- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.401
e kızlar bugun bim e giden ciciler alan yok mu ?
canim, vallahi benim cildim karma yagli ama asir nemsiz ve alerjik. bunu verdi. ve o gun surdu, cok sukur dokunmadi bana:dance:
begenmene sevindim tatlım opuyorumnanaktan iyi günlerde kullan
Şeniz Şeniz :1hug:
yok canim ben gitmedim :1no2:
bir an günleri karıştırdım kızlar sanırsam yrndı utandım :kedi: benimde katologtaki aynalar hoşuma gitmişti fiyatlarıda baya uygundu
Ayyy bişey öğrendim akşam..forum İstanbulda da bady shop varmış sözde..yeni öğrendim..iyi oldu..forumun sitesine göz atarken,rastladım kroki mroki gösteriyordu tesadüf etti..
Aprılım,tospiğim sana bana yakın bu bady şop..:dance::teytey:
bilmiyorumkismileyok cnm araştırmadım hiç onun yerine başka bileklikler yaptım iyi hatırlattın ama gidip malz alıp yapayım kaydirigubbakcemile5livcim sen bir ara bi bileklik arıyordun resim koymuştun buldun mu onlardan
saglik olsun tatlim, ama ben zaten kozmetik kotami doldurdum :kedi:
ben o bilekliklerden gördüm liv keşke alsaydım sana
sosyete pazarında çok güzel takı toka satan bir yerde
Tatlım benimde pudraya ihtiyaçım var onu alırsam bende kotomı doldurmuş olacağım
ya siyah noktalari cikaracak bir urun onersenize bana guzellerim :1hug: ama cildim karma ama yagliy adnuk ve cok nemsiz kaldigi icin kuru, ayrica hassas ve alerjik. hani ona gore bir urun olursa sevinirim..
Ayyy bişey öğrendim akşam..forum İstanbulda da bady shop varmış sözde..yeni öğrendim..iyi oldu..forumun sitesine göz atarken,rastladım kroki mroki gösteriyordu tesadüf etti..
Aprılım,tospiğim sana bana yakın bu bady şop..:dance::teytey:
ne dicem kankam o melekten annemde bana 2 tane almıştı ama benimkisi pembeli degil ..bizimkisininde bir tanesi kırıldı =( japonla yapıştırmayı denedik olmadı ...nisana aldıgı gibi tamda kanadından kırılmıştı [/B]
e kızlar bugun bim e giden ciciler alan yok mu ?
kızlar bu buz kalıpları işe yarıyormu sahi
ne farkı oluyorki normal gül suyu sürmekle gül sulu buz kalıbını kullanmanın
tatlışım, buz, cildin sarkmasını, kırışmasını önler, diri tutar.
gül suyu zaten faydalı. buz halinde olunca sıkılaştırma etkisi oluyor.
Siyah noktaları çıkardıktan sonra, yapmamız gereken şey, gözenekleri sıkıştırmaya çalışmak olmalı ki, tekrar dolmasınlar kuzum. kaydirigubbakcemile5
AY evde kil maskem var benim ..
hazırda yapam bare bu akşam
rosense tonikimde var
bak sennnnn CADIARZU
engin bilgilerini benle paylaştığın için çok teşkür ederim eprılcım
1 adet buz kullanıyorus dimi bir seansta :roflol:
güzeliik merkezinde spa yaptırıyom sankim :roflol:
ya siz ne kada bakımlısınızzz ya
ben heçbişey yapmıom genelde haftaiçi
akşamları makkajımı temizleyip yüzümü nemlendirmek dışında
kırış kırıl buruş buruş oliciim bu gidişle birkaç sene sonra eyvahedigeldismile senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?