- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.041
tamam canım, anımsadım şimdi.
bu habere göre 3 gün felan beklemek lazım o zaman tamamen boyamak içinfisfisfis
Allahım sen kankalarımı koru :Saruboceq:
1 milyoncu araştırmam bundan sonra devam edicek:1ninca:çok pis gaza gelen tanrıça simili:
nisanım güzelim güle güle kullan fıstıgım çokkkkkkk ama çok begendimmmmmm bluze bilekliklere öldüm bittim :asigim:
:lepi:kanka şeçimlerin süpermiş çok zevkli hatunsun :asigim:
Selam topik kızçeleri..opuyorumnanaktan
Livim hoşgeldin ,saçın çok güzel olmuş,kaydirigubbakcemile5 ne renk..kendin mi boyadın..
April cicilerini gülekaydirigubbakcemile3 güle kullan..
boshayallersmile gule gule kullan aprilim canim..
zevkli tanricam vesselam :1hug: hepicigini gule gule kullan nisanim :1hug:
april bluzun çok güzel güle güle kullan
tanrıc zevkli gcı vesselam
delikafaduldenapriillim gelmiş hediyeneyvahedigeldismile
kanka beğendinmi cidden yaeyvahedigeldismile
çay ağaçlı ürünleri ve doğal sabunları seviyosun die yeşilçaylı sabun aldım,kendini tanıtırken gri rengi sevdiğini belirtmişsin die gri farla bluz aldımeyvahedigeldismile
minik cüzdanımsı şey ve at nalı bileklik bendede varhihoyyytsanada aldım:kedi: ama sana beyaz rengini aldım..sen sade seviyosun die..sana şans getirsin nazardan korusun dedim:Saruboceq:
diğer boncuklu bileklik tanrıça 2010 savarowski serisi-tatlicadiarzu-:roflol: oda sana uğur getirsin die
şey bide kayısılı minik krem aldım kayısı seviyosun dieeyvahedigeldismile
kırılan hediyemide çekip koyucam bakıyım üzüldüğüm kadar varmı diemafoldumben
ne yemeğicokacimcoook
tanrıçaaaa gız maaşallahh o bluzu nerden buldun yaaw harika bişeymiş gülo yaa bayıldım ressmeennnn:))))
ee sülale zevkli anacım yaa :)) (kendinepayçıkaransimil)
güle güle kullan aprilim benimm sana da fazlasıyla yakışır hakkını vereceğinden eminim şekerparesi
eprılımmmmmmm cok güzel hediyelerin güle güle kullan bebekom :sm_cool:
gri far ve gri bluz bukdr olur süper bebem cok begendim tanrıcam tebrik ediyorum bebeem :sm_cool:
bana zevkli diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumeyvahedigeldismilecidden beğendiyse aprilim çok sevindim...ya bide zor hatun herşeyi sevmezkaydirigubbakcemile3yani çok zariftir,çok zevklidir,ben daha kokoş olduğum için hep kendime alıcakmış gibi şeyler beğendim,dedim dur tanrıçalmaz:aprile alıyosun ona göre al:mymeka:
vallahi gönlüm daha neler almak istedi:kedi:çok mutlu oldum beğendiği için :sm_cool: :sm_cool:
ya bana kim alıyo çıksın ortaya çatlıycam:lepi:
arzum bidahaki çekilişte bana çıkıcaksın gibi düzenleme yapalım,sanada alıyım:1ninca:aklinialirimsmile(bu mesajı kimse okumasın:smiley-cool:)tanrıçaaaa gız maaşallahh o bluzu nerden buldun yaaw harika bişeymiş gülo yaa bayıldım ressmeennnn:))))
ee sülale zevkli anacım yaa :)) (kendinepayçıkaransimil)
güle güle kullan aprilim benimm sana da fazlasıyla yakışır hakkını vereceğinden eminim şekerparesi
dier kızlara alıntı yaptım ama alıntılar birbirine girdikafamçokkarıştısildim bende...sen dahil tekrar beğenilerini sunanlara teşekkür ederim...çünkü aprilim adına sevindim oldum:sm_cool:eprılımmmmmmm cok güzel hediyelerin güle güle kullan bebekom :sm_cool:
gri far ve gri bluz bukdr olur süper bebem cok begendim tanrıcam tebrik ediyorum bebeem :sm_cool:
kanka gel bizim burayı 2 tane 1 milyoncu var kaydirigubbakcemile5
yüzlerine bakmıyodum hiç :dilcikar:
artık ben de arada burnumu sokarım tükkana :lepi:
Oyy bitanem her biri birbirinden güzel...:asigim:
kayısı kremini görünce gözlerim kalp kalp oldu kanka, çok şeker yaa hihoyyyt
altın sarısı bilekliği sen mi yaptın oyy bitanem ellerine sağlık, en sevdiğim şeyler yeminle..:jeyyar:.
atnalı bilekliği de hatırladım senden, annem de çok beğendi onu olumunekankayizsmile
bluzle far zaten beni benden aldı :asigim:
sabun harika kokuyor, nasıl bilir sevdiğim şeyleri aklinialirimsmile
mini çantayı bozuk para çantası paptım bile kanka :lepi:
bitanem kırılsın olsun zaten bi dünya şey almışsın düdük yaa :mymeka:
hosbuldum :lepi: çok tesekkur ederimSelam topik kızçeleri..opuyorumnanaktan
Livim hoşgeldin ,saçın çok güzel olmuş,kaydirigubbakcemile5 ne renk..kendin mi boyadın..
April cicilerini gülekaydirigubbakcemile3 güle kullan..
Di mi kanka olumunekankayizsmile
ben de çok ama çok beğendim :asigim:
yani bana değil arzum :)))
bnmde tırnaklar cok kırılgan tosbik o limon seyini bi yapamadım gitti üf
gacım seni rüyamda gördümohaoldumsmileözelden anlatam dur:))Tanrıçam şap inen ne yapılıyor, ben oraları atlamışım..bilmiyorumkismile
kısmetse ben de böööğün hedayelerimi alıp göndercem:sm_cool:, kafamda şekillendi az çok ne alacağım..:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3 valla tospik ne kadar kalırsa o kadar iyi bebem..hatta içine zeytin yağıda dökyerimsenibenp.tesi saça bakım yaptım
bugünde tırnaklara sokucam limon suyunun içine ..
tanrıcam ne kadar tutim ..
tırnaklarım limonla ne gaddar sevişsin
söylemesin çatlasın:lepi:bana kim alıyo ya
nerdesin cadıkaydirigubbakcemileözledik senide ama gelmiyosun:dilcikar:tamam kolay gelsin iklimim öpüyoruz kocamanındankızlar selam herkeşleree...
yav ben bu aralar çok yoğun ve yorgun oluyorum zaten her geldiğimde de sayfalar ilerlemiş oluyo 30 sayfa falannn ohaoldumsmile sayfalardan atlaya atlaya okuyorum sonra perperişan halde uyuyom vallahaa..
livviimmm meleğim hoşgeldin gitme bidaha e mi olumunekankayizsmile
kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2
neyse kızlar ben yine kaçar malesef işe gitcem :gitme: sizleri sebiyorumm sempatiksalakcinni
hosbulduk cnm
tanrıcam kankam sen söyledikten sonra baktım dünkü konu silmiş galiba anlamadım birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?