Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eprılımmmmmmm cok güzel hediyelerin güle güle kullan bebekom :sm_cool:
gri far ve gri bluz bukdr olur süper bebem cok begendim tanrıcam tebrik ediyorum bebeem :sm_cool:

tamam canım, anımsadım şimdi.
bu habere göre 3 gün felan beklemek lazım o zaman tamamen boyamak içinfisfisfis
Allahım sen kankalarımı koru :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 sefiyom kız seni, allam nikonumuzu koru :Saruboceq:

1 milyoncu araştırmam bundan sonra devam edicek:1ninca:çok pis gaza gelen tanrıça simili:

kanka gel bizim burayı 2 tane 1 milyoncu var kaydirigubbakcemile5
yüzlerine bakmıyodum hiç :dilcikar:
artık ben de arada burnumu sokarım tükkana
:lepi:

nisanım güzelim güle güle kullan fıstıgım çokkkkkkk ama çok begendimmmmmm bluze bilekliklere öldüm bittim :asigim:

:lepi:kanka şeçimlerin süpermiş çok zevkli hatunsun :asigim:

Di mi kanka olumunekankayizsmile
ben de çok ama çok beğendim
:asigim:

Selam topik kızçeleri..opuyorumnanaktan
Livim hoşgeldin ,saçın çok güzel olmuş,kaydirigubbakcemile5 ne renk..kendin mi boyadın..
April cicilerini gülekaydirigubbakcemile3 güle kullan..

Sağol balparem Şeniz

boshayallersmile gule gule kullan aprilim canim..
zevkli tanricam vesselam :1hug: hepicigini gule gule kullan nisanim :1hug:

Teşekkürler burcummm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

april bluzun çok güzel güle güle kullan
tanrıc zevkli gcı vesselam

Ebet ebet çok zevklidir kankam, sağol tospikkk kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Oyy bitanem her biri birbirinden güzel...:asigim:
kayısı kremini görünce gözlerim kalp kalp oldu kanka, çok şeker yaa hihoyyyt
altın sarısı bilekliği sen mi yaptın oyy bitanem ellerine sağlık, en sevdiğim şeyler yeminle..:jeyyar:.
atnalı bilekliği de hatırladım senden, annem de çok beğendi onu olumunekankayizsmile
bluzle far zaten beni benden aldı :asigim:
sabun harika kokuyor, nasıl bilir sevdiğim şeyleri aklinialirimsmile
mini çantayı bozuk para çantası paptım bile kanka :lepi:
bitanem kırılsın olsun zaten bi dünya şey almışsın düdük yaa
:mymeka:

bana zevkli diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumeyvahedigeldismilecidden beğendiyse aprilim çok sevindim...ya bide zor hatun herşeyi sevmezkaydirigubbakcemile3yani çok zariftir,çok zevklidir,ben daha kokoş olduğum için hep kendime alıcakmış gibi şeyler beğendim,dedim dur tanrıçalmaz:aprile alıyosun ona göre al:mymeka:
vallahi gönlüm daha neler almak istedi:kedi:çok mutlu oldum beğendiği için :sm_cool: :sm_cool:
ya bana kim alıyo çıksın ortaya çatlıycam:lepi:

burcum, gloslar daha dolgun gösterir her zaman için,yasak değil sana koyular:)))ama ince dudaklı yarimiz olduğundan mütevellit açık renkler sana daha uygun canım
muntazam bi şekilde kalem çeker,azcıkta glos sürer dudağına hafifçe glosu yayarsan neden olmasınbayanssulusmile

sudertatlışım türkiyede olursan umarım sende katılırsın çekilişimize..bizlerden bi hatıra fenamıopuyorumnanaktan
ayrıca rüyan içinde toton açıkta kalmış diyorum:lepi:

kaydirigubbakcemile3 Sülalenize kurban arzum, sağol papatya suratlım Şeniz

gri far ve gri bluz bukdr olur süper bebem cok begendim tanrıcam tebrik ediyorum bebeem :sm_cool:

Teşekkürler Akitim bitenem opuyorumnanaktan

heheh valla çok süper seçimler bebişim :asigim:
kıvırdın bu işi
:lepi: naniknanik

