Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Çok özledim yarimi Livim...:gitme:
Zaman azaldıkça özlem daha da artıyo yeter bu ayrılık bitsin yahu...akannehir

benim de hiç birine ihtiyacım yok zati bitanem sadece o gloss'ları merak ediyorum, sanki lisedeyken kullanmıştım gibi hatırlıyorum, fisfisfis güzelidi.a.s
Clean&Clear'ı denemek isteyenler bu Cuma Bim'e saldırsın :lepi:

Livom, Kızlar ben yatayım, başımın ağrısı artıyor. Rezene içtim şimdi, iyice uykum geldimirmirmirmir
Tanrıçam izin kağıdı isterim mafoldumben

Hepinizi öpüyorum çok çok! yarın görüşürüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla bu güzel renkler e ucuzluktan sonra, hele de glos hediyeyse ben de kusur kalmıcam:umursamaz::lepi:

tanrıçam aktarlardan sonra 1milyoncuları da zengin edicendelikafadulden biri bizi durdursun

bebegim ama şöyle bir durum var hangimiz saçlarımızı boyatmadan önce şu alerji testini uyguluyoruz loreal in dikkat etmesi lazım

kankam amin amin olmaz inş en içini rerah tut :Saruboceq:
alerji testi nasıl oluyor liimbilmiyorumkismile boyanın bir kısmını hazırlayıp bir yere mi sürüyoruz fisfisfis

kankammmm oyyyyyy kıyamam sana olumunekankayizsmile

bebegim iyi geceler optum hepinizi

bende birazdan kacarım

alerji testi nasıl oluyor liimbilmiyorumkismile boyanın bir kısmını hazırlayıp bir yere mi sürüyoruz fisfisfis

bebegim boyanın bir kısımını hazırlayıp kulak arkasına sürüp bekletiyoruz

beklettikten sonra çokkkkk kasıntı yapıyorsa boyamayın diye yazıyorlar ( umarım yanlıs hatırlamıyorumdur )

bebegim boyanın bir kısımını hazırlayıp kulak arkasına sürüp bekletiyoruz

beklettikten sonra çokkkkk kasıntı yapıyorsa boyamayın diye yazıyorlar ( umarım yanlıs hatırlamıyorumdur )
tamam canım, anımsadım şimdi.
bu habere göre 3 gün felan beklemek lazım o zaman tamamen boyamak içinfisfisfis
Allahım sen kankalarımı koru :Saruboceq:

Kulak arkasını zaten normal şartlarda da kaşındırmıyo mu kızlar? Ben sanki kolun iç tarafına diye hatırlıyorum.

kanka valla bitmek üzere,ama onay çıktı benden alabilirsiniz:lepi:kendinde karıştırabilirsin gün yüzü görmüşümŞeniz
uyyy kuzum benim tsk ederm ben sana hayranım sen ne dion
ya bnm görüntüde bişey yok şükürde sıkınca selülit görüntüsü var
ben selülitlimiyim
:sinifsinif: fisfisfis
düşündümde bu kız beni görmedi nasıl hayran dieCADIARZUsonra hatırladım gördünn:sm_cool::teytey:
karşılıklı hayranız ne güzelaklinialirimsmile
sıkmadan portakal kabuğun yoksa selülitli değilsinaynaya bak arkadan totoyu kaldırmadan düz dur..

aaaaaaaaaaay inanmıyorum ne kadar güzel renkleri asık oldum resmen renk tonları cok soft güle güle kullan kankam benim
ballı lokma vallaha bilmıyorum ki =( superisi geliyor mu dur ben listeye bir bakayım
beğendinmi livimhihoyyytvalla ambalajıda çok cici:kedi:sevindim beğenmene melek suratımŞeniz
livom su perisini öylesine merak ettim,çekiliş için hediye yollamıştır büyük ihtimallebilmiyorumkismile

