boyanın bir kısmını hazırlayıp bir yere mi sürüyoruz fisfisfisbebegim ama şöyle bir durum var hangimiz saçlarımızı boyatmadan önce şu alerji testini uyguluyoruz loreal in dikkat etmesi lazım
kankam amin amin olmaz inş en içini rerah tut :Saruboceq:
Çok özledim yarimi Livim...:gitme:
Zaman azaldıkça özlem daha da artıyo yeter bu ayrılık bitsin yahu...akannehir
benim de hiç birine ihtiyacım yok zati bitanem sadece o gloss'ları merak ediyorum, sanki lisedeyken kullanmıştım gibi hatırlıyorum, fisfisfis güzelidi.a.s
Clean&Clear'ı denemek isteyenler bu Cuma Bim'e saldırsın :lepi:
Livom, Kızlar ben yatayım, başımın ağrısı artıyor. Rezene içtim şimdi, iyice uykum geldimirmirmirmir
Tanrıçam izin kağıdı isterim mafoldumben
Hepinizi öpüyorum çok çok! yarın görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
alerji testi nasıl oluyor liimbilmiyorumkismile boyanın bir kısmını hazırlayıp bir yere mi sürüyoruz fisfisfis
tamam canım, anımsadım şimdi.
bebegim boyanın bir kısımını hazırlayıp kulak arkasına sürüp bekletiyoruz
beklettikten sonra çokkkkk kasıntı yapıyorsa boyamayın diye yazıyorlar ( umarım yanlıs hatırlamıyorumdur )
kanka valla bitmek üzere,ama onay çıktı benden alabilirsiniz:lepi:kendinde karıştırabilirsin gün yüzü görmüşümŞenizOyy çok tatlı bu yaa. :teselli: Gel bi ısırim
kaşı kız.
Toto dedin de, Nikonum da hatırlattı gari, napalım alalım mı o selülit şeysini kanka
yoksam ben evde kendim karıştırcam dediğin yağları :1ninca:
düşündümde bu kız beni görmedi nasıl hayran dieCADIARZUsonra hatırladım gördünn:sm_cool::teytey:uyyy kuzum benim tsk ederm ben sana hayranım sen ne dion
ya bnm görüntüde bişey yok şükürde sıkınca selülit görüntüsü var
ben selülitlimiyim :sinifsinif: fisfisfis
beğendinmi livimhihoyyytvalla ambalajıda çok cici:kedi:sevindim beğenmene melek suratımŞenizaaaaaaaaaaay inanmıyorum ne kadar güzel renkleri asık oldum resmen renk tonları cok soft güle güle kullan kankam benim
ballı lokma vallaha bilmıyorum ki =( superisi geliyor mu dur ben listeye bir bakayım
harbimidelikafaduldenyarın ordayım adres verkaydirigubbakcemile3hihihiahahah 12 nisanım ben ebet
bizim burda da var 1 milyoncu kozmetikçi.
Ketrın Arley filan da var. bakıcam ben de işte, kusur kalırsam çatlarım.
hatta bu 1 milyoncu aslında yüncü.
1 yün alana Gloss hediye veriyi çılgın kadın kaydirigubbakcemile3
valla yarım kilo peynir alır adam evine dimibilmiyorumkismilezevzek tanrıça:mymeka:dalga geçme ürencinle:kedi: fasulye diye küçümsediğin artık nimetten sayılıyo, kaç pare biliyon mukocaelinebakanniko:lepi:
pamuğum ben xsl marka almıştım bi tane,süperdi ama acayip kazıktı,o bitti,bunları rengi anlayabilmeniz için ekledim..ucuz kalemlerdede,pahalı kalemlerdede böyle bi renk olursa bahsettiğim olay yapılır..ben bu sarıyı çok hafif sürüyorum kankam,dierini daha çok kullanıyorum,ama yenisini alıcam..dediğim gibi örnek olsun..ten rengi kalem alırsanız yakalarsınız dediğim olayı..sephorada direk kontür kalemi var mesela..28 tl mi ne amaeyvahedigeldismilevallaha mı kanka ama renkler sarı gibi nasıl olacak oof kafam basmadı ...[/B]
topiğin yeni gülü hoşgeldinopuyorumnanaktankızlar bu arkadaşla kaynaşın size arkadaş geldiaklinialirimsmilenikinden ve iletisinden anlaşılıcağı gibi kozmetik delisi kendisi:))avatarıda pek kokoşbayanssulusmileDaha burdaymışsın mısın tanrıça ben dalmışım sağa sola unutmuşum gelmeyi :)) ya ben renkli far sevemedim bi türlü değişik bişeyler yapıyım diyorum yine gidip grili siyahlı şeyler sürüyorum saplantılı zorlanımlı rahatsızlık var galiba bende mafoldumben
valla bayılıcam sana gülmekten artık offffsırnaşık şeytamam gel stajını ben yaptırıcamtanrıçam
sen 4tlye ucuz far aldın da diğer ucuz farlara kıytırık mı dedin anlamadım gısırnaşık şey dior görse seniinle gurur duyardı valla sırnaşık şey
:hooray: mezun oldum holeee :hooray:
stajımı yanında yapabilir miyim kralıçam olumunekankayizsmile :1closedeyes:
kankam ben 5 tl lik aldım..oyy kurban olsunlar senin süperliğin pamuğum ya:kedi:süpersin kankam süpersin resim çeken ellerin dert görmesin güzeller güzelim
bu boyun maskesi tam benlik hemen not alıyorum aktara gittimde deniz yosunu alacagım
umarım fiyatı fazla degildir
bebegim mukkemel bir fikir ama bende ruj fırcası yok =(
[/B]
