- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.421
Yavrum, yanakların kuru, T bölgen yağlıysa,
kil maskesi yap, tanrıçamın tariflerinden,
burnunu ovala yıkarken.
yıkadıktan sonra da azcık sık burnunu, hemen infilak ediyolar kuşum. ben öyle yapıyorum.
üzerine de buz kalıplarından (elma sirkesi veya gül suyu) gezdiriyorum. :lepi:
Üff kızlar çok içim sıkılıyor...:gitme:
Sanırım yarınki çarşımız iptal olacak...mafoldumben
ne çarşısı kuzum
ne carsisi canim? :uhm: icin niye sıkılıyor?
Selam güzeller...
Vizeler bitti yuppiii...........delikafaduldenhihoyyyt
oooh süper haber yavru kuşum :dance:
gözün aydı opuyorumnanaktan
Nişanlım asker ya yavrucuklarım:gitme:
yarın çarşısı vardı, gidecektim ben de ama iptal olacak sanırım, yastayım...mafoldumben
Selam güzeller...
kiyamam ben sana :teselli:
gozun aydin guzelim!! :sm_cool:
inşallah iptal olmaz güzelimNişanlım asker ya yavrucuklarım:gitme:
yarın çarşısı vardı, gidecektim ben de ama iptal olacak sanırım, yastayım...mafoldumben
geçmiş olsun tatlımSelam güzeller...
Sağol tatlım ya darısı finallere diyelim
inşallah iptal olmaz güzelim
nerde askerdi enişte
sağol tatlımmcanim gule gule kullan cicileriniiii zemuszemus Şeniz
oooyyy, kıyamam ben o pisiyeee :teselli:
benimde gelmedi mafoldumben
canim gecmis olsun :teselli:
:roflol:
canim keyfin yerine gelmistir insallah bugun :1hug: Şeniz
ay cok sirin gorunuyormus, kiyamam, saglik olsun :teselli:
ama ama ama senağlama senağlama ben sadece gunduzleri girebiliyorum senağlama ben ozlerim seni tanricam, kralicam, telefon etmedigi zamanalr sevdicegin, giriversen azcuk, olmam mi? :sm_confused: luuutfeeeeeennn :Saruboceq:
bende bendeee...GÜNAYDIN kuzum
kullanıcı panelinde ki sarı kart gıcığıma dokunmaya başladı yalmaz:
dun ne dusunerek ciktim evden neler aldim geldim anlatayim eyvahedigeldismile tanricam dun senin mesajini okuyamadan cikmis bulundum :sinifsinif: cogunluga uyarak body shop dan mineralli pudra alacaktim, gittim, megersem pudralar bronzlastirici pudralarmis, sadece fondoten varmis mineralli. bende elim bos ciktim oradan. boynere girdim. tam lorealin mineralli pudrasina bakiyordum ki, kadinin biri beni bourjois daha uygun isterseniz onun minerallisinden verelim dedi. bakayim dedim yuzume uyguladi, yine bourjois in pembis pembis alliklarindan da birini surdu uzerine, kadife gibi oldu, bayildim. borjouis in mineralli pudrasini aldim (bu arada bourjois lancaster, cacharel gibi markalarin yan urunuymus olumunekankayizsmile) sonra kadin makyajı yaparken bana, sizin cildiniz cok nemsiz kalmis didi, size nem maskesi vereyim didi, haftada 2 gun kullan didi, 4 hafta sonra kaymak gibin olacan didi boshayallersmile uzun dusunmelerimden sonra vir didim, seytana uydum kötükedihüso 75 TL de ona bayildim akannehir koca cok kizmasa bari :mymeka: zaten artikin yeter almiyorum bir sey ben :1rolleyes: ve iste resimler
ayy begendinmi bitanem yaa,İyi sınavlar canım ..başarılar..
sağ ayakla çık evden..besmele çek..sınava başlarkende fatiha oku..hadi bakem..:Saruboceq:
Bu arada kızlar..hedayem geldi:sm_cool: Nazalp'imden..Şeniz
Nazo gelin çok şık hedaye almış bana.opuyorumnanaktan.çok teşekkür ederim nazom.alkisalkisalkis.şu an narin ,kuğu zemuszemusgibin boynumunda,-tatlicadiarzu- zarif hediyen.zemuszemusbayanssulusmile.
foto çektim ağğşama yüklerim..birazdan çıkçam da..
heee unutmadan..bende hedayemi yolladım, yük kalktı üstümden.a.s.inşallah yarın elinde olur aakideşin..:1rolleyes:
Edirne'de tospikçim. Yakın Allahtan. her hafta gibi, en geç 2 haftada 1 gidiyorum
tatlım gule gule kullann
edirnenin neresinde kuzum
ben orda okudumda
uzunköprüde yerimseniben
Canlar ben kaçıyorum şimdicik.
kurs için hazırlanayım, bu akşam 10 gibi gelirim...kaydirigubbakcemile2
öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?