- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.361
atarım güzelim ..
senin sahip olduğun ürün çok daha profesyonel okudum açıklamalarını lakin kullanmadım tospikim . . .
kullan memnun kalırsan paylaş canımcım . . .
özelime ürünleri aldığın sitenin adres bilgilerini bırakabilir misin tospiğim ?
geçti acısı gitti ..tospik yeni okudum daha geçmiş olsun canım ne manyak insanlar var ya
kızlar yakın zamanda far bazı alan varsa bilgi verebilirmi lütfen
cnmcm ben sephora kullandım tanrıçam almıştı bana ve ben memnun kaldım . . .
özellikle bi müddet kullandıktan sonra . . .
gunaydin guzellerim tospikcim gecmis olsun canim o ne bicim saka yaaaburcucum sende aldiklarini gule gule kullan canim
April bluzu giyip foto koymamış:umursamaz:
ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRİL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRİL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:
çüş artıkkaydirigubbakcemile3atmıyoruz değerlendiriyoruz olayını abartmıyalım akştoşumkaydirigubbakcemile3kolye olurmu kız ohihoyyytgerçi geçen eklediğin takılardan sonra etrafımdaki objeleri takı olarak hayal etmeye başladım..:1ninca:bu takı olsa nası olur die:1ninca:misal çaydanlık:1ninca:
kırılan şeyi asla yapıştırmam..enerjisi kötü..sizde yapmayın iyi değildir...ben direk atarım kırılan şeyleri akitomyerimseniben
iyi geceler bademimŞeniz
hadi öptüm sizi..bu arada nöbet saatlerimiz değişti,gündüz girmem haberiniz olsun..eski tarife,yani gece tarifesine dönüş yaptım bilginizesengözlerimebaksanab
anahtarı ilarzunun topiğine bırakıyorum ordan alın zebah[/B]
Delü kız..laelaelaelaelae beni içerde unuttun, tam giderken girdim bende.mafoldumben..
çıkarın beni burdan.mafoldumben.anneeee anneeeee..:sinifsinif:kapıyı üstüme kitledi :sinifsinif:bu tanrıça deyyüsü..alsanaalsanasmile
Bende caduyum ne de olsadelikafadulden havalandırma mavalandırma sıvışırım..sempatiksalakcinni..atlıyım elentürünklü süpürgeme..elentürünk bağlattırdım da kocişe..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
günaydın kızlarr
sanki güzel bi gün CADIARZU
çeker koyarım kuzum
bizim eşeklerden biri kaynar su attı üstüme kolluna geldi
acıyo
ay ben burdakileri bogucam
aldıkalrınızı güle güle kullanın kızlar
burcucum fot.makinenin markası ne acaba?
tosbacım geçen benimde elim yandıydı
acısını çok iyi bilirim akşama kadar buz kalıbıyla otursum
lasonil sürüyodum daha çok yanıyodu
valla en iyisi buz kalıbı
yakında eczane varsa onların dolabında oluyor
söyle getirsinler
akmaz , ıslanmaz badin falan
soğuğa bi süren sonra omzunda alışır
yoksa su toplarrrr
tospacım çok geçmiş olsun aklında bulunsun bak gerçekten çiğ patatesi yıka rendele yanan yere koy su toplamaz acısını alır valla süper bir şey işe yarar yani tam eşek şakası yapmışlar tüh tekrar çok geçmiş olsunatarım güzelim ..
kullanmaya başlıyım bakalım yarın nolcak ..
geçti acısı gitti ..
ama kolum kırmızı oldu ..
intikamım kötü olcekklava:
tospacım çok geçmiş olsun aklında bulunsun bak gerçekten çiğ patatesi yıka rendele yanan yere koy su toplamaz acısını alır valla süper bir şey işe yarar yani tam eşek şakası yapmışlar tüh tekrar çok geçmiş olsun
sağol canım aklımda bulunsunda
işyerinde nerde bulcam patites ..
geçti acısı
dövicem hepiciğini ben bunnarın bulduklar
minik kadını hırpalıyolar senağlama
sağol canım aklımda bulunsunda
işyerinde nerde bulcam patites ..
geçti acısı
dövicem hepiciğini ben bunnarın bulduklar
minik kadını hırpalıyolar senağlama
ben gelir pataklarım onları,klava:
rahatsız iş ahalisi...:dilcikar:
burcummm bayıldım yaa, çok güzeller...
Bourjois'ya bayılıyorum ben de, çok güzel ürünleri. Güle güle kullan kuşum. kaydirigubbakcemile5
Demek min. pudrası güzel, hmm yazdım kenarıya:hulya:
:1shok::1shok::1shok::1shok: şok oldum gözlerim bele oldusen rüyanda görüyosun,ben kk da uzun süre kalınca nereye baksam pembe kk sayfası görüyorumohaoldumsmile
ay aslında misafirde yok,resim ekliyesim geldi ama silersem arzu aha böyle asılır saçıma mapusa gönderir benikaydirigubbakcemile
güle güle kullan burcum. umarım memnun kalırsın. şu stand görevlierin işime karışmasından nefret ediyorumdun ne dusunerek ciktim evden neler aldim geldim anlatayim eyvahedigeldismile tanricam dun senin mesajini okuyamadan cikmis bulundum :sinifsinif: cogunluga uyarak body shop dan mineralli pudra alacaktim, gittim, megersem pudralar bronzlastirici pudralarmis, sadece fondoten varmis mineralli. bende elim bos ciktim oradan. boynere girdim. tam lorealin mineralli pudrasina bakiyordum ki, kadinin biri beni bourjois daha uygun isterseniz onun minerallisinden verelim dedi. bakayim dedim yuzume uyguladi, yine bourjois in pembis pembis alliklarindan da birini surdu uzerine, kadife gibi oldu, bayildim. borjouis in mineralli pudrasini aldim (bu arada bourjois lancaster, cacharel gibi markalarin yan urunuymus olumunekankayizsmile) sonra kadin makyajı yaparken bana, sizin cildiniz cok nemsiz kalmis didi, size nem maskesi vereyim didi, haftada 2 gun kullan didi, 4 hafta sonra kaymak gibin olacan didi boshayallersmile uzun dusunmelerimden sonra vir didim, seytana uydum kötükedihüso 75 TL de ona bayildim akannehir koca cok kizmasa bari :mymeka: zaten artikin yeter almiyorum bir sey ben :1rolleyes: ve iste resimler
senden önce ben boğmak istiyom o kaynar sudakötükedihüsoçeker koyarım kuzum
bizim eşeklerden biri kaynar su attı üstüme kolluna geldi
acıyo
ay ben burdakileri bogucam
bu daha iyi fikirmiş, hatta o kestiklerine kendine iyi bir ürün al, içim erir vallaaklinialirimsmiledöv eprilim döv senağlama
bende maaşlarından eşek şakalarını kescem :kedi:
:1shok::1shok::1shok::1shok: şok oldum gözlerim bele oldu
doğru mu okuyorum sen kendi fotonu mu koycaydınboshayallersmile
:mymeka:ah niko ne diye gittin zıbardın kaçtı ayatımın fırsatıakannehir
güle güle kullan burcum. umarım memnun kalırsın. şu stand görevlierin işime karışmasından nefret ediyorumklava: geçen golden rose bakmaya gittim bana diyo, size daha güzel bir dolgunlaştırıcı vereyim bunu pek tasiye etmem.
dedim, bana bak banaklava: sen afroditimden daamı iyi bilicen, karrışma benim işime süprizzzzzzemuszemus
tanrıçam sana fotomu yollasam beni baştan yaratsan:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?