- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.021
sanada günaydın çimen gözlü yarimŞenizBitanem güzeller güzeli bakımlı Afroditim ve canım arkadaşlarım hepinize günaydınn opuyorumnanaktan
Afrom acil yardıma ihtiyacım var :gitme:
Benim aldığım bir ruj var she'den ama ruju sağa döndürüyom sola döndürüyom içinden çıkmıyo alsanaalsanasmile
herhalde mekanizması bozuk netcem bilemedimbilmiyorumkismile
bende gece böyleydim işte:dilcikar::roflol:4 tane misafirle geceyi sonlandırdımmafoldumben-tatlicadiarzu-hişşt misafir ses virsene? seninde kanina girelim, gel bak cok guzel seylerden konusuyoruz burda, gel katil bize :jeyyar:
yalnizliktan hayalet misafirlerle konusuyorum :roflol:
canım valla birileri desek daha doğru olur:1ninca:halbuki üye olup aramıza katılsalar yaher daim misafir var bu topicte
biri bizi gözetliyomu ne :kedi:
nikoncanın liste süperdi valla:lepi:triplere bak yaa yerim senin tripini :roflol: Şeniz dün bnm basım agrıyordu cıkıverdim bilmiyorumkismile
Günaydın Canlarrrrrrrrrr :teytey:
tanrıca bebeko ysun tozunun kıvamı nası olmus öyle kasıklayasım geldi hakkat kaymak kıvamı fisfisfis
aktardan alacagım cok sey var yaaa yosun tozuyla kilide ekledim
nikoncano gibi bi liste yapsam herkes korkar sanırsam boshayallersmile
jinekoloji konusuydu ceylo..:)silmişler konuyu demek:))livim gelmişşşşsositosositobida gitme olur mu bebeğim
saçlarına bayıldım ya çok güzel olmuşboshayallersmile
ya bide dün ne konusu vardı mesajlarınızı arattım ama bulamadım
ayy nolur söyleyin çatlarım burda:kedi:
minik ve akitra resimleri kaldırmışsınız göremedimlmaz:
:sm_cool: hihoyyyt :teytey:gunaydin guzellerim safak 4 kizlar heyecandan oluyorum lutfen sivilce cikmasinnn:Saruboceq:memleketine guzel gitmek istiyorumbayanssulusmile
oyyyyyyy canlar çok çok tesekkur ederim hepsinizi kocaman öpüyorum a.s.
ceylanım tatlışım gitmeyecegim söz
hangi konuyu diyorsun ki ?
Hediyelerim geldiiiiiiiiiii hihoyyyt
Tanrıçam biriciğim bal kaşığım ne güzeller bunlar...Aşıkım sana =) :asigim:
Eline gözüne sağlık meleğim...Şeniz
Hemen ekliyorum olumunekankayizsmile
devamı geliyor şutarafagitti
İlk bileklik net çıkmamış kızlar tekrar ekliyorum, o kadar güzel ki, nazar boncuklu at nalı. hem şans hem anti nazar :lepi: :hooray:
Bluze bayıldım öldüm yani, tam sevdiğim gibi kanka ne cadısın sennn! olumunekankayizsmile aklinialirimsmile
Omzundaki metal detaya ve Flormar far ile uyumuna dikkat çekiyorum boshayallersmile :asigim:
Aşkom çok teşekkür ederim hepsini çok ama çokkk beğendimmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Hediyelerim geldiiiiiiiiiii hihoyyyt
Tanrıçam biriciğim bal kaşığım ne güzeller bunlar...Aşıkım sana =) :asigim:
Eline gözüne sağlık meleğim...Şeniz
Hemen ekliyorum olumunekankayizsmile
devamı geliyor şutarafagitti
Bluze bayıldım öldüm yani, tam sevdiğim gibi kanka ne cadısın sennn! olumunekankayizsmile aklinialirimsmile
Omzundaki metal detaya ve Flormar far ile uyumuna dikkat çekiyorum boshayallersmile :asigim:
Aşkom çok teşekkür ederim hepsini çok ama çokkk beğendimmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
sanada günaydın çimen gözlü yarimŞeniz
tospikim hiç sıkma canını,ne yap biliyomusun,kaşıkla içini çıkar rujun,çıkan rujları ayrı bir tas gibi bişeye koy..sonra işin bitince o ambalajı at çöpe:dilcikar:
şimdii o tasın içindeki rujları napıcaz?fön makinesini al,tabağın altına tut,yada benmari uslulü-tatlicadiarzu-buhar yolu ile erit ruju..teflonlar varya,onda su kaynat,tasıda oturt içine..erisin o ruj..eriyen ruju muntazam bir şekilde küçük bir kaba dök..sonra fırça yardımı yada parmağınla al sür..örnek veriyim hemen
tospim ben badi şop kabının içine kırılan rujlarımı eritip ilave ettim..yani sende böyle bir kap bulup anlattığım şekilde yaparsan değerlendirmiş olursun bal parem
bende gece böyleydim işte:dilcikar::roflol:4 tane misafirle geceyi sonlandırdımmafoldumben-tatlicadiarzu-
canolar hedayelerimi aldım bögün verecem kargoya
dün akşam 4 ten 8 e kadar uğraştım ayaklarıma kara sular indi
hedaye alması ne kadar zor bişey benim için bilemezsiniz çok kasılıyorum çünkü yaa
hedaye sahıbına özel bi süprizim de var:)) kendisini çok çok öpüyorum
sormayın kime gönderdiğimi kesinlikle sölemicem:)))
delikafaduldenapriillim gelmiş hediyeneyvahedigeldismile
kanka beğendinmi cidden yaeyvahedigeldismile
çay ağaçlı ürünleri ve doğal sabunları seviyosun die yeşilçaylı sabun aldım,kendini tanıtırken gri rengi sevdiğini belirtmişsin die gri farla bluz aldımeyvahedigeldismile
minik cüzdanımsı şey ve at nalı bileklik bendede varhihoyyytsanada aldım:kedi: ama sana beyaz rengini aldım..sen sade seviyosun die..sana şans getirsin nazardan korusun dedim:Saruboceq:
diğer boncuklu bileklik tanrıça 2010 savarowski serisi-tatlicadiarzu-:roflol: oda sana uğur getirsin die
şey bide kayısılı minik krem aldım kayısı seviyosun dieeyvahedigeldismile
kırılan hediyemide çekip koyucam bakıyım üzüldüğüm kadar varmı diemafoldumben
burcum hoşbulduumm:hulya:
ya ocakta yemegim var arada hatirlatin e mi gidip bakayim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?