göz altına salatalık suyu sürebilirsin tatlım...sütü pamuğa döküp gözünde 5 dakika tutabilirsin..ayrıca süt+limon karıştırıp göz altına sürebilirsin..sonra yıkıyacaksınkızlar birşey sormak istiyorum ya benim gözaltlarımda çok fazla morluklarım var bunun için önerebiliceğiniz maske krem vb bişeyler varsa sölerseniz çok sevinicem
yardımsever meleğimŞenizhosgeldin tatlım
366-368 numaralı sayfalara bakmanı oneririm tanrıcamın eklediklerinin cogu orada mevcut eger istedigini orada bulamazsan tanrıcam online oldugunda cvp verir sana
izin kağıdını almadan pır die uçmuşundur:)iyi geceler aprilim,benim bu gece nöbetim yok sizle hasret gideriyim die çıkmıyorum..yoksa bende bayılıcam uykusuzluktn..gözlerim aha böylesempatiksalakcinniÇok özledim yarimi Livim...:gitme:
Zaman azaldıkça özlem daha da artıyo yeter bu ayrılık bitsin yahu...
benim de hiç birine ihtiyacım yok zati bitanem sadece o gloss'ları merak ediyorum, sanki lisedeyken kullanmıştım gibi hatırlıyorum, fisfisfis güzelidi.a.s
Clean&Clear'ı denemek isteyenler bu Cuma Bim'e saldırsın
Livom, Kızlar ben yatayım, başımın ağrısı artıyor. Rezene içtim şimdi, iyice uykum geldi
Tanrıçam izin kağıdı isterim
Hepinizi öpüyorum çok çok! yarın görüşürüz
1 milyoncu araştırmam bundan sonra devam edicek:1ninca:çok pis gaza gelen tanrıça simili:valla bu güzel renkler e ucuzluktan sonra, hele de glos hediyeyse ben de kusur kalmıcam
tanrıçam aktarlardan sonra 1milyoncuları da zengin edicendelikafadulden biri bizi durdursun
Kulak arkasını zaten normal şartlarda da kaşındırmıyo mu kızlar? Ben sanki kolun iç tarafına diye hatırlıyorum.
Şeniz
gördüm canım güle güle kullan ciciniopuyorumnanaktan oy bebeğime ne kadar da yakışmış, yerim seni benyerimseniben
burcu arkadaşımı zevkinden dolayı tebrik ediyorum
yüzünü bir göreydik kuzumQUOTE]
:kedi: Şeniz
geldimmmmm canolar ..kafa bozuktu kaçtım işte ama bomba gibiyim sıkıntımıda cözdüm ohhhh kebap =)
sizler nasılsınız sekertolarım sayfalar cok ilerlemiş
canimmmmmmmmmm Şeniz hos geldin, ozlettin kendini yahu :1hug:
ya bu cekiliş işine bayıldım sizden bi hatıra ne güzel yaa cok hosuma gitti bu faaliyet
bence deee, cok guzel oldu bu cekilis isi :1hug:
alkisalkisalkisÇok pis söktüm Fransızcayı kızlarhep aferin alıyom hocadanlaelaelaelaelae
,,canimkızlar boyle oldu diplerine dokundurmadım
cok tatli bir renk, masallah:1hug:
ben goremedim senağlama
canimmmmm gule gule kullaaannn, canim ya peki bu 1 milyonculardaki kozmetiklerin son kullanma tarihi gecmisse ya? eyvahedigeldismile uzerinde sadece su kadar ay icinde tuketin yaziyor. ama onlar o raflarda ne kadar suredir bekliyor? eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yoksa bir kac turk markasina orada rastladim elim gitti geldi ama almadan ciktim :gitme:geçen günkü aldıklarımdan sonra uzun bi süre bişey almıycam demiştim,nikoncanda bana buna kim inanır kadir inanır demişti
bu aldığım fasulye..türk malını kalkındırmada abarttımsempatiksalakcinnipatiyle dün bu dandik farı aldık 4 tl ye..ama nasıl hoşumuza gitti anlatamam
çok şirin bikabı var,renklerde süper valla:))dier farların yanında pek bi karizmatik duruyodu
bazı deneme yapmaktan bitirdim mübarekgözüme kalmıycak..bazsız denemelerini koyuyorum
bide bazla sürdüm varya nası güzel olduaklinialirimsmilehayatımda ilk defa bi milyoncudan makyaj malzemesi aldım,pati olmasa gaza gelip almazdım..hep bakardım çekerdi beni ucuz kozmetikler ama ayyy alamam alerjik benim tenim falan derdim tiriplere girerdim:dilcikar:ama iyki almışız bunu..patide çok sevdi..paylaşmak istedim sizlede...gözünüze çarpan güzel bi renk bulursanız alın..baz varsa zaten süper..en kral far olur 2 dakkadahihoyyyt
buda 1.5 tl ye aldığımız aplikatörlersositososito
göremeyeceğini bile bile tıklayan, her linke atlayan sazan nikosenağlama
bende goremedim kii senağlama
geçen burcuya söz verdim..ince dudaklı yada daha dolgun göstermek isteyen arkadaşlara fikir olsun..bu tarz renklerle dudağın kontürüne hat çekip daha tatlı durmasını sağlarsınız dudağın..mesela ben kontürümü belirginleştirip doğal renk bi ruj sürdüğümde nası tatlı duruyo biliyonuzmuaklinialirimsmile
canimsin benimmmmm Şeniz Şeniz ilk firsatta ten rengi bir kontur kalemi alacagim hihoyyyt sırnaşık şey
deniz yosunu tozu aldım ya geçen..işte ona biraz süt kattım..kaymak gibi oldu kıvamı..yüzüme ve boynuma sürdüm..20 dakika sonrada yıkadım..ekliyorum şimdi canlar..neye yarıyodu bu?sıkılaştırıcı,gerginleştirici
kaymak gibi kıvamı..
