- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.381
eprılcım boşver boshayallersmile
burcummm güle güle kullan tatlım pudrayı kaça aldın diğer ürünmü 75 bilmiyorumkismile
tanrıcam tatlım zaten saka yapmıstımda kırılan ürünün enerjisi kötü hummm aklımda bulunsun fisfisfis:1closedeyes:
tosbikim gecmiş olsun :1hug:
kızlar ben sınava gidiyore
cok calıstım kopya bilenem hazırladım :tomato: insllh hata yapmamda güzel gecer
yav dualarınızı istiyorum :1rolleyes: herkese hoş sohbetler yerimseniben
burcummm güle güle kullan tatlım pudrayı kaça aldın diğer ürünmü 75 bilmiyorumkismile
tanrıcam tatlım zaten saka yapmıstımda kırılan ürünün enerjisi kötü hummm aklımda bulunsun fisfisfis:1closedeyes:
eprılcım boşver boshayallersmile
canimmm, cok sagol Şeniz hic sorma, ne gusel sadece pudrami almisim gidiyorumseytan soktu icime kötükedihüso pis kiz :mymeka:
ya evet ben de sok oldum tanricamin mesajini okyunca :1shok: ne gusel lacakmis, ama zaten ben goremeyecekmisim, iyi olmus koymamis aklinialirimsmile
inan ki ben de bugun ayni seyi dusundum aynada kendimi incelerkene kaydirigubbakcemile2 hem tanricama hem ilarzuma gondereyim dedim. ikisi bir olup beni bir guzel benzetsinler didim :roflol:
İyi sınavlar canım ..başarılar..
sağ ayakla çık evden..besmele çek..sınava başlarkende fatiha oku..hadi bakem..:Saruboceq:
Bu arada kızlar..hedayem geldi:sm_cool: Nazalp'imden..Şeniz
Nazo gelin çok şık hedaye almış bana.opuyorumnanaktan.çok teşekkür ederim nazom.alkisalkisalkis.şu an narin ,kuğu zemuszemusgibin boynumunda,-tatlicadiarzu- zarif hediyen.zemuszemusbayanssulusmile.
foto çektim ağğşama yüklerim..birazdan çıkçam da..
heee unutmadan..bende hedayemi yolladım, yük kalktı üstümden.a.s.inşallah yarın elinde olur aakideşin..:1rolleyes:
Hayır olsun barbişşşş.:sm_confused:benneyaptımki.yardımcı olabileceğimiz bişey varsa...
ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
ayy valla bunuda şimdiben sorcaktım
ciltlerimiz bilem aynıakannehirsempatiksalakcinni
siyah noktalara tanrıça bişey dediydi emme unuttum ben..
mısırunu ve yoğurt karışımı maske şeklinde sürülür ve kuruyunca nazik hareketlerlezemuszemus pilink yapar gibin cilt yıkanır bööle bişey biliyom..
benimde burunumda siyah nokta var =( offffff sıkıyorum gene cıkıyor inatçı siyah noktalarya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
tatlışkom aldıklarını güle güle kullan pudra hakkında biraz bilgi verebilir misin hangi cilt tipleri içinmiş cnm?
:roflol:
hı hıııa.s ilgilen canım bi zahmetbenim ilgilenen yerlerim ağrıyodamirmirmirmirbayanssulusmile :ecrin_bebek:
ayakta durduğuna bakmayın..kafası güzel gibi ayakta zor duruyo..kolu kanadı bacağı kırılmış fakuranın:gitme:
işin espirisini açıklıyorum,bu kutunun içindeydi..hoş bi kutu ve kutunun üzerinde APRıL yazıyodu..
her aya bi melek yapmışlar..ingilazca yazı ile yazmışlar kutu üzerinede..yazıyı gördüm vuruldum:1shok:APRıL:asigim:
yani o yüzden veremedim die içim cız etti işte tüm mesele bu...:hulya:
Ayyy bişey öğrendim akşam..forum İstanbulda da bady shop varmış sözde..yeni öğrendim..iyi oldu..forumun sitesine göz atarken,rastladım kroki mroki gösteriyordu tesadüf etti..
Aprılım,tospiğim sana bana yakın bu bady şop..:dance::teytey:
benimde burunumda siyah nokta var =( offffff sıkıyorum gene cıkıyor inatçı siyah noktalar
tatlışkom aldıklarını güle güle kullan pudra hakkında biraz bilgi verebilir misin hangi cilt tipleri içinmiş cnm?
bugün kendimi ,ulu bilgeler gibin hisstettim..guclubacismile ne bilgiler verdim ammmaaaaa..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?