harbimidelikafaduldenyarın ordayım adres verkaydirigubbakcemile3
dalga geçme ürencinle:kedi: fasulye diye küçümsediğin artık nimetten sayılıyo, kaç pare biliyon mu kocaelinebakanniko:lepi:
valla yarım kilo peynir alır adam evine dimibilmiyorumkismilezevzek tanrıça:mymeka:
vallaha mı kanka ama renkler sarı gibi nasıl olacak oof kafam basmadı ...[/B]
pamuğum ben xsl marka almıştım bi tane,süperdi ama acayip kazıktı,o bitti,bunları rengi anlayabilmeniz için ekledim..ucuz kalemlerdede,pahalı kalemlerdede böyle bi renk olursa bahsettiğim olay yapılır..ben bu sarıyı çok hafif sürüyorum kankam,dierini daha çok kullanıyorum,ama yenisini alıcam..dediğim gibi örnek olsun..ten rengi kalem alırsanız yakalarsınız dediğim olayı..sephorada direk kontür kalemi var mesela..28 tl mi ne amaeyvahedigeldismile
topiğin yeni gülü hoşgeldinopuyorumnanaktankızlar bu arkadaşla kaynaşın size arkadaş geldiaklinialirimsmilenikinden ve iletisinden anlaşılıcağı gibi kozmetik delisi kendisi:))avatarıda pek kokoşbayanssulusmile
tatlım dumanlı makyaj seviyosun demekki..ama biraz çizgi dışına çıksan fena olmazaklinialirimsmiledeğişiklik her zaman iyidir:hulya:

valla bayılıcam sana gülmekten artık offffsırnaşık şeytamam gel stajını ben yaptırıcam:smiley-cool:kredi kartıyla eyeliner sürümünden sözlü edicem seni..
kız dier farlar çok belliydi..resmen bağrıyodu biz ucuzuz die..ama bu pek bi asildi:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
kankam ben 5 tl lik aldım..oyy kurban olsunlar senin süperliğin pamuğum ya:kedi:
fırçaya gerek yok kanka direk üst üste sür parmağınla karıştır aynı etkiyi yakalarsın balım

kızlar birşey sormak istiyorum ya benim gözaltlarımda çok fazla morluklarım var bunun için önerebiliceğiniz maske krem vb bişeyler varsa sölerseniz çok sevinicem
göz altına salatalık suyu sürebilirsin tatlım...sütü pamuğa döküp gözünde 5 dakika tutabilirsin..ayrıca süt+limon karıştırıp göz altına sürebilirsin..sonra yıkıyacaksın
hosgeldin tatlım
366-368 numaralı sayfalara bakmanı oneririm tanrıcamın eklediklerinin cogu orada mevcut eger istedigini orada bulamazsan tanrıcam online oldugunda cvp verir sana
yardımsever meleğimŞeniz
izin kağıdını almadan pır die uçmuşundur:)iyi geceler aprilim,benim bu gece nöbetim yok sizle hasret gideriyim die çıkmıyorum..yoksa bende bayılıcam uykusuzluktn..gözlerim aha böylesempatiksalakcinni
valla hasretlik zor be kankamafoldumben

valla bu güzel renkler e ucuzluktan sonra, hele de glos hediyeyse ben de kusur kalmıcam
tanrıçam aktarlardan sonra 1milyoncuları da zengin edicendelikafadulden biri bizi durdursun
1 milyoncu araştırmam bundan sonra devam edicek:1ninca:çok pis gaza gelen tanrıça simili:

Kulak arkasını zaten normal şartlarda da kaşındırmıyo mu kızlar? Ben sanki kolun iç tarafına diye hatırlıyorum.

bende öyle hatırlıyorum sankibilmiyorumkismile
ilk defa topikte tekimdelikafaduldenbeni yalnız bıraktınızmafoldumbenmisafirlerden utanın be:dilcikar:2 tane kapı gibi misafirim var..bende onlara resim eklerim:dilcikar:

