Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

İlk bileklik net çıkmamış kızlar tekrar ekliyorum, o kadar güzel ki, nazar boncuklu at nalı. hem şans hem anti nazar :lepi: :hooray:

sanada günaydın çimen gözlü yarimŞeniz
tospikim hiç sıkma canını,ne yap biliyomusun,kaşıkla içini çıkar rujun,çıkan rujları ayrı bir tas gibi bişeye koy..sonra işin bitince o ambalajı at çöpe:dilcikar:
şimdii o tasın içindeki rujları napıcaz?fön makinesini al,tabağın altına tut,yada benmari uslulü-tatlicadiarzu-buhar yolu ile erit ruju..teflonlar varya,onda su kaynat,tasıda oturt içine..erisin o ruj..eriyen ruju muntazam bir şekilde küçük bir kaba dök..sonra fırça yardımı yada parmağınla al sür..örnek veriyim hemen

tospim ben badi şop kabının içine kırılan rujlarımı eritip ilave ettim..yani sende böyle bir kap bulup anlattığım şekilde yaparsan değerlendirmiş olursun bal parem
hişşt misafir ses virsene? seninde kanina girelim, gel bak cok guzel seylerden konusuyoruz burda, gel katil bize :jeyyar:
yalnizliktan hayalet misafirlerle konusuyorum :roflol:
bende gece böyleydim işte:dilcikar::roflol:4 tane misafirle geceyi sonlandırdımmafoldumben-tatlicadiarzu-
her daim misafir var bu topicte
biri bizi gözetliyomu ne :kedi:
canım valla birileri desek daha doğru olur:1ninca:halbuki üye olup aramıza katılsalar ya
nikoncanın liste süperdi valla:lepi:
yaparım trip tek kaldım:dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaşıklama akitoş:mymeka:yüzüne sürüceksin:roflol:günaydın gözümŞeniz

jinekoloji konusuydu ceylo..:)silmişler konuyu demek:))
gunaydin guzellerim safak 4 kizlar heyecandan oluyorum lutfen sivilce cikmasinnn:Saruboceq:memleketine guzel gitmek istiyorumbayanssulusmile
:sm_cool: hihoyyyt :teytey:
anamm stres yapma kızohaoldumsmilesivilce neyin çıkarma pürüzsüz git pürüzsüzümŞeniz
oyyyyyyy canlar çok çok tesekkur ederim hepsinizi kocaman öpüyorum a.s.

ceylanım tatlışım gitmeyecegim söz

hangi konuyu diyorsun ki ?

hele git bidaha noluyo
dünki jinekoloji konusu varya kankayerimsenibenama konu uçmuş kanımca:)

kizlar bigun tekrar memleketimde yasarsam bende isterim bu hediyelerden ona gorekaydirigubbakcemile5

tanricam canim sorma ruyamda habire ucagi kaciriyom bileti bulamiyom gec kaliyom :)))))))))))))

İlk bileklik net çıkmamış kızlar tekrar ekliyorum, o kadar güzel ki, nazar boncuklu at nalı. hem şans hem anti nazar :lepi: :hooray:

nisanım güzelim güle güle kullan fıstıgım çokkkkkkk ama çok begendimmmmmm bluze bilekliklere öldüm bittim :asigim:

:lepi:kanka şeçimlerin süpermiş çok zevkli hatunsun :asigim:

Selam topik kızçeleri..opuyorumnanaktan
Livim hoşgeldin ,saçın çok güzel olmuş,kaydirigubbakcemile5 ne renk..kendin mi boyadın..
April cicilerini gülekaydirigubbakcemile3 güle kullan..

boshayallersmile gule gule kullan aprilim canim..

zevkli tanricam vesselam :1hug: hepicigini gule gule kullan nisanim :1hug:

canolar hedayelerimi aldım bögün verecem kargoya

dün akşam 4 ten 8 e kadar uğraştım ayaklarıma kara sular indi

hedaye alması ne kadar zor bişey benim için bilemezsiniz çok kasılıyorum çünkü yaa

hedaye sahıbına özel bi süprizim de var:)) kendisini çok çok öpüyorum

sormayın kime gönderdiğimi kesinlikle sölemicem:)))

ay ne jinekolojisi kim açmış biri bana anlatsıııınnnnalsanaalsanasmile
hediyeleriniz cok güzelbayanssulusmile

delikafaduldenapriillim gelmiş hediyeneyvahedigeldismile
kanka beğendinmi cidden yaeyvahedigeldismile
çay ağaçlı ürünleri ve doğal sabunları seviyosun die yeşilçaylı sabun aldım,kendini tanıtırken gri rengi sevdiğini belirtmişsin die gri farla bluz aldımeyvahedigeldismile
minik cüzdanımsı şey ve at nalı bileklik bendede varhihoyyytsanada aldım:kedi: ama sana beyaz rengini aldım..sen sade seviyosun die..sana şans getirsin nazardan korusun dedim:Saruboceq:
diğer boncuklu bileklik tanrıça 2010 savarowski serisi-tatlicadiarzu-:roflol: oda sana uğur getirsin die
şey bide kayısılı minik krem aldım kayısı seviyosun dieeyvahedigeldismile
kırılan hediyemide çekip koyucam bakıyım üzüldüğüm kadar varmı diemafoldumben

tanricam ruj karisiminin rengi sahane olmus boshayallersmile ama tabi sen koyu ruj yasak dedigin icin ben hep acik renkelre gidiyorum

canim bir sey daha, ben gloss rujun etrafina kalem cekebilir miyim? nasil durur? ya da cekilir mi? bilmiyorumkismile

bir de glosslar daha mi dolgun gosterir dudagimi yoksa mat klasik rujlar mi? bilmiyorumkismile

catlatirsin adami :gitme: :1hug: sehir süle bari :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

canim uzulme yaw :teselli: saglik olsun Şeniz

tanrıçaaaa gız maaşallahh o bluzu nerden buldun yaaw harika bişeymiş gülo yaa bayıldım ressmeennnn:))))

ee sülale zevkli anacım yaa :)) (kendinepayçıkaransimil)

güle güle kullan aprilim benimm sana da fazlasıyla yakışır hakkını vereceğinden eminim şekerparesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…