bayanssulusmilebayanssulusmile
geçen gün şap önermiştim sivilceli ciltlere..bizim evde her daim bulunur..çünkü anam sürüyo..cildi gerginleştiriyo..ve kadının bi tane kırışığı yok maşalah..bunu su ile kaynatın ve tonik gibi yüzünüze sürün..aktardan 1 tl lik alabilirsiniz denemek için
aktara yolumu dusurmek farz oldu kaydirigubbakcemile3 şap ve çöven otu a.s
4 misafirle topiği kapatıyorum..misafirler kadar olamadınız:dilcikar:anahtarın yerini söylemicem işte,giremeyin topiğe:dilcikar:kalın kapıda
anam hakkaten kotu yere saklamissin, zar zor buldum sırnaşık şey
dövme modeli araştıryorum bende:ecrin_bebek:
günaydın arkidişlerrrrrrrr
farım ivrenç oldu
yavruağzı farı olan varrmıııııııııııııııı :sinifsinif:
az sonra link vercem kızlar
dövme modelleri koycam hangisi hosuna giderse söliyin temam mı
ya da anketli açam tıklıyın zemuszemus
bizde öptük bitanemopuyorumnanaktanallaha emanetolumunekankayizsmile
bebem dumanlı göz makyajı ve sadece parlatıcı ile vede bronz tonlarda yapıcağı makyaj ile sence nasıl oluraklinialirimsmile
uzun elbise ekliyim belki işinize yarar,aklınızda olsun
O kızım makkajına benzetmeğe çalıştım ama nerdee o kızdaki gibin güzel sıfat olmadığından.:umursamaz:
Yüzüme sadce allık kullandım. Üşendim pudra yok fondotenim zaten yok.
Dandix telefonla çektiğimden pek net olmadı ama kusuruma bakmayın heves ettim, çalışmamk için herşeyi yapıom:kedi: Buyrun fotolar. Arzum notumu ver
islandcım e işte aynısı olmuş.vereliniortak.yüzün çok şeker..-tatlicadiarzu-
bu model çok cici :lepi:
aprilim umarım begenirsin modelleri tatlım opuyorumnanaktan göreydim seni daha iyi fikr verirdim :jeyyar:
:fırsattan istifade eden pati : sempatiksalakcinni
ya ben göremedim haksızlık senağlama
seni ilarzuma şikayet ediyorumsırnaşık şey
geldimmmmm canolar ..kafa bozuktu kaçtım işte ama bomba gibiyim sıkıntımıda cözdüm ohhhh kebap =)
sizler nasılsınız sekertolarım sayfalar cok ilerlemiş bilmiyorumkismile
bendebilmiyorumkismilearzuya yetiştirek niko:1ninca:kötü içerik yap kızaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3arkadaşını menfaatleri uğruna satan tanrıça smili:
:
yok cnm ya hiç begenmedim çok acık geldi koyulastırdım saçlarda ama baya yıprandı
kankammmmmm bende seni ve kızları manyak özledim amaaa durumları hallettigimde kazen abiye soyledim banı kaldır diye oralı olmadı bugun gene soyledim (normalde yrn aksam kalıyordu ) ok dedi kaldırdı :asigim:deyatlıları ozelden anlattım sana kankam
island çok tatlımıssın cnm
minigim evet tatlım boyattım
kızlar boyle oldu diplerine dokundurmadım
Bitanem güzeller güzeli bakımlı Afroditim ve canım arkadaşlarım hepinize günaydınn opuyorumnanaktan
Afrom acil yardıma ihtiyacım var :gitme:
Benim aldığım bir ruj var she'den ama ruju sağa döndürüyom sola döndürüyom içinden çıkmıyo alsanaalsanasmile
herhalde mekanizması bozuk netcem bilemedimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?