Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
burcummm güle güle kullan tatlım pudrayı kaça aldın diğer ürünmü 75 bilmiyorumkismile

tanrıcam tatlım zaten saka yapmıstımda kırılan ürünün enerjisi kötü hummm aklımda bulunsun fisfisfis
:1closedeyes:

tosbikim gecmiş olsun :1hug:

kızlar ben sınava gidiyore
cok calıstım kopya bilenem hazırladım :tomato: insllh hata yapmamda güzel gecer
yav dualarınızı istiyorum :1rolleyes: herkese hoş sohbetler yerimseniben

canim pudra 45, diger nem maskesi 75 TL eyvahedigeldismile

basarilar gulum sinavda Şeniz

Bak sıpaya ya kopya bile hazırlamış :mymeka:
başarılar güzelim ..

İyi sınavlar canım ..başarılar..
sağ ayakla çık evden..besmele çek..sınava başlarkende fatiha oku..hadi bakem..:Saruboceq:

Bu arada kızlar..hedayem geldi:sm_cool: Nazalp'imden..Şeniz
Nazo gelin çok şık hedaye almış bana.opuyorumnanaktan.çok teşekkür ederim nazom.alkisalkisalkis.şu an narin ,kuğu zemuszemusgibin boynumunda,-tatlicadiarzu- zarif hediyen.zemuszemusbayanssulusmile.
foto çektim ağğşama yüklerim..birazdan çıkçam da..

heee unutmadan..bende hedayemi yolladım, yük kalktı üstümden.a.s.inşallah yarın elinde olur aakideşin..:1rolleyes:

ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..

Son düzenleme:

aaa evet ilarzumda var
ayy kendimi bugunlerde çirkin hissedyorum saçımı başimi bi düzeltsinler

canim gule gule kullan hedayeniii :1hug: merak ettim sincik CADIARZU aksama cek koy e mi hemen? Şeniz

Hayır olsun barbişşşş.:sm_confused:benneyaptımki.yardımcı olabileceğimiz bişey varsa...

aman atlamisim, hayirdir? ne oldu barbim?:uhm:

siyah noktalara tanrıça bişey dediydi emme unuttum ben..
mısırunu ve yoğurt karışımı maske şeklinde sürülür ve kuruyunca nazik hareketlerlezemuszemus pilink yapar gibin cilt yıkanır bööle bişey biliyom..

Ayyy bişey öğrendim akşam..forum İstanbulda da bady shop varmış sözde..yeni öğrendim..iyi oldu..forumun sitesine göz atarken,rastladım kroki mroki gösteriyordu tesadüf etti..
Aprılım,tospiğim sana bana yakın bu bady şop..
:dance::teytey:

himm, ya geriye donmeye cok useniyom, benim oglan zaten kicimdan ayrilmiyor, dibimde araba suruyor gamyoncuiremsu beni durtukleyip duruyor kerata, rahat virse tamam da :1no2: Tanricaaam, bi yazivergulum nolur? :Saruboceq:

Talumgacum, bal petegim, senin dedigini de yapam bir bakem var evde hepicigi a.s

ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
benimde burunumda siyah nokta var =( offffff sıkıyorum gene cıkıyor inatçı siyah noktalar
ve bu da pudranin acik hali

tatlışkom aldıklarını güle güle kullan pudra hakkında biraz bilgi verebilir misin hangi cilt tipleri içinmiş cnm?

kankalarınnnnn gülü canımmmmmmm ne kadar özene benzene almışsın çok incesin

ne dicem kankam o melekten annemde bana 2 tane almıştı ama benimkisi pembeli degil ..bizimkisininde bir tanesi kırıldı =( japonla yapıştırmayı denedik olmadı ...nisana aldıgı gibi tamda kanadından kırılmıştı

bugün kendimi ,ulu bilgeler gibin hisstettim..guclubacismile ne bilgiler verdim ammmaaaaa..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haydi hayirli olsun hihoyyyt anam hepiniz de avrupa dasiniz olmuyor anam, biriniz de anadoludaolun yaw :sinifsinif:

anam ben sıkmaya korkarim eyvahedigeldismile benim cilt iz tutmaya meyilli :sinifsinif:

canim, vallahi benim cildim karma yagli ama asir nemsiz ve alerjik. bunu verdi. ve o gun surdu, cok sukur dokunmadi bana :dance:

bugün kendimi ,ulu bilgeler gibin hisstettim..guclubacismile ne bilgiler verdim ammmaaaaa..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…