Tanrıçam şap inen ne yapılıyor, ben oraları atlamışım..bilmiyorumkismile

kısmetse ben de böööğün hedayelerimi alıp göndercem:sm_cool:, kafamda şekillendi az çok ne alacağım..:smiley-cool:

p.tesi saça bakım yaptım
bugünde tırnaklara sokucam limon suyunun içine ..
tanrıcam ne kadar tutim ..
tırnaklarım limonla ne gaddar sevişsin

yani bana değil arzum :)))

bnmde tırnaklar cok kırılgan tosbik o limon seyini bi yapamadım gitti üf

arzum bidahaki çekilişte bana çıkıcaksın gibi düzenleme yapalım,sanada alıyım:1ninca:aklinialirimsmile(bu mesajı kimse okumasın:smiley-cool:)
valla nisanıma herşey yakışır çıtırım benim :asigim:
dier kızlara alıntı yaptım ama alıntılar birbirine girdikafamçokkarıştısildim bende...sen dahil tekrar beğenilerini sunanlara teşekkür ederim...çünkü aprilim adına sevindim oldum:sm_cool:

ne almışım be bi sürü:dilcikar:hepsini en güzel günlerinde kullan canım arkadaşımolumunekankayizsmile
kanka varya bi milyonculara bişeyler geliyo aklın durur:))senin tabirinle süpersonik bi milyoncular:lepi:ama bi milyona satmıyolar hiç bişeyialsanaalsanasmile
bu gün yine gidebilirimaklinialirimsmile

Selam topik kızçeleri..opuyorumnanaktan
Livim hoşgeldin ,saçın çok güzel olmuş,kaydirigubbakcemile5 ne renk..kendin mi boyadın..
April cicilerini gülekaydirigubbakcemile3 güle kullan..
hosbuldum :lepi: çok tesekkur ederim
vallaha ilk önce adama gittim krepe balyaj istiyorum dedim saçımın uçları açtı oryalle (adamada soylemiştim sakın sarı olmasın asla kullanam diye ) anam bir baktım saçların uçları sarı ohaoldumsmile gittim adama kullanam böyle koyulaştırın dedim o da cila attı bu renk oldu ...verdigim paraya deymedi uçlarım kendi saçlarımın 2-3 ton açıgı oldu bundan sonra üstüne para verselerde saçlarımı boyatırmam ...ders oldu banaakannehir

Di mi kanka olumunekankayizsmile
ben de çok ama çok beğendim
:asigim:

evet vallaha çok özenerek alınmış belli far bluzle nasıl uyumlu of oooooof :asigim:
saglıkla kullan nisanımmmmm

kızlar selam herkeşleree...
yav ben bu aralar çok yoğun ve yorgun oluyorum zaten her geldiğimde de sayfalar ilerlemiş oluyo 30 sayfa falannn ohaoldumsmile sayfalardan atlaya atlaya okuyorum sonra perperişan halde uyuyom vallahaa..

livviimmm meleğim hoşgeldin gitme bidaha e mi olumunekankayizsmile

kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2

neyse kızlar ben yine kaçar malesef işe gitcem :gitme: sizleri sebiyorumm sempatiksalakcinni

yani bana değil arzum :)))

bnmde tırnaklar cok kırılgan tosbik o limon seyini bi yapamadım gitti üf

senin kısmetin benim şekerim kaydirigubbakcemile3
ben yapcam bu akşam ..
güzel güzel uzuyolar ..
mavala ürünlerimde yarın elimde olur ..
artık maniküre son ..
şeytan tırnağından çekiyom ya
bi sürüler
ama pedikürsüz olmaz :asigim:

gacım seni rüyamda gördümohaoldumsmileözelden anlatam dur:))
bitanem şap sivilceye iyi gelir lekeyede..ayrıca cildi geriyo..anam kullanıyo..gerçi 35 yaşında kadın ihtiyacı yok ama-tatlicadiarzu-:))
sen daha almadınmıkaydirigubbakcemileçabıkk hediye almaya almıyanlarkaydirigubbakcemile(bana alıcak kişide dahilaklinialirimsmile)

p.tesi saça bakım yaptım
bugünde tırnaklara sokucam limon suyunun içine ..
tanrıcam ne kadar tutim ..
tırnaklarım limonla ne gaddar sevişsin
kaydirigubbakcemile3 valla tospik ne kadar kalırsa o kadar iyi bebem..hatta içine zeytin yağıda dökyerimseniben
bana kim alıyo ya
söylemesin çatlasın:lepi:
nerdesin cadıkaydirigubbakcemileözledik senide ama gelmiyosun:dilcikar:tamam kolay gelsin iklimim öpüyoruz kocamanından
hosbulduk cnm

tanrıcam kankam sen söyledikten sonra baktım dünkü konu silmiş galiba anlamadım birsey

ya millet kavga etmeye meraklı kanka,heleki öyle konularda-tatlicadiarzu-gerçek bile değildi konu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…