4 misafirle topiği kapatıyorum..misafirler kadar olamadınız:dilcikar:anahtarın yerini söylemicem işte,giremeyin topiğe:dilcikar:kalın kapıda:dilcikar:

az sonra link vercem kızlar
dövme modelleri koycam hangisi hosuna giderse söliyin temam mı
ya da anketli açam tıklıyın zemuszemus

dövme modeli araştıryorum bende:ecrin_bebek:

e melekli demedin miydi tospikim? bilmiyorumkismile

günaydın arkidişlerrrrrrrr
farım ivrenç oldu
yavruağzı farı olan varrmıııııııııııııııı :sinifsinif:

niye igrenc olsun? eminim cok yakismistir barbim :1hug: ama yavruagzi hic denemedim. soluk tenliyim ben, soluk beyaz, o renkler beni hasta gosteriyor :umursamaz:

bizde öptük bitanemopuyorumnanaktanallaha emanetolumunekankayizsmile
bebem dumanlı göz makyajı ve sadece parlatıcı ile vede bronz tonlarda yapıcağı makyaj ile sence nasıl oluraklinialirimsmile

ben başka bişey düşündüm kuzi anlatacam bugün bi elbüseye karar versn de ona göreŞeniz

uzun elbise ekliyim belki işinize yarar,aklınızda olsun

en üstten 2. ye bittim abi çok harika bi model farklı

minnoşum çok güzel olmuş melekem efferin kızz ruju daha açık renk parlatıcı şeklinde sürsen daaa şahane olacak melekem

islandcım e işte aynısı olmuş.vereliniortak.yüzün çok şeker..-tatlicadiarzu-

Tatlıgacım beğendiğine sevindim canım arzumun tarifiyle çok kolay oldu valla.:lepi:
Di mi ama ben daha şekerim.naniknanik
Hemen de şımardımdelikafadulden
Bakan güzel gözlerinize sağlık.hihoyyyt

[/QUOTE]

hee ben dedim o yaptı işin en zor kısmı bana ait :hulya:

bu model çok cici :lepi:

aprilim umarım begenirsin modelleri tatlım opuyorumnanaktan göreydim seni daha iyi fikr verirdim :jeyyar:
:fırsattan istifade eden pati : sempatiksalakcinni

yalnız en üstte soldakı nichole kidman mi tam da çıkaramadım o ne acayip bi fizik la

kıızz zilli nerden buldun şıpadanak bunları çok hoşlar laa

en son sıra en son elbise boshayallersmile

frapanlığın gözü çıksın anambayanssulusmile

ya ben göremedim haksızlık senağlama
seni ilarzuma şikayet ediyorum
sırnaşık şey

eet ben de ediyorum kendime
ben de göremedim

eğer göstertmezse böğün kendisini banlıcam ensesinden totosundan

geldimmmmm canolar ..kafa bozuktu kaçtım işte ama bomba gibiyim sıkıntımıda cözdüm ohhhh kebap =)

sizler nasılsınız sekertolarım sayfalar cok ilerlemiş bilmiyorumkismile

biz saaa küsüz bıraktın gittin bizi :umursamaz:

bendebilmiyorumkismilearzuya yetiştirek niko:1ninca:kötü içerik yap kızaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3arkadaşını menfaatleri uğruna satan tanrıça smili:
:

:roflol::roflol:

kızlar boyle oldu diplerine dokundurmadım

liiiivvvv :asigim:

o ne güzellik kız çok yakışmış ben bayıdldımmmm boshayallersmile

Son düzenleme:
Bitanem güzeller güzeli bakımlı Afroditim ve canım arkadaşlarım hepinize günaydınn opuyorumnanaktan

Afrom acil yardıma ihtiyacım var :gitme:
Benim aldığım bir ruj var she'den ama ruju sağa döndürüyom sola döndürüyom içinden çıkmıyo alsanaalsanasmile
herhalde mekanizması bozuk netcem bilemedimbilmiyorumkismile

canim bende de oldu o she marka rujumda klava: allahtan alisveris merkezinden cikmamistik daha hemen gittim degistirdim. degistir eger kullanmadiysan, degistiriyorlar geri. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…